Lägenheter och privat boende Vinišće

Vinišće är en liten fiske- och turiststad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger i den pittoreska och lugna vik av kristallklart hav och orörd natur, 8 km från marinan och 19 kilometer från staden Trogir. Det nämndes först i dokument från Trogir-kapitlet från 1200-talet. Detta område har dock varit bebott sedan romartiden, då de pensionerade romerska soldaterna har fått land och planterat vinstockar. Vinrankorna hanteras här mycket...

Utvalda lägenheter och privata boende i Vinišće

Sortera efter:

Lägenheter Villa Nada

Vinišće

Från havet 90 m
Kapacitet 15 personer

från 50 €

Semesterhus Marin

Vinišće

Från havet 30 m
Kapacitet 8 personer

från 80 €

Lägenheter Carmen - Vinisce

Vinišće

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

från 50 €

Lägenheter Jerko Anđelić

Vinišće

Från havet 30 m
Kapacitet 9 personer

från 35 €

Lägenheter Anđela

Vinišće

Från havet 100 m
Kapacitet 11 personer

från 20 €

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Maria

Vinišće

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

från 80 €

Lägenhet Nikolina

Vinišće

Från havet 20 m
Kapacitet 6 personer

från 50 €

Lägenheter Filip

Vinišće

Från havet 40 m
Kapacitet 4 personer

från 55 €

Lägenhet Providenca

Vinišće

Från havet 20 m
Kapacitet 5 personer

från 55 €

First minute erbjudande

Lägenheter Toni

Vinišće

Från havet 80 m
Kapacitet 9 personer

från 56 €

Lägenhet Granda

Vinišće

Från havet 150 m
Kapacitet 5 personer

från 50 €

Lägenheter Green Paradise

Vinišće

Från havet 60 m
Kapacitet 10 personer

från 40 €

Lägenheter Frane

Vinišće

Från havet 20 m
Kapacitet 5 personer

från 30 €

Lägenhet Josipa

Vinišće

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

från 45 €

Semesterhus Vinišće

Vinišće

Från havet 1 km
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenheter Marija

Vinišće

Från havet 20 m
Kapacitet 8 personer

från 30 €

Lägenheter VALA

Vinišće

Från havet 150 m
Kapacitet 16 personer

från 35 €

Lägenheter Vučić

Vinišće

Från havet 70 m
Kapacitet 12 personer

från 70 €

Lägenhet Orlić

Vinišće

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 60 €

Lägenheter Villa Nada ( Vinišće)

Villa Nada är ett familjehus som erbjuder 3 lägenheter i olika storlekar. Ägarna är på bottenvåningen och lägenheter är arrangerade enligt följande: A1 - första våningen / golvet, ett stort rum, fullt utrustat kök och badrum, vardagsrum med soffa för två-bäddar och en extra säng. Stor balkong med utsikt över bukten. Vid ingången finns en terrass med grill. A2 - första våningen, stort rum, fullt utrustat kök och badrum, vardagsrum med bäddsoffa för två och en extra säng. Främre terrass med grill. A3 - första våningen / andra våningen höjd, en balkong med utsikt över havet, två stora sovrum med dubbelsängar, barnsäng finns. Fullt utrustat badrum, kök och vardagsrum. 50 m från havet, 5 min promenad till stormarknaden. Vinisce är en liten by i viken bakom marinan, med en liten marina för segelbåtar. Det är omgivet av en mängd olika stränder för varje smak. Det finns flera barer, restauranger, postkontor, stormarknad och en mängd hyresgäster (cyklar, båtar, skoter). Staden ligger bara 30 minuters bilresa från större städer (Zadar, Primosten, Trogir, Split), och som sådan en förstklassig position för dem som vill fly från staden. Husdjur välkomna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Nada

Från havet 90 m
Kapacitet 15 personer

Pris från 50 €

Semesterhus Marin ( Vinišće)

