Lägenheter och privat boende Hvar - Zavala

Zavala är en liten fiske- och turistplats belägen på södra sidan av ön Hvar badad i solsken i Dalmatien, Kroatien. Ligger bara 35 km från staden Hvar och 7 km från staden Jelsa. I sluttningarna ovanför byn, vid foten av de högsta topparna i Hvar, finns det många vingårdar där de bästa vinerna från Hvar produceras. Sluttningarna är branta och dyker i havet och bildar vackra stenstränder. Hela platsen är omgiven av doften av lavendel...

Utvalda lägenheter och privata boende i Hvar - Zavala

Sortera efter:

Semesterhus Ostojić

Hvar - Zavala

Från havet 250 m
Kapacitet 4 personer

från 60 €

Lägenheter Villa Pelegrin

Hvar - Zavala

Från havet 100 m
Kapacitet 12 personer

från 40 €

Rum Pansion Braco

Hvar - Zavala

Från havet 50 m
Kapacitet 16 personer

från 32 €

Lägenheter Pansion Marjan

Hvar - Zavala

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

på förfrågan

Lägenheter Batoš

Hvar - Zavala

Från havet 150 m
Kapacitet 28 personer

från 15 €

Lägenhet Lenko

Hvar - Zavala

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

från 45 €

Rum Pansion More

Hvar - Zavala

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

på förfrågan

Lägenheter Margarita

Hvar - Zavala

Från havet 350 m
Kapacitet 7 personer

från 40 €

Rum Zavala

Hvar - Zavala

Från havet 10 m
Kapacitet 35 personer

från 30 €

Lägenheter Deveron

Hvar - Zavala

Från havet 70 m
Kapacitet 16 personer

från 55 €

Lägenhet Art & Nature Zavala

Hvar - Zavala

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

från 60 €

Lägenhet Ruža

Hvar - Zavala

Från havet 100 m
Kapacitet 5 personer

från 70 €

Lägenheter Villa Dvije palme

Hvar - Zavala

Från havet 60 m
Kapacitet 7 personer

från 45 €

Semesterhus Ostojić ( Hvar - Zavala)

Semester äkta stenhus i Gromin Dolac - Hvarön Om du vill tillbringa din semester långt borta från buller och folkmassor och verkligen vill vila, besök Gromin Dolac i vårt autentiska traditionella stenhus. Gromin Dolac är en bosättning på södra sidan av ön Hvar utan permanenta invånare, under vilka det finns några få stränder med helt rena blått se. Gromin Dolac ligger bara 3 km grusväg långt från den större turistuppgången Zavala där du kan hitta en liten butik och några restauranger. Zavala kan nås via den lilla tunneln från byn Pitve. På samma gång ligger Gromin Dolac mitt på ön som en bra bas för att utforska hela ön. Vårt äkta stenhus är mer än hundra år gammalt men det har renoverats för att tillfredsställa modernt boende med bara naturliga material. Det möblerades i rustik stil. Huset består av kök med matsal och vardagsrum med öppen spis i samma utrymme, två sovrum, hall, badrum med dusch och förvaringsutrymme. Framför huset finns en stor terrass med vacker havsutsikt på öarna Ščedro, Korčula och halvön Pelješac, parkeringsplats och uteplats. En grillplats placeras bakom huset som rekonstruerats från den ursprungliga brödugnen från tidigare tid. Det passar för en familj med barn och det rymmer 4-5 personer. Du behöver bara 5 minuter. trevlig promenad till närmaste strand med obefläckat rent hav.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Ostojić

Från havet 250 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Villa Pelegrin ( Hvar - Zavala)

