Lägenheter och privat boende Turanj

Turanj är en liten turiststad i länet Zadar i Kroatien. Det sprider sig längs 4 km lång kustlinje i Pašman-kanalen omgiven av en liten skärgård med 16 holmar. Det är anslutet till en vacker strandpromenad Lungo Mare med grannstaden Sveti Filip i Jakov. Det uppkallades efter tornen (lat. Toretta) som byggdes på 1500-talet för att försvara sig mot ofta turkiska attacker. Fram till mitten av förra seklet var platsen omgiven av en mur och...

Utvalda lägenheter och privata boende i Turanj

Sortera efter:

Lägenheter M

Turanj

Från havet 250 m
Kapacitet 11 personer

från 35 €

Lägenheter Dinko i Marina Pedisić

Turanj

Från havet 10 m
Kapacitet 18 personer

på förfrågan

Lägenheter Zlata

Turanj

Från havet 450 m
Kapacitet 10 personer

från 35 €

Last minute erbjudande

Lägenheter Rustikal Haus

Turanj

Från havet 50 m
Kapacitet 9 personer

från 40 €

Lägenhet Kristina

Turanj

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenhet Otok Ljubavi

Turanj

Från havet 30 m
Kapacitet 8 personer

från 60 €

Lägenhet Maris Relax

Turanj

Från havet 80 m
Kapacitet 4 personer

från 100 €

Lägenheter Rea

Turanj

Från havet 400 m
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenheter Marta

Turanj

Från havet 80 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Mobile home TaJa Vortex

Turanj

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

från 80 €

Lägenheter M ( Turanj)

Apartments M ligger i ett privat nyrenoverat hus i Turanj nära havet. Vi erbjuder 4 lägenheter: A2, A2+1, A4 och en studiolägenhet. A2 lägenhet är en lägenhet med ett sovrum för två personer med luftkonditionering, satellit-TV, tvättmaskin, terrass, rymligt kök och matplats. A2 + 1 lägenhet är en lägenhet med ett sovrum med dubbelsäng och soffa, satellit-TV, kök, badrum. A4 lägenhet har två sovrum med 4 bäddar, satellit-TV, kök, badrum, terrass etc. Studiolägenhet har en dubbelsäng, pentry, badrum, satellit-TV, terrass. Alla lägenheter har privat parkering på gården. Huset är omgivet av en vacker trädgård där du kan gå eller sitta.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter M

Från havet 250 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Dinko i Marina Pedisić ( Turanj)

Nyrenoverade lägenheter Pedisić för 2-6 personer på stranden (första raden till havet) i en lugn del av Turanj. Turanj är en liten turistplats i Zadar län i Kroatien. Den sträcker sig längs Pašman-kanalens 4 km långa kust med många stränder och omgiven av en liten skärgård med 16 öar. Platsen är ansluten till en vacker strandpromenad Lungo-sto med det angränsande Sveti Filip i Jakov och staden Biograd na Moru. Välkommen till lägenheter Dinko och Marina Pedisić i den vackra lilla staden Turanj!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Dinko i Marina Pedisić

Från havet 10 m
Kapacitet 18 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Zlata ( Turanj)

Bästa, Zlata lägenheter ligger i en liten by Turanj nära Biograd n/m. Anläggningen har tre lägenheter (två sovrum, ett sovrum och studio) som rymmer totalt 10 personer. Anläggningen sköts av en värd på bottenvåningen, som du kan lita på för alla dina behov. Platsen domineras av sten- och sandstränder som är rymliga och inte överfulla under säsongen. På kvällen är det en trevlig promenad till St. Philip St. James vid havet som ligger bara 1500 meter bort. Kom och ta en skön vila i Zlata lägenheter

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Zlata

Från havet 450 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Rustikal Haus ( Turanj)

Vår lägenhet har luftkonditionering, satellit-TV, Wi-Fi, parkering på egen fastighet, tvättmaskin. Detta ingår i priset. Vi har en grillplats som våra gäster kan använda gratis, ingår i priset. Våra lägenheter är modernt utrustade med allt du behöver för din semester.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Rustikal Haus

Från havet 50 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Kristina ( Turanj)

Familjehus med tre våningar innehållande lägenheter, ett sovrum och dvosobni. Huset ligger 20 m från stranden har fin utsikt från terrassen och balkongen över havet och den närliggande ön Pasman kanal, stranden är fin och långgrund och bekväm för ett familjerum, nära marknaden. Tvårumslägenhet har 4 + 1 + 1 bäddar, ett sovrum och 2 + 1 + 1 liggande, luftkonditionerade. DVOSOBNI APARTMAN 3+2 SLOBODNO 01.06.do 16.06.2024.SLOBODNO 25.08.DO 02.09.2024.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Kristina

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Otok Ljubavi ( Turanj)

Apartment Otok ljubavi ligger i Turanj, 30 meter från stranden. Den består av två sovrum, badrum, kök och vardagsrum. Byggnadens kapacitet är 4 + 2 + 2. Husdjur är tillåtna i lägenheten mot en extra kostnad på 5 EUR per natt. Inom byggnaden finns en stor terrass med grill och två parkeringsplatser för bilar. För all annan information, kontakta oss gärna via e-post: suzyskoric69@gmail.com.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Otok Ljubavi

