Lägenheter och privat boende Krk - Malinska

Malinska är en turistort och säte för kommunen Omišalj på ön Krk i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger längs den nordvästra kusten av ön i en vidsträckt naturlig och trädbevuxen vik. Från Krk-bron, är Malinska 15 km bort och från staden Krk och Rijeka flygplats är det 12 km bort, vilket gör det mycket tillgängligt turistmål. Detta trädbevuxna område i Dubašnica började bosättas på 1400-talet, med anledning av...

Sortera efter:

Lägenhet Ivec

Krk - Malinska

Från havet 50 m
Kapacitet 14 personer

från 55 €

Lägenhet Grozić Krk

Krk - Malinska

Från havet 150 m
Kapacitet 4 personer

från 60 €

Lägenhet Povh

Krk - Malinska

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 90 €

Lägenheter Sara Malinska

Krk - Malinska

Från havet 350 m
Kapacitet 14 personer

från 47 €

Lägenhet Malinska

Krk - Malinska

Från havet 450 m
Kapacitet 8 personer

från 80 €

Lägenheter Zora

Krk - Malinska

Från havet 150 m
Kapacitet 9 personer

från 40 €

Semesterhus Lili

Krk - Malinska

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

från 90 €

Lägenhet Hudan

Krk - Malinska

Från havet 300 m
Kapacitet 12 personer

från 30 €

Lägenheter Dunja

Krk - Malinska

Från havet 550 m
Kapacitet 25 personer

från 50 €

Lägenheter More

Krk - Malinska

Från havet 800 m
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenheter Josipa

Krk - Malinska

Från havet 700 m
Kapacitet 15 personer

på förfrågan

Lägenhet Lavande

Krk - Malinska

Från havet 100 m
Kapacitet 8 personer

från 36 €

Lägenhet Maslina

Krk - Malinska

Från havet 100 m
Kapacitet 3 personer

på förfrågan

Lägenhet Lina 1

Krk - Malinska

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

från 68 €

Lägenhet Biserka Vantačići

Krk - Malinska

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenhet Gašpar

Krk - Malinska

Från havet 1 km
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenhet Branka

Krk - Malinska

Från havet 150 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Semesterhus Villa Poljica

Krk - Malinska

Från havet 3.5 km
Kapacitet 6 personer

från 120 €

Lägenhet Kory

Krk - Malinska

Från havet 100 m
Kapacitet 5 personer

från 50 €

Lägenhet Prhoviceva

Krk - Malinska

Från havet 500 m
Kapacitet 2 personer

från 60 €

Lägenhet Ivec ( Krk - Malinska)

www.apartmaniivec.com apartmaniivec@gmail.com 00385915678740 ------------------------------------------------- Alla våra lägenheter ligger i centrum av Malinska (ön Krk), 50 m från havet, vilket är unikt sätt att känna stad på plats som erbjuder så många förmågor för en trevlig semester. Alla våra lägenheter är helt ordnade och utrustade med: Separat ingång Hängande terrass Tv wi fi Satellit-tv-mottagare Luftkonditionering Försäkrad parkeringsplats

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Ivec

Från havet 50 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 55 €

Lägenhet Grozić Krk ( Krk - Malinska)

Semester i norra Adriatiska havet, i lägenheten Grozić, i en liten by Porat på ön Krk, kommer att uppfylla alla dina förväntningar och hjälpa dig att slappna av helt. Om du gillar att tillbringa tid i naturen finns det vackra promenader genom skogen och vid havet hela vägen till Malinska centrum som ligger ca 5 km bort. Den vackra stenstranden ligger bara 500 meter från lägenheten, och affärer, restauranger och cafébarer ligger cirka 150 meter bort. En trevlig lägenhet ligger på 2: a våningen och är utrustad med allt du behöver för en oförglömlig semester utan stress och ligger bara 150 meter från havet och centrum. Lägenhet (2 + 2) **** lämplig för vistelser på 2 till 4 personer. Den består av 1 sovrum med dubbelsäng och i vardagsrummet finns en soffa som sträcker sig in i en säng för två personer. Fullt utrustat kök, diskmaskin, tvättmaskin. Gratis WiFi internet, gratis parkering. Välkommen till lägenhet Grozić!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Grozić Krk

Från havet 150 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 60 €

Lägenhet Povh ( Krk - Malinska)

Lägenhet Porat ligger i centrum av Porat, bara 10 meter från havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Povh

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 90 €

Lägenheter Sara Malinska ( Krk - Malinska)

