Lägenheter och privat boende Drage

Drage är en liten turist- och fiskeläge i länet Zadar i Kroatien. Drage ligger i en liten vik på det smala kustbältet mellan Vrana-sjön och Adriatiska havet, bara 2 kilometer söder om Pakoštane. Administrativt tillhör det kommunen Pakoštane och har en befolkning på 800 fastboende. Drage är en lugn liten dalmatisk by som kommer att glädja dig vid första anblicken med dess naturliga skönhet och gästfrihet för lokalbefolkningen. För...

Utvalda lägenheter och privata boende i Drage

Sortera efter:

Lägenheter Rosanda

Drage

Från havet 200 m
Kapacitet 20 personer

från 38 €

Lägenheter Barak

Drage

Från havet 650 m
Kapacitet 8 personer

från 38 €

Lägenheter Leo

Drage

Från havet 100 m
Kapacitet 32 personer

från 30 €

Lägenhet Lela

Drage

Från havet 600 m
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenheter Villa Antonio

Drage

Från havet 250 m
Kapacitet 24 personer

från 29 €

Lägenhet DM

Drage

Från havet 150 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Ivo - Drage

Drage

Från havet 450 m
Kapacitet 2 personer

från 25 €

Lägenheter Petra

Drage

Från havet 700 m
Kapacitet 12 personer

från 45 €

Semesterhus Lara Drage

Drage

Från havet 650 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenhet Jadranka

Drage

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Vid

Drage

Från havet 10 m
Kapacitet 10 personer

från 40 €

Lägenhet Oaza ljepote

Drage

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenheter Rosanda ( Drage)

Lägenheter Rosanda är omgivna av en rik och fridfull trädgård, som ligger i Drage, 3 km från Pakostane och 200 meter från stranden. Inom anläggningen har gäster tillgång till grill, parkering och Wi-Fi. Alla lägenheter har luftkonditionering, satellit-TV, pentry med matplats och eget badrum med dusch och gratis toalettartiklar. Boendena har också en balkong eller terrass med bord och stolar och en vacker havsutsikt. Närmaste restaurang ligger 1 km bort, och baren ligger 150 meter bort. Båtuthyrning finns på 3 km avstånd. Den färska matmarknaden ligger i Pakoštane, 3 km från Rosanda-lägenheten. Zadar ligger 30 km bort. Busshållplatsen som erbjuder frekventa linjer till Zadar ligger 1 km bort. Flygplatsen ligger 30 km från fastigheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Rosanda

Från havet 200 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 38 €

Lägenheter Barak ( Drage)

Familjehus med lägenheter belägna i ett lugnt läge i en liten by Drage mellan havet och sjön Vrana. Gästerna har en stor gård, barnpark, gourmetgrill, parkeringsplats, tvättmaskin, wi-fi, luftkonditionering, TV och satellit. För all annan information står vi till ditt förfogande.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Barak

Från havet 650 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 38 €

Lägenheter Leo ( Drage)

Nytt hus, lugn och lugn miljö, mycket nära stranden (på mindre än 5 minuters gångavstånd), nära fritidsanläggningarna, gården i grönskuggan, öppen spis till gästens förfogande, hus med egen parkeringsplats i skuggan , utomhusdusch på gården. Drage är en lugn och tyst dalmatisk plats och det vinner dig över av den naturliga kvaliteten på omgivningen och värdens gästfrihet vid första anblicken. Den välinriktade kusten med många vikar och stenar gör det möjligt för en gäst som vill vara ensam sin egen del av havet, bort från massturismen. Ett bra boende till överkomliga priser finns i privata rum, pensionat, små hotell eller i skuggan av moderna läger med ett rikt utbud av fisk specialiteter och det inhemska köket. Närheten till Pakoštane och dess attraktiva charm kommer att komplettera innehållet i den välskötta semestern i pittoreska Drage.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Leo

Från havet 100 m
Kapacitet 32 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Lela ( Drage)

Placera i en trevlig och lugn semester, indragna stränder med tallar. Lägenheter (***) 2 x 2 + 2 fullt möblerat sovrum, vardagsrum, kök, badrum och terrass med bord och stolar, däck och markis. Vardagsrum och kök: LCD-TV, satellit, luftkonditionering, mikrovågsugn, kaffe svart kaffe, porslin, kyl och frys, parkering intill lägenheten. Badrum: tvättmaskin, dusch, värmare, toalett, handfat. Säkrade sängkläder och handdukar. Nära till restauranger, affärer, busstation. Underhållning alternativ i närliggande städer: Pakostane, Vodice, Murter, Sibenik. Perfekt för sportfiskare och fritidsarealer. Säsongspris 45 euro per dag, och i förskott 40 euro per dag ingår turistskatt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Lela

Från havet 600 m
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Villa Antonio ( Drage)

NYA LÄGENHETER FÖR 2 +2,2 +3 och 4 +4 personer .. med balkonger och utsikt över havet, 250 m från havet ..

