Lägenheter och privat boende Novigrad

Novigrad är en pittoresk fiske- och turiststad i Istriens län i Kroatien. Det ligger på västkusten av Istrien nära mynningen av floden Mirna i Adriatiska havet. Det nämndes först i slutet av 600-talet, men staden har varit bebodd sedan förhistorisk tid. Värdefull samling av arkeologiska fynd från detta område förvaras nu i stadens lapidär. På 1200-talet ändrade venetierna som styrde staden det tidigare namnet på staden Aemona i Cittanova...

Sortera efter:

Lägenheter Villa Maria

Novigrad

Från havet 400 m
Kapacitet 20 personer

på förfrågan

Lägenheter Vincent

Novigrad

Från havet 200 m
Kapacitet 10 personer

från 40 €

Lägenheter Marko Novigrad

Novigrad

Från havet 300 m
Kapacitet 10 personer

från 37 €

Lägenheter Miani

Novigrad

Från havet 300 m
Kapacitet 13 personer

från 35 €

Lägenhet Leonardo

Novigrad

Från havet 250 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenheter Mijat

Novigrad

Från havet 150 m
Kapacitet 18 personer

från 40 €

Lägenheter Sara

Novigrad

Från havet 600 m
Kapacitet 9 personer

från 60 €

Lägenheter Emili

Novigrad

Från havet 50 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Dražin

Novigrad

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

från 70 €

Lägenheter Martinčić

Novigrad

Från havet 100 m
Kapacitet 11 personer

från 40 €

Lägenheter Vretenar

Novigrad

Från havet 550 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Stamenković

Novigrad

Från havet 250 m
Kapacitet 9 personer

från 43 €

Lägenheter Serena

Novigrad

Från havet 60 m
Kapacitet 6 personer

från 40 €

Lägenhet Dražin

Novigrad

Från havet 800 m
Kapacitet 4 personer

från 55 €

Lägenheter Ema

Novigrad

Från havet 600 m
Kapacitet 12 personer

från 42 €

Lägenhet Monium

Novigrad

Från havet 250 m
Kapacitet 4 personer

från 35 €

Lägenhet Vilma Istria

Novigrad

Från havet 30 m
Kapacitet 4 personer

från 75 €

Lägenheter ANTONIA

Novigrad

Från havet 200 m
Kapacitet 11 personer

från 30 €

Rum Plaža

Novigrad

Från havet 80 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenhet Piko

Novigrad

Från havet 800 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Villa Maria ( Novigrad)

Novigrad är en liten fiskeby, som anses vara en av de mest romantiska platserna i Istrien, där du kan njuta av äkta kulinariska delikatesser, sportaktiviteter, simning, sola, gå under stadsmurarna, historiska sevärdheter, basilikor och museer ... Villa Maria ligger i ett lugnt område i Novigrad, bara 400 meter från stranden. Vi erbjuder 5 bekväma och fullt utrustade lägenheter med en total kapacitet för 20 personer. Beskrivning och innehåll sviter: ID1 4 +1 lägenhet ligger på 1: a våningen har två sovrum, varje rum har en dubbelsäng och extra säng, nytt kök med stor matsal, badrum (med badkar), en stor balkong med havsutsikt , satellit-TV, en soffa i vardagsrummet. ID2 2 +2 lägenhet ligger på 1: a våningen, nytt kök, matsal, två sovrum, badrum (dusch), satellit-TV och en stor terrass. Lägenheter ID3 och ID4 2 +1 är studiolägenheter, varje lägenhet har ett kök, ett stort rum med dubbelsäng och extrasäng, badrum med dusch, satellit-TV och en stor terrass. ID5 2 + 2 lägenhet ligger på bottenvåningen har ett nytt kök, en stor matsal och vardagsrum med extra säng för två personer, ett rum med dubbelsäng, badrum (dusch), satellit-TV och en stor terrass. På gästerna finns: tvätt, internet, grill i den vackert anlagda trädgården. Säker parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Maria