Villa Pelegrin-Zavala ligger på södra kusten av ön Hvar. Zavala är en lugn fiskeby. Vi har flera restauranger, ett bageri och en butik. Huset är en lugn gata, omgiven av tallar, doften av medelhavsväxter och en himmel full av stjärnor. Det är cirka 100 meter från havet och den största stenstranden i byn. Det finns en restaurang och en cocktailbar på stranden. Vi har 3 lägenheter. Varje lägenhet har sin egen ingång och sin egen del av gården eller balkongen. Lägenheterna är mycket välutrustade: luftkonditionering, internet, satellit-TV, grill, delad tvättmaskin, parkering ... Lägenheterna passar bäst för familjer med barn och par som vill ha en lugn semester.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Pelegrin

Från havet 100 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 40 €

Rum Pansion Braco ( Hvar - Zavala)

Pension Braco ligger i Zavala på södra sidan av ön Hvar. Det är en idealisk plats för familjer och de som verkligen vill koppla av. Pension består av 16 vackert inredda rum, varav de flesta är utrustade med luftkonditionering, kylskåp och TV. Varje rum har balkong eller terrass med utsikt över havet eller trädgården. Bottenvåningen har restaurang där vi serverar lokala specialiteter för våra gäster.

Kategorisering Kategorisering - Rum Pansion Braco

Från havet 50 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 32 €

Lägenheter Pansion Marjan ( Hvar - Zavala)

Pansion Marjan ligger på ön Hvars sydkust och med sin inhemska atmosfär kommer det att göra din semester trevlig. Zavala är en attraktiv plats på södra sidan av ön Hvar, den soligaste ön i Kroatien. Här kan du njuta av orörd natur och kristallklart hav. Dess särskiljningsförmåga härrör från de vackra sandstränderna och närheten av ön Scedar (en ouppbyggd ö vild skönhet). En lång erfarenhet av beredningen av dalmatiska specialiteter, alla typer av fiskmat och hemlagat vin kommer att tillfredsställa de pickiest gästerna. Organiserade resor till närliggande öar och andra picknickområden gör din semester oförglömlig. Den orörda naturen, det blå havet, den vackra sanden samt rikedom med lavendel och rosmarinblommor är varför Zavala är överflöd av skönhet. Det finns bara privata pensioner i Zavala: därför finns det ingen massiv turism. Det är en idealisk plats för och individuell semester. Undervattens turism hängivna kommer att hitta en särskild tillfredsställelse här, liksom de passionerade fiskare och surfare.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Pansion Marjan

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Batoš ( Hvar - Zavala)

Söder om ön Hvar är den soligaste delen av ön en fiskeby Zavala, perfekt för en familjesemester, med vackra stränder och klart vatten. Husfiskare Zvonko Batos kommer att ge en hemtrevlig atmosfär, under carob, citron, apelsin, med dalmatiska specialiteter som hemgjord vin, olivolja, färsk fisk och skaldjur. Vi erbjuder halvpension. Alla gäster får välkomstdrink. Möjlig användning av internetanslutning, TV-rum, grill och utomhusdusch. Resor till närliggande ön Scedro etc. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Batoš

Från havet 150 m
Kapacitet 28 personer

Pris från 15 €

Lägenhet Lenko ( Hvar - Zavala)

Zavala är ett lugnt ställe, perfekt för familjesemester. Lägenheten har två sovrum, två badrum och kök.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Lenko

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 45 €

Rum Pansion More ( Hvar - Zavala)

MER Pension ligger i den lilla kustbyn Zavala på södra sidan av ön. I vårt hus som är idealiskt för en familjesemester har vi sju nyrenoverade rum, alla med badrum och balkong med utsikt över havet. På bottenvåningen finns en terrass där den inhemska roliga atmosfären våra gäster njuter av frukost och gastronomiska kvällar full av skaldjur delikatesser, våra grönsaker, olivolja från våra olivlundar och vin från vår källare.

