Lägenheter och privat boende Čakovec

Čakovec är en stad och säte i Međimurje län i Kroatien. Det ligger i den nordligaste delen av kontinentala Kroatien, mellan floderna Mura och Drava och har en befolkning på 15000 invånare. Namnet kommer från greven Chakyja, som i början av 1200-talet byggde en träfästning som senare kallades Csakys torn. Tiden för betydande ekonomisk och kulturell utveckling av staden började på 1500-talet när den kroatiska adelsfamiljen Zrinski blev...

Sortera efter:

Lägenhet Međimurski dvori

Čakovec

Från havet > 50 km
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenhet Međimurski dvori ( Čakovec)

Medimurje är den nordligaste destinationen på kontinenten Kroatien - "Grön Kroatien". Dess synonym för avkoppling, wellness, sport och aktiva helgdagar, konferenser och laghus med exceptionellt kök och vacker natur. Utflyktscentrum Me? Imurski dvori ligger i Lopatinec, hjärtat av Medimurje, bara 6 km från centrum av staden Cakovec och 14 km från Spa & Sport Resort Sv. Martin. Inom utflyktscentret finns en lyxigt inredd lägenhet på 62 kvm, med kapacitet från 2 till 5 personer, lämplig sommartid och vintertid. Det är omgivet av omsorgsfullt uppskattade blomsterarrangemang och grönska som gör idyllisk och mysig atmosfär. Lägenheten består av kök, matsal, sovrum, rymligt vardagsrum, badrum och bastu. Enligt din förfrågan kan vi erbjuda dig måltider (frukost, lunch, middag) i vår egen restaurang till förmånliga priser. Restaurang Medimurski dvori ingick i 100 ledande kroatiska restauranger. Det erbjuder traditionella köket i regionen. Det är elegant möblerade, inredda med värdefulla antikviteter, originalmålningar av kända kroatiska målare och olika detaljer som vittnar om områdets historia. Resebyrå Etno Art resor kan hjälpa och hjälpa dig med att välja ett antal aktiviteter som erbjuds i Medimurje. Förutom de vackra minnena i området, i presentbutiken Etno Art, kan du hitta de ursprungliga traditionella souvenirerna för att ta med dig hem från din resa.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Međimurski dvori

Från havet > 50 km
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Čakovec

Čakovec  - Vapen Čakovec är en stad och säte i Međimurje län i Kroatien. Det ligger i den nordligaste delen av kontinentala Kroatien, mellan floderna Mura och Drava och har en befolkning på 15000 invånare. Namnet kommer från greven Chakyja, som i början av 1200-talet byggde en träfästning som senare kallades Csakys torn. Tiden för betydande ekonomisk och kulturell utveckling av staden började på 1500-talet när den kroatiska adelsfamiljen Zrinski blev ägaren till hela området. 29 maj 1579. Räkning Juraj Zrinski beviljade de särskilda privilegierna för invånarna i fästningen Čakovec, som är grunden för utvecklingen av Čakovec som en frihandelsstad och dagen firas fortfarande som staden för staden Čakovec. Tack vare greven Zrinskis bidrag och ansträngningar kallas Čakovec också staden Zrinski. I centrum av Čakovec ligger Stari Grad, då och nu en symbol för stadens historiska landmärke. Ett annat viktigt historiskt monument är den Franciskanska kyrkan och klostret från första hälften av 1700-talet som byggdes i barockstil. Det är värt att besöka och se många utställningar i Museet i Čakovec. Međimurje är känd för sina böljande kullar och vingårdar, jordbruk och jaktplatser. Alla gourmeter kommer säkert att njuta av när de provar några av de lokala specialiteterna som slagna soppor, grytor eller Međimuje strudels, och allt detta med ett glas fint vin från Međimurje källare. Vi inbjuder dig att besöka Međimurje och Čakovec och njuta av denna idylliska region där många europeiska inflytanden smälter samman. Sök efter privat boende i Čakovec. Lägenheter, rum och fritidshus i Čakovec, billigare upp till 40% utan höga byråavgifter. Välkommen till Čakovec!

Čakovec Väderprognos
Zoek naar accommodatie in de omgeving van Čakovec