Från havet 400 m
Kapacitet 20 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Vincent ( Novigrad)

Bokningar är varje vecka från lördag till lördag. Lägenheten ligger på första våningen med en trevlig terrass, på solens sida av huset i ett lugnt område. Avgift för luftkonditionering per dag och lägenhet (valfritt) 5 eur. Huset är omgivet av privat trädgård, nära stranden och till gamla stadskärnan (5 minuters promenad), och andra platser som restauranger eller mat är bara några minuter bort. Vi kan också stolt säga att detta är ett licensierat turistresenärsboende. Lägenheten är också tillgänglig för sju personer. Vår största lägenhet erbjuder tv med massor av europeiska kanaler för alla dina behov. Om du gillar rymliga och lätta hem kommer du att älska den här lägenheten. Den har fönster på två bästa sidor av bostaden så solen värmer upp allt hela dagen. Naturligtvis, med fyra separata sovrum. Köket och badrummet ingår också, plus det har terrassen och mycket utrymme runt för ditt bagage och tillhörigheter. Så om du funderar på att komma till Novigrad, och vill stanna i en privat lägenhet i stället för att bo på ett hotell, vänligen kontakta oss för ett vänligt välkomnande. Du kommer att hitta vårt hus en bra bas för att utforska Novigrad och omgivningen. Vid mottagande av bokningen är det nödvändigt att betala en deposition på 30% av boendepriserna inom 5 dagar efter det att bokningen blir slutgiltig. Balansen betalas vid ankomst till lägenheten. Bokningar är under högsäsong varje vecka från lördag till lördag. Kolla efter 14 timmar och lämna lägenheten senast klockan 10. Husdjur, hundar och liknande är inte tillåtna. A2 + 1 (lägenhet för två personer plus extrasäng) - Golvyta: 35 m2 A6 + 1 (lägenhet för sex personer plus extrasäng) - Golvyta: 110 m2

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vincent

Från havet 200 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Marko Novigrad ( Novigrad)

Lägenheter Marko Novigrad Vårt enskilt hus ligger i en ganska del av staden Novigrad, i området Karpinjan, med adressen Mate Balota N2. Lägenheterna ligger på bottenvåningen i huset med en inhägnad trädgård. Husets ägare bor på första våningen och de är bara alltför villiga att göra din semester till en trevlig och oförglömlig semester, vilket bevisas av att gästerna fortsätter att komma tillbaka, vilket gör oss särskilt glada.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Marko Novigrad

Från havet 300 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 37 €

Lägenheter Miani ( Novigrad)

Kära gäster !!! För avslappnad semester i Novigrad (Istrien) erbjuder vi dig 4 snyggt anordnade APP. Vi ligger i den nya delen av Novigrad (settlement Karpinjan), bara 3 minuter från havet, och 10 minuters promenad från centrum. För att dina dagar ska bli trevligare, bortsett från att simma, rekommenderar vi dig att besöka Istriens naturliga skönheter, kultur och fritidsaktiviteter och båtutflykter. Vi ser fram emot ditt besök Family Miani

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Miani

Från havet 300 m
Kapacitet 13 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Leonardo ( Novigrad)

Leonardo Suite ligger på bottenvåningen, 50 m2, har ett sovrum med dubbelsäng, 1 sovrum med 1 enkelsäng och en bäddsoffa för max. 2 personer, vardagsrum med soffa, luftkonditionering, satellit-TV, WIFI internet, kök (diskmaskin, kylskåp, kaffebryggare, bestick), matsal, badrum toalett dusch, privat parkering framför, terrass med trädgårdsmöbler och grill. Det ligger i turiststaden MAREDA, 20 m från minimilivet, restaurang, 300 meter från stranden, strand-kaffebaren, ca. 400 meter från lägret Mareda. I ett lugnt och grönt område.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Leonardo

