Lägenheter och privat boende Funtana

Funtana är en liten turiststad och kommun i Istriens län i Kroatien. Det ligger i den centrala delen av västkusten i Istrien, bara 6 kilometer söder om Poreč. Det nämndes först på 1200-talet som ett feodalt gods för Poreč-biskopar. Detta område bosatte sig emellertid av romarna, vittnade av resterna av en romersk villa med akvedukt i området med grön lagun som kan ses idag. Fram till femtiotalet av förra seklet var invånarna i Funtana...

Sortera efter:

Lägenhet Sahic

Funtana

Från havet 500 m
Kapacitet 12 personer

från 35 €

Lägenheter Palme

Funtana

Från havet 400 m
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenhet Sahic ( Funtana)

Sahic Apartments ligger i Funtana, en lugn stad i Istrien, som ligger bara 8 km från stadens centrum. Vår anläggning innehåller tre lägenheter på 45 m2. Varje svit består av ett sovrum, badrum, kök, vardagsrum och terrass. Kapaciteten hos våra lägenheter är A4 fyra personer. Alla lägenheter är utrustade med luftkonditionering, LCD-satellit-TV, WFI internet. Varje svit har en parkeringsplats och byggnaden innehåller en gemensam grill.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Sahic

Från havet 500 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Palme ( Funtana)

Lägenhet med 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum med kök och terrass med palmer. Det ligger på bottenvåningen. Utegrill. Den moderna och fullt utrustade.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Palme

Från havet 400 m
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Funtana

Funtana  - Vapen Funtana är en liten turiststad och kommun i Istriens län i Kroatien. Det ligger i den centrala delen av västkusten i Istrien, bara 6 kilometer söder om Poreč. Det nämndes först på 1200-talet som ett feodalt gods för Poreč-biskopar. Detta område bosatte sig emellertid av romarna, vittnade av resterna av en romersk villa med akvedukt i området med grön lagun som kan ses idag. Fram till femtiotalet av förra seklet var invånarna i Funtana främst engagerade i jordbruk och fiske. På sextiotalet från förra seklet byggdes de första hotellen och lägren i området Grön lagun. Turismen utvecklas långsamt och invånarna i Funtana börjar erbjuda boende i lägenheter, rum och fritidshus i sina privata familjshus. Idag sträcker sig de flesta turistfaciliteter i Funtana från grön lagun i norr till Valkanela i söder. Detta flera kilometer långa område har många små vikar och stränder med utsikt över ett dussin mindre öar utspridda framför Funtana. En av Funtanas särdrag är ett stort antal restauranger, tavernor och vinkällare där du kan smaka på de fantastiska istriska specialiteterna och berömda istriska viner. Förutom det rika gastronomiska erbjudandet erbjuder Funtana många cykelvägar längs kusten och i det inre, vattensporter, tennis, fotboll, minigolf, bowling, ridning ... Från extremsport erbjuds bergsklättring i den närliggande Limkanalen , fallskärmsskola och hoppa från ett plan i flygplatsen Vrsar. Besök Funtana, denna dolda pärla på västkusten i Istrien och njut av den orörda naturen, milda medelhavsklimat och kristallklart havsvatten. Sök efter privat boende i Funtana. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och fritidshus i Funtana och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Funtana!

Funtana Väderprognos