Lägenheter och privat boende Varaždin

Varaždin är en stad och centrum för Varaždin län i Kroatien. Det ligger i norra Kroatien, på Drava-flodens högra bredd och har cirka 50 000 invånare. Enligt arkeologiska fynd bebos stadsområdet under romartiden, vilket framgår av namnen på de två nuvarande befintliga gatan - Via Militum och Via Petovia. Det nämndes först på 1100-talet när det blev en fri kunglig stad. Efter avslutandet av de turkiska attackerna och hoten växte staden...

Sortera efter:

Semesterhus The hill house Milk n Honey

Varaždin

Från havet > 50 km
Kapacitet 8 personer

från 140 €

Semesterhus The hill house Milk n Honey ( Varaždin)

Hill House sover 6 + 2 i 4 sovrum med badtunna och pool. Den har modern inredning i landet. Ligger på kullen 300 meter över havet. Tillräckligt långt för att fly och tillräckligt nära för att få det du behöver. Den närmaste staden är Varazdin, 23 kilometer från huset. Huvudstaden Zagreb ligger 40 mil bort. Den närmaste stationen är Novi Marof, en 8-minuters bilresa Den närmaste flygplatsen är Zagreb "PLESO" 50 mil bort på motorvägen. Den ligger på kulle som smälter smidigt samman med den härliga Zagorje-landsbygden. Det finns en massiv gräsmatta med gott om utrymme för spel (trampolin, gungor, bordtennis) eller bara springa runt. Det finns grill, trädgårdsmöbler och paraply. Poolen är tillgänglig från 011,06 till 30,09. Jacuzzi finns tillgängligt året runt. Perfekt för din speciella flykt. 10 min promenad är utväg "Toplicica" tennisbanor, offentliga utomhus källvatten pool och bordtennis. Små restauranger och fiskdammar där du kan köpa färsk fisk eller fiska.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus The hill house Milk n Honey

Från havet > 50 km
Kapacitet 8 personer

Pris från 140 €

Turistguide - Varaždin

Varaždin  - Vapen Varaždin är en stad och centrum för Varaždin län i Kroatien. Det ligger i norra Kroatien, på Drava-flodens högra bredd och har cirka 50 000 invånare. Enligt arkeologiska fynd bebos stadsområdet under romartiden, vilket framgår av namnen på de två nuvarande befintliga gatan - Via Militum och Via Petovia. Det nämndes först på 1100-talet när det blev en fri kunglig stad. Efter avslutandet av de turkiska attackerna och hoten växte staden snabbt och upplevde raidutvecklingen på 1600- och 1700-talet, och från 1767 till 1776. var kort den kroatiska huvudstaden. På den här korta tiden byggdes många palats och offentliga byggnader som har bevarats fram till idag och som gav den en verklig funktion i barockstaden. Den största attraktionen i Varaždin är fästningen känd som Gamla stan från 1100-talet, som senare byggdes om många gånger och där den ligger Varaždin kommunala museum. Staden har många vackra palats, kyrkor och kloster som alla är byggda i barock stil. Förutom Zagreb är Varaždin det viktigaste kulturcentrum i nordvästra Kroatien, och en av de berömda kulturevenemang som äger rum är barocknätter, Špancirfest, Trash Film Festival ... I omedelbar närhet av Varaždin väntar ett dussin slott, museer, samlingar, kyrkor och religiöst arv, värdefulla arkeologiska platser, vingårdar, jaktgårdar, traditionellt hantverk ... Helgen kan vara den perfekta tiden för dig som vill upptäcka och njuta av en av de vackraste kroatiska städerna. Sök efter privat boende som passar dig och vänliga värdar delar gärna med dig all information om Varaždin. Lägenheter, rum och fritidshus i Varaždin, billigare upp till 40%. Välkommen till Varaždin!

Varaždin Väderprognos