Lägenheter och privat boende Vrlika

Vrlika är en liten stad i inlandet Dalmatien i Kroatien. Det ligger på 470 moh vid kanten av Vrlika-fältet vid foten av bergskedjan Svilaja och Dinara och nära floden Cetina. I staden fjädrar en biflod av floden Cetina, strömma Česma. Vrlika har ett mycket trevligt mikroklimat som genereras genom att blanda det sub-Medelhavsklimatet med det kontinentala bergsklimatet tack vare sitt geografiska läge. Detta specifika mikroklimat är lämpligt...

Sortera efter:

Rum Pansion Leda

Vrlika

Från havet 10 km
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Rum Pansion Leda ( Vrlika)

Leda, Vrlika Ligger i en vacker surronded med greenhills utsikt Tillgängliga vardagsrum med TV, kök, två dubbelrum, två badrum, en stor ordnad parkeringsplats, grill, telefon, husdjur välkomna.

Kategorisering Kategorisering - Rum Pansion Leda

Från havet 10 km
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Vrlika

Vrlika  - Vapen Vrlika är en liten stad i inlandet Dalmatien i Kroatien. Det ligger på 470 moh vid kanten av Vrlika-fältet vid foten av bergskedjan Svilaja och Dinara och nära floden Cetina. I staden fjädrar en biflod av floden Cetina, strömma Česma. Vrlika har ett mycket trevligt mikroklimat som genereras genom att blanda det sub-Medelhavsklimatet med det kontinentala bergsklimatet tack vare sitt geografiska läge. Detta specifika mikroklimat är lämpligt för personer som har svårigheter med luftvägssjukdomar. Stadens historia börjar på 700-talet när kroaterna kom till detta område och bildade en by nära källan till floden Cetina. Vrlika är en utmärkt utgångspunkt för alla som älskar äventyr och natur. Några av de aktiviteter som erbjuds är vandring, cykling, fotouppsafari, klättring, ridning, båtliv, jakt och fiske. Sök efter lägenheter och billigt privat boende i Vrlika. Välkommen till Vrlika!

Vrlika Väderprognos