Lägenheter och privat boende Kostrena

Kostrena är en liten kuststad och kommun i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger på en halvö med en längd på 10 kilometer och i närheten av staden Rijeka, omgiven av Rijeka och Bakarbukten. Det nämndes först i början av 15-talet, och Kostrenas historia var känd för sina utmärkta seglare, kaptener och fartygsägare. Här är det idag känt Viktor Lenac reparationsvarv. Idag har hela kommunen cirka 3 000 invånare som huvudsakligen...

Sortera efter:

Semesterhus Vesna House

Kostrena

Från havet 2 km
Kapacitet 4 personer

från 120 €

Semesterhus Oak

Kostrena

Från havet 1.5 km
Kapacitet 4 personer

från 56 €

Semesterhus Vesna House ( Kostrena)

Huset. Beläget i ett mycket lugnt område av Kostrena, bara 10 minuters bilresa från Rijeka centrum, har detta pittoreska och atmosfäriska hus kärleksfullt restaurerats år 2006 och smakfullt inrett av sina italiensk-kroatiska ägare. Det stora köket är ordentligt utrustat för kräsna kockar och de 2 badrummen ger gott om komfort för en fest på upp till 8 personer. Nedanför bottenvåningen finns en mysig källare med öppen spis. Detta är en affärsplats för BBQ eller sitter i sval luft på sommaren. En kroatisk kock kan hyras för att förbereda och servera måltider vid huset om så önskas. Platsen är intressant eftersom det finns rätt plats för olika aktiviteter. Stränderna är 2 km nedförsbacke och om det inte är sommar finns det några km långa promenadstigar längs stranden. I 30 min körning kan du vara i bergen på 1200 m hög vilket är perfekt för att vila sig från sommarvärmen. På 30 min kan du också vara på ön Krk med många byar och orter. 30 min bilresa är också Opatija och halvön Istrien med många byar, krogar och vingårdar. Platser: Upp till 4. Layout: (bottenvåning) - kök, matsal, separat badrum, tvåbäddsrum, tvättstuga rum, terrass. (På övervåningen) - 1 dubbelrum med eget badrum bifogas. Husutrustning: tvättmaskin, diskmaskin, telefon, kassett / Cd / DVD-spelare, satellit-TV, centralvärme, källare med öppen spis. Butiker: 2 km, närmaste restaurang 2 km Tillgång: avstängning på Maracici på den övre Kostrena vägen. Avstånd: Rijeka 5 km, Opatija 20 km, Krk Island 20 km, Strand 2 km, Bergskedjor 40 km (1200 m hög)

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Vesna House

Från havet 2 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 120 €

Semesterhus Oak ( Kostrena)

Varmt fritidshus i liten lugn by Kostrena. Kostrena är känd för sin historia av capitaner och sjömän. Därför var vårt hus hem för många generationer sjömän genom 300 år av sin existens, men är helt renoverat. Ingen annan bor i huset, så varje gäst kommer att ha sin egen integritet. Om det behövs kan du kontakta oss. Framför huset finns en täckt terrass med bord och bänkar omgivna av grönska och medelhavsplanter. Det finns också en grill nära den täckta terrassen. Parkering är gratis och ligger i inhägnad gård av huset. Vi har också gratis WiFi och luftkonditionering. Huset har 2 våningar. På bottenvåningen finns 1 halv badrum med tvättmaskin, vardagsrum med soffa som kan omvandlas till säng, fullt fungerande kök (diskmaskin ...) och matsal. På 2: a våningen finns 1 badrum och 2 sovrum, en säng för 1 person och andra för 2 personer. Huset ligger 5 km från Rijeka (3: e största staden i Kroatien). Rijeka har många historiska monument och museer, en av de största attraktionerna är Trsats slott som ligger några minuter från vår vackra plats. Och det finns många andra naturliga och kulturella skönheter som är värda att besöka.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Oak

Från havet 1.5 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 56 €

Turistguide - Kostrena

Kostrena  - Vapen Kostrena är en liten kuststad och kommun i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger på en halvö med en längd på 10 kilometer och i närheten av staden Rijeka, omgiven av Rijeka och Bakarbukten. Det nämndes först i början av 15-talet, och Kostrenas historia var känd för sina utmärkta seglare, kaptener och fartygsägare. Här är det idag känt Viktor Lenac reparationsvarv. Idag har hela kommunen cirka 3 000 invånare som huvudsakligen bedriver skeppsbyggnad, sjöfart och turism tack vare dess vackra stränder och klara vatten. Boende erbjuds i ett vandrarhem och i många rum och lägenheter i ett privat familjehus. Vänliga värdar gör allt för att göra din semester så sorglös som möjligt. På hela kusten i Kostrena finns många vackra stränder, de mest kända och mest besökta är de i bukten Žurkovo, Smokvinovo, Svežanj, Spužvina, Podražica, Nova Voda och Perilo. I Kostrena är ett dykcenter Kostrena, så du kan kika in i den omgivande undervattensvärlden, men om du föredrar att vara över havet, rekommenderar vi att du seglar med seglingklubben Galeb. Kostrena har flera restauranger och tavernor, där du kan prova lokala delikatesser. Älskare av nattliv och god underhållning kan besöka och njuta av Rijekas rika nattliv. Besök denna lilla kuststad med vackra stränder och klart hav och tillbringa en trevlig familjesemester. Prisvärd privat boende i Kostrena. Lägenheter, rum och fritidshus, billigare upp till 40%, utan höga byråavgifter. Välkommen till Kostrena!

Kostrena Väderprognos