Lägenheter och privat boende Turanj

Turanj är en liten turiststad i länet Zadar i Kroatien. Det sprider sig längs 4 km lång kustlinje i Pašman-kanalen omgiven av en liten skärgård med 16 holmar. Det är anslutet till en vacker strandpromenad Lungo Mare med grannstaden Sveti Filip i Jakov. Det uppkallades efter tornen (lat. Toretta) som byggdes på 1500-talet för att försvara sig mot ofta turkiska attacker. Fram till mitten av förra seklet var platsen omgiven av en mur och...

Utvalda lägenheter och privata boende i Turanj

Sortera efter:

Lägenheter D i M

Turanj

Från havet 10 m
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenheter Blazevic

Turanj

Från havet 60 m
Kapacitet 16 personer

från 32 €

Lägenhet Mira

Turanj

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenhet Slamek

Turanj

Från havet 30 m
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenheter M

Turanj

Från havet 200 m
Kapacitet 11 personer

från 30 €

Lägenhet Kristina

Turanj

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenhet Toni

Turanj

Från havet 100 m
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenhet Otok Ljubavi

Turanj

Från havet 30 m
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenheter Lena

Turanj

Från havet 100 m
Kapacitet 25 personer

från 30 €

Lägenhet Ines

Turanj

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

på förfrågan

Last minute erbjudande

Lägenhet Sveti Filip i Jakov

Turanj

Från havet 50 m
Kapacitet 5 personer

från 50 €

Lägenheter Max i Vito

Turanj

Från havet 70 m
Kapacitet 6 personer

från 50 €

Lägenheter A&B

Turanj

Från havet 90 m
Kapacitet 16 personer

från 35 €

Lägenheter D i M ( Turanj)

Nyrenoverade lägenheter för 2-6 personer på stranden i det lugna området.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter D i M

Från havet 10 m
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Blazevic ( Turanj)

Turanj är en turiststad belägen vid kusten mellan regionens centrum Zadar (20 km) och centrum av Adriatiska havet, Biograd stad (5 km). Dess anslutna till strandpromenaden Lungo Mare med den närliggande staden St. Philip och James. I närheten finns det många nationalparker: Paklenica (70 km), Kornati (20 km), Plitvice Lakes National Park (150 km) och Krka (50 km). Turanj finns i sandiga och steniga stränder. På sommaren finns det många evenemang och festligheter med traditionella dalmatiska folksånger och lokal middag. Andra faciliteter som erbjuds är sportanläggningar för fotboll, basket, vattenpolo, beachvolley och cykelvägar. Byn är känd för sin kyrka Our Lady of Mount Carmel från det femtonde århundradet och de arkeologiska fynden Tukljaca som ligger nära Galešnjak - ö kärlek, känd för sin hjärtformade. Kom till Turanj och du kommer vara borta från folkmassan, men ändå nära alla händelser.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Blazevic

Från havet 60 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 32 €

Lägenhet Mira ( Turanj)

I denna härliga plats nära Zadar, kan jag erbjuda dig lägenhet för 4 personer. Det är mycket trevligt, bekvämt, fullt utrustat, med stora balkonger, parkering, grill ... Det är idealiskt för din familj att vila och njuta av vid havet!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Mira

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Slamek ( Turanj)

Lägenhet Slamek ligger i Turanj (Zadar län). Från stränderna 30 m, från centrum 150 m. Minsta antal personer som föredrar en enhet är 3, och de maximala åttonde gästerna kan använda balkongen / terrassen, bestick och matlagningsutrustning, satellit-TV, tillgång till internet, lakan, handdukar, tvättmaskin, grill. Specifikt är det överenskommet: fiske, utflykter, båtturer, dykning.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Slamek

Från havet 30 m
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter M ( Turanj)

Lägenheter M ligger i ett privat nyförnyat hus i Turanj nära havet. Vi erbjuder 4 lägenheter: A2, A2 +1, A4, och en studio lägenhet. A2 lägenhet är en lägenhet för två personer med luftkonditionering, satellit-TV, tvättmaskin, terrass, rymligt kök och matplats. A2 + 1 lägenhet är en lägenhet med 1 sovrum med dubbelsäng och soffa, satellit-TV, kök, badrum. A4 lägenhet har två sovrum med 4 sängar, satellit-TV, kök, badrum, terrass etc. Studiolegen har en dubbelsäng, pentry, badrum, satellit-TV, terrass. Alla lägenheter har privat parkering på gården. Huset är omgivet av en vacker trädgård där du kan gå eller sitta.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter M

Från havet 200 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Kristina ( Turanj)

Familjehus med tre våningar med lägenheter, ett sovrum och dvosobni. Huset ligger 20 m från stranden har fin utsikt från terrassen och balkongen av havet och den närliggande ön Pasman kanal, stranden är fin och grund och bekväm för ett familjerum, nära till marknaden. Tvårumslägenhet har 4 + 1 + 1 bäddar, ett sovrum och 2 + 1 + 1 ligger, luftkonditionerade