Jag hyr hela huset (upp till 8 personer) i Vinišće i centrala Dalmatien. Till Trogir är det 20 km, 50 km från Split, 50 km från Šibenik. Huset ligger långt från havet 30 m, från närmaste strand 40 m, och består av två våningar som. Det finns ett kök (fullt utrustat, mikrovågsugn, kaffebryggare, diskmaskin, kylskåp, vattenkokare) med matsal. Vardagsrummet har två soffor (en soffa är en säng för 2 personer, den andra för 1 person), satellit-TV och CD-radio. Huset är utrustat med internetuppkoppling. På nedre våningen har våra gäster luftkonditionering och i rummen finns kylfläktar. Det finns tre sovrum, två badrum med dusch (ett på golvet ett på bottenvåningen med tvättmaskin). Framför huset finns en trädgård på 180 m2 där det finns en grill och en utomhusdusch. På golvet finns en täckt terrass på 20 kvadratmeter med stolar och bord, medan på bottenvåningen finns också en terrass på 20 kvadratmeter med bord och stolar, på gården. Restaurang, postkontor, butik, stormarknad, café ... ligger 100 till 200 m från huset. Ägarna bor på en annan adress så att huset är fullt tillgängligt för gästerna. Alla våra gäster har en kajak och cyklar (ingår i priset). Ankomsttid: 14h | Avgångstid: 10h | Slutstädning ingår i priset: Ja

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Marin

Från havet 30 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 80 €

Lägenheter Carmen - Vinisce ( Vinišće)

Carmen Apartments ligger i Vinisce nära Trogir, Dalmatia-området 50 km från Split, bara några meter från havet. Alla lägenheter har två sovrum (ett rum med dubbelsäng och andra rum med två enkelsängar), ett badrum, kök, vardagsrum och en balkong eller terrass. Storleken på varje lägenhet är 43 kvadratmeter plus balkong eller terrass där du tillbringar större delen av din tid (storleken på balkongen / terrassen är från 15 till 25 m2). Varje lägenhet har en parkeringsplats i garaget. I huset har vi en hel del terrasser med fantastisk utsikt, en stor grill till förfogande för alla gäster och om du väljer att simma behöver du inte gå med bilen eftersom stranden ligger bara några meter från huset. Alla lägenheter är fullt utrustade: kök med alla verktyg, gratis WiFi, TV-lör, luftkonditionering, två eller tre fläktar per lägenhet (två på taket och ett står på golvet), trädgårdsbord och stolar på balkong / terrass .. Om du behöver hjälp eller någon form av hjälp någon från värdarna alltid är hemma till ditt förfogande.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Carmen - Vinisce

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Jerko Anđelić ( Vinišće)

Lägenheter Jerko Andelic ligger i den lilla fiskebyn Vinisce. Det är bara 20 km från Trogir. Du kan välja mellan två lägenheter med havsutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jerko Anđelić

Från havet 30 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Anđela ( Vinišće)

Lägenheterna är nästan fiskeby Vinisce nära Marina. Beläget i en lugn miljö med utsikt över havet, å ena sidan och naturen på andra sidan, bort från bullret, men ändå nära stranden, som ligger bara 150 meter

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Anđela

Från havet 100 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 20 €

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Maria ( Vinišće)

Villa Maria ligger i en liten vik Ljubljeva, bara 20 kilometer från den medeltida staden Trogir. Huset ligger 10-15 meter från havet, så uppfriskande dopp är bara 10 sekunder bort. Huset har två rymliga och välutrustade lägenheter med stora terrasser när du kan sitta och koppla av när som helst på dagen med en fantastisk havsutsikt. Dessa lägenheter är idealiska för familjesemester.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Maria

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 80 €

Lägenhet Nikolina ( Vinišće)

Lägenhet Nikolina ligger i Vinišće. Lägenheten består av två sovrum med stora dubbelsängar, ett badrum med dusch, ett vardagsrum med TV, matplats och fullt utrustat kök. Gästerna har tillgång till en trädgårdsterrass, parkeringsplats, grill och obegränsad tillgång till internet. Vinišće är en liten fiskeby i centrala Dalmatien, 16 km från staden Trogir, som är skyddad av Unesco. Split Airport ligger 18 km från anläggningen och färjan Port Split 40 km. I närheten kan gästerna njuta av olika aktiviteter, bland annat: fiske, båtturer, dykning och en promenad genom många välskötta vandringsleder och olika andra aktiviteter. Vinišće är perfekt för dem som vill njuta av en lugn semester, rent hav och vacker natur.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Nikolina

