Lägenheter och privat boende Sveti Petar

Sveti Petar är en liten och lugn turistplats i Zadar län i Kroatien. Det ligger halvvägs mellan de mycket mer kända städerna Zadar och Biograd. Sveti Petar är uppkallad efter kyrkan St Peter aposteln från 1700-talet som dominerar platsens skyline. I mitten finns det fortfarande synliga ruiner av medeltida uthus som tillhörde det tidigare klostret. En av de intressanta sakerna som också finns i mitten av platsen är byn väl med dricksvatten...

Utvalda lägenheter och privata boende i Sveti Petar

Sortera efter:

First minute erbjudande

Lägenheter Maleo

Sveti Petar

Från havet 30 m
Kapacitet 8 personer

från 50 €

Lägenheter Darija

Sveti Petar

Från havet 50 m
Kapacitet 7 personer

från 21 €

Lägenheter Paulo i Lorenco

Sveti Petar

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

från 50 €

Lägenheter Kod Lovca

Sveti Petar

Från havet 30 m
Kapacitet 21 personer

från 35 €

Lägenheter Fedor

Sveti Petar

Från havet 40 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Ivan

Sveti Petar

Från havet 50 m
Kapacitet 27 personer

på förfrågan

Lägenhet Mile

Sveti Petar

Från havet 50 m
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenhet Sv. Petar

Sveti Petar

Från havet 30 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Maleo ( Sveti Petar)

*** COVID-19 *** Värdarna följer anvisningarna från det civila huvudkontoret, inrikesministeriet, hälsoministeriet, turistministeriet och verkställer aktiva åtgärder angående COVID-19. Handdesinfektion och social distansering krävs av värdar och gäster. *** Kära gäster, vårt hus innehåller 2 lägenheter, en större "Matija" (****) på 47 m2 med badrum, toalett, sovrum, vardagsrum med matsal och kök och en stor terrass med vacker utsikt över Pasman Channel. Den andra lägenheten "Leon" (***) på 38 m2 har allt som har först utom en separat toalett och en liten balkong. Båda lägenheterna är luftkonditionerade. WiFi, parkering, grill, solstolar och parasoller är gratis. Mot en extra avgift kan du använda luftkonditionering, kajak, vindsurfbräda (2x) och segel för barn och vuxna. Närmaste gamla städer (Biograd, Sv. Filip i Jakov, Zadar) är ett utmärkt val för sightseeing. Värdarna är underbara att tillfredsställa sina gäster. Vi ser fram emot ditt besök, tack.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Maleo

Från havet 30 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Darija ( Sveti Petar)

Vi hyra studiolägenhet (2 personer), 1-rumslägenhet (2) och studio-lägenhet (3). Avståndet från havet är ca 50 m. Studio lägenhet ligger på första våningen. Den är lämplig för två personer. Den består av ett stort rum med pentry och badrum ingår (alla 20 m2). Studion är utrustad med en dubbelsäng (queen size), TV, gasspis, bestick och disk. Sängkläder tillhandahålls. Det finns en stor terrass (14 m2) med underbar havsutsikt. Lägenhet med 1 sovrum ligger på första våningen, vid sidan av huset. Den är lämplig för två personer. Den består av ett sovrum med dubbelsäng (queen size), separat kök / matsal, stort badrum (alla 25 m2) och liten terrass (3 m2). Lägenheten är utrustad med TV, gasspis, bestick och disk. Sängkläder tillhandahålls. Loftlägenhet ligger på andra våningen. Den är lämplig för tre personer. Den består av ett stort rum med kök / matsal ingår, och stort badrum (alla 26 m2). Den är utrustad med dubbelsäng (queen size) och extra bäddsoffa, TV, gasspis, bestick och disk. Sängkläder tillhandahålls. Det finns en mycket stor terrass (25 m2) med utsikt över havet och öarna. Denna lägenhet har den bästa havsutsikten av alla våra lägenheter. Framför huset finns en parkeringsplats och grill. Avståndet från havet är ca 50 m. Sv. Petar är mycket tyst plats där du kan ha en bra vila. Om du gillar utomhusaktiviteter finns det flera nationalparker runt. Sv. Petar, litet turistmål, beläget 15 km sydost om Zadar. Sv. Petar är en plats där du kan tillbringa din semester i lugna och naturliga omgivningar med kristallklart hav. Dina vänliga värdar väntar dig med bekväma lägenheter med underbar havsutsikt och öar i Zadar-skärgården. Det är en idealisk plats för människor som älskar det lugna och friluftslivet. I närheten av Zadar och Biograd kan gästerna delta i kulturella och underhållande evenemang. Det finns flera nationalparker i närheten, bra för en dags tur. Vi rekommenderar besök på öarna i Zadar-skärgården, liksom utflykter till nationalparkerna Kornati, Krka, Plitvice och Paklenica.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Darija

Från havet 50 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 21 €

Lägenheter Paulo i Lorenco ( Sveti Petar)

Rymlig första våningen lägenhet har ett trevligt vardagsrum, matplats med matbord för 5 personer, fullt utrustat kök, 2 sovrum och ett modernt badrum. Den största fördelen med den här lägenheterna ligger vid vattnet eftersom du bara behöver några steg för att nå den närliggande sandstranden. Lägenheten är idealisk för familjer med barn. Det är också möjligt att hyra husägare liten 4 m båt och om du har egen båt kan du hyra en båt för båten framför huset. Du är välkommen att använda grillplatserna i den gemensamma trädgården framför huset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Paulo i Lorenco

