Lägenheter och privat boende Krk - Njivice

Njivice är en pittoresk turiststad på ön Krk, i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger på den nordvästra sidan av ön Krk nära bron som förbinder ön Krk med fastlandet. Administrativt hör det till grannstaden Omišalj, som är den första bosättningen på ön efter att ha passerat Krk-bron. Njivice nämndes först på 1500-talet som en egendom för Frankopan-familjen, men enligt arkeologiska fynd bebod området dock länge innan,...

Sortera efter:

Lägenheter Malenica

Krk - Njivice

Från havet 150 m
Kapacitet 10 personer

från 29 €

Lägenheter Sonia

Krk - Njivice

Från havet 200 m
Kapacitet 12 personer

från 36 €

Lägenheter Njivice

Krk - Njivice

Från havet 250 m
Kapacitet 44 personer

på förfrågan

Lägenheter Nikšić

Krk - Njivice

Från havet 400 m
Kapacitet 15 personer

från 30 €

Lägenhet Fila

Krk - Njivice

Från havet 250 m
Kapacitet 2 personer

från 30 €

Lägenhet Vicić

Krk - Njivice

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenheter Daška

Krk - Njivice

Från havet 150 m
Kapacitet 20 personer

på förfrågan

Lägenhet Dorotea

Krk - Njivice

Från havet 500 m
Kapacitet 13 personer

på förfrågan

Lägenhet Sofia

Krk - Njivice

Från havet 500 m
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenhet Villa di Sasso Bianco

Krk - Njivice

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenhet Roses

Krk - Njivice

Från havet 550 m
Kapacitet 4 personer

från 30 €

Lägenheter GveroSkrbic

Krk - Njivice

Från havet 400 m
Kapacitet 14 personer

på förfrågan

Lägenhet Verano

Krk - Njivice

Från havet 400 m
Kapacitet 6 personer

från 90 €

Lägenheter Malenica ( Krk - Njivice)

Malenica Apartments består av 2 lägenheter för 4 + 2 personer och en studio lägenhet för 2 personer. Lägenheterna ligger i ett familjehus i den lugna delen av turistorten Njivice på ön. Lägenheterna 4 + 2 består av 2 sovrum, vardagsrum, kök, badrum och balkong (varje lägenhet är 65 m2). Studiolägenhet har ett badrum och vardagsrum med kök. Lägenheterna har luftkonditionering och TV (SAT). Närmaste strand är ca 150 m. Parkering framför huset, grill. För en trevlig och lugn semesterlägenhet väljer Malenica.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Malenica

Från havet 150 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 29 €

Lägenheter Sonia ( Krk - Njivice)

GRATIS - Barn under 4 år. Trampolin, slide (SLIDE) - GRATIS

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Sonia

Från havet 200 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 36 €

Lägenheter Njivice ( Krk - Njivice)

Ön Krk är i kontakt med fastlandet via den majestätiska Krkbron, flygplatsen på öarna nordväst och bilfärjförbindelser med övriga öar i norra Adriatiska havet har gjort Krk till ett turistmål som snabbt kan nås från vilken som helst riktning . Och då är det bara ytterligare en tio kilometer till Njivice vid öarnas vägar från bron eller flygplatsen - eller Du kan segla in från havet. Njivice en gång lite fiske vilage, är nu en favorit semester plats i knutet av frodig kustnära vegetation och ett klart blått hav. I en gente liten vik sidan av kiselstranden och sola områden, är privata lägenheter. Pebbly eller steniga stränder i byn, eller inte långt bort, dessa gömda små vikar för dem som gillar lite mer lugn och ro och naturiststränder, ger ett val för alla. Trevlig promenader längs kusten eller dansar på någon terrass eller ute i en äkta källare av kusten till sångerna i någon ö nära harmoni sånggrupp och skivor hemma-härdade prosciutto är bara några av de sätt du kan spendera en kväll. Fishermens fiestas och dans får inte missa, vilket också gäller fiskens specialiteter som serveras i restauranger med det fina vinet i regionen Žlahtina. Människor har alltid levt med solen och havet här, i en symfoni med Medelhavsplanta dofter, med havets djupa blå och sandstenens stenar. Under dagen, och till och med sent på kvällen, erbjuder Njivice många sport- och fritidsfaciliteter - tenis, pjäxor, minigolf, bordtennis, basket, fotboll ..... Havsportfaciteterna är särskilt attraktiva och inkluderar spel, båtliv, vattenskidor, jetskidor, vindsurfing och även fallskärmflygning. Guidade turer gör att du kan lära känna naturens skönheter och några av de byggnader och platser som vittnar om det rika förflutna på ön Krk. De mest intressanta ställena att gå till är Jurandvor, medeltida Krk, det franciskanska klostret på ön Košljun, Dobrinj-den vackra grottan som heter Biserujka, Vrbnik ... Om du har bestämt dig för att glömma din dagliga omsorg om ett ögonblick eller två, då har du valt rätt plats.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Njivice

