Lägenheter och privat boende Koprivnica

Koprivnica är en stad och säte i länet Koprivnica-Križevci i Kroatien. Det är beläget i den nordvästra delen av Kroatien, mellan sluttningarna av de låga bergen i Bilogora och Kalnik och Drava-floden. Från staden Zagreb ligger cirka 85 kilometer bort. Genom staden passerar en liten bäck, från vilken Koprivnica fick sitt namn. Första gången staden nämndes på 1200-talet och på 1300-talet blev den en fri kunglig stad. Under den turkiska...

Sortera efter:

Lägenheter Cecilia

Koprivnica

Från havet > 50 km
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenheter Cecilia ( Koprivnica)

Trevliga och bekväma lägenheter i en lugn del av staden Koprivnica, nära centrum, järnvägs- och busstationen. Fullt utrustat kök, centralvärme, TV, radio, tvättmaskin, hårtork, strykjärn och strykbräda och andra nödvändigheter. Gratis WIFI, parkering på gården, garage för cyklar och motorcyklar samt fri användning av två cyklar. Med en terrass och trädgård med angränsande trädgårdsmöbler och grill finns.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Cecilia

Från havet > 50 km
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Koprivnica

Koprivnica  - Vapen Koprivnica är en stad och säte i länet Koprivnica-Križevci i Kroatien. Det är beläget i den nordvästra delen av Kroatien, mellan sluttningarna av de låga bergen i Bilogora och Kalnik och Drava-floden. Från staden Zagreb ligger cirka 85 kilometer bort. Genom staden passerar en liten bäck, från vilken Koprivnica fick sitt namn. Första gången staden nämndes på 1200-talet och på 1300-talet blev den en fri kunglig stad. Under den turkiska erövringen blev centrum för Vojna Krajinas kontor, och efter att ha gått med turkiskt hot i slutet av 1600-talet, upplevde snabb ekonomisk och kulturell välstånd. Idag är det en modern stad med cirka 30 000 invånare, och de viktigaste aktiviteterna är jordbruk, boskap, livsmedels-, läkemedels- och trä- och pappersindustrier. Turismen utvecklas långsamt tack vare stadens välbevarade barockcentrum och många kultur- och underhållningsevenemang. Du kan hitta boende i billiga lägenheter och rum i privata hem. För turister och besökare kommer säkert att vara det mest attraktiva centrum i gamla stan, dagens Zrinski, Florijanski och Jelačić-torget, där det finns ett gammalt envåningshus i barock och jugendstil. Mjuka kullar i närheten av Koprivnica som är rika med vingårdar och fruktträdgårdar, Drava-floden och dess bifloder och sjöar döljer mycket intressant och engagerande innehåll. Koprivnica betraktas som det gastronomiska centrumet på det kontinentala Kroatien, med det välkända företaget Podravka, Museum of nutrition och många topprestauranger. Kontakta direkt ägare av lägenheter och rum i Koprivnica och spara upp till 40%. Sök efter prisvärt boende i Koprivnica och omgivningen. Välkommen till Koprivnica!

Koprivnica Väderprognos
Zoek naar accommodatie in de omgeving van Koprivnica