Lägenheter och privat boende Motovun

Motovun är en pittoresk medeltida stad i Istria län i Kroatien. Det ligger i det inre av Istrien, på en 270 meter hög kulle nära städerna Buzet och Pazin, cirka tjugo kilometer från Istriens västkust. Området var bebott sedan förhistorisk tid då det beboddes av de forntida kelterna och illyrierna. Det fick sitt namn efter det keltiska ordet "Montona", som betyder stad i bergen. På 1100- och 1100-talet tillhörde det Poreč-biskopar, och...

Sortera efter:

Semesterhus Valentino Motovun

Motovun

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 20 €

Semesterhus Motovun House

Motovun

Från havet 10 km
Kapacitet 9 personer

från 20 €

Lägenheter Rozi

Motovun

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenheter Tomaz

Motovun

Från havet 10 km
Kapacitet 2 personer

på förfrågan

Semesterhus Karla-Valentina

Motovun

Från havet 10 km
Kapacitet 8 personer

från 10 €

Semesterhus MotovunHouse***II

Motovun

Från havet 10 km
Kapacitet 5 personer

från 25 €

Semesterhus Valentino Motovun ( Motovun)

Huset ligger i centrala Istrien där, bara 2,5 km från staden Motovun. Huset ligger vid foten av Motovun, omgiven av vingårdar, som ger en fantastisk utsikt över Motovun. På första och andra våningen finns rum. Alla rum har eget badrum. På bottenvåningen finns ett kök och vardagsrum. Vid framsidan av huset finns en stor terrass .. Utomhuspool på 24 m2. Parkering finns på paketet. Med en lugn semester, erbjuder alla naturälskare i den här inställningsevenemanget olika möjligheter till aktiv semester. För att göra detta till ett bra erbjudande ännu bättre, ger dina värdar, familjen Valenta dig en rabattkupong med 10% rabatt i restaurangen och vinbutiken i mitten av Motovun ..

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Valentino Motovun

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 20 €

Semesterhus Motovun House ( Motovun)

I hjärtat av den Istrien halvön ligger en av de vackraste och pittoreska små städerna ... Motovun. Från sin plats på toppen av en kulle kommer du att se en magnifik utsikt över Mirna River Valley, stora vinodlingar och den berömda Motovun-skogen, rik på de mycket kända vita tryffelarna. Motovun är en stad som är värt att komma tillbaka till på grund av sin plats, hårt arbetande och gästvänliga människor, mildt klimat och ett oförglömligt istriskt landskap. Det är tillåtet att förtrollas. På toppen av Motovun-kullen, nästan i mitten av staden, finns Motovunhouse, ett stadshus byggt 1761. Beläget i den fridfulla och romantiska delen av staden, har den totalrenoverats för att rymma nio personer. Sammantaget finns tre rum: två sovrum och ett vardagsrum. Alla har eget bad. Båda sovrummen på första och andra våningen har tre sängar. Från vardagsrummet kan du gå till baksidan, som ligger intill stadsmuren. Detta är en idealisk plats att bada i solen under dagen och tillbringa en kväll i samtal under stjärnorna, utnyttja eldstaden och grillen och smutta ett glas hemlagat vin från de närliggande källarna.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Motovun House

Från havet 10 km
Kapacitet 9 personer

Pris från 20 €

Lägenheter Rozi ( Motovun)

Lägenhet i bottenvåningen av familjehus, på ett ställe Livade, nära Motovun. Ett sovrum (dubbelsäng 160x200), kök, vardagsrum, badrum och terace, (65 m2 utan terace). Välkommen !

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Rozi

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Tomaz ( Motovun)

Vår rymliga lägenhet (62 m2) består av ett sovrum, badrum, kök med matsal och vardagsrum. Den är utrustad med all nödvändig utrustning: Kök: gas + elektrisk + ugn, huva och kylskåp i badrummet tvättmaskin och hårtork. Vardagsrummet är utrustat med satellit-TV och internet. Rummet är luftkonditionerat. Det finns också en utomhusgrill. På gården är säker parkering. Avstånd från centrum - butiker, bankomater, lokal ambulans - 250 meter

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Tomaz

Från havet 10 km
Kapacitet 2 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Karla-Valentina ( Motovun)

