Lägenheter och privat boende Krk - Omišalj

Omišalj är en liten kuststad på ön Krk i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger i en djup naturlig vik på den nordvästra delen av ön nära Krk-bron och Rijeka-flygplatsen. Den historiska stadskärnan ligger på hundra meter hög, brant klippa och dominerar visuellt denna del av Kvarner. Tillsammans med staden Krk är Omišalj den äldsta bosättningen på ön. Det nämndes först på 1100-talet som Castri musculi, det latinska namnet...

Utvalda lägenheter och privata boende i Krk - Omišalj

Sortera efter:

First minute erbjudande
1 recensioner - 5/5

Lägenheter LUNA

Krk - Omišalj

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenheter Tea

Krk - Omišalj

Från havet 40 m
Kapacitet 2 personer

från 35 €

Lägenhet Matteo

Krk - Omišalj

Från havet 600 m
Kapacitet 2 personer

från 45 €

Lägenheter Vila Lavanda

Krk - Omišalj

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenheter Božić

Krk - Omišalj

Från havet 800 m
Kapacitet 8 personer

från 50 €

Lägenheter Omisalj

Krk - Omišalj

Från havet 400 m
Kapacitet 4 personer

från 53 €

Lägenheter Bebek

Krk - Omišalj

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

från 45 €

Lägenheter Rebec

Krk - Omišalj

Från havet 800 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Kondić

Krk - Omišalj

Från havet 70 m
Kapacitet 4 personer

från 60 €

Last minute erbjudande

Lägenhet Tara

Krk - Omišalj

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenhet Vila Kajče

Krk - Omišalj

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 60 €

First minute erbjudande
1 recensioner - 5/5
Lägenheter LUNA ( Krk - Omišalj)

Familjelägenheter i Omisalj på ön Krk erbjuder dig utmärkt boende för en familjesemester av hög kvalitet. Lägenheterna är utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter för den moderna resenären. Perfekt för familjer och par. utrustade kök med disk, handdukar, lakan ... Parkering finns på plats (en lägenhet har en parkeringsplats tillhandahållen) Nära lägenheten finns gratis allmän parkering som har tillräckligt med utrymme om du kommer med mer än ett fordon. Huset ligger nära havet (vi är den tredje raden från havscirkusen cirka 200-250 m). Under lägenheten ligger en liten butik, det finns en strand, dusch, barnpark, träningspark. 300 m från lägenheten ligger det vackra lägret Omišalj med alla nödvändiga faciliteter, simbassänger, minigolf, basket, restauranger, bar, etc. Från lägenheten finns en strandpromenad vid havet till centrum och marinan. Vi inbjuder dig att träffas och utforska vår vackra Omišalj. Vänligen kontakta oss om du behöver ytterligare information. Välkommen till våra lägenheter!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter LUNA

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Tea ( Krk - Omišalj)

Lägenheterna ligger i ett familjehus 40 m från havet och 2 km från centrum av Omisalj. Att hyra två lägenheter på första våningen - en stor terrass med vacker utsikt över havet och panorama över Kvarner. Lägenheter i kategoriseringen av tre stjärnor, fullt utrustade, luftkonditionering, satellit-TV, minikök med kylskåp, varje lägenhet har egen parkeringsplats på gården. Du kan ta med dina små husdjur. Det finns en grill. Lägenhet 2 + 2 består av ett sovrum med en dubbelsäng, ett vardagsrum bäddsoffa (två sängar), satellit-TV, kök, badrum, hall, terrass, har en separat etrance. 2 + 1 består av kök, badrum, stort rum (dubbelsäng), soffa (en säng), en stor terrass, lägenheten har en separat ingång.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Tea

Från havet 40 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Matteo ( Krk - Omišalj)

Yta: 35 m2. Kapacitet: 2 +2 +1. Rum: SAT / TV, luftkonditionering, internet (på begäran). Kök: kylskåp, spis. Badrum: Dusch, Tvättmaskin (efter arrangemang). Parkering: Parkering. Strand: 600 m. Livsmedelsaffär: 500 m. Restaurang: 500 m. Inlägg: 500 m. Ambulans: 500. Centrum: 500 m. Typ av strand: grusstrand. Anmärkningar: Rökning utanför rummet, rullstol ramp, husdjur är inte tillåtna. Priser från 01.01 till 28.05 och från 10.09. till 31.12 är 45 euro: från 28.05 till 02.07 och från 03.09. till 10,09. priset är EUR 50. Från 02.07. till 16.07. och från 27.08. till 09.03. priset är EUR 55 medan 16.07. till 30.07. och 20,08. till 27,08. 60 euro: och från 30.07. till 20,08. 70 euro

