Lägenheter och privat boende Krk - Čižići

Čižići är en liten plats på ön Krk i Primorje-Gorski Kotar län. Det ligger i den djupa naturliga Soline-bukten på den nordöstra delen av ön Krk. Administrativt hör det till kommunen Dobrinj och har bara cirka hundra invånare. Solinbukten är mycket specifik eftersom den är mycket grunt och förändringen och fluktuationen i havet är mycket svag. Havet inne i viken är mycket varmare än havet utanför viken och därmed lämpligt för...

Utvalda lägenheter och privata boende i Krk - Čižići

Sortera efter:

Lägenheter Ivan

Krk - Čižići

Från havet 200 m
Kapacitet 10 personer

från 57 €

Lägenhet Omanović

Krk - Čižići

Från havet 500 m
Kapacitet 12 personer

på förfrågan

Lägenheter Ivan ( Krk - Čižići)

Apartments Ivan ligger i en lugn del av Čižići på ön Krk. Varje lägenhet har en egen parkeringsplats och en egen terrass med utsikt över havet. Lägenheterna är utrustade som standard. De ligger nära Biserujka-grottan och den helande leran. Om du vill ha en skön vila och älska sandstranden, det varma havet och få lugn, kom till våra lägenheter så tar vi emot dig. Ön Krk är vacker full av grönska och vacker natur.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ivan

Från havet 200 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 57 €

Lägenhet Omanović ( Krk - Čižići)

Omanovic Apartments ligger i Cizici, ön Krk. 500 m från havet. Beläget i en lugn miljö bort från vägar och nära stora stränder. Till våra gäster, särskilt de med små barn, ger meningsfull och sorglös semester. Vi erbjuder lägenheter av typen ett och två sovrum. Lägenheterna består av vackra och rymliga badrum med naturligt ljus, funktionellt kök, smakfullt inredda rum och balkonger och terrasser med utsikt över havet. Gästerna kan använda parkering, satellit-TV, gratis Wi-Fi, en plats för barnspel och andra faciliteter för en trevlig semester.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Omanović

Från havet 500 m
Kapacitet 12 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Krk - Čižići

Krk - Čižići  - Vapen Čižići är en liten plats på ön Krk i Primorje-Gorski Kotar län. Det ligger i den djupa naturliga Soline-bukten på den nordöstra delen av ön Krk. Administrativt hör det till kommunen Dobrinj och har bara cirka hundra invånare. Solinbukten är mycket specifik eftersom den är mycket grunt och förändringen och fluktuationen i havet är mycket svag. Havet inne i viken är mycket varmare än havet utanför viken och därmed lämpligt för bad under hösten och vårmånaderna. Längst ner i Solinebukten ligger den berömda sandstranden Meline, som är känd för sin läkande lera som hjälper till att behandla gikt och hudsjukdomar. Stranden är idealisk för sportaktiviteter som "picigin" (strandspel), beachvolleyboll ... Den gamla delen av platsen låg ursprungligen hundra meter från kusten på en liten kulle, men för några decennier sedan utvidgades platsen all vägen till havet tack vare turistutvecklingen. Under medeltiden beboddes hela området i Solinbukten (Čižići, Soline och Klimno) tack vare saltpannorna som innehas av den ädla Frankopan-familjen. Fram till turismens intresse bedrev invånarna i Čižići främst djuruppfödning, men nyligen bedriver de främst turism och hyra rum, lägenheter och fritidshus. Čižići, liksom hela Soline-bukten, är perfekt för alla som gillar att tillbringa sin semester i lugn och ro och utan för mycket buller och stora folkmassor i mer berömda turistmål. Det är också lämpligt för familjer med barn på grund av sandstränderna, ett grunt och varmt hav i Soline Bay. I närheten ligger en berömd turistattraktion - den vackra grottan Biserujka, som är ungefär hundra meter lång och rik på grottdekorationer (stalagmiter och stalaktiter) och är anordnade för turister att besöka. Många cykel- och vandringsleder passerar genom hela ön Krk för alla som gillar aktiv semester och avkoppling i naturvandringar. Du kan hitta boende i Čižići i ett flertal lägenheter, rum och fritidshus som en del av privat familj boende. Vi önskar er en trevlig vistelse i denna lilla och fridfulla oas på ön Krk!

Krk - Čižići Väderprognos