Från havet 20 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Filip ( Vinišće)

Lägenheterna ligger i ett lugnt miljö. Huset är omgiven av vikgrönska, mandarinas druvor. Lägenheterna har stora balkonger med utsikt över havet. Hon har en liten grill.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Filip

Från havet 40 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 55 €

Lägenhet Providenca ( Vinišće)

Den charmiga lägenheten Providenca ligger i centrum av en liten fiskeby Vinišća och är idealisk för en lugn familjesemester. Lägenheten ligger bredvid stranden, första raden till havet. Lägenheten består av två sovrum, ett stort vardagsrum, ett kök med matplats och ett badrum. Boendet passar för 4 + 1 personer. Barnsäng finns också. I vår anläggning främjar vi ett hälsosamt liv i harmoni med naturen. Vi önskar dig ett varmt välkomnande och en trevlig vistelse. Boendet är utrustat med: Satallite TV, trådlöst internet, radio, strykjärn, barnsäng, tvättmaskin, diskmaskin. För att varma sommardagar ska vara mer tålliga i boende finns det en luftkonditionering. Gästerna kan också koppla av på terrassen. Lägenheten ligger på bottenvåningen och är omgiven av en trädgård. Parkering finns i fastigheten. Wi-fi är gratis. Luftkonditionering ingår i priset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Providenca

Från havet 20 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 55 €

Lägenheter Toni ( Vinišće)

Lägenheterna Toni ligger i en liten vik Ljubljeva, bara 20 kilometer från staden Trogir och 80 meter från havet. Lägenhet A1 bottenvåning 50m2 + 25m2 terrass, fullt utrustat kök. I priset ingår: vistelseskatt, parkering, slutstädning, lakan och handdukar (veckovis), luftkonditionering, internetanvändning, el och vatten. A2 första våningen 50m2 + 9m2 balkong, fullt utrustat kök, inkluderar: vistelseskatt, parkeringsanvändning, slutstädning, lakan och handdukar (veckovis), luftkonditionering, internetanvändning, gas, el och vatten

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Toni

Från havet 80 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 56 €

Lägenhet Granda ( Vinišće)

Lägenheterna ligger i Vinisce, fullt utrustat boende 5 personer per lägenhet. Logi enhet har 65 m2, två sovrum, badrum med dusch kök och vardagsrum med LCD-satellit-TV, DVD, två terrasser, luftkonditionering, parkering, husdjur är tillåtna. Nära stranden, strandpromenaden, restauranger, pizzerior, affärer ... fiske, cykling, nära fotbollsplanen ...

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Granda

Från havet 150 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Green Paradise ( Vinišće)

