Lägenheter och privat boende Krapina

Krapina är en stad och säte i Krapina-Zagorje län i Kroatien. Det ligger i centrum av den kroatiska Zagorje vid floden Krapinčica. Det fick sitt namn från floden Krapinčica, som en gång fanns i sötvattenfiskkarp som kallas krap. Kroatiska Zagorje är en historisk kroatisk region som ligger i den nordvästra delen av Kroatien norr om staden Zagreb, rik på kullar, skogar och åkrar. Mänsklig ockupationshistoria i Krapina-området går tillbaka...

Sortera efter:

Lägenheter Husak

Krapina

Från havet 300 m
Kapacitet 9 personer

från 19 €

Lägenheter Toplice

Krapina

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 32 €

Lägenheter Potočki

Krapina

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Fučkar

Krapina

Från havet 500 m
Kapacitet 8 personer

från 28 €

Lägenheter Husak ( Krapina)

Vi erbjuder tre bekväma lägenheter i centrum av .. Kapacitet: 2, 2 + 1, 2 + 2. Utrustning: kök + badrum + termiskt vatten, satellit-TV, centralvärme.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Husak

Från havet 300 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 19 €

Lägenheter Toplice ( Krapina)

Moderna och lyxiga lägenheter med ett galleri i centrala Krapina Spa, precis intill Hotel Villa Magdalena. Unik utsikt, luftkonditionering, uppvärmning, parkering, gratis WiFi.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Toplice

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 32 €

Lägenheter Potočki ( Krapina)

Lägenheten ligger i den nordvästra delen av kroatiska, i centrum av kroatiska Zagorje, staden Krapina, vid Trški Vrh 82A i ren natur. Lägenhet *** består av: 50,66 m2 2 rum kök hall toaletter och badrum balkong. Med lägenheten finns: parkering gård grill terrass terrass - fruktträdgård ren natur. Möjligheten att kontakta kontakt med ägarna av lokala familjegårdar och köpa sina produkter som t.ex. Honung, olika frukter (äpplen, päron, persikor, plommon, hasselnötter, valnötter ...), vin och andra jordbruksprodukter som produceras uteslutande på familjejordbruk. Potentiella aktiviteter: Cyklingbrisk vandringssport (Ludo, Schack, Black Peter ... ) badminton shopping besök på museer, slott, kyrkor, lokala familjebrukar ...

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Potočki

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Fučkar ( Krapina)

Lägenheterna Fučkar ligger i en grön och lugn gata, nära kyrkan, det särskilda sjukhuset för rehabilitering, kardiovaskulär kirurgi och kardiologi «Magdalena» och «Aquae Vivae» -hotellet och poolerna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Fučkar

Från havet 500 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 28 €

Turistguide - Krapina

Krapina  - Vapen Krapina är en stad och säte i Krapina-Zagorje län i Kroatien. Det ligger i centrum av den kroatiska Zagorje vid floden Krapinčica. Det fick sitt namn från floden Krapinčica, som en gång fanns i sötvattenfiskkarp som kallas krap. Kroatiska Zagorje är en historisk kroatisk region som ligger i den nordvästra delen av Kroatien norr om staden Zagreb, rik på kullar, skogar och åkrar. Mänsklig ockupationshistoria i Krapina-området går tillbaka till det avlägsna förflutet på cirka 100 000 år, vilket framgår av resterna av Neandertalmannen på kullen Hušnjakovo i den västra delen av Krapina. De första skriftliga dokumenten som hänvisas till Krapina är från 1100-talet som en kunglig fästning med bosättningen runtom. Senare blev egenskapen till den ädla familjen Keglević, och idag är det en modern stad och det kulturella, politiska och administrativa centrumet i Krapina-Zagorje län. Turismen utvecklas långsamt tack vare det olika kulturella och historiska erbjudandet. Boende i Krapina finns i flera vandrarhem, rum och lägenheter i ett privat familj boende. Från historiska platser måste vi belysa den historiska stadskärnan i staden, som har bevarats till denna dag. Särskilt vackert är kyrkan Our Lady of Jerusalem, som är en av de vackraste barockkyrkorna i Kroatien, Krapina stadsgalleri och födelsehuset till Ljudevit Gaj - grundaren av den kroatiska nationella väckelsen. Nära Krapina ligger Krapina Neanderthal Museum, som också är världens mest berömda Neanderthal man. Här kan du besöka en av vinvägarna i denna vingårdsrika region, du kan vandra till den närliggande toppen Strahinščica på 618 m över havet, eller du kan prova dig med paragliding tandem och uppleva sagan om den kroatiska Zagorje och Krapina från luften. Vi inbjuder dig att besöka denna intressanta region i Kroatien, boka boende direkt med ägarna av lägenheter och rum och spara upp till 40%. Sök efter billigt privat boende i Krapina och omgivningen. Lägenheter, rum och fritidshus i Krapina. Välkommen till Krapina!

Krapina Väderprognos