Lägenheter och privat boende Pašman - Neviđane

Neviđane är en liten turiststad och hamn i länet Zadar i Kroatien. Det ligger på östkusten på ön Pašman, 3 km nordväst om staden Pašman. Den äldre delen av staden ligger cirka 300 m från havet, medan den nya delen av staden ligger längs kusten. Bosättningen nämndes först på 1100-talet och fick sitt namn efter klostret St. Nevijane som revs under kriget på 1600-talet. Med dagens församlingskyrka Sacred Heart från slutet av 1800-talet...

Sortera efter:

Lägenheter Benić

Pašman - Neviđane

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

på förfrågan

Lägenheter Kantarion

Pašman - Neviđane

Från havet 100 m
Kapacitet 11 personer

på förfrågan

Lägenheter Nevijana

Pašman - Neviđane

Från havet 10 m
Kapacitet 18 personer

från 40 €

Lägenheter Keso

Pašman - Neviđane

Från havet 150 m
Kapacitet 10 personer

från 35 €

Lägenheter Benić ( Pašman - Neviđane)

Benic Apartments ligger i ett familjehus som ligger bara några meter från havet och stranden. Parkering på privata parkeringshus. Kavel för små båtar. Detta är den perfekta platsen för alla som vill ha lugn och ro

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Benić

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Kantarion ( Pašman - Neviđane)

Lägenheter Kantarion finns i en liten fiskeby Dobropoljana på ön Pasman. Lägenheterna ligger på första våningen i huset. Huset ligger i en stor gård på 20.000 m2, vilket garanterar en avsevärd isolering från resten av den bebodda delen av ön - i översättning: lugn, tyst, medelhavet vegetation. Samtidigt är lägenheterna relativt nära havet och stranden (100 meter eller några minuters promenad). Lägenheterna har grundläggande utrustning och är idealiska för familjesemester. Varje lägenhet har luftkonditionering. Vi kommer gärna att träffa och rymma dig, och vi hoppas välkomna dig på sommaren i våra lägenheter!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kantarion

Från havet 100 m
Kapacitet 11 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Nevijana ( Pašman - Neviđane)

Nevijana Apartments ligger bara några meter från havet. I närheten ligger den vackra sandstranden idealisk för barn. Lägenheterna har privat parkering, grill, tillåter husdjur. Lägenheterna är för 4 + 2 personer. Två sovrum, kök och wc.Mogućnost resor till Kornati National Park.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Nevijana

Från havet 10 m
Kapacitet 18 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Keso ( Pašman - Neviđane)

Koppla av i naturen, njut av lugn och ro, sätt på sinnena och vila din själ och kropp. Med i genomsnitt 2,650 soltimmar per år och en havstemperatur på 25 ° C till 27 ° C kan du bada och sola på många sand- och stenstränder eller i en avskild plats. För dem som letar efter äventyr och rekreation finns cykel- och joggingvägar som leder dig genom alla 9 platser på ön Pašman för att uppleva alla charmerna på kustnära delen av ön eller de makadamiska stigarna som leder dig genom mitten av ö. Ta tillfället i akt att besöka den gröna ön med det renaste havet på denna del av Adriatiska havet, orörd natur, landskap och miljöer och träffa lokalbefolkningen med det stora hjärtat. Önets närhet och de goda trafikförbindelserna gör det möjligt att komma till stadsområdena Biograd na Moru och Zadar, liksom de naturliga pärlorna Kornati, Vransko jezero eller Krka. För mer information kontakta oss direkt!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Keso

Från havet 150 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 35 €

Turistguide - Pašman - Neviđane

Pašman - Neviđane  - Vapen Neviđane är en liten turiststad och hamn i länet Zadar i Kroatien. Det ligger på östkusten på ön Pašman, 3 km nordväst om staden Pašman. Den äldre delen av staden ligger cirka 300 m från havet, medan den nya delen av staden ligger längs kusten. Bosättningen nämndes först på 1100-talet och fick sitt namn efter klostret St. Nevijane som revs under kriget på 1600-talet. Med dagens församlingskyrka Sacred Heart från slutet av 1800-talet finns det ruiner av kyrkan från 1600-talet, medan i kyrkogården finns ruinerna av kyrkan som byggdes på 1100-talet. Allt detta berättar om den lilla och rika historien i denna lilla stad och hela ön Pašman. I Neviđane bor cirka 400 invånare, som traditionellt bedriver jordbruk, fiske och turism. Turism såväl som i andra delar av kusten utvecklas i slutet av sextiotalet och boende erbjuds uteslutande i privat boende i lägenheter, rum och fritidshus. Här är en vacker sandstrand som är perfekt för familjer med små barn. Havet är mycket rent tack vare den starka havsströmmen i Pašman-kanalen, som ändrar riktning var sjätte timme. Förutom simning, solbad och vattensporter kan alla besökare och gäster njuta av välkända Pašman-rätter. Vi rekommenderar en trevlig cykeltur, så att du kan utforska hela ön. Till älskare av underhållning och nattliv rekommenderar vi en kväll i närliggande städer Biograd eller Zadar. Sök i vårt erbjudande om billiga lägenheter, rum och annat privat boende i Neviđane och tillbringa en lugn och trevlig semester i en riktig öatmosfär vid Adriatiska havet. Privat boende i Neviđane på ön Pašman. Välkommen till Neviđane!

Pašman - Neviđane Väderprognos