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Matteo

Från havet 600 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Vila Lavanda ( Krk - Omišalj)

Villa LAVANDA ligger i ett lugnt område av Omisalj grönska och dofter av rosor och lavendel längs kusten. Lägenheterna är familjetyp / för föräldrar med barn - 2 + 2, och kategoriseras med ***. Alla våra lägenheter har luftkonditionering, satellit-TV, en härlig terrass med utsikt, grill i skuggan av trädgården, parkering och alla bara 100 meter från havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vila Lavanda

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Božić ( Krk - Omišalj)

Välkommen till Omisalj på ön Krk! Lägenheter Bozic rätt plats för en idyllisk semester - en idealisk plats för vila och avkoppling. Lägenheter Bozic Omisalj ligger på nordvästra delen av ön och är den första staden på ön som möter vid krk-bron. Den historiska stadskärnan ligger på en klippa 85 meter hög och dominerar den här delen av Kvarner. Med staden Krk är Omisalj den äldsta levande bosättningen på ön med turisttradition som går tillbaka 100 år. Tack vare det milda klimatet, utmärkt klimat och den närbelägna bron, flygplatsen och staden Rijeka, är Omisalj idag attraktivt destination för många turister som, förutom att njuta av solen och havet, i Omišalj erbjuder en ovanlig upplevelse av exceptionell kulturell och historisk arv. Alla glada att komma hit och tro att en man kan stå i havet och därmed se sina egna fötter. Vi har för sin del förberett huset för dig våra gäster, som redan har besökt oss och vi kommer för första gången att besöka. Vi ser fram emot att se dig! Familj Bozic

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Božić

Från havet 800 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Omisalj ( Krk - Omišalj)

Omišalj ligger på nordvästra delen av ön Krk och är den äldsta levande staden på ön med en turisttradition på över 100 år. Tack vare det milda klimatet, utmärkt klimat och nära bron, flygplatsen och staden Rijeka, dagens Omišalj attraktiva destination för många turister som, förutom att njuta av solen och havet, i Omišalj erbjuder en unik upplevelse av exceptionella kulturella och historiskt arv. Semesterhus ligger i den historiska stadskärnan (gamla stan), belägen på en hög klippa som dominerar denna del av Kvarner Bay. Huset byggdes 1892 och renoverades 2013 år. Lägenheten är 49 m2 och består av ett kök, vardagsrum, två dubbelrum (ett med dubbelsäng, det andra med två enkelsängar), badrum med dusch, främre och bakre terrass.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Omisalj

Från havet 400 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 53 €

Lägenheter Bebek ( Krk - Omišalj)

Lägenheten ligger 70 m från havet. Den har vacker utsikt över Kvarner Bay och havet erbjuder ett trevligt semesterboende. Det finns möjlighet till fiske och annan rekreation. Lägenheten är utrustad med all utrustning: internet, satellit-TV, grill, parkering, mikrovågsugn. I närheten av 50 m finns affärer, Camp ligger 200 meter bort, flygplats 2 km, stadskärna 2 km. Trevligt ställe att bo på ön Krk!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bebek

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Rebec ( Krk - Omišalj)