Från havet 250 m
Kapacitet 44 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Nikšić ( Krk - Njivice)

Niksic lägenheter ligger i ett privat hus i en lugn del av den nya bosättningen Njivice-Kijac. Vi är kopplade till centrum av strandpromenaden längs havet från Njivice till oss - och till Malinska Kijac. Från vårt hus till staden Njivica lätt promenad för att komma fram tjugo minuter till Malinska för ~ 60 min. Stranden är idealisk för små barn. I havet är en liten sand och stranden ingången är examen. Grus, betong och en park med lusthus för handdukar. Gården är inhägnad och idealisk för familjer med små barn. På gårdsplatsen med glid, sandlåda, gungor och trampoliner för barn. Lägenhet A2 ligger på bottenvåningen, mot nord-istok. Lägenheten är fullt utrustad. Den består av två sovrum, vardera med två sängar och ett vardagsrum, matsal, kök och terrass med badrum. Lägenheten har utegrill. En annan lägenhet A3 ligger på vinden i huset mot nordväst. Består av två sovrum, vardagsrum, matsal, kök och takterrass med utsikt över havet. I trädgården finns en grill med uteservering. Dessutom är Njivice gratis basket, fotboll och volleyboll. I Njivice kan du njuta av vattensporter som vattenskidor, populära gummi och bananer, vattenskoter och bakom en båt. Gästerna kan också spela tennis, bordtennis, hyra en cykel, scooter eller motorcykel-åka på en tur med ATV-ritten och en guidning på ön Krk eller åka runt, Njivice Lakes. Njivice, det perfekta stället för din semester!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Nikšić

Från havet 400 m
Kapacitet 15 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Fila ( Krk - Njivice)

Vacker lägenhet med kapacitet 2 +2 personer i centrum av Njivice, i sitt lugna område, omgivet av träd och natur, bara 250 m från sandstranden i Njivice.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Fila

Från havet 250 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Vicić ( Krk - Njivice)

Hus på mycket bra läge i Njivice, ön Krk, Kroatien 200 m från stranden (3,5 min promenad), 300 m från centrum. Huset har: två sovrum (övervåningen), vardagsrum, badrum, kök (trappor), alla luftkonditionerade, parkeringsplats, gård, trädgård. Vacker utsikt över Kvarner Bay. Alla 70 kvm boyta, 100 kvm terrasser.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Vicić

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Daška ( Krk - Njivice)

Daška Apartments ligger på ön Krk, i en lugn stad Njivice. Modernt hus, som totalt har tio lägenheter ligger bara 200 meter från stranden och centrum. Lägenheterna är luftkonditionerade och utrustade med kvalitetsmöbler. De har sovrum, kök, matsal, vardagsrum, badrum och terrass, som är täckta och utrustade med trädgårdsmöbler. Varje lägenhet har också gratis internet och TV (satellit). Bottenvåningslägenheterna har dessutom en trädgård med parasoll och solstolar och är idealiska för familjer med små barn. Groomed trädgård och parkeringsplatser kommer att ge en extra känsla av kvalitet. Nattbelysningen är diskret och belyser varje hörn på gården.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Daška

Från havet 150 m
Kapacitet 20 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Dorotea ( Krk - Njivice)

Nytt familjehus, bort från staden och stranden 10 minuter till fots. Det ligger ovanför staden på ett lugnt ställe i sidogatan, med en vacker utsikt över havet, skogen och bergen. OBS! Lägenhet med 4 stjärnor är ny och har varit i bruk sedan 1.7.2013

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Dorotea

Från havet 500 m
Kapacitet 13 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Sofia ( Krk - Njivice)

Lägenhet Sofia ligger i en lugn miljö bara 500 m från stranden, med vacker havsutsikt. Lägenheten rymmer upp till 5 personer och har en separat ingång och terrass. Den består av ett fullt utrustat kök och vardagsrum, 2 sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch och en rymlig terrass. Vardagsrummet har en bäddsoffa som kan tjäna som en extra säng. Gästerna har tillgång till grill och säker parkering. Lägenheten är utrustad med TV, satellit och Wi-Fi.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Sofia