Lägenheter "Gröna paradiset" ligger i Vinisce nära UNESC-staden Trogir (18 km). Vinisce är en liten stad med vacker utsikt, orörd natur och mild mediteransklime. Det kan finnas några platser i världen där livet är så säkert för barn som Vinišce. Den naturliga godheten - både maten från landet och havet - såväl som det hälsosamma klimatet och naturen, dessa är rikedomar som inte kan köpas med pengar. Lägenheterna ligger på första våningen i familjehus. Ägaren bor i huset (med separat ingång). Lägenheten för (2 + 1) personer är 45 m2 stor och har ett sovrum med dubbelsäng och bäddsoffa och en terrass på 8 m2, badrum med dusch, bidé och fönster, ett välutrustat kök med sittgrupp och elektrisk spis 2 kokplattor). Balkong ligger på nordvästra sidan av huset och det har vacker havsutsikt. Apartmentfor (5 + 1) personer är 100 m2 stora och har tre sovrum (sovrum1: med dubbelsäng och enkelsäng, sovrum 2: med dubbelsäng och 1 bäddsoffa, sovrum 3: med enkelsäng. Sovrum 1 och 2 har en Balkong med havsutsikt (15 m2). Badrum med badkar och fönster, ett välutrustat kök med sittgrupp och elektrisk spis (2 kokplattor) och gasspis. Köket har en balkong (3 m2) med utsikt över gården. miljö nära stranden (på mindre än 5 minuters gångavstånd) nära till fritidsfaciliteterna, nära till underhållande faciliteter, grönsakshall på gården, fruktträdgården på gården, gård i grönskuggan. grönska. Öppen spis på gästens förfogande. Hus med egen parkeringsplats. Utomhusdusch på gården. Små husdjur (betala extra 5 Eur per dag) är tillåtna på förfrågan, förtöjning (betala extra 5 Eur per dag) på gästens begäran 60 m Lägenheterna är perfekt för seni ors, familjer eller grupper eftersom det ligger i ett mycket lugnt område. Under kvällen kan du njuta av en privat balkong eller på en gemensam terrass med vacker havsutsikt i bukten. Det är ett bra ställe att komma undan från storstaden. Om det här är din första gång, eller miljoner gången, besöker Kroatien, kan du inte hitta en bättre plats att bo. Jag vet att du kommer att ha en underbar semester här och jag ser fram emot att vara din värd. Skicka gärna ett meddelande och jag svarar genast. Senka

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Green Paradise

Från havet 60 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Frane ( Vinišće)

I slutet av staden ligger bara 20 meter från havet (första raden) ett hus Andjelic. På bottenvåningen finns en två-rumslägenhet med 4 + 1 bäddar (vardagsrum och matsal, två sovrum, kök, badrum, stor terrass med havsutsikt). På första våningen finns två lägenheter: två rumslägenhet med 5 bäddar (två sovrum, badrum, kök, matsal, stor balkong med utsikt över Morre) och ettrumslägenhet med 3 bäddar (sovrum, badrum, kök och matsal). Alla lägenheter är utrustade med kompletta tillbehör för att äta och laga mat, handdukar och sängkläder. Parkeringsplats för bilen och en båt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Frane

Från havet 20 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Josipa ( Vinišće)

Lägenhet på 2 våningar. På bottenvåningen kök, vardagsrum, badrum och terrass. På övervåningen 2 sovrum / en dubbelsäng och de andra 2 bäddarna med möjlighet att lägga en extra säng och toalett. Havet är cirka 200 meter nedförsbacke, med en mycket fin strand, delvis asfalterad och delvis upplagd liten stenar, idealisk för barn. Annars är orten mycket tyst, idealisk för familjer med barn. Byn har inga affärer, men i 10 minuter kan du nå Vinisce eller Marina. Varje dag levererar bosättningen färskt bröd, rullar, mjölk.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Josipa

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 45 €

Semesterhus Vinišće ( Vinišće)

Gästhus i Vinišce erbjuder husdjursvänligt boende i Vinišce. Gratis WiFi finns i hela fastigheten och gratis privat parkering finns på plats. En platt-TV, samt en CD-spelare erbjuds. Njut av en kopp kaffe från din terrass eller balkong. Varje rum har eget badrum med badkar eller dusch och dusch med hårtork. En TV tillhandahålls. Split ligger 28 km från Gästhuset i Vinišce, medan Hvar ligger 46 km från fastigheten. Split flygplats ligger 17 km bort.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Vinišće

Från havet 1 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Marija ( Vinišće)

Hus i grönt. 15 m från havet. Terrass, havsutsikt. Lägenhet A5, två sovrum, 5 bäddar. Stor terrass, havsutsikt. Pris: 60 Euro / natt under säsong: 40 euro / natt under lågsäsong. Lägenhet A3, ett rum 3 bäddar. Liten terrass. Pris: 40 Euro / natt under säsong: 30 euro / natt under lågsäsong

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Marija

Från havet 20 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 30 €

Lägenheter VALA ( Vinišće)

