Lägenheter och privat boende Duga Resa

Duga Resa är en liten stad i Karlovac län i Kroatien. Det ligger nära Karlovac, vid floden Mrežnica, på korsningen till Rijeka och Senj. Den är uppkallad efter en växt som växer rikligt i detta område på land och i vatten. Platsens historia går tillbaka till medeltiden, och endast utseendet på bomullsförädlingsfabrik i slutet av 1800-talet och byggandet av järnvägen Karlovac - Rijeka, från den lilla byn blev en industriområde, och...

Sortera efter:

First minute erbjudande

Semesterhus House for rent Mrežnica

Duga Resa

Från havet > 50 km
Kapacitet 6 personer

från 90 €

Lägenhet Jurica

Duga Resa

Från havet > 50 km
Kapacitet 4 personer

från 60 €

Lägenhet Indiana

Duga Resa

Från havet > 50 km
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenhet Biličić

Duga Resa

Från havet > 50 km
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Semesterhus House for rent Mrežnica ( Duga Resa)

Njut av i det vackra bekväma huset på 125 m2 beläget i Galović Selo, 55 km på södra sidan av Zagreb, Kroatiens huvudstad, på vänster flodstrand i en av de vackraste kroatiska floderna - floden Mrežnica. Några minuter från huset finns ett fantastiskt vattenfall som besöks under säsongen av ett antal badare. Den charmiga glada baren nära vattenfallet erbjuder många olika aktiviteter, såsom beachvolleyboll, kajakpaddling ... Tack vare det imponerande djupet i floden i vissa delar är dykning och fiske mycket populära; forsränning lämnar ett oförglömligt minne tack vare många imponerande vattenfall och en intensiv grön natur. Området erbjuder också andra alternativ, såsom tennis, båtliv, ridning, etc. I byn Galović och andra villor i närheten finns det ett par restauranger i den vackra naturen, nära vattenfallen, och erbjuder hemkök.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus House for rent Mrežnica

Från havet > 50 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 90 €

Lägenhet Jurica ( Duga Resa)

Lägenhet "Jurica" ​​ligger i ett rustikt trähus omgivet av fruktträd, blomma och en trädgård med säsongsbetonade grönsaker. Terrassen erbjuder utsikt över en av de vackraste kroatiska floderna - Mreznica. Denna blågröna skönhet med många sjöförlängningar och vattenfall uppstår från två floder (Primisljanska Mreznica och Zagorska Mreznica) som är anslutna i Sastavci. Den 64 km långa vattendrag erbjuder många stränder, vattenfall och gamla kvarnar. De mest populära är de i Sastavci, Generalski Stol, Zvecaj, Mihalic Selo, Galovic Selo, Brig och Duga Resa. Floden Mreznica vimlar i sötvattenflodfisk, krabbor och källor till att dricka kallt vatten. Det är idealiskt för fiske, forsränning och simning. Njut av en cykeltur längs floden eller koppla av i fred och fiske. Tillbringa en dag i naturen som går i skogen eller gå till närliggande spa och titta runt den medeltida fästningen. Vi rekommenderar att du besöker multimediacentret för sagor i Ogulin.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Jurica

Från havet > 50 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 60 €

Lägenhet Indiana ( Duga Resa)

Lägenhet Indiana ligger i den nedre delen av huset. Lägenheten har utsikt över fruktträdgården med trädgårdsbord där gästerna kan njuta av deras intimitet och mjuka gröna kullar där fritt bete hästar och åsnor. Lägenheten består av en lobbyn, kök, vardagsrum, 2 sovrum och badrum. På bara 10 minuters promenad går skogen till stranden och vattenfallet vid floden Korana. På ranchen finns möjlighet till aktiv semester, ridning, dagsturer med hästar och kanoter, vandring, svampplockning, plockning av örter, cykling, badminton etc.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Indiana

Från havet > 50 km
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Biličić ( Duga Resa)

2 lägenheter

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Biličić

Från havet > 50 km
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Duga Resa

Duga Resa  - Vapen Duga Resa är en liten stad i Karlovac län i Kroatien. Det ligger nära Karlovac, vid floden Mrežnica, på korsningen till Rijeka och Senj. Den är uppkallad efter en växt som växer rikligt i detta område på land och i vatten. Platsens historia går tillbaka till medeltiden, och endast utseendet på bomullsförädlingsfabrik i slutet av 1800-talet och byggandet av järnvägen Karlovac - Rijeka, från den lilla byn blev en industriområde, och fick senare statusen av en stad. Den har cirka 12 000 invånare, som mestadels är engagerade i jordbruk, tjänstebranschen, men det är fortfarande en betydande bomullsindustri. Tack vare den unika naturliga pärlan i kontinentala Kroatien, floden Mrežnica, utvecklas långsamt turismen. Invånare i Duga Resa erbjuder långsamt boende i lägenheter och rum i sina privata hem. Turisterbjudandet baseras huvudsakligen på floden Mrežnica där det är organiserad forsränning, kanot eller båttur, och under sommaren kan du hitta förfriskningar på en av de många stadsstränderna på denna smaragdgröna och rena flod. I närheten av Duga Resa finns det gott om välskötta cykelleder, och du kan vandra till de närliggande bergen och den högsta toppen Vinica. Detta område är känt för sina gamla skogar, där det är möjligt att jaga fasaner och rävar. Alla fiskeentusiaster kommer också att komma till sin egen på Mrežnica, som är en liten flodkammare av sötvattensfisk. Vi inbjuder dig att besöka Duga Resa och tillbringa en kvalitetshelg i naturen och många aktiviteter som denna plats erbjuder. Sök efter prisvärt boende i Duga Resa och omgivningarna. Lägenheter, rum och fritidshus i Duga Resa, billigare upp till 40%, utan höga byråavgifter. Välkommen till Duga Resa!

Duga Resa Väderprognos
Zoek naar accommodatie in de omgeving van Duga Resa