Från havet 500 m
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Villa di Sasso Bianco ( Krk - Njivice)

Tvåvånings lägenhet i en ny villa. Två sovrum, med medföljande badrum, luftkonditionering, utomhus trädgård med grillzon, trädgård och dusch, videoövervakning. Fullt utrustat kök, stor vacker terrass inne i byggnaden. Det kan rymma upp till 6 personer.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Villa di Sasso Bianco

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Roses ( Krk - Njivice)

Studion lägenhet ligger i en ny förort, boende kapacitet för 3 vuxna personer (eller 2 vuxna och 2 barn), bekväm och trevlig att bo, ger också en trevlig terrass. Det ligger i källaren av huset och med fint rum på övervåningen, det har trädfönster och därför är det tillräckligt ljust och ändå med mildt klimat även under de varmaste sommardagen. Den har en härlig matsal med stor soffa som kan konverteras till sängen bekväm för en vuxen eller två barn, nytt och snyggt kök och badrum

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Roses

Från havet 550 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 30 €

Lägenheter GveroSkrbic ( Krk - Njivice)

Lägenheterna Gvero-Skrbic ligger i en del av Njivice på ön Krk. Vi erbjuder tre trevliga och cousy lägenheter. Två lägenheter ligger på bottenvåningen och de har plats för 5 personer (4 + 1). Dessa lägenheter har två sovrum, kök, badrum, terrass, och de är satellit-TV och luftkonditionering. Tredje lägenheten ligger på första våningen och har plats för 4 personer (2 + 2). Denna lägenhet har sovrum, vardagsrum, kök, badrum, terrass med havsutsikt, och det är också utrustat med satellit-tv och luftkonditionering. Det finns också tillgång till trådlöst internet i hela huset. Parkeringsplatserna ligger på gårdsplanen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter GveroSkrbic

Från havet 400 m
Kapacitet 14 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Verano ( Krk - Njivice)

Helt ny lyxig lägenhet i ett utmärkt och lugnt läge perfekt för en semester. Lägenheten ligger i bottenvåningen på 92 m2 med en vacker terrass och anlagd trädgård. I trädgården finns privat grill, gräsmatta och vacker asfalterad innergård. Det finns en privat parkeringsplats och ett obegränsat antal lediga parkeringsplatser i närheten (10 m från lägenheterna). Lägenheten har två sovrum med dubbelsängar (king size), ett stort kök med matplats och ett vackert vardagsrum med stor hörn soffa som om nödvändigt kan omvandlas till en säng 2x 80x200 eller en dubbelsäng 160x200. Lägenheten har 3 luftförhållanden i alla rum, TV med satellit, internet wi-fi, kök med alla apparater inklusive diskmaskin, kylskåp och tvättmaskin med torktumlare.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Verano

Från havet 400 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 90 €

Turistguide - Krk - Njivice

Krk - Njivice  - Vapen Njivice är en pittoresk turiststad på ön Krk, i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger på den nordvästra sidan av ön Krk nära bron som förbinder ön Krk med fastlandet. Administrativt hör det till grannstaden Omišalj, som är den första bosättningen på ön efter att ha passerat Krk-bron. Njivice nämndes först på 1500-talet som en egendom för Frankopan-familjen, men enligt arkeologiska fynd bebod området dock länge innan, i tiden för de forna illyrierna och forntida romarna. Under hela historien var Njivice en liten fiskeby vars invånare bedrev fiske, olivodling, djurhållning och utnyttjande omgivande skogar. Idag är Njivice ett berömt turistmål som lockar många gäster från hela Europa och världsländer tack vare den bevarade naturen, det trevliga Medelhavsklimatet och en lugn miljö. Längs hela kusten sträcker sig mycket rent och snyggt sten och steniga stränder omgiven av grönska och skugga av träd med mycket rent havsvatten. Stranden Jadran innehar blå flagga, en internationell miljöpris för ren och säker strand och hav. Här kan du njuta av många sportaktiviteter som tennis, minigolf, bordtennis, basket, och för alla med en äventyrlig ande rekommenderar vi rekreation i ridsklubben Njivice. I närheten av Njivice finns det många cykelvägar och vandringsleder, och de mest attraktiva är verkligen vid kusten som förbinder Njivice med angränsande Omišalj och Malinska. Besök ön Krk och Njivice, denna lilla och lugna stad med vackra stränder, där du kan tillbringa en perfekt familjesemester. Sök efter privat boende i Njivice. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och fritidshus i Njivice och spara upp till 40%. Välkommen till Njivice på ön Krk!

Krk - Njivice Väderprognos