Kategorisering Kategorisering - Rum Pansion More

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Margarita ( Hvar - Zavala)

APARTMENT: Uppfylla din semester och stanna i ett gammalt autentiskt dalmatiskt stenhus. Huset är mer än hundra år gammalt och är helt renoverat. Det ligger i en lugn och tyst del av Zavala med bara några liknande hus runt som gör den till en idealisk plats för vila. Vi hyr två lägenheter, första och bottenvåningen. Lägenhet 1 ligger på första våningen. Den har två sovrum (2 + 2), vardagsrum, kök, badrum, inomhus och utomhus matbord och en vacker terrass med havsutsikt. Du kan också använda grill i trädgården. Luftkonditionering finns i vardagsrummet. Lägenhet 2 är bottenvåningen lägenhet. Det har ett rum med jätte säng (två dubbelsängar anslutna), vardagsrum med kök, badrum med dusch och vacker trädgård med uteservering bord och dusch. Du kan också använda grill i trädgården. * 300 m från stranden * 150 m från affären Space * Kom till Zavala och upptäck de naturliga skönheterna på ön Hvar i äkta stenhus. * Koppla av och njut av tystnaden och den magiska skönheten i naturen. OM ZAVALA: Zavala är en liten fiskeby med cirka 200 invånare. Det ligger på den soliga södra sidan av ön Hvar där vattnet fortfarande är kristallblått. Storslagna stenstränder i Zavala är bland de vackraste i Kroatien. Invånare i denna pittoreska dalmatiska by bor traditionellt av oliver, vin, fiske och mer nyligen turism. Tack vare den bevarade atmosfären i en typisk, lugn medelhavsortort Zavala kan du erbjuda lugn och avkoppling, mittemot det livliga moderna urbana livet. Det finns inga hotell och urbana ljud i närheten. Zavala är ansluten till norra sidan av ön Hvar med en unik tunnel med längden på cirka en mil (1,4 km). Byggdes ursprungligen som ett medel för att föra vatten söder om ön, var Pitve-Zavala tunnelen aldrig utformad för passagerartrafik, men tills nyligen var det enda sättet att väga till Zavala. I Zavala finns det få restauranger och barer och flera pensionat med boende, rum och lägenheter. Det finns inget diskotek i Zavala, nästa disco ligger i Jelsa som ligger ca 7 km från. I Hvar stad (30 km bort) hittar du många av dem.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Margarita

Från havet 350 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 40 €

Rum Zavala ( Hvar - Zavala)

Familjepension Zavala erbjuder sina gäster en mängd olika tjänster. Bed & Breakfast och acomodation i en lägenhet och fler rum. Gästerna kan välja mellan frukost eller middag eller båda. Satellit-tv och wlan-anslutning står till förfogande. Flera steniga stränder ligger nära pensionen, närmast ca 50 m. Som registrerat jordbruk har familjen eget vin, levanda och olivolja (extra jungfru) och många av maten beredda på traditionellt sätt. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Rum Zavala

Från havet 10 m
Kapacitet 35 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Deveron ( Hvar - Zavala)

Lägenheter Deveron ligger 80 meter från havet. De är omgivna av små tallar. Naturen och miljön i Zavala, särskilt på lägenheter Deveron, är idealisk för en lugn och avkopplande semester både för familjer med barn och för gästerna trött från vardagliga städer buller och folkmassor. Sjömän och gäster kan ha egna båtar (upp till 7m) sätta på en privat, märkt förankring som ligger 10m från stranden. Parkering, som ligger bredvid huset, har säkrat täckt parkeringsplats för varje lägenhet. Under sommarvärmen finns det gott om solstolar och hängmattor placerade där du kan spendera bekväma eftermiddagar som njuter av ljudet av vågorna, vinden och krickningen av syror och en öppen spis, där du kan laga läckra dagliga skaldjur och grillade kötträtter, finns i lägenheterna Deveron Garden. Vandra längs stranden kommer du att se de vackra stenarna och steniga stränderna i vikarna och Zavalas omgivande vägar är perfekta för joggning på morgonen eller kvällen. Havskanalen mellan ön Hvar och ön Sčedro är en idealisk plats för surfare.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Deveron