Från havet 250 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Mijat ( Novigrad)

Mijat Apartments ligger i Novigrad Istria, i en lugn by som ligger bara 100 meter från havet. Vi har lägenheter, alla med kök, matsal, sovrum och toalett. Lägenheterna har obegränsad tillgång till WIFI och satellit-TV, och du har möjlighet att använda en täckt terrass med grill och trädgård där det finns bord, bänkar, gunga och solstolar i skuggan av säsongsbetonade träd. Också varje lägenhet har en parkeringsplats. Priserna är flexibla, efter att ha kontaktat oss via e-post skickar vi dig ett erbjudande.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Mijat

Från havet 150 m
Kapacitet 18 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Sara ( Novigrad)

Apartments Sara ligger i Novigrad, 500 meter från en stenstrand, och erbjuder en rymlig trädgård med grillmöjligheter, gratis allmän parkering och gratis Wi-Fi. Centrum av Novigrad ligger 1 km bort. Alla lägenheter har ett fullt utrustat pentry och en sittgrupp, satellit-TV och eget badrum med dusch eller badkar. Alla har balkong eller terrass med sittgrupp. Den närmaste restaurangen och baren finns 400 meter bort. En mataffär kan hittas 1 km bort. Många sportanläggningar som tennisbanor, basket- och fotbollsplaner och en lekplats finns 500 meter bort. Flygplatsen Pula ligger 75 km bort och AquaLand Istralandia ligger 7 km bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Sara

Från havet 600 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Emili ( Novigrad)

Vi erbjuder två lägenheter (anslutning är möjligt) i den ganska byn Dajla, nära Novigrad, på Istriens nordvästra kust. Dess vilda stränder och lugna atmosfär med en historisk touch, lockar turister från alla närliggande länder. Det är den perfekta platsen att njuta av din semester med din familj eller i ett par. Vi erbjuder också frukt och grönsaker från vår egen trädgård.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Emili

Från havet 50 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Dražin ( Novigrad)

Lägenheterna ligger i ett familjehus, omgivet av park och grönska, ligger direkt på stranden. Sport-rekreationscenter och roligt område, med barnpool ligger bara 100 meter bort. Lägenheterna är fullt utrustade, 4 stjärnor, med vacker panoramautsikt över havet och är idealiska för familjer med barn eller en grupp vänner.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Dražin

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 70 €

Lägenheter Martinčić ( Novigrad)

Lägenhet A2 + 1, A2 + 2, A3 + 2. Luftkonditionering, satellit-TV, Wi-Fi, balkong, parkering, 100 m från stranden

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Martinčić

Från havet 100 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Vretenar ( Novigrad)

Kära gäster, Lägenhet *** för 4 - lägenheten ligger i bottenvåningen, framför vilken med privat parkeringsplats i skuggan. Lägenheten renoverades 2016 år. Designad för 4 personer i två rum, i ett rum finns en dubbelsäng och det andra rummet två enkelsängar. Lägenheten består av följande rum, kök, matsal och terrass, alla 40 m2. *** Lägenheterna är fullt utrustade med all nödvändig teknik för din sorgfria njutning i en av de vackraste städerna i västra Istrien? Novigradu. Privat parkering framför huset erbjuder en säker plats för ditt husdjurstransport, samt grillplats i den gröna trädgården på gården. Lägenhet *** Studio 2 + 1 studio lägenhet med vardagsrum och ett rum i ett, och ett fullt utrustat kök och matplats. Lägenheten ligger på första våningen med separat ingång. Från terrassen kan du njuta av utsikten över den gröna trädgården omgiven av olivträd och grillplats för dig på fritiden. Tillhandahållet Wi-Fi-nätverk gratis. Lägenhet A2 Par *** - En perfekt semester i en stor lägenhet med ett sovrum och ett fullt utrustat kök och en rymlig terrass för en oförglömlig semester i Novigrad! Anländer som gäster, lämna som en vän.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vretenar

