Lägenheter och privat boende Ciovo - Slatine

Slatine är en liten turiststad belägen på nordöstra sidan av ön Čiovo, i Kroatien. Čiovo är förbindad med väg genom gamla stan Trogir med fastlandet. Kusten nära Slatine kännetecknas av intryckta kusten, många vikar och klippor, stenar och stenstränder. Slatine har ett milt Medelhavsklimat med över 2500 soltimmar per år, rik subtropisk och medelhavsvegetation som består av tallskogar som skapar en behaglig skugga under sommarvärmen...

Sortera efter:

Lägenheter Bonačić Palace

Ciovo - Slatine

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

från 35 €

Lägenheter Villa Tanja

Ciovo - Slatine

Från havet 200 m
Kapacitet 22 personer

från 50 €

Lägenheter Villa Piramida

Ciovo - Slatine

Från havet 50 m
Kapacitet 16 personer

från 80 €

Lägenheter Dida

Ciovo - Slatine

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 45 €

Lägenhet Barada

Ciovo - Slatine

Från havet 500 m
Kapacitet 3 personer

från 60 €

Lägenhet Tea

Ciovo - Slatine

Från havet 150 m
Kapacitet 6 personer

från 60 €

Lägenheter Villa PaVla

Ciovo - Slatine

Från havet 20 m
Kapacitet 15 personer

från 55 €

Lägenhet Gule

Ciovo - Slatine

Från havet 30 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenheter Villa Palma

Ciovo - Slatine

Från havet 20 m
Kapacitet 26 personer

från 35 €

Lägenheter Marea

Ciovo - Slatine

Från havet 30 m
Kapacitet 13 personer

från 35 €

Lägenheter Boa

Ciovo - Slatine

Från havet 200 m
Kapacitet 10 personer

från 35 €

Lägenheter Lovre

Ciovo - Slatine

Från havet 10 m
Kapacitet 13 personer

från 50 €

Lägenheter Bebac

Ciovo - Slatine

Från havet 100 m
Kapacitet 8 personer

från 40 €

Lägenheter Jelinčić

Ciovo - Slatine

Från havet 50 m
Kapacitet 14 personer

på förfrågan

Lägenhet Villa Maris

Ciovo - Slatine

Från havet 50 m
Kapacitet 20 personer

från 125 €

Lägenhet Gloria

Ciovo - Slatine

Från havet 50 m
Kapacitet 2 personer

från 40 €

Lägenhet Ivanka

Ciovo - Slatine

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

från 35 €

Lägenhet Garma

Ciovo - Slatine

Från havet 350 m
Kapacitet 6 personer

från 80 €

Lägenhet Lana

Ciovo - Slatine

Från havet 60 m
Kapacitet 6 personer

från 60 €

Lägenheter Bonačić Palace ( Ciovo - Slatine)

Bonacic Palace ligger vid kusten vid havet; inhägnad för att bevara intimiteten hos dess invånare. Boendet erbjuder tre fullt utrustade lägenheter och en studiolägenhet. Lägenheterna är lyxinredda och ordnade med smak. Framför huset finns ett stort träd av granatäpple och fikon och en gräsmatta med blommor, ett litet sommarpentry av sten med en grill inuti, som innehåller allt bestick och bordsats som krävs för matlagning och servering. Alla gäster kan använda grillhus för att laga mat och äta framför den. Det finns stora kylskåp i huset för att kyla drycker. En stor terrass lutar över havet där du kan ta dig en vila, sola och äta en måltid. En vacker utsikt riktas mot Split och Kastela Bay. Alla gäster kan använda solstolar och parasoller gratis. På gården finns också en dusch med varmt och kallt vatten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bonačić Palace

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Villa Tanja ( Ciovo - Slatine)

Lägenheter Villa Tanja ligger på ön Čiovo, i liten turistplats Slatine, bara 5 km från den historiska staden Trogir. Čiovo är förbunden med mark av två broar så det är möjligt att komma i Slatine med bil. Huset har fem lägenheter, tre lägenheter (2 + 2) ligger på bottenvåningen och två lägenheter (4 + 1) ligger på andra våningen. Alla lägenheter är fullt utrustade och luftkonditionerade.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Tanja

Från havet 200 m
Kapacitet 22 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Villa Piramida ( Ciovo - Slatine)