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Kristina

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Toni ( Turanj)

Lägenheterna ligger i Turanj, mellan Zadar och Biograd, 100 m från stranden, 200 meter från centrum (butiker, restauranger, snabbmat, kaféer). Luftkonditionering, satellit-TV, Wi-Fi. All dag användning av båten (var tredje dag för vistelsen). På bottenvåningen finns en restaurang Rivolat så vi erbjuder halvpension eller helpension (frukost, lunch och middag). På begäran erbjuder vi måltider under bakluckan och grillrätter (rostat fläsk och lamm), alla förhandlingsbara. Kontaktperson: Marina Vidas: 0953722580

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Toni

Från havet 100 m
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Otok Ljubavi ( Turanj)

Lägenhet Island of Love ligger i centrum av Turanj. Helt nyinredda lägenhet, bara 30 meter från stranden. Byggnaden har parkering, internet - wifi, satellit-tv. Det ligger nära affärer, kaféer, restauranger och en nattklubb. Lägenheten erbjuder bekväm vistelse, komfort och avskildhet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Otok Ljubavi

Från havet 30 m
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Lena ( Turanj)

Lägenheterna ligger i Turanj, mellan Zadar och Biograd, i ett privat hus i ett lugnt område med parkering, 100 m från stranden, 150 meter från centrum (butiker, restauranger, snabbmat, kaféer)

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Lena

Från havet 100 m
Kapacitet 25 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Ines ( Turanj)

Lägenheter Ines ligger i ett vackert område vid havet i Turnja. Bredvid dessa lägenheter finns ett läger och butik. Här kommer gästerna att njuta av underbara boende, en vacker trädgård och närhet till havet. Kom och se själv! Familj Pedisic kommer att göra din vistelse till en oförglömlig.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Ines

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Sveti Filip i Jakov ( Turanj)

Lägenhet nära stranden, centrum, affärer, restauranger, busstationer. Det ligger på bottenvåningen i en nyare byggnad. Lägenheten består av ett sovrum, ett vardagsrum med kök, badrum, balkong och trädgård. Privat parkeringsplats inhägnad i fastigheten. I sovrummet finns en dubbelsäng och en extrasäng för en person. I vardagsrummet finns en extrasäng för två personer. Det finns en säkerhet säker, smart tv, luftkonditionering, grill, solstolar, paraplyer ... Närmaste strand är grus och i närheten finns sandiga och betongstränder. Det finns en gratis volleyboll på stranden. Du kan spela tennis, segla, dyka, cykla, promenera eller besöka närmaste nationalpark Kornati. I närheten finns också Vransko Lake Nature Park.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Sveti Filip i Jakov

Från havet 50 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Max i Vito ( Turanj)

Apartments Max och Vito ligger nära stranden och centrum. Alla lägenheter är vända mot havet, i en stängd innergård med lusthus, med massor av Medelhavet växter, vilket ger en perfekt lugn atmosfär.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Max i Vito

Från havet 70 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 50 €

Lägenheter A&B ( Turanj)

Tre moderna lägenheter för upp till 8 personer. Lägenheterna består av ett eller två sovrum, ett badrum, ett fullt utrustat kök och balkonger, varav A3 har en stor terrass. A1 och A2 har vacker havsutsikt. A3 är utrustad med tvättmaskin. Alla lägenheter är utrustade med TV, gratis wi-fi och parkering på gården. A & b-lägenheter ligger 90 meter från stranden och 150 meter från centrum.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter A&B

Från havet 90 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 35 €

Turistguide - Turanj

Turanj  - Vapen Turanj är en liten turiststad i länet Zadar i Kroatien. Det sprider sig längs 4 km lång kustlinje i Pašman-kanalen omgiven av en liten skärgård med 16 holmar. Det är anslutet till en vacker strandpromenad Lungo Mare med grannstaden Sveti Filip i Jakov. Det uppkallades efter tornen (lat. Toretta) som byggdes på 1500-talet för att försvara sig mot ofta turkiska attacker. Fram till mitten av förra seklet var platsen omgiven av en mur och tre torn. I mitten finns en kyrka tillägnad Our Lady of Carmel från 15-talet. Till Turanj hör bara bebodd ö i Pašman-kanalen, ön Babac, belägen 1 nautisk mil från Turanj. Ön kan besökas med båt eller taxibåtar. Nära till stora centra som Biograd och Zadar gör det till en mycket attraktiv plats för en semester som är tillräckligt nära och ändå tillräckligt långt från stadens buller och folkmassor. I mitten finns en stenstrand Morovička med kristallklart vatten som är perfekt för den perfekta familjesemestern. Längs stranden vid kusten ligger många barer och restauranger där du kan ta en paus från bad och andra aktiviteter och njuta av det lokala köket. Tillbringa din semester på denna lilla och tysta dalmatiska plats och ladda dina batterier. Kontakta direkt ägare av lägenheter i Turanj och spara upp till 40%. Privat boende i Turanj. Välkommen till Turanj!

Turanj Väderprognos