Välkommen till lägenhet Rebec! Ovanligt grön ö med vackra stränder, sandiga, steniga och steniga. Det rika kulturarvet (romerska resterna av städer, de tidiga kristna kyrkorna, centrum för det glagolitiska alfabetet etc.). Nära till de kända turiststäderna Opatija, Crikvenica, Krk, Krk, Baska, Krk, etc.) Och attraktioner (Biserujka grotta) och den vackra orörda naturen. Tack vare det milda klimatet, utmärkt klimat och närheten av bron, flygplatsen och staden Rijeka, idag är Omisalj attraktivt destination för många turister som inte bara njuter av solen och havet, i Omišalj erbjuder en ovanlig upplevelse av exceptionellt kulturellt och historiskt arv. Ön Krk erbjuder många vackra stunder av din semester, och vi kommer att göra vårt bästa för att ge dig skönheten i staden Krk och ön så nära som möjligt. Lägenhet med 3 sovrum, vardagsrum, terrass, större kök, badrum och toalett, galleri med enkelsäng. Luftkonditionering. Lägenhet 2 stjärnor (80 m2) Husdjur: Ja. Rök: Ja. Terrass med grill. Inomhus: Strykjärn kylskåp, luftkonditionering. Vatten kokare. Mikrovågsugn. Tvättmaskin, spis, diskmaskin. Hårtork, TV. Parkering (privat parkering). Dusch på gården. Tvättmaskin 2 euro / dag. Använda klimatanläggningen 5 euro / dag. Husdjur 4 euro / dag. Utcheckning: 9 h - 11 h Incheckning: 14 h - 20 h. Vänliga värdar står till din tjänst för att göra din semester ännu roligare, så att du kan lämna nöjda, många vackra minnen. Vi önskar er varmt välkomna och en trevlig vistelse i lägenheten Rebec. Lägenheterna priser kan komma överens, de är inte slutliga!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Rebec

Från havet 800 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Kondić ( Krk - Omišalj)

Villa i ett lugnt läge. Mycket lämplig för familjer som vill tillbringa en lugn semester. Lägenheten har en vacker terrass med vacker havsutsikt, där du kan äta frukost och på kvällen sitta och slappna av med fin utsikt. Huset ligger nära stranden, så du kan gå till stranden. På stranden finns duschar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kondić

Från havet 70 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 60 €

Lägenhet Tara ( Krk - Omišalj)

Lägenheten ligger på bottenvåningen i familjen hous.It har terrass och del är täckt. Bra läge, fred, havsutsikt, 200m från havet. Njut av, simma, sola, gå längs havet. Upptäck skönheten i Gamla stan Omišalj och besök och utforska andra platser på ön Krk.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Tara

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Vila Kajče ( Krk - Omišalj)

Villa med två fullt utrustade lägenheter, belägen vid havet. Gästerna har tillgång till en gemensam terrass med bord och sittgrupp, omgiven av grönska.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Vila Kajče

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 60 €

Turistguide - Krk - Omišalj

Krk - Omišalj  - Vapen Omišalj är en liten kuststad på ön Krk i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger i en djup naturlig vik på den nordvästra delen av ön nära Krk-bron och Rijeka-flygplatsen. Den historiska stadskärnan ligger på hundra meter hög, brant klippa och dominerar visuellt denna del av Kvarner. Tillsammans med staden Krk är Omišalj den äldsta bosättningen på ön. Det nämndes först på 1100-talet som Castri musculi, det latinska namnet för skalens placering. Många arkeologiska spår visar att området runt staden Omišalj bebod vid tidpunkten för de forntida illyrierna, följt av romarna. Under hela medeltiden var Krk besatt av familjen Frankopan som byggde ett slott här och senare tills 1700-talet styrdes av venetierna. Området för ekonomi och turism var i mitten av förra seklet, och idag är Omišalj en attraktiv destination för många turister på grund av dess närhet till Krk-bron och Rijeka-flygplatsen och en kombination av utmärkt klimat och kulturhistoriskt arv. Boende erbjuds i bekväma lägenheter, rum och fritidshus som en del av privat familjebostad. Du kan koppla av och njuta av den mest berömda stranden Pesja, markerad med en blå flagga som en garanti för rent havsvatten. Det ligger i skuggan av tallar med utsikt över hela bukten i Omišalj. Beach Pesja är perfekt för familjer med små barn. Från Omišalj organiseras dagliga resor till ön Cres och panoramabåtar till Glavotok och Krk-bron. Från historiska platser som är värda att besöka är antagandets församlingskyrka från 1100-talet, som senare byggdes om med blandade romanska, renässans och barockstil. I den närliggande viken Sepen finns resterna av den antika staden och det tidiga kristna komplexet Mirine Fulfinum. Besök ön Krk och Omišalj, denna lilla, pittoreska historiska stad och spendera en trevlig och lugn familjesemester i billigt privat boende. Sök efter privat boende i Omišalj. Lägenheter, rum och fritidshus att hyra i Omišalj. Välkommen till Omišalj!

Krk - Omišalj Väderprognos