Lägenheter och privat boende Solin

Solin är en stad belägen norr om Split, omgiven av bergen Kozjak (779 m) i norr och Mosor (1339 m) i öster. Solin utvecklades på platsen för den antika staden Salona som var huvudstad i det förna romerska provinsen och födelseplatsen för kejsaren Diocletian. Efter ankomsten av Avars och kroaterna på 700-talet förstördes staden och dess invånare flydde till byn runt slottet Spalatum (Split) och förvandlade den till en befäst stad. Den...

Sortera efter:

Lägenhet Pefi

Solin

Från havet 1 km
Kapacitet 2 personer

från 35 €

Semesterhus House Salona

Solin

Från havet 4 km
Kapacitet 6 personer

från 290 €

Lägenhet Meri

Solin

Från havet 3.5 km
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenhet Pefi ( Solin)

Luftkonditionerade lägenheter PEFI ligger i Solin erbjuder gratis WiFi. Anläggningen ligger 5 km från Split. Anläggningen kan användas gratis privat parkering. Alla enheter har en sittgrupp. Vissa enheter har en terrass och / eller balkong. Köket har en mikrovågsugn. Inkluderar även ett kylskåp, spis och elektrisk spis. Alla enheter har eget badrum med gratis toalettartiklar. Lägenheterna är utrustade med sängkläder. Lägenheten PEFI ligger 40 km från Hvar och 19 km från Trogir. Split Airport ligger 15 km från fastigheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Pefi

Från havet 1 km
Kapacitet 2 personer

Pris från 35 €

Semesterhus House Salona ( Solin)

Detta trevliga fritidshus med stor tomt ligger i staden Solin nära Split. På bottenvåningen finns kök och vardagsrum och de är med sovrummen och ett badrum på första våningen ansluten av inre trappor. Bakom huset finns en stor swimmingpool med massagestrålar som kompletterar upplevelsen av en trevlig och avkopplande semester. Solin är ett viktigt kulturcentrum, beläget vid mynningen av floden Jadro, där du kan besöka den arkeologiska platsen. Var noga med att besöka staden Split med många historiska, kulturella och underhållande aktiviteter, vars skyddshelgon St. Dujam begravdes på kyrkogården i Solin. Husägaren bor på fastigheten i en separat byggnad med separat tillgång.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus House Salona

Från havet 4 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 290 €

Lägenhet Meri ( Solin)

Du sover som en baby i denna mysiga, soliga lägenhet på första våningen i vårt familjehus i Solin. Det är perfekt för par, familjer, affärsresenärer och grupper av vänner. Busstationen ligger 2 min promenad från lägenheten. Lägenheten ligger 3,5 km från närmaste strand (Žnjan), 5 km från Centar Split (Diocletians palats), 15 km från flygplatsen och 18 km från Trogir. Denna moderna lägenhet har 70 m2 och stor terrass. Utsikten från terrassen är något du kommer att älska. Oavsett var kommer du ifrån, du kan känna dig som hemma här!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet  Meri

Från havet 3.5 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Turistguide - Solin

Solin  - Vapen Solin är en stad belägen norr om Split, omgiven av bergen Kozjak (779 m) i norr och Mosor (1339 m) i öster. Solin utvecklades på platsen för den antika staden Salona som var huvudstad i det förna romerska provinsen och födelseplatsen för kejsaren Diocletian. Efter ankomsten av Avars och kroaterna på 700-talet förstördes staden och dess invånare flydde till byn runt slottet Spalatum (Split) och förvandlade den till en befäst stad. Den intensiva processen för industrialisering av Split under 1900-talet blev Solin en förort till Split. Idag har Solin oberoende status och är en del av Split-stadsbyggnaden som är väl ansluten till andra städer. Förutom branschen som en viktig ekonomisk sektor utvecklas turismpotentialen nyligen och baseras på många arkeologiska platser från Romerska perioden. Det är också känt för de många urbana parkerna med en tydlig flod Jadro. Hitta billigt privat boende i Solin! Välkommen till Solin!

Solin Väderprognos