Från havet 550 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Stamenković ( Novigrad)

Kära gäster! Det är vårt nöje att vara värd och vi vill se till att du får en trevlig och bekväm vistelse. Du hittar frendly värdar och mycket mer för dina oförglömliga semester. Vi ser fram emot att välkomna dig.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Stamenković

Från havet 250 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 43 €

Lägenheter Serena ( Novigrad)

BOKNING RESERVATIONER VI GÖR ENDAST LÖRDAG ELLER Söndag. Fullt utrustade lägenheter i en lugn bosättning Karpinjan i Novigrad, som ligger 2: a raden med hus till havet. Lägenheterna ligger på 1: a våningen i ett familjehus, 60 meter från havet och stranden, 10 minuters promenad till den nyrenoverade strandpromenaden vid havet till stadens centrum. Det är önskvärt att boka lägenheterna från lördag till lördag. Minsta vistelse 6 nätter. Lägenhet A2 + 2 till max. 4 personer. Studiolägenhet till max. 2 personer. Lägenhet A2 + 2 har balkong, Studiolägenhet har ingen balkong. I priset ingår: gratis Wi-Fi och gratis parkering på den upplysta gatan framför lägenheten, luftkonditionering, sängkläder och handdukar, vistelse skatt och kostnader. Priset är i euro för 2 personer. Extra säng (gäst) debiteras 10 € per dag. Barn upp till 1 år har gratis vistelse i vår lägenhet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Serena

Från havet 60 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Dražin ( Novigrad)

Lägenhet A-2 + 2 ligger i ett nytt lägenhetshus på 2: e våningen. Fullt utrustat, 4 stjärnor. Vackert panoramautsikt från lodgen. Inomhus för barnfamiljer.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Dražin

Från havet 800 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 55 €

Lägenheter Ema ( Novigrad)

Lägenheterna ligger i ett lugnt område från Novigrad. Vårt erbjudande omfattar 4 lägenheter med en total kapacitet på 12 enkelsängar. Två lägenheter har plats för 4 personer, och 2 lägenheter har plats för 2 (+1) personer. Varje lägenhet är utrustad med satellit-TV, Wi-Fi, kassaskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, tallrikar, sängkläder och all utrustning som behövs för en trevlig semester, förutom personliga hygienartiklar. Vart och ett av lägenheterna har egen balkong eller terrass, och på gården finns en särskild terrass med grill som är tillgänglig för gäster, samt en cykelförvaring. Lägenheterna är utrustade med luftkonditionering, vars användning inte ingår i priset. Parkeringsplatser för lägenheter A-1 och A-2 finns på gården av huset, och lägenheter A-3 och A-4 framför huset. All annan viktig information du kommer att få från husägare som bor i samma hus. GPS-plats: 45.326512, 13.566763 Obs: Minsta vistelse i juli och augusti är 7 nätter. Minsta vistelse under de andra månaderna är 4 nätter.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ema

Från havet 600 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 42 €

Lägenhet Monium ( Novigrad)

Lägenheten MONIUM ligger på första våningen med separat ingång, bara 300 m från stranden. Den har en två liten terrass med delvis havsutsikt. Lägenheten på 40 m2 för 2-4 personer har ett sovrum med dubbelsäng, fullt utrustat kök med ugn, kaffebryggare, kylskåp med frys, konditionering, diskhanddukar och tvättmaskin finns också där. Vardagsrum med smart tv, gratis wi-fi, soffa med sovande möjlighet för 2 personer. Bageriaffär bara 20 m bort, restauranger och mataffär bara 250 m bort. Lägenheten ligger nära AC Mareda **** med en stor möjlighet för barnens kul och kvällsunderhållning för alla. I den närmaste byn kan du köpa lokala produkter (istrian vinstockar, olivolja, ägg, årstider grönsaker och frukter) Novigrad centrum ligger ca 4 km bort och vattenparken Istralandia ca 5 km. Gratis parkeringsplats nära fastigheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Monium