Sara lägenheter välkomnar dig till Malinska, en liten Adriatiska stad med potential att vara ditt bästa semestermål. Klar Blue Sea - checka. Vackra stränder - kolla. Intressant kultur och historia - kontrollera. Naturliga underverk - kolla. Underhållande evenemang under hela året - kolla. Listan fortsätter, och vi är redo att presentera dig för Malinska charm som passar dina intressen. Vi kan även erbjuda rabatterade middagar eller dagliga resor från våra partners. Fråga oss om råd - vi vet de bästa ställena att äta, bada eller vandra. Nära till Centraleuropa är Malinska tillgängligt med bil, men samtidigt känns en miljon miles bort från stress och oro. Och om du kommer med flyg, buss eller båt, är en sak säker - du kommer att vilja komma tillbaka. Sara Apartments erbjuder 8 boende enheter och har nyligen renoverats. Boendetypen varierar från studiolägenheter för 2 personer och rum för 2 personer till en lägenhet för 4-6 personer. Det finns också möjligheter att ansluta enheter till en om det behövs. Parkering är tillgänglig (och säker) för alla gäster i vår låsta uppfart. Vi accepterar kreditkort (alla utom Diners). Ses snart!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Sara Malinska

Från havet 350 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 47 €

Lägenhet Malinska ( Krk - Malinska)

Ön Krk, Malinska, ny duplex lägenhet med tre sovrum och havsutsikt! Duplex lägenhet består av ett kök, matplats, vardagsrum, två dubbelrum, badrum och täckt terrass med havsutsikt på första våningen. På andra våningen på vinden är ett kök med matplats, vardagsrum, ett sovrum med dubbelsäng och badrum. Lägenheten är modern och utrustad. Det är luftkonditionerat (varje våning har en separat luftkonditionering). Köksutrustning: spis med 4 kokplattor, ugn, spis, kylskåp, diskmaskin, disk, bestick, kökshanddukar, vattenkokare, kaffebryggare. Övrig utrustning: tvättmaskin, hårtork, strykjärn och strykbräda, viktork, lakan och handdukar, luftkonditionering, telefon, satellit-TV, trådlöst internet, parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Malinska

Från havet 450 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 80 €

Lägenheter Zora ( Krk - Malinska)

Vi erbjuder dig tre moderna och fullt utrustade studio-sviter (Rouge, Rosé och Beige) för en woderful semester i Vantacici (Malinska) på Krk, den största ön i Kroatien. Omgiven av grönska erbjuder sviterna lugn och avskildhet. Att vara bara 150 meter bort från stranden, och bara 30 meter från snabbköpet och restaurangen våra sviter, är perfekt positionerade för att tillgodose många av dina behov. Alla sviter är smakfullt inredda och tillsammans med de vänliga värdarna ger bekvämt boende för trevlig och minnesvärd semester.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Zora

Från havet 150 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 40 €

Semesterhus Lili ( Krk - Malinska)

Krk! Semesterhus Lili, ligger i Krk (ön Krk). Perfekt för familjer med barn eftersom det finns gott om plats för lek och rekreation. Huset ligger i en lugn gata och ändå praktiskt i centrum, idealisk för familjer med barn eller äldre som söker lugn och avkoppling. Nära marknaden och andra faciliteter (restauranger, apotek, bank, busstation, postkontor, bankomat). Terrängen är platt och till fots för att gå till stranden. Det finns tillräckligt med utrymme för flera bilar (6) Runt huset är en stor medelhavshage omgiven av höga häckar där barn kan leka fritt och vi har en ping-pong, bowling och så vidare. Ägaren bor inte i huset och hela huset är tillgängligt för gästerna.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Lili

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 90 €

Lägenhet Hudan ( Krk - Malinska)

Moderna, tysta och rena lägenheter i ett familjehus. Fastigheten ligger 300 meter från stranden och en kilometer från stadens centrum. Butiken ligger bara 50 meter bort. Vi erbjuder dig en trevlig vistelse i ett hus omgivet av gröna och vänliga värdar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Hudan

Från havet 300 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Dunja ( Krk - Malinska)

Sovrum nr. 1 dubbelrum, parkettgolv, dubbelsäng Sovrum nr. 2 dubbelrum, separata sängar, parkett vardagsrum matsal, vardagsrum och kök är ett rum: bord och stolar för varje person: ytterligare ett alternativ för att sova på soffan: parkett: kaklat, köksredskap, krukor, bestick, etc. medföljer, skålkläder, elspis, antal ringar: 2, ugn, kyl och frys. Badrum: badrum med toalett, med dusch. Specialfunktioner: luftkonditionering, luftkonditionering ingår i priset: nummer 1, värme ingår i priset, sänglinne byts varje vecka, handdukar (1 stor, 1 liten / per person och vecka), sat-TV, inga husdjur, internet (WLAN), gratis användning av balkongens balkong, terrass med havsutsikt, bord och stolar för balkongen finns tillgängliga, solstolar etc. Medtag. balkong: 7 m2. utomhus grill, parkering. Allmän information om hushållstvättmaskin hos hyresvärden. Ägaren bor i huset eller granne, parkering