Från havet 70 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 55 €

Lägenhet Art & Nature Zavala ( Hvar - Zavala)

Apartman s prekrasnim pogledom na more, tišina, mir, idealno sa parove ili obitelji s djecom. Apartman Mira Zavala sastoji se od jedne spavaće sobe, kuhinje s blagavaonicom jag dnevnim boravkom, kupaonice i terase s pogledom na more. Apartman du klimatiziran i ima besplatni WiFi.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Art & Nature Zavala

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 60 €

Lägenhet Ruža ( Hvar - Zavala)

Vi hyr bara en super bekväm lägenhet i ett familjehem. Lägenheten ligger på bottenvåningen och är helt separerad från bottenvåningen så att gästerna har fullständig integritet. Lägenheten består av två sovrum, fullt utrustat kök med vardagsrum, badrum, hall och stor terrass med vacker havsutsikt. Parkering är i inhägnad gård. Lägenheten är omgiven av en stor gård full av medelhavsplanter. Grill till terrassen i lägenheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Ruža

Från havet 100 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 70 €

Lägenheter Villa Dvije palme ( Hvar - Zavala)

Villa Två palmer är ett hus med utsikt över havet. Det ligger i hundra år gammalt tall. Avståndet från stranden är 60 m. Det är en av de vackraste stränderna på södra sidan av ön Hvar. Cristal rent hav och vacker medelhavsvegetation beskriver en speciell atmosfär för alla naturälskare. Redan vid ankomst till södra sidan av ön Hvar tillkännages en speciell upplevelse. Efter att ha kommit ut ur en tunnel öppnar den vackra utsikten mot de centrala dalmatiska öarna Šćedro, Korčula, Vis, Sušac och halvön Pelješac. Gästerna besöker vanligtvis Zavala under sommaren; Juli och augusti. Mycket trevliga månader är juni och september, då det bara är ett fåtal människor här och havet samt luft är i perfekt harmoni vid cirka 25 C. Du kan simma och ta långa promenader nära havet. Det finns 4 bäddar i två sovrum (A1), badrum som ligger mitt i vardagsrummet, kök med diskar och detta inkluderar 50 m2. Utanför finns en terrass framför köket med ett bord där du kan äta (15 m2), och den andra där du kan vila, fånga sol eller lämna dina barn att leka (25m2). Vi erbjuder dig en ny Studiolägenhet (A2) på 35m2 med terrass. SAT-TV, luftkonditionering och garage. Wi-fi ingår.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Dvije palme

Från havet 60 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 45 €

Turistguide - Hvar - Zavala

Hvar - Zavala  - Vapen Zavala är en liten fiske- och turistplats belägen på södra sidan av ön Hvar badad i solsken i Dalmatien, Kroatien. Ligger bara 35 km från staden Hvar och 7 km från staden Jelsa. I sluttningarna ovanför byn, vid foten av de högsta topparna i Hvar, finns det många vingårdar där de bästa vinerna från Hvar produceras. Sluttningarna är branta och dyker i havet och bildar vackra stenstränder. Hela platsen är omgiven av doften av lavendel och rosmarin, gamla olivlundar och kristallklara vatten i Adriatiska havet, vilket gör det till ett idealiskt mål för naturälskare, lugn och lugn familjesemester. Ett antal små men vackra stenstränder ger dig lugn och total avkoppling från sommarmassorna i de större och mer populära destinationerna. På kvällen kan du njuta av en romantisk promenad längs den upplysta promenaden som sträcker sig längs Zavalas kust. I Zavala kan du hitta exklusivt boende och dina värdar och ägare vänligen visar dig alla fördelar och fördelar med denna vackra lilla plats. Lägenheter, rum och fritidshus i Zavala på ön Hvar. Kontakta direkt ägare av privat boende och spara upp till 40%. Välkommen till Zavala på ön Hvar!

Hvar - Zavala Väderprognos