Från havet 250 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Vilma Istria ( Novigrad)

Lägenheten har två sovrum, ett med dubbelsäng. en annan med två enkelsängar. Det finns ett fullt utrustat kök, badrum med dusch, stor terrass och liten privat trädgård. Gratis privat parkering för en bil ingår i priset samt gratis tillgång till Wi-Fi. Lägenheten ligger i en andra raden från stranden, bara tio minuters promenad från historiska centrum, shoppingområde och stormarknader.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Vilma Istria

Från havet 30 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 75 €

Lägenheter ANTONIA ( Novigrad)

Detta stenhus, byggt i traditionell Istriansk stil, ligger i den pittoreska lilla staden Novigrad, på den nordvästra stranden av den istriska halvön. Boendet består av ett omfattande, traditionellt möblerat kök med öppen spis, ett stort bord, en soffa och satellit-TV. Utgången från matsalen leder till en täckt terrass, utrustad med ett bord, där du kan njuta av att sitta i skuggan, samt utsikten över den gröna gräsmattan och trädgården. Trappan bredvid matsalen leder ner till den nedre berättelsen, som består av ett omfattande rum med en stor äktenskapssäng och en enkelsäng och en soffa. Rummet är inrett i antik stil. Badrummet med toalett och dusch finns också. Huset ligger bara 200 meter från havet, i närheten av Novigrad marina och stranden. Det finns gott om en parkeringsplats samt en grillplats. Vi ser fram emot din ankomst!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter ANTONIA

Från havet 200 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 30 €

Rum Plaža ( Novigrad)

Rummen ligger 100 m från havet, vi erbjuder frukost. Rummen är utrustade med dubbelsäng och enkelsäng. Rummet har egen terrass.

Kategorisering Kategorisering - Rum Plaža

Från havet 80 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Piko ( Novigrad)

.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Piko

Från havet 800 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Novigrad

Novigrad  - Vapen Novigrad är en pittoresk fiske- och turiststad i Istriens län i Kroatien. Det ligger på västkusten av Istrien nära mynningen av floden Mirna i Adriatiska havet. Det nämndes först i slutet av 600-talet, men staden har varit bebodd sedan förhistorisk tid. Värdefull samling av arkeologiska fynd från detta område förvaras nu i stadens lapidär. På 1200-talet ändrade venetierna som styrde staden det tidigare namnet på staden Aemona i Cittanova (Novigrad). Under århundradena har Novigrad varit en fiskeby, men på sjuttiotalet av förra seklet började utvecklas turism genom att bygga hotell, läger och många lägenheter. De största turistfaciliteterna i stan erbjuds i privat boende, som består av välmöblerade lägenheter, rum och fritidshus att hyra. I Novigrad kan du besöka en församlingskyrka St. Pelagius och St. Maxim, klocktornet, som också är huvudmotivet i staden, Lapidary-museet med en samling stenmonument, museet för den austro-ungerska marinen samt som väggarna från 1200-talet, torn och den tidigare huvudporten. Du kan koppla av och njuta av en av de få stenarna och steniga stränderna, och vi betonar Karpinjan stenstrand som sträcker sig längs 500 meters kuststräcka och som är perfekt för småbarnsfamiljer. I Novigrad kan du uppleva den ultimata vattengulan i Aquapark Istralandia. Du kan besöka det ornitologiska reservatet Antenal-Mirna, utforska många cykelleder, vinstigar och olivoljespår där du kan smaka på den fantastiska lokala produkten av rik Istriansk jord. Besök Novigrad, denna vackra stad i Istrien, där du garanteras en bekymmersfri semester i det rena havet, trevligt klimat och olika maträtter. Sök i vårt erbjudande om billigt privat boende i Novigrad. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och fritidshus i Novigrad och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Novigrad!

Novigrad Väderprognos