Lägenheter och privat boende Klis

Klis är en liten stad och kommun i Split-Dalmatia län. Det ligger mellan bergen i Mosor i öst och Kozjak i väster. Från staden Split är det bara drygt 5 kilometer bort. På toppen av kullen ligger det välkända medeltida fortet, som också är en symbol för staden. Staden Klis fick sitt namn efter branta och höga klippor där fortet byggdes. På grund av dess framträdande position och koppling mellan Split och det dalmatiska inlandet har...

Sortera efter:

Semesterhus LIRA

Klis

Från havet 5 km
Kapacitet 4 personer

från 100 €

Lägenhet studio JOSIP

Klis

Från havet 5 km
Kapacitet 2 personer

från 45 €

Semesterhus Baćo

Klis

Från havet 25 km
Kapacitet 8 personer

från 50 €

Semesterhus LIRA ( Klis)

Holiday House LIRA - ligger vid foten av den historiska staden Klis, i en lugn miljö med en vacker utsikt över staden Split och centrala Dalmatiska öarna. Huset är nyrenoverat, utrustat med allt du behöver för en idealisk semester för 4 personer. Platsen själv ger gästerna en rad möjligheter, från att njuta av en privat jacuzzi, sola, grillar och sociala sammankomster i omgivningen av huset, medan de som letar efter en aktiv semester är omgivna av välskötta lokala cykelleder också som möjlighet att besöka olika sociala, kulturella och historiska sevärdheter i omedelbar närhet. Huset innehåller 1 rum med dubbelsäng för två personer med tillgång till terrassen, vardagsrum med stor soffa som också serverar boende med två personer med terrass tillgång, badrum med dusch, tvättmaskin, välutrustat kök och matsal med alla redskap och apparater. Gästerna har gratis Wi-Fi och satellit-TV och luftkonditionering. Alla rum är också utrustade med värme för vinterhyraperioden. Framför huset finns en privat grill, ett trädgårdsbord för 4 personer, en privat jacuzzi, soldusch, solarium och andra utomhusaktiviteter. Gratis parkering finns också. Avståndet från affären är ca 300m och det finns flera restauranger med lokala specialiteter i närheten

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus LIRA

Från havet 5 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 100 €

Lägenhet studio JOSIP ( Klis)

Studio lägenhet JOSIP - ligger i en liten by Klis, inte långt från staden Split, med en vacker utsikt över dalmatiska öar, Cliff Fortress, i ett lugnt och lugnt område. Lägenheten är lämplig för alla typer av gäster som söker semester såväl som för dem som reser genom Dalmatien. Lägenheten är lämplig för att ta emot 3 personer med alla förutsättningar för boende och vistelse, från kök, matsal, badrum, med möjlighet att använda utomhusträdgård och grill.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet studio JOSIP

Från havet 5 km
Kapacitet 2 personer

Pris från 45 €

Semesterhus Baćo ( Klis)

Holliday hem "Baćo" ligger 25 km från Split och på avståndet 15-80 km från Nacional parken "Krka", Red Lake, Blue Lake, Cetina floden, grottan Vranjača etc ... Stränder ligger på ca 30 min bilresa och Makarska riviera ligger ca 1 timmes bilresa bort. Platsen är en mycket tyst plats, perfekt för avkoppling och vila. Ingår är ett utekök med peka och en grill, lekplats för boccia, trampolin och lekplats med liten pool. Parkering är för flera bilar på gården.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Baćo

Från havet 25 km
Kapacitet 8 personer

Pris från 50 €

Turistguide - Klis

Klis  - Vapen Klis är en liten stad och kommun i Split-Dalmatia län. Det ligger mellan bergen i Mosor i öst och Kozjak i väster. Från staden Split är det bara drygt 5 kilometer bort. På toppen av kullen ligger det välkända medeltida fortet, som också är en symbol för staden. Staden Klis fick sitt namn efter branta och höga klippor där fortet byggdes. På grund av dess framträdande position och koppling mellan Split och det dalmatiska inlandet har Klis länge varit en strategiskt viktig plats, särskilt eftersom det var mycket svårt att erövra. Den medeltida fästningen Klis var en viktig plats för försvaret av Dalmatien från turkarna, som kort fångades men snart återvände till kroatiska styret. Klis representerar fortfarande en koppling mellan Split, Solin, Kaštela och den dalmatiska Zagora eftersom här passerar både den gamla vägen och den nya motorvägen. Turismen utvecklas främst tack vare den imponerande fästningen som erbjuder en magnifik utsikt över Split och denna del av Dalmatien. Dessutom kommer ett växande antal turister till Klis eftersom den världsberömda "Game of Thrones" -serien filmades här. Boende i Klis finns i privata lägenheter, rum och fritidshus. Kontakta direkt ägarna till privat boende i Klis och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Besök denna vackra lilla plats och njut av oförglömlig utsikt över Dalmatien och Adriatiska havet.

Klis Väderprognos