Lägenheter och privat boende Koprivnica

Koprivnica är en stad och säte i länet Koprivnica-Križevci i Kroatien. Det är beläget i den nordvästra delen av Kroatien, mellan sluttningarna av de låga bergen i Bilogora och Kalnik och Drava-floden. Från staden Zagreb ligger cirka 85 kilometer bort. Genom staden passerar en liten bäck, från vilken Koprivnica fick sitt namn. Första gången staden nämndes på 1200-talet och på 1300-talet blev den en fri kunglig stad. Under den turkiska...

Sortera efter:

Semesterhus Mala tajna

Koprivnica

Från havet > 50 km
Kapacitet 2 personer

från 120 €

Lägenheter Cecilia

Koprivnica

Från havet > 50 km
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

First minute erbjudande

Semesterhus Inn Green

Koprivnica

Från havet > 50 km
Kapacitet 3 personer

från 100 €

Semesterhus Mala tajna ( Koprivnica)

Bland vingårdarna, skogarna och grönskan finns Holiday House Mala tajna Det ligger i staden Kunovec Breg i Koprivnica-Križevac län. Zagreb - 100 km Varaždin - 40 km Husets kapacitet är 2 personer. Vi har försett våra gäster med en stor parkeringsplats, en infraröd bastu och en hydromassagepool, en grill, en grill och en brödugn. Huset består av två våningar. Nedre våningen består av ett stort kök med alla vitvaror, en matsal med smart-tv bredvid bordet, samt ett träbord med en bänk och en stol vid entrén samt en toalett. Den övre våningen består av ett öppet vardagsrum med en hörnsoffa, ett pentry, en infraröd bastu och en öppen passage till hydromassagepoolen som ligger i vinterträdgården, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med duschkabin. . Utöver ovanstående finns en stor terrass med hörnmöbler och två solstolar.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Mala tajna

Från havet > 50 km
Kapacitet 2 personer

Pris från 120 €

Lägenheter Cecilia ( Koprivnica)

Trevliga och bekväma lägenheter i en lugn del av staden Koprivnica, nära centrum, järnvägs- och busstationen. Fullt utrustat kök, centralvärme, TV, radio, tvättmaskin, hårtork, strykjärn och strykbräda och andra nödvändigheter. Gratis WIFI, parkering på gården, garage för cyklar och motorcyklar samt fri användning av två cyklar. Med en terrass och trädgård med angränsande trädgårdsmöbler och grill finns.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Cecilia

Från havet > 50 km
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Inn Green ( Koprivnica)

Varför besöka Podravina? Grönt och fristående, bara en timmes bilresa från Zagreb, är Podravina en idealisk destination för att fly från folkmassorna och ta en paus från stadens stressiga vardag. Naturälskare kommer inte att bli besvikna, oavsett om de letar efter en aktiv semester eller avkoppling. Vill du berika din vistelse med lite kultur och historia? Oroa dig inte, Podravina har något för alla och erbjuder så mycket att du kommer att vilja komma tillbaka så att du inte missar något.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Inn Green

Från havet > 50 km
Kapacitet 3 personer

Pris från 100 €

Turistguide - Koprivnica

Koprivnica  - Vapen Koprivnica är en stad och säte i länet Koprivnica-Križevci i Kroatien. Det är beläget i den nordvästra delen av Kroatien, mellan sluttningarna av de låga bergen i Bilogora och Kalnik och Drava-floden. Från staden Zagreb ligger cirka 85 kilometer bort. Genom staden passerar en liten bäck, från vilken Koprivnica fick sitt namn. Första gången staden nämndes på 1200-talet och på 1300-talet blev den en fri kunglig stad. Under den turkiska erövringen blev centrum för Vojna Krajinas kontor, och efter att ha gått med turkiskt hot i slutet av 1600-talet, upplevde snabb ekonomisk och kulturell välstånd. Idag är det en modern stad med cirka 30 000 invånare, och de viktigaste aktiviteterna är jordbruk, boskap, livsmedels-, läkemedels- och trä- och pappersindustrier. Turismen utvecklas långsamt tack vare stadens välbevarade barockcentrum och många kultur- och underhållningsevenemang. Du kan hitta boende i billiga lägenheter och rum i privata hem. För turister och besökare kommer säkert att vara det mest attraktiva centrum i gamla stan, dagens Zrinski, Florijanski och Jelačić-torget, där det finns ett gammalt envåningshus i barock och jugendstil. Mjuka kullar i närheten av Koprivnica som är rika med vingårdar och fruktträdgårdar, Drava-floden och dess bifloder och sjöar döljer mycket intressant och engagerande innehåll. Koprivnica betraktas som det gastronomiska centrumet på det kontinentala Kroatien, med det välkända företaget Podravka, Museum of nutrition och många topprestauranger. Kontakta direkt ägare av lägenheter och rum i Koprivnica och spara upp till 40%. Sök efter prisvärt boende i Koprivnica och omgivningen. Välkommen till Koprivnica!

Koprivnica Väderprognos
Zoek naar accommodatie in de omgeving van Koprivnica