Lägenheter och privat boende Pašman - Kraj

Kraj är en liten by i den sydöstra delen av ön Pašman, 3 km söder om staden Pašman. Den sträcker sig längs två vackra sandstränder, omgiven av gamla olivlundar och vingårdar. Platsen är väldigt tyst och lugn och perfekt för familjer med barn, men också för alla som vill ha en vila från storstadens folkmassor och buller. Staden domineras av det fransiskanska klostret St. Duje från 1300-talet, byggt i gotisk stil. I klostret finns...

Sortera efter:

Lägenheter Vila Kruna i Palma

Pašman - Kraj

Från havet 10 m
Kapacitet 53 personer

från 50 €

Lägenheter Benčić

Pašman - Kraj

Från havet 20 m
Kapacitet 10 personer

från 30 €

Semesterhus Tkon - Kraj

Pašman - Kraj

Från havet 80 m
Kapacitet 6 personer

från 70 €

Lägenhet ŠANDRIĆ Pašman

Pašman - Kraj

Från havet 100 m
Kapacitet 12 personer

från 70 €

Lägenhet DARIO Pašman

Pašman - Kraj

Från havet 100 m
Kapacitet 8 personer

från 100 €

Lägenheter KRAJ - Pašman

Pašman - Kraj

Från havet 300 m
Kapacitet 30 personer

från 50 €

Lägenheter Vila Kruna i Palma ( Pašman - Kraj)

Familjen Kontin vill presentera dig ett erbjudande om lyxiga lägenheter i villor Kruna och Palma, på plats kallad Kraj, på ön Pašman, Kroatien. Lägenhetsvillaar, belägen på sandstränder, är inte bara lyxigt inredda, men de erbjuder en vacker utsikt över Pašman kanal, en vy som gör din semester till en unik upplevelse. Villa Kruna, rankad med 4 stjärnor, är ett lyxigt boende som bekvämt rymmer upp till 30 personer. Villa ligger först i linjen, belägen på ett vackert läge, vid sandstranden med utsikt över Pašman-kanalen. Rika medeltida trädgården som omger villan gör ditt besök oförglömligt. Det finns en upplyst pool i trädgården. Villa Palma, rankad med 4 stjärnor, är ett lyxigt boende som bekvämt rymmer upp till 23 personer. Villa ligger på ett vackert läge, vid sandstranden, med utsikt över Pašman-kanalen. Själva närheten till en sandstrand gör denna villa speciell, eftersom gästerna kan ha praktiskt taget omedelbar kontakt med havet. Förutom lyxigt boende och roligt boende i villor kan Kontin-familjen erbjuda dig möjlighet till en halvpensionstyp på den trevliga, gästvänliga restaurangen i villaen Kruna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vila Kruna i Palma

Från havet 10 m
Kapacitet 53 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Benčić ( Pašman - Kraj)

Bencic Apartments ligger i Kraj (ön Pasman, Zadar). Boendet ligger långt från den första stranden 20 m. Minsta antal personer som föredrar en enhet är 2 och max femte Gästerna kan använda balkong / terrass, trädgård, köksredskap, TV, tvättstuga, grill. Specialerbjudanden: förbereda lokala specialiteter, frukt från trädgården, mejeriprodukter, olivolja, vin, fiske, vandring och pješa? Eje, utflykter, besök på kulturella eller naturliga platser, mountainbike, båtplats.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Benčić

Från havet 20 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 30 €

Semesterhus Tkon - Kraj ( Pašman - Kraj)

Hause ligger 75 m till stranden. Det finns en matplats och ett kök. En TV tillhandahålls. Andra faciliteter på Dragana House inkluderar en terrass. Cykeluthyrning finns på fastigheten. Och området är populärt för fiske. Šibenik ligger 45 km från Dragana-huset, medan Vodice ligger 36 km från fastigheten. Zadar flygplats ligger 19 km bort.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Tkon - Kraj

Från havet 80 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 70 €

Lägenhet ŠANDRIĆ Pašman ( Pašman - Kraj)

Stenhus Šandrić ligger på ön Pasman, Ugrinić. Huset har tre nybyggda lägenheter (två sovrum 4 + 2 personer, ett sovrum 2 + 2 personer, studio 2 + 1) Två-rumslägenhet har 60 m2 En-rumslägenhet har 35 m2 Studio 25m2 Huset ligger 90 meter från den nybyggda stranden. Lägenheterna har wifi, satellit-TV, luftkonditionering, grill, parkering. Färjan hamnen ligger ca 2 km från huset. Benediktinerklostret ligger 400 meter från huset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet ŠANDRIĆ Pašman

Från havet 100 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 70 €

Lägenhet DARIO Pašman ( Pašman - Kraj)

Lägenheter med pool för 2 + 2 personer ligger i staden Kraj på ön Pašman och ligger 100 meter från sandstranden Bredvid poolen finns ett täckt sommarkök med grill där i skuggan kan du vila utan att oroa dig och laga mat till middag .... middag medan dina barn njuter av att simma i den vackra poolen. Det finns 2 kaféer på stranden där du kan njuta av ett fantastiskt kaffe med vacker utsikt över den många skärgården och Pašman kanal

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet DARIO Pašman

Från havet 100 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 100 €

Lägenheter KRAJ - Pašman ( Pašman - Kraj)

Lägenheter med uppvärmd pool för 2 + 1,2 + 2 och 4 + 2 personer så att badning i poolen är möjlig i 4 månader Lägenheterna är nyligen möblerade med alla nödvändiga apparater, Gästerna kan använda sommarköket och grilla vid poolen. Ägare har också en 5 meter stuga med en stuga som också är tillgänglig för gästerna Alla våra gäster har dagligen gratis grönsaker från vår trädgård som ligger precis intill huset

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter KRAJ - Pašman

Från havet 300 m
Kapacitet 30 personer

Pris från 50 €

Turistguide - Pašman - Kraj

Pašman - Kraj  - Vapen Kraj är en liten by i den sydöstra delen av ön Pašman, 3 km söder om staden Pašman. Den sträcker sig längs två vackra sandstränder, omgiven av gamla olivlundar och vingårdar. Platsen är väldigt tyst och lugn och perfekt för familjer med barn, men också för alla som vill ha en vila från storstadens folkmassor och buller. Staden domineras av det fransiskanska klostret St. Duje från 1300-talet, byggt i gotisk stil. I klostret finns en bild av Jungfru Maria med barnet Jesus från 1400-talet och ett museum med utställningar som berättar stadens långa historia och hela ön Pašman. Befolkningen är traditionellt engagerad i jordbruk, vin och olivolja och fiske. Platsen är också känd för att producera välsmakande getost. Nuförtiden tar turismen långsamt huvudrollen, och boende kan hittas i lägenheter och rum i privata familjehus där de värdar kommer att rymma och ge dig en oförglömlig semester. Förutom sandstränder är platsen perfekt för långa promenader, vandringar och cykelturer genom den frodiga medelhavsvegetationen av örter, gamla vingårdar och olivlundar. Efter en hel dag med simning eller aktiv semester rekommenderar vi att du besöker lokala tavernor, som erbjuder hälsosam och ekologisk mat och äkta skaldjurrätter med ett glas fint vin från Dalmatien. Vi inbjuder dig att besöka Kraj på ön Pašman och vila din kropp och själ i denna lilla, lugna öby. Privat boende på ön Pašman - Kraj. Lägenheter, rum och fritidshus billigare upp till 40% utan kostsamma byråavgifter. Välkommen till Kraj på ön Pašman!

Pašman - Kraj Väderprognos