Från havet 30 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 60 €

Lägenhet Maris Relax ( Turanj)

Välkommen till Maris Relax Apartmant! Bekväm lägenhet, inredd i marin stil, belägen i Turanj, på gränsen till Sv. Filip i Jakov och bara 80 steg från den vackra klapperstensstranden och det kristallklara havet. Utrustningen i lägenheten ger dig allt du behöver för en bekymmersfri och avkopplande semester och andra nödvändiga platser (butik, bankomat, postkontor, restauranger, etc.) ligger 5 minuters promenad från lägenheten. De omgivande städerna erbjuder kulturella och öarnas vackra naturliga skönhet! Allt du behöver göra är att slappna av och vila din kropp och själ!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Maris Relax

Från havet 80 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 100 €

Lägenheter Rea ( Turanj)

Vi erbjuder 2 lägenheter i en liten ort Turanj i ett familjehus. Varje lägenhet ligger på en våning, omgiven av terrasser bara för dig med utsikt över havet, kärleksön Galešnjak och oliver. Lägenheterna är fullt utrustade och det finns parkering på gården och grill. Lägenhet Lavanda, 1:a våningen, bara för dig, 2 sovrum, vardagsrum, badrum, terrass. Lägenhet Sunce, 2:a våningen, bara för dig, 1 sovrum, vardagsrum. Turanj är perfekt för en lugn familjesemester, 5 km från Biograd och 20 km från Zadar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Rea

Från havet 400 m
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Marta ( Turanj)

Enrumslägenhet på bottenvåningen i ett 45 m2 stort hus med en täckt terrass på 15 m2, som ligger bara 150 m från stranden. Rummet har en dubbelsäng och en enkelsäng. I vardagsrummet finns en bäddsoffa. Den är utrustad med luftkonditionering, satellit-TV och en diskmaskin. Köket är fullt utrustat, med stora kylskåp med djupfrysning.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Marta

Från havet 80 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Mobile home TaJa Vortex ( Turanj)

Husbil TaJa Vortex ligger i Camp Azzuro, öppnade i juni 2024. och som ligger cirka 20 m från stranden Krča. Stranden sträcker sig genom staden Turanj. Bredvid stranden finns en lokal väg som kan användas för att nå platsen för Sv. Philip och Jacob och vidare. Det finns restauranger, barer och butiker längs strandpromenaden. I centrum ligger stadsstranden Morovička, cirka 1,4 km från lägret. Det finns en gratis parkeringsplats bredvid huset inne i lägret. Huset är 8x3 m och terrassen är 8x3. Den har 1 badrum (handdukar tillgängliga och en hårfläkt), 2 rum (sängkläder, strykjärn, torktumlare), ett centralt område utrustat med kök, bäddsoffa, TV, Wi-Fi, luftkonditionering, kylskåp, diskmaskin, mikrovågsugn , brödrost, vattenkokare, filterkaffemaskin, elektrisk grill. Ett barbord med stolar finns, rummen har garderober med galgar. På terrassen finns ett utrymme för vila (soffa, två fåtöljer, ett litet bord), och ett utrymme för matplats (bord och stolar): Det finns också två solstolar och två stolar som kan ställas in till ett halvt liggande läge . För underhållning finns kort och brädspel.

Kategorisering Kategorisering - Mobile home TaJa Vortex

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 80 €

Turistguide - Turanj

Turanj  - Vapen Turanj är en liten turiststad i länet Zadar i Kroatien. Det sprider sig längs 4 km lång kustlinje i Pašman-kanalen omgiven av en liten skärgård med 16 holmar. Det är anslutet till en vacker strandpromenad Lungo Mare med grannstaden Sveti Filip i Jakov. Det uppkallades efter tornen (lat. Toretta) som byggdes på 1500-talet för att försvara sig mot ofta turkiska attacker. Fram till mitten av förra seklet var platsen omgiven av en mur och tre torn. I mitten finns en kyrka tillägnad Our Lady of Carmel från 15-talet. Till Turanj hör bara bebodd ö i Pašman-kanalen, ön Babac, belägen 1 nautisk mil från Turanj. Ön kan besökas med båt eller taxibåtar. Nära till stora centra som Biograd och Zadar gör det till en mycket attraktiv plats för en semester som är tillräckligt nära och ändå tillräckligt långt från stadens buller och folkmassor. I mitten finns en stenstrand Morovička med kristallklart vatten som är perfekt för den perfekta familjesemestern. Längs stranden vid kusten ligger många barer och restauranger där du kan ta en paus från bad och andra aktiviteter och njuta av det lokala köket. Tillbringa din semester på denna lilla och tysta dalmatiska plats och ladda dina batterier. Kontakta direkt ägare av lägenheter i Turanj och spara upp till 40%. Privat boende i Turanj. Välkommen till Turanj!

Turanj Väderprognos