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Antonio

Från havet 250 m
Kapacitet 24 personer

Pris från 29 €

Lägenhet DM ( Drage)

I Drage för uthyrning studio lägenhet, pris förhandlingsbart.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet DM

Från havet 150 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Ivo - Drage ( Drage)

Att hyra två studio lägenheter 2 + 1 säng och lägenhet har alla potrbito för en trevlig semester. I närheten av naturparken Vrana Lake och National Park.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ivo - Drage

Från havet 450 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 25 €

Lägenheter Petra ( Drage)

Lägenheter Petra ligger i ett familjehus i Drage, nära Pakostane. Lägenheterna är nya och innehåller allt du behöver för en perfekt semester. Lägenheterna ligger nära havet och Vrana-sjön. Erbjudandet inkluderar parkering, Wi-Fi, TV, luftkonditionering och grill

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Petra

Från havet 700 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 45 €

Semesterhus Lara Drage ( Drage)

Fullt utrustat och modernt fritidshus i ett lugnt område i Draga, bort från stranden ca 700 m från en nationalpark Vrana sjö 800 m. Byggnaden på 100 m2 består av två bekväma sovrum, alla med dubbelsäng och 1 person, en stor hall och badrum, sedan ett fullt utrustat kök, matsal och vardagsrum med bäddsoffa. Huset har en terrass på 25 m2. I priset ingår: användning av wi-fi, parkering, luftkonditionering, LCD-TV.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Lara Drage

Från havet 650 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Jadranka ( Drage)

Lägenheter Jadranka ligger i en liten by Drage som ligger mellan Adriatiska havet och Vrana Lake Nature Park. Det är omgivet av vacker natur och många stränder. Lägenheterna ligger nära havet (20 m). Gäster som bor i lägenheterna kommer att njuta av en vacker utsikt över havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Jadranka

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Vid ( Drage)

Lägenheterna ligger 50 meter från stranden med en tjock tallskog. Vart och ett av lägenheterna har havsutsikt, en täckt terrass, en separat ingång och är utrustade med allt som behövs för en trevlig vistelse. Inom 30 km finns tre nationalparker, och ligger 2 km från Vranskosjön, där det finns en cykelväg på 30 km. En idealisk plats för en semester. Skatt ingår. Gratis trådlöst nätverk. Gratis täckt parkering. utegrill

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vid

Från havet 10 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Oaza ljepote ( Drage)

Vi har två MTB-cyklar och båtuthyrning, Drage, mellan Biograd och Vodice, nära naturparken Vransko-sjön och andra kulturella och naturliga skönheter. Vi erbjuder dig wi-fi, luftkonditionering, parkering, med vänliga hälsningar

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Oaza ljepote

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Turistguide - Drage

Drage  - Vapen Drage är en liten turist- och fiskeläge i länet Zadar i Kroatien. Drage ligger i en liten vik på det smala kustbältet mellan Vrana-sjön och Adriatiska havet, bara 2 kilometer söder om Pakoštane. Administrativt tillhör det kommunen Pakoštane och har en befolkning på 800 fastboende. Drage är en lugn liten dalmatisk by som kommer att glädja dig vid första anblicken med dess naturliga skönhet och gästfrihet för lokalbefolkningen. För femton år sedan var invånarna i Drage mest engagerade i jordbruk och fiske, men idag dominerar turism och serviceverksamhet. Boende finns i många privata lägenheter, rum och flera campingplatser. En mycket robust kust med många vikar täckta med tallar och doftande medelhavsväxter och många sandstränder är den bästa inbjudan för alla gäster som letar efter en lugn semester bort från massturism. Naturparken Vrana Lake ligger bara 1 km från staden och är ett paradis för naturälskare, campare och fiskare. Runt hela sjön är väl dekorerad gång- och cykelväg med fina platser för en picknick, och du kan stanna vid en närliggande utkik Kamenjak där du kan koppla av med en hisnande utsikt över hela sjön och Zadar skärgård. Från Drage-kusten döljs utsikten över Kornatiöarna och det öppna havet av en liten men bebodd holm Vrgada. Det är möjligt att besöka Vrgada. Du kan också välja andra resor och besöka nationalparken Kornati och Krka, Šibenik, Zadar och Biograd. Lokala restauranger och tavernor har ett brett utbud av färskt sötvatten- och marin fiskrätter med ett glas dalmatiska viner av högsta kvalitet. Besök Drage, koppla av och njut av charmen och den naturliga skönheten i denna lilla dalmatiska stad. Privat boende i Drage nära Pakoštane. Lägenheter, rum och fritidshus i Drage. Välkommen till Drage!

Drage Väderprognos