Lägenheter och privat boende Tar-Vabriga

Tar och Vabriga är två små byar som bildar en enda kommun i Istriens län i Kroatien. De ligger på västkusten i Istrien, 3 kilometer öster om havet och turistkomplexet Lanterna och 7 kilometer norr om staden Poreč. En gång var det två separata byar, men genom spridning under århundraden har de blivit en by. De är bara uppdelade på väg Pula - Trieste. Liksom de flesta av Istriens halvö har detta område varit bebodd sedan forntiden, tack...

Sortera efter:

Lägenheter Folo

Tar-Vabriga

Från havet 2.5 km
Kapacitet 19 personer

från 30 €

Lägenheter Eva

Tar-Vabriga

Från havet 1.5 km
Kapacitet 8 personer

från 35 €

Lägenhet Dalmatini

Tar-Vabriga

Från havet 900 m
Kapacitet 6 personer

från 80 €

Lägenheter Folo ( Tar-Vabriga)

Lägenheter Folo - Tar-Vabriga 2 lägenheter med två sovrum (4-6 personer) 3 lägenheter med ett sovrum (2-6 persnons) Lägenheterna ligger 2,5 km från turistcentrumet Lanterna där överlappande stränder och andra turistfaciliteter och aktiviteter. .

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Folo

Från havet 2.5 km
Kapacitet 19 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Eva ( Tar-Vabriga)

Vi hyr helt ny lägenhet med två sovrum, kategoriserad med *** i familjen hemma i Vabriga på Tara, mellan Pore? och Novigrad. Lägenheten består av 2 enkelsängar i separat sovrum och 2 extra sängar i vardagsrummet. Ligger på bottenvåningen med privat takterrass, separat ingång och obehindrad tillgång till trädgården. Parkering på gården. Det ligger i orten, 2 km från havet och vägen ca 1 km från turistbyen Lanterna. 5 km från Porec och Novigrad. En affär och bankomat 20 meter.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Eva

Från havet 1.5 km
Kapacitet 8 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Dalmatini ( Tar-Vabriga)

Lägenheten ligger i ett lugnt turistområde inte långt från havet. Boendet har nyligen renoverats och har 3 sovrum för 6 personer och ett gemensamt badrum. En balkong och en gård där du kan bo i grönska av olika frukter. Framför huset finns en grill tillgänglig till gästernas förfogande och en rymlig och fri parkeringsplats. Bortsett från det, har lägenheten luftkonditionering, Wi-Fi, ett kök och ett vardagsrum med alla nödvändiga apparater, TV, badrum med dusch och en täckt balkong. Inom 10 km finns det många intressanta sevärdheter att besöka, såsom Euphrasian-basilikan, Baredine Pit, Novigrad Marina och 2 Aquaparks.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Dalmatini

Från havet 900 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 80 €

Turistguide - Tar-Vabriga

Tar-Vabriga  - Vapen Tar och Vabriga är två små byar som bildar en enda kommun i Istriens län i Kroatien. De ligger på västkusten i Istrien, 3 kilometer öster om havet och turistkomplexet Lanterna och 7 kilometer norr om staden Poreč. En gång var det två separata byar, men genom spridning under århundraden har de blivit en by. De är bara uppdelade på väg Pula - Trieste. Liksom de flesta av Istriens halvö har detta område varit bebodd sedan forntiden, tack vare det bördiga landet och närheten till havet. I vikarna vid foten av Tar och Vabriga upptäcktes rester av en romersk villa, oljeraffinaderier, landsvilla och nedsänkt hamn, vilket berättar att detta brukade vara hamn för handel med jordbruksprodukter under Romerriket. Idag har hela kommunen cirka 2 000 invånare och ekonomins ryggrad är turism - hyra privat boende och den berömda turistorten Lanterna. Förutom turismen deltar invånare i Tar och Vabriga i jordbruket olivolja och vinproduktion, och i mindre utsträckning fiske. Området är fullt av intressanta attraktioner, av vilka några är grottäventyr i grottan Baredine, ridning, cykling, längdåkning och vandring. Det gastronomiska erbjudandet är utmärkt och innehåller många restauranger, tavernor och hushåll på landsbygden, där du kan smaka istriska specialiteter och lokala viner av hög kvalitet. Om du vill uppdatera räcker det att gå till de vackra stränderna på halvön Lanterna, kustlinjens längd på över 6 kilometer, som ligger bara några minuter bort med bil. Här kan du koppla av med många sport- och fritidsanläggningar och kristallklart havsvatten. Besök Tar och Vabriga, dessa två unika platser som erbjuder den bästa kombinationen av semester i ett grönt inre av Istrien, nära de vackra stränderna och kristallklara vattnet i Adriatiska havet. Sök efter billigt privat boende i Tar Vabriga. Lägenheter, rum och fritidshus i Tar Vabriga billigare upp till 40% utan dyra byråavgifter. Välkommen till Tar och Vabriga!

Tar-Vabriga Väderprognos