Lägenheter och privat boende Imotski

Imotski är en liten och pittoresk stad i Split-Dalmatia län. Det ligger i det dalmatiska inlandet bakom berget Biokovo längs gränsen till Bosnien och Hercegovina. Cirka 10 000 människor bor i Imotski, främst engagerade i odling av kiwi, oliver, vinrankor, fikon och produktion av prosciutto. Det ligger på 260 meters höjd där Imotsko-fältet ligger, upp till 440 meter där staden Imotski ligger. Det har ett mycket trevligt Medelhavsklimat på...

Sortera efter:

Lägenhet Modro jezero

Imotski

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

från 25 €

Lägenhet Modro jezero ( Imotski)

Lägenheten ligger i centrum av Imotski. Avståndet från havet är bara 20 minuter med bil. I närheten finns den vackra blå sjön där det är möjligt att simma och uppdatera.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Modro jezero

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 25 €

Turistguide - Imotski

Imotski  - Vapen Imotski är en liten och pittoresk stad i Split-Dalmatia län. Det ligger i det dalmatiska inlandet bakom berget Biokovo längs gränsen till Bosnien och Hercegovina. Cirka 10 000 människor bor i Imotski, främst engagerade i odling av kiwi, oliver, vinrankor, fikon och produktion av prosciutto. Det ligger på 260 meters höjd där Imotsko-fältet ligger, upp till 440 meter där staden Imotski ligger. Det har ett mycket trevligt Medelhavsklimat på grund av närheten till Adriatiska havet och Makarska rivieran som är lättillgängliga på grund av tunneln genom Biokovo-berget. Nära Imotski finns det två pärlor av naturens Crveno-sjö och Modro-sjön. Modro sjön är perfekt för simning, men ibland under mycket heta somrar är känt att vara helt torr. Ovanför sjön ligger fästningen Topana från 1000-talet, som erbjuder en fantastisk utsikt över hela Imotski-området. Crveno sjön är uppkallad efter den röda färgen på klipporna som omger den. Det är en specifik sjö eftersom dess minsta djup är 233 meter och under hög vattennivå är djupet över 300 meter, vilket gör den till en av de djupaste karstiska sjöarna i världen. Imotskis centrum är fullt av stenhus, gator och trappor som förbinder de gamla och nyare delarna av staden. Nyligen har turismen utvecklats tack vare närheten av den berömda Makarska rivieran och Omiš rivieran. Varje år ökar invånarna utbudet av lägenheter, rum och gamla traditionella stenhus med pool. Om du vill tillbringa fredliga semester, omgiven av magnifik natur, är Imotski det perfekta resmålet för dig. Kontakta direkt ägarna till privat boende och tillbringa en oförglömlig semester i det mystiska och pittoreska inlandet i Dalmatien. Välkommen till Imotski!

Imotski Väderprognos