Villa Piramida är helt ny villa byggd år 2016, modern designad och fullt utrustad, belägen i en lugn och lugn del av staden bara 50 meter från stranden. Villa består av 4 separata lägenheter (2 lägenheter med två sovrum - lägenheter B1 och B2, och 2 lägenheter med ett sovrum - lägenheter A1 och A2). Lägenheterna B1 och B2 består av 2 sovrum med egna badrum, fullt utrustat kök och matsal, vardagsrum där utdragbara soffor, gästtoaletter och balkonger med havsutsikt. Varje rum i lägenheterna har luftkonditionering och golvvärme på badrummen. Lägenheterna A1 och A2 består av ett sovrum med eget badrum, kök och matsal, vardagsrum där är utdragbar soffa, toalett och balkong. Varje rum i lägenheterna har luftkonditionering och golvvärme på badrummen. På bottenvåningen finns tvätt, gemensamt utrymme med kök och stort bord för 10 personer, GYM,. På taket finns en rymlig terrass på 54 m2 med bekväma möbler och magnifik utsikt över havet och bukten. Framför villan finns modern pool 32 m2 stor och trädgård 200 m2 stor. På gården av villan finns parkeringsplats för 7 bilar. Lugnt och fridfullt område, bara 50 m från stranden, 7 km från den berömda staden Trogir och 10 km från flygplatsen

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Piramida

Från havet 50 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 80 €

Lägenheter Dida ( Ciovo - Slatine)

Lägenheten "Dida" ligger i Slatine, 8 km från staden Trogir. Lägenheten ligger i centrum av staden och är den första raden till havet. Lägenheten består av två sovrum med en vacker utsikt över havet och staden Split. Köket är utrustat med alla apparater för en trevlig vistelse, ett vardagsrum och en toalett. Lägenheten har en separat ingång och en gratis parkeringsplats finns. Bredvid lägenheten finns alla nödvändiga faciliteter från barer till restauranger, marknad, busstation och fartygslinjen som förbinder Trogir-Slatine-Split.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Dida

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 45 €

Lägenhet Barada ( Ciovo - Slatine)

Lägenhet Barada ligger i Slatine på ön Ciovo. Lägenheten har en trädgård och grillmöjligheter samt gratis Wi-Fi. Lägenheten har 3 sovrum med luftkonditionering och ett fullt utrustat kök med kylskåp.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Barada

Från havet 500 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 60 €

Lägenhet Tea ( Ciovo - Slatine)

Lägenhet Tea Slatine, storlek 77 m2 för 4 + 2 personer, ligger i Slatine, bara 200 mtr. Från havet. Lägenheten ligger på bottenvåningen i ett familjshus, och i omedelbar närhet (ca 200 mtr) finns butiker, kaféer, restauranger och lekplats för barn. Lägenheten består av 2 sovrum, kök, vardagsrum och matplats. I det första sovrummet finns en stor dubbelsäng och en enkelsäng, och i det andra rummet finns en annan dubbelsäng. Lägenheten har ett fullt utrustat kök med kyl och frys, mikrovågsugn och vattenkokare och matplats. Lägenheten är luftkonditionerad med två luftkonditioneringsenheter, utrustade med internet och satellit-TV. Lägenheten har ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten har också en rymlig terrass med trädgårdsmöbler. I trädgården finns ett trädgårdshus med matbord och grill. Gästerna har säker parkering på den rymliga parkeringsplatsen. Husdjur är tillåtna på gården utanför lägenheten. I priset ingår en turistskatt, parkering och grill i trädgården, husdjur i trädgården, linne och handdukar och ett fullt utrustat kök. Under sommarmånaderna är färjelinjen Trogir-Slatine-Split också dagligen och vice versa, ett idealiskt sätt att besöka Split och Trogir.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Tea

Från havet 150 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Villa PaVla ( Ciovo - Slatine)

Villa "Pavla" består av 2 stora 2-rumslägenhet (vardera då 65m2, 4 + 2 bäddar) och en studiolägenhet (cca 35m2, 2 + 1 bäddar). Latina är en liten stad, bra väg relaterad till Trogir och Splt , och också bra båtlinje med Trogir och Split. Huset ligger precis nära stranden (endast oneway Roda gränsar till trädgården). Havstemperaturen är cirka 26 ° C på sommaren mycket god klarhet. Rekreation med mountainbike, promenader och spring, surfing, kanske sup desk (måste informeras innan). Har utomhusgrill och utomhusdusch. Vacker trädgård.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa PaVla

Från havet 20 m
Kapacitet 15 personer

Pris från 55 €

Lägenhet Gule ( Ciovo - Slatine)

Vacker fiskare stad med vackra stränder och klart vatten

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Gule

Från havet 30 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Villa Palma ( Ciovo - Slatine)

Villa Palma ligger 15 m från havet i den lilla fiskebyn Slatine på ön Ciovo, bara 8 km från Trogir. Alla lägenheter är bekväma och fullt utrustade: SAT / TV, luftkonditionering, Wi-Fi gratis .. Tillgänglig utomhusdusch, grill, parkering och sommarkök framför lägenheten där du kan njuta. Värdarna hjälper dig gärna med att organisera dina utflykter, fiskpikniker, hyra en båt, bil, motorcykel. ..