Semesterhus Karla-Valentina, som ägs av familjen Jugovac, ligger i Skropeti (Istriens län). Boendet ligger 30 km från närmaste strand och 20 km från centrum. En boende enhet passar för minimalt 4 och maximalt 8 personer. Gästerna har tillgång till: balkong / terrass, trädgårdspot, diskmaskin, bestick och köksredskap, satellit-TV, tillgång till internet, värme, sängkläder, handdukar, tvättmaskin, grill. Adress: Skropeti 33, 52424 Motovun, Istra kontakt: valentinajugovac@gmail.com

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Karla-Valentina

Från havet 10 km
Kapacitet 8 personer

Pris från 10 €

Semesterhus MotovunHouse***II ( Motovun)

Om du letar efter boende för ett mindre antal personer, en familj eller ett par, är vårt mindre hus ett idealiskt val. Det ligger i centrum av Motovun, på toppen av kullen, bara 50 steg från ett litet torg med restauranger, konobas och kaféer men fortfarande i den lugna och tysta gatan. Vårt lilla hus rymmer upp till fem (5) personer. Byggd 1760 och grundligt restaurerad år 2015. Detta smakfullt renoverade hus har tre rum: ett badrum, ett kök och en matsal tillsammans med en liten terrass. Bottenvåningen har ett fullt utrustat kök och matsal. På första våningen finns två rum: ett rymligt dubbelrum och ett litet angränsande rum som kan användas som sovrum. Ett charmigt vardagsrum med två soffor som kan användas som sängar om det behövs, och ett badrum ligger på andra våningen tillsammans med en liten terrass. Detta mysiga, lilla hus i mitten av Gamla stan Motovun mitt på Istriens halvö är ett idealiskt boende för en familj eller för en grupp goda vänner, för kort eller längre vistelse. Det ligger nära ett antal intressanta och vackra platser i närheten av Motovun, platser som är värda att besöka och uppleva. Kolla på varför fler och fler av våra gäster återvänder till vårt lilla ... intima ... hus. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus MotovunHouse***II

Från havet 10 km
Kapacitet 5 personer

Pris från 25 €

Turistguide - Motovun

Motovun  - Vapen Motovun är en pittoresk medeltida stad i Istria län i Kroatien. Det ligger i det inre av Istrien, på en 270 meter hög kulle nära städerna Buzet och Pazin, cirka tjugo kilometer från Istriens västkust. Området var bebott sedan förhistorisk tid då det beboddes av de forntida kelterna och illyrierna. Det fick sitt namn efter det keltiska ordet "Montona", som betyder stad i bergen. På 1100- och 1100-talet tillhörde det Poreč-biskopar, och från 1100- till 1700-talet var det under venetianskt styre, då det utvecklades och det fick sitt nuvarande utseende. Under denna period byggdes massiva murar som omger staden och fungerar idag som en strandpromenad från vilken är vacker utsikt på alla fyra sidor av centrala Istrien. Inom staden finns välbevarade torn, stadsportar, stengator och stenhus som innehåller inslag av romansk, gotisk och renässans, vilket är ett typiskt exempel på venetiansk kolonial arkitektur. Idag har staden cirka 1 000 invånare och ekonomins ryggrad tillsammans med jordbruk är turism tack vare sitt unika läge, den vackra naturen och den medeltida charm som har kvar till denna dag. Boende i Motovun finns i flera små familjehotell och i många lägenheter, rum och fritidshus som en del av privat familjebostad. Motovun är omgiven av tjocka skogar och ängar där du kan vandra, åka cykel eller åka i organiserad tryffeljakt och njuta av den friska luften och de berusande naturens dofter. Paragliding flygfält byggdes nyligen, från vilket du kan ta av, och uppleva Motovun och hela centrala Istrien ur ett annat perspektiv. Många kultur- och underhållningsevenemang hålls i Motovun, varav den mest kända är Motovun-filmfestivalen. Denna världsberömda festival hålls i Motovun varje år i slutet av juli. Besök Motovun, denna romantiska medeltida stad och njut av vacker och hisnande utsikt. Sök efter billigt privat boende i Motovun och omgivningen. Lägenheter, rum och fritidshus i Motovun billigare upp till 40%, utan dyra byråavgifter. Välkommen till Motovun!

Motovun Väderprognos