Tillbringa din semester i läget Erno möblerade lägenheter "Vala" på Trogir Riviera, i Vinišće- liten fiskeby utan buller och folkmassor. Smaka och lukta Medelhavet, upplev skönheten i vackra vikar och stränder och kristallklart vatten. Platsen ligger nära Split flygplats (25 km) och UNESCO-städerna Trogir (20 km), Split (45 km), Primosten (20 km), Sibenik (45 km). Vi erbjuder en möjlighet att transportera från flygplats till lägenhet och tillbaka om priset på lägenheten på 7 och flera dagar. Nära stranden (200 m), restauranger, caféer och butiker (150 m). Möjligheten att cykla (cykelvägar).     bordtennis, badminton, dart      cykel. Varje lägenhet har egen täckt parkering. Alla lägenheter är fullt utrustade med luftkonditionering, satellit-TV, trådlöst internet, fullt utrustat kök, grill i bakgården, balkong, utomhusdusch på gården. I lägenheten får gästerna sängkläder, handdukar och handdukar. Skatt ingår. Besök oss, och vi kommer att göra vårt bästa för att göra din vistelse ett trevligt minne. Vi önskar dig ett varmt välkomnande på Lägenheter Val och Vinisce!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter VALA

Från havet 150 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Vučić ( Vinišće)

Semesterhus Vučić med 2 lägenheter ligger i Vinisce, bara 70 meter från den vackra kiselstranden. Lägenhet A1 på bottenvåningen består av kök och vardagsrum, två sovrum, ett badrum, terrass och en trä matsal under skuggan. Lägenhet A2 på första våningen har en identisk inredning och en stor terrass med en härlig havsutsikt. Båda lägenheterna är luftkonditionerade, köket är fullt utrustat. sängkläder, handdukar och wifi ingår i priset. Det finns också en tvättmaskin i varje lägenhet tillgänglig för gästerna. Varje lägenhet har en privat parkeringsplats. På gården finns en utomhusdusch och grill för gästerna. Marknaden, postkontor, cafébar och restaurang ligger inom några minuters promenad från lägenheterna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vučić

Från havet 70 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 70 €

Lägenhet Orlić ( Vinišće)

Lägenhet Orlic ligger i en lugn fiskebyn Vinišće. Lägenheten består av 3 sovrum med stora dubbelsängar, badrum med badkar, vardagsrum med TV, matsal och fullt utrustat kök. Gästerna har tillgång till en balkong med havsutsikt, parkeringsplats, grill och obegränsad tillgång till internet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Orlić

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 60 €

Turistguide - Vinišće

Vinišće  - Vapen Vinišće är en liten fiske- och turiststad i Split-Dalmatia län i Kroatien. Det ligger i den pittoreska och lugna vik av kristallklart hav och orörd natur, 8 km från marinan och 19 kilometer från staden Trogir. Det nämndes först i dokument från Trogir-kapitlet från 1200-talet. Detta område har dock varit bebott sedan romartiden, då de pensionerade romerska soldaterna har fått land och planterat vinstockar. Vinrankorna hanteras här mycket väl tack vare de gynnsamma naturförhållandena. Platsen är uppkallad efter vinrankan, och idag odlar dess invånare fortfarande vinstockar och producerar vin av mycket god kvalitet. Vinišća det gamla kroatiska ordet som översätts som vingårdar. Platsen idag har cirka 850 fastboende, som förutom turism bedriver fiske och jordbruk. Huvudvägen Split-Šibenik ligger flera kilometer bort, så det är en idealisk plats för älskare av lugna familjesemestrar i privata rum, villor, lägenheter och hus. Platsen är full av förändrade gömda vikar, och några av dem är Voluja, Ljubljeva och Ricevo Vrelo. Besök Vinišće, denna oas av Medelhavets skönhet, lugn och ro där du kan tillbringa en trevlig familjesemester. Kontakta direkt ägare av privat boende och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Prisvärd lägenhet, rum och fritidshus i Vinišće. Välkommen till Vinišće!

Vinišće Väderprognos