Lägenheter och privat boende Krk - Soline

Soline är en liten turistort som ligger på södra kusten av den vackra Solinebukten, på östra sidan av ön Krk. Administrativt tillhör den Dobrinj-kommunen vars medeltida slott ligger ovanför denna vackra vik på ön Krk. Soline fick sitt namn efter saltverk där havssalt producerades från romartiden fram till medeltiden. Idag är Soline känd som turistmål främst tack vare sand och läkande lera. Längst ner i viken ligger den sandiga Meline-stranden...

Utvalda lägenheter och privata boende i Krk - Soline

Sortera efter:

1 recensioner - 5/5

Lägenhet Jana

Krk - Soline

Från havet 1.5 km
Kapacitet 5 personer

från 35 €

Lägenheter Villa Coral

Krk - Soline

Från havet 150 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenhet Sikic

Krk - Soline

Från havet 250 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenhet Omanović

Krk - Soline

Från havet 500 m
Kapacitet 12 personer

på förfrågan

Lägenhet Fanuko

Krk - Soline

Från havet 500 m
Kapacitet 10 personer

från 38 €

Lägenheter Martina

Krk - Soline

Från havet 200 m
Kapacitet 10 personer

från 235 €

1 recensioner - 5/5
Lägenhet Jana ( Krk - Soline)

Lägenhet Jana ligger i ett lugnt ställe Gornja Hlapa 23. Lägenheten ligger i ett stenhus med separat ingång. Den har ett kök, ett badrum, ett sovrum, en gård. Det är ett sovrum med 2 sängar på 160x200 och 1 90x100 säng. Stenen är gammal och eftersom stenen i huset inte är varm. Möjlighet att använda grillen. Lägenheten är utrustad med diskmedel och köksredskap. Sänglinne och handdukar finns tillgängliga. Det finns också trädgårdsmöbler med paraply. Trädgårdsutsikt och en del av havet. Parkering på den närliggande stranden betalas inte.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Jana

Från havet 1.5 km
Kapacitet 5 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Villa Coral ( Krk - Soline)

croatia krk villa coral www.villa-coral.info Lägenheten är ny och bekvämt inredda. Närmaste strand är 150 m. App. 2 + 2 ligger på bottenvåningen ca. 45 m2. Sovrum med dubbelsäng / sovrum med dubbelsäng. Vardagsrum med kök. Köket är utrustat med nödvändiga redskap för matlagning och servering. I vardagsrummet finns en bäddsoffa för 2 vuxna. Alla nödvändiga sängkläder. Kylskåp och frys. Luftkonditionering, TV med digital parabolantenn. Terrass med bord och stolar. Dusch / WC. Parkeringsplats på gården. Möjligheten att grilla på gården

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Coral

Från havet 150 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Sikic ( Krk - Soline)

Vi hyr nyinredda Deluxe Suite 4 A, 4 +1 personer + barnsäng. I en lugn plats med fantastisk panoramautsikt. Lägenhet lämplig för familjer med barn. Känd mudder är 900 m bort och närmaste sandstrand ligger bara 350 m bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Sikic

Från havet 250 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Omanović ( Krk - Soline)

Omanovic Apartments ligger i Cizici, ön Krk. 500 m från havet. Beläget i en lugn miljö bort från vägar och nära stora stränder. Till våra gäster, särskilt de med små barn, ger meningsfull och sorglös semester. Vi erbjuder lägenheter av typen ett och två sovrum. Lägenheterna består av vackra och rymliga badrum med naturligt ljus, funktionellt kök, smakfullt inredda rum och balkonger och terrasser med utsikt över havet. Gästerna kan använda parkering, satellit-TV, gratis Wi-Fi, en plats för barnspel och andra faciliteter för en trevlig semester.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Omanović

Från havet 500 m
Kapacitet 12 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Fanuko ( Krk - Soline)

Våra nya och välutrustade lägenheter ligger i den lilla byn Cižici på ön Krk. Lägenheter Fanuko är omgivna av grönska och medelhavsplanter som tamarisk, oleander, oliv, mimosa och granatäpple. De består av fyra lägenheter, två ligger på bottenvåningen (varje lägenhet har egen separat terrass) och två lägenheter ligger på första våningen i huset (varje lägenhet har egen balkong med vacker utsikt över havet och bukten Soline). I varje lägenhet har du möjlighet till gratis internet (Wi Fi). Avståndet från havet är bara 500 meter och varje lägenhet har egen parkeringsplats framför lägenheten. Tillbringa en dag på stranden, en trevlig kväll i vår restaurang Žal och njut av autentisk mat på ön Krk.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Fanuko

Från havet 500 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 38 €

Lägenheter Martina ( Krk - Soline)

Lägenhet Martina ligger i en liten bybyn Soline på ön Krk, bara 200 meter från stranden. Lägenheten ligger på andra våningen i huset och har fem sovrum: Varje rum har eget badrum med dusch, separat badrum med badkar, stort vardagsrum med balkong och vacker utsikt över bukten, ett kök med balkong. I närheten finns den berömda stranden med lera Meline eller du kan besöka grottan Biserujka.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Martina

Från havet 200 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 235 €

Turistguide - Krk - Soline

Krk - Soline  - Vapen Soline är en liten turistort som ligger på södra kusten av den vackra Solinebukten, på östra sidan av ön Krk. Administrativt tillhör den Dobrinj-kommunen vars medeltida slott ligger ovanför denna vackra vik på ön Krk. Soline fick sitt namn efter saltverk där havssalt producerades från romartiden fram till medeltiden. Idag är Soline känd som turistmål främst tack vare sand och läkande lera. Längst ner i viken ligger den sandiga Meline-stranden där badare är täckta med naturligt helande lera och njuter av i havet och solbad. Leran är lämplig för behandling av ben- och ledsjukdomar och hudsjukdomar. Stranden är mycket grunt och rymlig och är perfekt för familjer med små barn. Det passar också för olika sportaktiviteter från picigin (bollspel) till beachvolleyboll. På grund av den grunt och stängda viken är havstemperaturen inuti Soline-bukten högre än utanför i Adriatiska havet. Så badsäsongen varar från mitten av våren till sen hösten. Solinebukten erbjuder ett skydd mot alla vindar och anses vara det säkraste på hela östkusten på ön Krk, vilket gör den mycket bekväm och säker för förankring. På bredden av denna rymliga vik finns det tre platser: Klimno och Soline på sydkusten och Čižići i väster. Förutom kajer finns butiker, kaféer, restauranger, bankomater. Nära Solinebukten finns en liten men vacker Biserujka-grotta, bara 110 meter lång. Idag är det en av de mest besökta grottorna i Kroatien tack vare stalaktiternas rikedom och är värt ett besök. Du kan hitta boende i Soline-bukten i många lägenheter, rum och semesterhus i Soline, Čižići och Klimno, samt andra omgivande små platser med en vacker utsikt över hela bukten och Crikvenica, som ligger över Vinodolski-kanalen. Besök denna intressanta och unika destination på ön Krk och tillbring en trevlig och avkopplande semester med din familj! Välkommen till Soline på ön Krk!

Krk - Soline Väderprognos