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Kod Lovca ( Sveti Petar)

Hus med 6 lägenheter: Studio lägenhet för 2 (x 2), Studio lägenhet för 3-4 personer, Lägenhet för 4 personer (x 2), 5 personer lägenhet. Parkering, grill, utomhusdusch. Vistelser på 14 dagar gratis middag

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kod Lovca

Från havet 30 m
Kapacitet 21 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Fedor ( Sveti Petar)

Lägenheter FEDOR ligger i Sv. Petar i norra Dalmatien bara 10 km söderut från Zadar på väg till Split. Sv. Petar är liten plats som heter Sv. Peter apostolen daterar sig tillbaka till 18th century. I mitten av staden kan man se ruiner av medeltida uthus som tillhörde klostret på Rogovo. Bland de mer betydande arheologiska lokaliteterna finns ruiner av ett slott i stället för Pecina och Buta. Idag Sv. Petar är en plats där du kan tillbringa din semester i lugna och naturliga sorroundings där frendly värdar väntar dig med bekväma kostymer och många campingplatser. Nära Sv. Peter ligger fyra nationalparker Plitvice, Krka, Paklenica, Kornati och naturparken Vrana-viken är den största sjön i Kroatien. Alla dessa naturresurser ligger i en cirkel på 50 km från Sv. Peter.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Fedor

Från havet 40 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Ivan ( Sveti Petar)

Lägenheter Ivan är byggda på grundval av en familjelång tradition och erfarenhet. Vi gör affärer med kärlek och nöje. Vår önskan är att våra gäster tar med sig bara goda minnen av den vackraste semestern. Lägenheterna Ivan ligger bara 50 meter från havet och kan rymma fyra lägenheter 2 + 2, en 2 + 3 och en 2 +4. Alla lägenheter har ett litet kök, vardagsrum med TV och luftkonditionering, badrum, sovrum med dubbelsäng, liten hall och terrass med utsikt över havet. Linne tillhandahålls. Dessutom finns parkering. Grill är vanlig och ligger bakom huset. St. Petar n / m är en lugn och avkopplande plats, 15 km från Zadar och 8 km från Biograd. Det erbjuder sand, betong och steniga stränder, och gott om sol och klart hav. När du vill besöka naturskönhet kan vi erbjuda dig organiserade resor till flera nationalparker och naturparker i närheten: Krka, Kornati, Paklenica (Velebit), Telašcica, Vrana. Vi ser fram emot din ankomst.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ivan

Från havet 50 m
Kapacitet 27 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Mile ( Sveti Petar)

Beläget 15 km från Zadar, Sv. Petar na Moru är ett resmål som besökas av turister, främst som vill slappna av och fly från vardagens stress. Det lockar många besökare på grund av skönheten i sitt landskap och det kristallklara vattnet och vackra stränder som mestadels är sten eller betong. När du besöker Sv. Petar na Moru rekommenderar vi en rundtur i en av nationalparkerna i närheten, som Paklenica och Kornati, eller dagsutflykter till grottorna och grottan Buta. Den omedelbara närheten av Zadar och Biograd kommer att göra det möjligt för alla att njuta av den unika erfarenheten av dessa två stadsdelar i norra Dalmatien. Gourmeter kommer att njuta av de oemotståndliga specialiteterna av traditionella dalmatiska rätter och internationella specialiteter restauranger och tavernor i Sv. Petar na Moru. Kom och se, upplev och njut av den orörda naturen i en liten kroatisk stad vid Adriatiska havet!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Mile

Från havet 50 m
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Sv. Petar ( Sveti Petar)

Helt renoverad lägenhet belägen 30 m från den fridfulla stranden och lämplig för barn. Lugn gata utanför gatan i turistområdet. Parkering på gården och grill. Platsen ligger mellan Zadar och Biograd (ca 15 min med bil).

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Sv. Petar

Från havet 30 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Sveti Petar

Sveti Petar  - Vapen Sveti Petar är en liten och lugn turistplats i Zadar län i Kroatien. Det ligger halvvägs mellan de mycket mer kända städerna Zadar och Biograd. Sveti Petar är uppkallad efter kyrkan St Peter aposteln från 1700-talet som dominerar platsens skyline. I mitten finns det fortfarande synliga ruiner av medeltida uthus som tillhörde det tidigare klostret. En av de intressanta sakerna som också finns i mitten av platsen är byn väl med dricksvatten som aldrig torkar upp. Brunnen byggdes 1911 och var den enda dricksvattenkällan i området, som användes för att dricka men också för att vattna trädgårdarna. Lokalbefolkningen bedriver främst djurhållning, odling av olivträd och vinstockar och fiske. Sveti Petar vänder sig mer och mer till turist- och servicebranscher, och dess vänliga lokalbefolkning erbjuder boende i rum och lägenheter i familjehus. Det är perfekt för familjesemestrar. Rent hav och vackra stränder kommer att glädja varje besökare. Vi rekommenderar starkt organiserade utflykter till närliggande nationalparker i Kornati, Krka och Paklenica och naturparken Lake Vrana. För alla som söker god natt rekommenderar vi att du besöker Zadar eller Biograd i närheten. Kontakta direkt ägare av lägenheter i Sveti Petar, spara upp till 40% och ha en bekymmersfri semester. Privat boende i Sveti Petar. Lägenheter, rum och fritidshus i Sveti Petar. Välkommen till Sveti Petar!

Sveti Petar Väderprognos