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Palma

Från havet 20 m
Kapacitet 26 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Marea ( Ciovo - Slatine)

Lägenheter Marea ligger i familjehuset Davor och Dine Franic. De ligger på bottenvåningen, bottenvåningen och första våningen. Bottenvåningen och bottenvåningen finns två separata lägenheter med separata ingångar. Lägenhet Marea 2 (2 + 2) för fyra personer (bottenvåning) lägenhet och Marea 3 (2 + 1) för tre personer på marken med möjlighet att hyra hela golvet som en lägenhet för 6-7 personer. På första våningen är lägenheten Marea 1 (2 + 2) +2 för 6 personer. Lägenhet Marea 1 på första våningen och en lägenhet Marea 2 på bottenvåningen har terrasser med utsikt över havet och lägenhet Marea 3 på bottenvåningen med en terrass framför lägenheten i olivträdets skugga och med utsikt över trädgården . Lägenheterna ligger 30 meter från havet och 100 meter från affärer, restauranger och tavernor. Lägenheterna är fullt utrustade med luftkonditionering, satellit-TV och tvättmaskin. Varje lägenhet har en separat ingång. För gästerna är det möjligt att använda grillen i trädgården och parkeringsplatsen. Pebble Beach med en naturlig nyans av Tamarisk och en trevlig ingång till havet, framför lägenheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Marea

Från havet 30 m
Kapacitet 13 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Boa ( Ciovo - Slatine)

Tillbringa din semester i den vackraste delen av Medelhavet i Dalmatien, Kroatien. Denna provins i Kroatien är en av de mest soligaste delarna av Europa. Koppla av och förnya din livsenergi. Njut av frukost på den soliga balkongen med utsikt över havet och bergen. Drick ett glas dalmatiskt vin på terrassen på gården omgiven av Medelhavs örter. Tillbringa en oförglömlig semester i den förtrollande omgivningen i Slatina. Trogir, en pärla medeltida arkitektur under skydd av UNESCO, ligger bara 8 km från lägenheten. Split, den enda antika staden där människor bor grundad av den romerska kejsaren Diocletian, också under skydd av UNESCO, ligger bara 30 km från lägenheterna. Lägenheter Boa är mycket bra belägna i centrum av staden Slatine och bara 300 meter från närmaste strand. Lägenheterna ligger på första våningen i familjen Huset Nakir. Det finns två lägenheter: lägenhet Studio A1 (2 + 1) och lägenhet A2 (6 + 1). Båda lägenheterna har vacker utsikt över det omgivande området och havet. På husets bottenvåning finns utomhusdusch, grill och rymlig terrass i skuggan. Framför huset finns en parkeringsplats för din bil. Lägenheterna har luftkonditionering, sat-tv och gratis wi-fe. Lägenhet Studio A1 (2 + 1) består av sovrum, badrum med toalett, kök med vardagsrum där det finns soffa och balkong. Lägenhet A2 (6 + 1) består av två sovrum, badrum med toalett, kök med matsal, hall och balkong.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Boa

Från havet 200 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Lovre ( Ciovo - Slatine)

Lägenheterna ligger på bottenvåningen. Vi har två lägenheter. Ett med två sovrum 4 + 2 och ett med ett sovrum 2 + 2. Stor terrass, parkering, luftkonditionering, internet. Lägenheterna ligger vid havet. Stranden är stenig med en vacker utsikt över bukten. Tio minuter bort är: affärer, bagare, restaurang, båtbrygga som går till Split och Trogir. Perfekt för dig som vill njuta av solen och havet utan att köra bil till stranden. Lägenheten som ligger på första våningen har två sovrum med dubbelsäng och ett för en person, kök, toaletter, balkong med utsikt över havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Lovre

Från havet 10 m
Kapacitet 13 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Bebac ( Ciovo - Slatine)

Lägenheter Bebac är två fullt utrustade och oberoende lägenheter, som ligger bara 2 minuters promenad till stranden, restauranger, lekplatser och andra faciliteter. Varje lägenhet har ett rymligt kök / vardagsrum, sovrum och badrum. De har en gemensam terrass och parkering bredvid. De är lämpliga för två familjer (8 personer).

