Lägenheter och privat boende Krk - Vrbnik

Vrbnik är en liten östad och kommun i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger på en klippa som stiger brant femtio meter över havet på östra sidan av ön Krk mitt emot Nya Vinodolski. Det nämndes först på 1100-talet i ett Glagolitisk dokument, men upptäckta arkeologiska spår tyder på att området var bebott sedan den neolitiska tiden. Det beboddes av forna Japodier och liburner, följt av de antika grekerna och romarna. De flesta...

Sortera efter:

Lägenhet Milena

Krk - Vrbnik

Från havet 100 m
Kapacitet 9 personer

från 45 €

Lägenhet Andrija

Krk - Vrbnik

Från havet 250 m
Kapacitet 5 personer

från 35 €

Lägenhet Vrbnik

Krk - Vrbnik

Från havet 70 m
Kapacitet 6 personer

från 45 €

Lägenhet Milena ( Krk - Vrbnik)

Lägenheterna, som ligger 150 m från stadens centrum och 100 m från stranden, ligger i ett fridfullt område Vrbnika i slutet av grinden, nära tallskogen. Förutom en stor terrass som har en fantastisk utsikt över gamla stan, havet och kuststaden Crikvenica, Selce och Novi Vinodolski har varje lägenhet en ytterligare terrass med havsutsikt och olivträd som ligger bakom huset. Dessutom, förutom den nya och platsen i en lugn miljö och vi är stolta över att ha kundtjänst som alltid är tillgänglig. Familjshus där det bara finns två sviter erbjuder gästerna en lugn och intim atmosfär som är idealisk för en drömsemester.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Milena

Från havet 100 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 45 €

Lägenhet Andrija ( Krk - Vrbnik)

Den helt nya lägenheten ligger i det lugna området bara hundra meter från centrum, affärer och restauranger. Avståndet från hamnen är 250 m och stadens strand 400 m. Inom några kilometer (2-6 km) finns flera stenstränder och en sandstrand. Lägenheten har gården med en separat ingång och på den andra sidan är terrassen med utsikt över havet. Det finns ett sovrum med dubbelsäng, separat stort rum med kök och vardagsrum med två extra sängar, och i korridoren finns en soffa som också kan användas som säng. Det finns också skafferi och badrum som har toalett och dusch. I vilket fall som helst erbjuder läget och utseendet på denna lägenhet en avkopplande och trevlig semester.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Andrija

Från havet 250 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Vrbnik ( Krk - Vrbnik)

Studio i två plan i ett stenhus. Lugnt läge i centrum av staden Vrbnik nära restauranger, affärer och havet. Vrbnik är en lugn liten stad utan massturism och folkmassor, men med massor av kulturella och underhållningshändelser. Lägenheten består av ett badrum, ett kök, ett vardagsrum med en enda utdragbar säng och ett övre vånings rum med två sängar, en stor dubbelsäng - 180 cm. Lägenheten rymmer 3-5 personer.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Vrbnik

Från havet 70 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 45 €

Turistguide - Krk - Vrbnik

Krk - Vrbnik  - Vapen Vrbnik är en liten östad och kommun i Primorje-Gorski Kotar län i Kroatien. Det ligger på en klippa som stiger brant femtio meter över havet på östra sidan av ön Krk mitt emot Nya Vinodolski. Det nämndes först på 1100-talet i ett Glagolitisk dokument, men upptäckta arkeologiska spår tyder på att området var bebott sedan den neolitiska tiden. Det beboddes av forna Japodier och liburner, följt av de antika grekerna och romarna. De flesta av Vrbniks medeltida historia har nära samband med Krk-hertigarna Frankopans, som har sitt ursprung från denna lilla stad. Denna medeltida period var en tid med kulturellt och ekonomiskt välstånd i området och lokalbefolkningens liv arrangerades av Vrbnik-stadgan. Invånarna är traditionellt engagerade i fiske och jordbruk, främst inom det fruktbara Vrbnik-fältet, där det produceras världsberömda ursprungsbefolkningen Žlahtina. Turismen utvecklas långsamt och utom i ett litet hotell kan boende hittas i många högkvalitativa lägenheter och rum som en del av privat familjebostad. Den gamla stadskärnan i Vrbnik kommer att vara intressant för alla gäster på grund av dess små och smala stengator. Inuti stadsmuren kan du hitta rester av gamla manuskript graverade i stenarna. Nära Vrbnik finns det flera små vikar med vackra sand- och stenstränder som Risika, Zgribnica och Potovošće. I Vrbnik finns ett dykcenter för alla älskare av undervattensvärlden. Älskare av aktiva semestrar kommer säkert att njuta av många vandringsleder och cykelleder längs kusten och i det inre av denna gröna ö. Besök Vrbnik, denna romantiska historiska stad och upptäck dess naturliga skönhet. Sök efter privat boende i Vrbnik. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och fritidshus i Vrbnik och spara upp till 40% på höga byråavgifter. Välkommen till Vrbnik på ön Krk!

Krk - Vrbnik Väderprognos