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Dunja

Från havet 550 m
Kapacitet 25 personer

Pris från 50 €

Lägenheter More ( Krk - Malinska)

Vi erbjuder en lägenhet på 50 m2 + 15 m2 terrass på bottenvåningen för att rymma 4 + 1 personer (kan och mer efter överenskommelse) och två lägenheter på andra våningen på 25 m2 + terrass. En är utformad för att rymma två personer och en annan för 2 + 1 person. Lägenheterna är nyligen fullt möblerade, med badrum, kök, disk, sängkläder, handdukar, TV. Lägenheterna ligger på ön Krk, bort från stranden i Malinska 800 m. För alla gäster har vi parkering, grill, gungor för barn. Priset är 30 EUR / dag, beroende på antal sängar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter More

Från havet 800 m
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Josipa ( Krk - Malinska)

Fullt utrustade lägenheter Josephine ligger i turistorten Malinska. Anläggningen är belägen på 10: e kapellet. Den har 2 lägenheter och 3 studiolägenheter. Beläget 700 m från stranden och 1000 m från staden, vilket innebär att du kommer att spendera med oss ​​av hög kvalitet semester eftersom vi garanterar att vi bor i en tystare del av Malinska. Upp till stranden tar det 10 minuters promenad, från centrum 20 minuter. Parkering finns. Fastigheten har en stor trädgård, där det finns grill och en liten park för barn.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Josipa

Från havet 700 m
Kapacitet 15 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Lavande ( Krk - Malinska)

Lägenheter Lavande ligger nära den vackra stranden som erbjuder många möjligheter till sport och underhållning. Closeto havet har arrangerat ett 3 km långt spår för cyklister, spring och promenader. Lavendel i ett typiskt Medelhavsklimat, nära alla nödvändiga faciliteter. I Malinska hittar du allt du behöver för en sorglös semester. Alla fastigheter har terrasser vänd mot havet med vacker utsikt över bukten. Lägenheter Lavande - Malinska ligger nära havet. Varje lägenhet är för 2 till 4 personer inklusive sovrum, vardagsrum med 2 sängar, kök, badrum och terrass.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Lavande

Från havet 100 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 36 €

Lägenhet Maslina ( Krk - Malinska)

Lägenheten ligger på första våningen i huset i ett lugnt område i staden. Huset är omgivet av grönska, centrum och affärer ligger nära (ca 10 minuter). Lägenheten består av ett sovrum (dubbelsäng), vardagsrum, kök, badrum och terrass. Parkering på gården. Fri tillgång till internet (gratis wi-fi), grill (grill) på uteplatsen, användning av tvättmaskinen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Maslina

Från havet 100 m
Kapacitet 3 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Lina 1 ( Krk - Malinska)

Island Krk, Malinska, lägenhet belägen bara 50 meter från stranden! Lägenheten har två sovrum, badrum, kithen med alla verktyg, vardagsrum och balkong. Lägenheten är luftkonditionerad, med satellit-TV och gratis Wi-Fi. Det ligger mycket nära stadens centrum, restauranger, nattliv och kollektivtrafik. Den har egen privat parkeringsplats. Lägenhet perfekt för hela året semester vid havet!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Lina 1

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 68 €

Lägenhet Biserka Vantačići ( Krk - Malinska)

Lyxigt inredda två lägenheter på 80 m2 och en studio lägenhet på 15 m2 med stora terrasser med utsikt över havet och en vacker trädgård och privat parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Biserka Vantačići

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Gašpar ( Krk - Malinska)

Lägenhet med två sovrum, vardagsrum, kök, veranda och badrum. I ett lugnt område 1 km från havet. Det finns parkering framför byggnaden och klimatet, wifi. Sängkläder, disk, handdukar är i bruk. Kapaciteten är 2 + 2 + 2

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Gašpar

Från havet 1 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Branka ( Krk - Malinska)

Beläget i Malinska, ligger denna lägenhet 300 meter från Malinska busstation. Enheten ligger 600 meter från stranden Haludovo. Gratis privat parkering finns på plats. Köket har ett kylskåp. Handdukar och sängkläder finns i denna lägenhet. Det finns ett eget badrum med dusch. Malin Beach ligger 1,1 km från Apartment Branka, medan Rova-stranden ligger 1,9 km bort. Rijeka flygplats ligger 11 km från fastigheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Branka