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter  Bebac

Från havet 100 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Jelinčić ( Ciovo - Slatine)

Huset ligger i byn Slatine på ön Ciovo som är ansluten med en bro med fastlandet. För att nå vårt hus måste du passera genom staden Trogir och korsa bron som förbinder den med Ciovo. Efter korsningen över bron, sväng vänster och kör ca 5,5 km till Slatine. Där ser du en stor betongpolramid 5 m hög. Från pyramiden är det andra huset till höger vårt turistskatt ingår i priset. I priset ingår: vatten, gas och el, köksredskap, bestick, städutrustning, veckovis byte av sängkläder och städning av lägenheten vid avgång av gäster. Ankomst efter 14.00 h, avgång före 10.00 h. När du bestämmer dig för att boka, ber vi dig att betala 20% av det totala beloppet i förskott. 30% extra kommer att debiteras för en vistelse kortare än 3 dagar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jelinčić

Från havet 50 m
Kapacitet 14 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Villa Maris ( Ciovo - Slatine)

Villa Maris ligger i Slatina: 9 km från staden Trogir, 1, 8 km från de vackraste stränderna (obebodda) på ön, erbjuder vi 3 lägenheter, en stor pool (9, 80x3, 50), trädgård, parkeringsplats Varje lägenhet är utrustad med Wi-Fi, en terrass med havsutsikt. Den första ligger på en hög nivå på bottenvåningen, 3 sovrum kapacitet totalt 8 bäddar, 35 m2 terrass, kök med alla nödvändigheter, badrum. Andra ap är på första våningen 3 sovrum 6 2 platser totalt, kök, vardagsrum, badrum och 25 m2 terrass är den tredje på andra våningen. , Lämplig för 6 personer, vardagsrum, kök, badrum, terrass 20 m2. Alla tre ap är fullt utrustade med: tvättmaskiner (kök / badrum), WiFi, satellit-TV, luftkonditionering, mikrovågsugn, all köksredskap, parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Villa Maris

Från havet 50 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 125 €

Lägenhet Gloria ( Ciovo - Slatine)

Slatine, Ciovo lägenhet på bottenvåningen i ett privat hus på 46m2 storlek passar för två personer. Den består av ett sovrum med två sängar, ett vardagsrum i köket, en toalett med dusch och en sittgrupp. Det har satellit-TV, luftkonditionering och parkeringsplats finns. Avståndet från havet är ca 50m.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Gloria

Från havet 50 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Ivanka ( Ciovo - Slatine)

Två sovrum aparment ligger i Slatine på en ö Čiovo omgiven av oliver och andra slags träd. Fullt utrustat, diskmaskin tillgänglig, möjlighet att använda cyklar mot en avgift.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Ivanka

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Garma ( Ciovo - Slatine)

Rymlig och modern lägenhet Garma i Slatine, 350 m från en härlig stenstrand. Lägenheten består av två ljusa sovrum, fullt utrustat kök, vardagsrum, badrum och har en solig terrass med sittgrupp och grill. Följande bekvämligheter ingår: wifi internet, en plattskärms-TV med satellitkanaler, grill i trädgården, parkeringsplats.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Garma

Från havet 350 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 80 €

Lägenhet Lana ( Ciovo - Slatine)

Lägenheten ligger på första våningen i ett familjehus. Lägenheten har 3 sovrum, kök, vardagsrum, badrum och terrass. Utegrill. Vi ligger 2 km från centrum av Slatine i en lugn miljö.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Lana

Från havet 60 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 60 €

Turistguide - Ciovo - Slatine

Ciovo - Slatine  - Vapen Slatine är en liten turiststad belägen på nordöstra sidan av ön Čiovo, i Kroatien. Čiovo är förbindad med väg genom gamla stan Trogir med fastlandet. Kusten nära Slatine kännetecknas av intryckta kusten, många vikar och klippor, stenar och stenstränder. Slatine har ett milt Medelhavsklimat med över 2500 soltimmar per år, rik subtropisk och medelhavsvegetation som består av tallskogar som skapar en behaglig skugga under sommarvärmen och den perfekta platsen för barnfamiljer. Det är också ett perfekt semestermål för de gäster som älskar och uppskattar lugn och ro. Från de många turistattraktionerna erbjuder Slatine utomhusidrottsanläggningar för fotboll och basket, restauranger och tavernor med inhemsk olja, vin, ekologisk frukt och grönsaker och skaldjur. Det finns också dagliga resor till grannön Solta, Brac och Hvar. Under sommaren och turistsäsongen är Slatine ansluten med färjelinje med staden Split. Trogir, som är under UNESCO-skydd, ligger bara 8 km från Slatine, en promenad genom gamla stan och gamla stengator ger en oförglömlig upplevelse i nästan 3000 år gamla stad. Boende i Slatine finns i de gamla stenhusen eller de nya villorna, men oftast i lägenheter och rum i privata familjshus. Sök efter prisvärda lägenheter, rum och annat boende i Slatine. Välkommen!

Ciovo - Slatine Väderprognos