Lägenheter och privat boende Ogulin

Ogulin är en liten stad i länet Karlovac i Kroatien. Det ligger i centrum av det kontinentala Kroatien, mellan Zagreb och Rijeka i den stora dalen som bildas av de två floderna Dobra och Mrežnica. Ogulin har cirka 15 000 invånare. Det grundades i slutet av 15-talet runt fästningen som byggdes av den aristokratiska familjen Frankopan. Den ekonomiska och kulturella utvecklingen börjar på 1800-talet när det blev säte för det tidigare Ogulin...

Sortera efter:

Lägenheter Jurašić

Ogulin

Från havet 10 km
Kapacitet 8 personer

från 35 €

Lägenheter Marin

Ogulin

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Igor

Ogulin

Från havet > 50 km
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenheter Jurašić ( Ogulin)

Vi är glada att kunna erbjuda boende i våra lägenheter som ligger i Ogulin. Lägenheter Jurašic kategoriseras med 3 stjärnor inklusive maximal komfort och utrymme. Jurasic Apartments ligger 100 meter från avfarten Ogulin från A1 Zagreb - Split, och 150 meter från bensinstationen bensinstationen. Oavsett ditt syfte med besök, är Apartments Jurasic ett utmärkt val för din vistelse i Ogulin. Det rekommenderas för vandrare, bergsklättrare, samt alla besökare på Ogulin som vill tillbringa natten i en lugn natur.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jurašić

Från havet 10 km
Kapacitet 8 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Marin ( Ogulin)

Lägenheten innehåller ett sovrum med enkelsängar och sängkläder och tillgång till en möblerad terrass med utsikt över berget Klek. Vardagsrum med bord och stolar, stor bäddsoffa för två, platt-TV, luftkonditionering, gratis internetanslutning (WiFi) och möblerad matsal. Kök utrustat: spis, ugn, köksfläkt, kylskåp och frys och alla nödvändiga redskap för att förbereda och servera mat. Badrum med dusch, toalett, handfat, hårtork och handdukar och toalettartiklar. Lägenheten ligger på bottenvåningen har egen ingång, gäster har gratis täckt parkeringsplats. Fri användning cyklar. Avståndet till Plitvice Lakes National Park är 40 km.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Marin

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Igor ( Ogulin)

Lägenhet Igor ligger i Oštarije - Ogulin, 2 km från utgången från motorvägen Ogulin A1 (Zagreb - Split), och erbjuder boende med kokmöjligheter och en trädgård med grillmöjligheter. Gratis parkering på plats, gratis cykeluthyrning och gratis Wi-Fi finns tillgängliga. Lägenheten ligger på bottenvåningen i huset, och gästerna får använda hela huset och trädgården - lägenhetens integritet. Denna lägenhet har 1 sovrum, en platt-TV, ett utrustat kök med kylskåp, en tvättmaskin. Ett fullt utrustat kök har kylskåp, mikrovågsugn, spis, ugn och disk. Det privata badrummet har dusch och gratis badprodukter. Gästerna kan njuta av utsikten över naturen och bergen. Aktiviteter i det lokala området inkluderar cykling, vandring, rekreation. Sjön Sabljaci ligger 4 km från fastigheten, medan centrum av Ogulin ligger 5 km bort. Rastoke-Slunj ligger 37 km från fastigheten, medan Plitvice Lakes National Park ligger 70 km från fastigheten. Den 24-timmarsreceptionen personal talar engelska, tyska och kroatiska och hjälper gärna gästerna med alla förfrågningar. Lägenhet Igor erbjuder fullständig lugn och avkoppling för kropp och själ, vakna med fåglar som kvittrar och vacker utsikt. För aktiv semester är nära bergen-Klek, Bijela och Samarska stijene ..., 4 kilometer från lägenheten Igor är sjön Sabljaci (perfekt för bad, fiske, promenader, solbad ...), och cykelvägar är rätt sätt att lära känna den vackra naturen som erbjuds.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Igor

Från havet > 50 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Turistguide - Ogulin

Ogulin  - Vapen Ogulin är en liten stad i länet Karlovac i Kroatien. Det ligger i centrum av det kontinentala Kroatien, mellan Zagreb och Rijeka i den stora dalen som bildas av de två floderna Dobra och Mrežnica. Ogulin har cirka 15 000 invånare. Det grundades i slutet av 15-talet runt fästningen som byggdes av den aristokratiska familjen Frankopan. Den ekonomiska och kulturella utvecklingen börjar på 1800-talet när det blev säte för det tidigare Ogulin Modruš-Rijeka länet. Idag utvecklas Ogulin och omgivningen långsamt turism tack vare kulturella, historiska och naturliga sevärdheter. Förmodligen den mest kända symbolen är Frankopan-slottet ovanför avgrunden i floden Dobra, Đulin-avgrunden. Idag inne i slottet ligger kulturmuseum med några intressanta samlingar: arkeologiska, etnografiska, bergsbestigning och alpinism. Ovanför Ogulin dominerar berget Klek med sin utmärkta 200 meter höga berg på toppen av berget. Här grundades 1874 det första bergsklättringssamhället i Kroatien, och det kallas med rätta vaggan för kroatisk bergsklättring och bergsbestigning. Inte långt från Ogulin ligger den konstgjorda sjön Sabljaci, som är ett riktigt mekka för fiskare, simmare, roddare och cyklister. Vi inbjuder dig att besöka Ogulin och dess omgivningar och direkt kontakta ägare av lägenheter och rum och spara upp till 40%. Sök efter billigt privat boende i Ogulin och dess omgivningar. Välkommen till Ogulin!

Ogulin Väderprognos