Lägenheter och privat boende Pašman - Pašman

Pašman är en liten turiststad och kommun i Zadar län i Kroatien. Det ligger på östkusten på ön Pašman och har en befolkning på 2000 invånare. Från fastlandet separeras av Pašman-kanalen. Inte långt från Pašman finns det en mindre plats Mali Pašman, som ligger några kilometer inåt landet. Ön Pašman är ett paradis för älskare av natur, lugn och lugn familjesemester. Stränderna på ön Pašman är till stor del småstenstränder...

Sortera efter:

Robinson turism Robinzon

Pašman - Pašman

Från havet 70 m
Kapacitet 7 personer

från 80 €

Lägenheter Marinero

Pašman - Pašman

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

från 35 €

Lägenheter Pedišić

Pašman - Pašman

Från havet 10 m
Kapacitet 11 personer

från 35 €

Lägenheter Milić

Pašman - Pašman

Från havet 10 m
Kapacitet 7 personer

från 70 €

Lägenheter Mama Roza

Pašman - Pašman

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

från 34 €

Lägenheter Irma Mali Pašman

Pašman - Pašman

Från havet 800 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Villa Iva Pašman

Pašman - Pašman

Från havet 100 m
Kapacitet 24 personer

från 85 €

Lägenheter Villa Lavanda

Pašman - Pašman

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 82 €

Lägenheter Villa Larisa

Pašman - Pašman

Från havet 150 m
Kapacitet 4 personer

från 45 €

Robinson turism Robinzon ( Pašman - Pašman)

Huset ligger i ett avlägset område av den södra delen av ön, med utsikt över öarna Kornati. Denna del är inte bebodd av fast bosatta, men har bara några hus avsedda för dem som föredrar denna typ av semester. Utrustad med alla moderna semester äventyrare. Den har solenergi och gas, vattnet i tanken, och går genom huset är en liten pump. Duschen är ute. Inuti köket, badrum med handfat, två rum med en extrasäng. Framsidan är en stor täckt terrass med öppen spis perfekt för socializing och behaglig vistelse. Fördelen med denna semester är fred, tyst, vackra omgivningar av orörd natur.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Robinzon

Från havet 70 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 80 €

Lägenheter Marinero ( Pašman - Pašman)

Längs den vackra viken och stranden ger denna fastighet dig allt för en avslappnad, bekväm och minnesvärd semester. Restaurang med stor terrass som erbjuder ett stort urval av à la carte-rätter eller bed and breakfast, pizzor, läckra aptitretare och sallader, glass och ett rikt utbud av drycker och öl. Lägenheterna är möblerade, alla är luftkonditionerade och 2 speciella sviter har stora terrasser med utsikt över havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Marinero

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Pedišić ( Pašman - Pašman)

Lägenheterna ligger på stenstranden, mycket attraktivt läge med stor trädgård, lugn och lugn miljö. I huset finns 3 lägenheter. I trädgården finns yttermallar, grill och trädgårdsdusch. Gästerna har försäkrat båtplats och stor parkering. Varje lägenhet har sin egen balkong. Lägenhet A2 (4 + 2) och studiolägenhet Sea S1 (2 + 0) har vacker utsikt över dekorerad strand och närliggande öar, medan lägenhet Pine A1 (2 + 1) har utsikt över tallskogen. Vänligen ta med dig handduk. Incheckning: efter 12:00, Utcheckning: före 10:00. Webbsida: www.apartmani-pedisic.hr eller Facebook-sidor: www.facebook.com/ApartmaniPedisic Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Pedišić

Från havet 10 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Milić ( Pašman - Pašman)

Lägenhet med tre sovrum, badrum, kök och två balkonger. Stor innergård för parkering och avkopplande närliggande sandstrand, och med dusch och en gunga. Möjlighet till utflykt på de närliggande öarna med en båt. Vid mindre än 7 personer är priset förhandlingsbart.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Milić

Från havet 10 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 70 €

Lägenheter Mama Roza ( Pašman - Pašman)

Mama Roza ligger i första raden mot havet i en vacker lugn vik med havet framför huset och tallskogen i ryggen. Stranden ligger precis framför huset, 10 meter bort. Boendeenheterna ligger på första våningen av huset. Perfekt för en familjesemester eller en romantisk semester för två.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Mama Roza

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 34 €

Lägenheter Irma Mali Pašman ( Pašman - Pašman)