Från havet 150 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Villa Poljica ( Krk - Malinska)

Traditionellt stenhus med pool för 6 + 1 personer. Villa ligger i lugn by Poljica nära Malinska på ön Krk ca 3 km från havet. Total storlek på huset 105 m² på två våningar. På bottenvåningen fullt utrustat kök med diskmaskin, kylskåp, frizzier, ugn, mikrovågsugn och alla kokmöjligheter. Vardagsrummet förenade med kök, satte lcd-tv och extra säng för 2 personer. Huset har 2 badrum, ett på varje våning. Ett badrum med dusch och en annan med rör och tvättmaskin. På andra våningen 3 sovrum med 2 enkelsängar och 2 stora dubbelsängar (möjlighet till barnsäng på begäran). Ett rum med terrass och havsutsikt. Varje sovrum med lcd-tv. Villa är helt luftkonditionerade i alla rum. Tillgänglig stor terrass (täckt) och privat trädgård med pool (25 m2), grill. Tillgängligt trådlöst internet och egen parkering. Ön Krk är ansluten till fastlandet över Krk-bron.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Poljica

Från havet 3.5 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 120 €

Lägenhet Kory ( Krk - Malinska)

Modern lägenhet 3 *** med havsutsikt ligger bara 50 meter från havet i staden Porat nära Malinska. Bra läge nära havet, affärer, restauranger och andra tjänster. Lägenheten ligger på första våningen men kan användas stor trädgård och terrass framför huset. Semesterlägenhet har 2 sovrum. Ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med separata sängar. Det finns också 2 badrum i lägenheten. Köket är fullt utrustat med ugn, kyl och frys. I vardagsrummet finns stor soffa där man kan sova extra 2 personer. Det finns också gratis WIFI internet, luftkonditionering och satellit-TV. Framför huset finns parkering för bilen och grillen. Sänglinne och handdukar ingår i priset på boende.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Kory

Från havet 100 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Prhoviceva ( Krk - Malinska)

Studio lägenhet 3 stjärnor. I ett lugnt läge. Säker parkering. Nära havet. Perfekt för par.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Prhoviceva

Från havet 500 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 60 €

Turistguide - Krk - Malinska

Krk - Malinska  - Vapen Malinska är en turistort och säte för kommunen Omišalj på ön Krk i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger längs den nordvästra kusten av ön i en vidsträckt naturlig och trädbevuxen vik. Från Krk-bron, är Malinska 15 km bort och från staden Krk och Rijeka flygplats är det 12 km bort, vilket gör det mycket tillgängligt turistmål. Detta trädbevuxna område i Dubašnica började bosättas på 1400-talet, med anledning av Frankopan-familjen. På 1700-talet blir Malinska med den angränsande hamnen Porat en viktig hamn på ön Krk från vilken exporteras produkter från denna landsbygdsregion, främst trä och olivolja, och andra jordbruks- och boskapsprodukter. I början av sjuttiotalet påskyndade byggandet av ett turistkomplex Haludovo stadens utveckling. Även om Haludovo idag inte fungerar med full kapacitet är Malinska fortfarande en mycket attraktiv destination för turister från hela världen med sin naturliga skönhet, trevliga och milda mikroklimat och frodiga vegetation som omger det. Vänliga värdar erbjuder kvalitet och bekvämt boende i lägenheter, rum och fritidshus. Det kristallklara havet och många stenstränder garanterar en avkopplande semester i solen och havet. Allt detta gör Malinska perfekt för familjer med små barn. Stadens toppplats är stranden Rupa, stolt innehavare av blå flagga som erkännande av rent hav och strand. Dessutom pryder andra stränder som Riu, Rova och Malin också denna trädbevuxna vik. Runt Malinska finns över 50 km vandringsleder som är lämpliga för cyklister, och via dem kan man nå grannarna Njivice, Dobrinj eller till och med staden Krk. Från Malinska organiseras dagliga resor till grannön Cres eller panoramatturer till Glavotok eller Krk-bron. På kvällen kan du njuta av konserter av klassisk och traditionell musik som vanligtvis hålls i franciskanerklosterets atrium eller på andra platser. Besök ön Krk och Malinska, denna pittoreska och fridfulla plats där du kan tillbringa en helt avslappnad semester. Sök efter billigt privat boende i Malinska. Lägenheter, rum och fritidshus att hyra i Malinska på ön Krk. Välkommen till Malinska!

Krk - Malinska Väderprognos