Lägenheter och privat boende Duga Resa

Duga Resa är en liten stad i Karlovac län i Kroatien. Det ligger nära Karlovac, vid floden Mrežnica, på korsningen till Rijeka och Senj. Den är uppkallad efter en växt som växer rikligt i detta område på land och i vatten. Platsens historia går tillbaka till medeltiden, och endast utseendet på bomullsförädlingsfabrik i slutet av 1800-talet och byggandet av järnvägen Karlovac - Rijeka, från den lilla byn blev en industriområde, och...

Sortera efter:

Lägenheter Jurica

Duga Resa

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

från 60 €

Lägenheter Indiana

Duga Resa

Från havet 1 km
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Biličić

Duga Resa

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenheter Jurica ( Duga Resa)

Lägenhet "Jurica" ​​ligger i ett rustikt trähus omgivet av fruktträd, blomma och en trädgård med säsongsbetonade grönsaker. Terrassen erbjuder utsikt över en av de vackraste kroatiska floderna - Mreznica. Denna blågröna skönhet med många sjöförlängningar och vattenfall uppstår från två floder (Primisljanska Mreznica och Zagorska Mreznica) som är anslutna i Sastavci. Den 64 km långa vattendrag erbjuder många stränder, vattenfall och gamla kvarnar. De mest populära är de i Sastavci, Generalski Stol, Zvecaj, Mihalic Selo, Galovic Selo, Brig och Duga Resa. Floden Mreznica vimlar i sötvattenflodfisk, krabbor och källor till att dricka kallt vatten. Det är idealiskt för fiske, forsränning och simning. Njut av en cykeltur längs floden eller koppla av i fred och fiske. Tillbringa en dag i naturen som går i skogen eller gå till närliggande spa och titta runt den medeltida fästningen. Vi rekommenderar att du besöker multimediacentret för sagor i Ogulin.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jurica

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Indiana ( Duga Resa)

Lägenhet Indiana ligger i den nedre delen av huset. Lägenheten har utsikt över fruktträdgården med trädgårdsbord där gästerna kan njuta av deras intimitet och mjuka gröna kullar där fritt bete hästar och åsnor. Lägenheten består av en lobbyn, kök, vardagsrum, 2 sovrum och badrum. På bara 10 minuters promenad går skogen till stranden och vattenfallet vid floden Korana. På ranchen finns möjlighet till aktiv semester, ridning, dagsturer med hästar och kanoter, vandring, svampplockning, plockning av örter, cykling, badminton etc.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Indiana

Från havet 1 km
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Biličić ( Duga Resa)

2 lägenheter

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Biličić

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Duga Resa

Duga Resa  - Vapen Duga Resa är en liten stad i Karlovac län i Kroatien. Det ligger nära Karlovac, vid floden Mrežnica, på korsningen till Rijeka och Senj. Den är uppkallad efter en växt som växer rikligt i detta område på land och i vatten. Platsens historia går tillbaka till medeltiden, och endast utseendet på bomullsförädlingsfabrik i slutet av 1800-talet och byggandet av järnvägen Karlovac - Rijeka, från den lilla byn blev en industriområde, och fick senare statusen av en stad. Den har cirka 12 000 invånare, som mestadels är engagerade i jordbruk, tjänstebranschen, men det är fortfarande en betydande bomullsindustri. Tack vare den unika naturliga pärlan i kontinentala Kroatien, floden Mrežnica, utvecklas långsamt turismen. Invånare i Duga Resa erbjuder långsamt boende i lägenheter och rum i sina privata hem. Turisterbjudandet baseras huvudsakligen på floden Mrežnica där det är organiserad forsränning, kanot eller båttur, och under sommaren kan du hitta förfriskningar på en av de många stadsstränderna på denna smaragdgröna och rena flod. I närheten av Duga Resa finns det gott om välskötta cykelleder, och du kan vandra till de närliggande bergen och den högsta toppen Vinica. Detta område är känt för sina gamla skogar, där det är möjligt att jaga fasaner och rävar. Alla fiskeentusiaster kommer också att komma till sin egen på Mrežnica, som är en liten flodkammare av sötvattensfisk. Vi inbjuder dig att besöka Duga Resa och tillbringa en kvalitetshelg i naturen och många aktiviteter som denna plats erbjuder. Sök efter prisvärt boende i Duga Resa och omgivningarna. Lägenheter, rum och fritidshus i Duga Resa, billigare upp till 40%, utan höga byråavgifter. Välkommen till Duga Resa!

Duga Resa Väderprognos