Lägenheter Irma Mali Pasman ligger i centrum av ön Pasman, på huvudövägen nära byn Pasman. Irma Apartments består av 3 lägenheter med separata ingångar. Varje lägenhet har en terrass där du kan njuta av utsikten över havet och naturen. Runt huset finns en trädgård med vinrankor, olivträd, lavendel, vikblad, rosmarin och trettio olika rosenbuskar. Huset är bekvämt att bo för familjer med barn. På gräsmattan finns det gungor, en sandlåda, en glid och solstolar. På bottenvåningen finns biljard och dart. Huset har ett täckt område med en tegelsten och utomhusdusch. Parkeringsplatser ligger inom trädgården. I priset ingår luftkonditionering, TV, satellit-TV och Wi-Fi. Pasman Island ligger söder om ön Ugljan, och de är anslutna med en bro. Färjeledningar Zadar-Preko förbinder Zadar till Ugljan Island. Avståndet Irma Mali Pasman av Preko 22 km. En annan länk ön Pasman med fastlandet är via linjerna Biograd-Tkon. Avståndet Irma Mali Pasman från Tkon 6 km.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Irma Mali Pašman

Från havet 800 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Villa Iva Pašman ( Pašman - Pašman)

Modernt utrustade Villa Iva med pool erbjuder 4 lägenheter från havet bara 100 meter. Villan ligger i Pasman på ön Pasman. Gul lägenhet 2 sovrum 2 badrum, vardagsrum, terrass, pool, grill. Grön lägenhet 2 sovrum 2 badrum, vardagsrum, terrass, pool, grill. Röd lägenhet 2 sovrum 2 badrum, vardagsrum, terrass, pool, grill. Blå Lägenhet 2 Sovrum 2 badrum, vardagsrum, terrass, pool, grill. Ägarna har en gemensam restaurang, som ligger cirka 200 meter från villan och kan ordna halvpension eller helpension

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Iva Pašman

Från havet 100 m
Kapacitet 24 personer

Pris från 85 €

Lägenheter Villa Lavanda ( Pašman - Pašman)

Utanför lägenheten ligger i en fin liten vik. Från terrassen finns en hisnande utsikt över havet. Grunt hav med sand för barn och djupare hav med pir för hopp och fiske. Vacker och lugn natur med lukt av salt och tall.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Lavanda

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 82 €

Lägenheter Villa Larisa ( Pašman - Pašman)

Lägenheten ligger i byn Pašman, i närheten av stranden, en tennisbana och en volleyboll. Restauranger, livsmedelsaffär, postkontor och andra bekvämligheter ligger inom 10-15 minuters gångavstånd. Denna lägenhet ligger på första våningen i ett privatägt hus och har två sovrum - ett med dubbelsäng och det andra med två enkelsängar. En ytterligare enkelsäng kan tillhandahållas på begäran. Båda rummen öppnar ut mot en balkong som erbjuder en vacker utsikt över havet och en magnifik trädgård. Lägenheten har också kök, matsal och badrum. En parkeringsplats finns också. Om du behöver ytterligare information eller vill boka lägenheten, vänligen kontakta oss på milka.pasman@gmail.com.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Larisa

Från havet 150 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 45 €

Turistguide - Pašman - Pašman

Pašman - Pašman  - Vapen Pašman är en liten turiststad och kommun i Zadar län i Kroatien. Det ligger på östkusten på ön Pašman och har en befolkning på 2000 invånare. Från fastlandet separeras av Pašman-kanalen. Inte långt från Pašman finns det en mindre plats Mali Pašman, som ligger några kilometer inåt landet. Ön Pašman är ett paradis för älskare av natur, lugn och lugn familjesemester. Stränderna på ön Pašman är till stor del småstenstränder omgiven av tallar där de säkert kommer att njuta av familjer med små barn. På Pašman finns det många, mindre och mer krävande vandrings- och cykelleder för alla älskare av aktiva semestrar. Vi rekommenderar en av stigarna som leder till 272 meter höga Veliki Bokolj, där det finns en stenutsikt som erbjuder utsikt över hela Zadars skärgård och Kornatiöarna. Pašman tack vare sitt centrala läge på ön är en idealisk utgångspunkt för att upptäcka hela ön Pašman, och många dolda stränder där du kan njuta av bad och solbad genom de avkopplande ljudet av syrsor och ljudet av vågor. Om du är en fan av aktiva helgdagar kan du njuta av ett antal underhållningsevenemang som arrangeras under hela sommaren. Ett antal tavernor och restauranger i Pašman och hela ön erbjuder dig en av dess många specialiteter: dalmatisk skinka, stekt lamm, bläckfisk och traditionell pašticada, pärlan i det dalmatiska köket. Besök Pašman, kontakta ägarna till lägenheter, rum och fritidshus direkt och spendera din semester på att upptäcka denna vackra ö. Sök efter prisvärt privat boende i Pašman på ön Pašman. Välkommen till Pašman!

Pašman - Pašman Väderprognos