Lägenheter och privat boende Vrsar

Vrsar är en liten fiske- och turiststad och kommun i Istriens län i Kroatien. Det ligger på Istriens västkust, bara 11 kilometer söder om Poreč. Kommun Vrsar omfattar nio mindre byar och har cirka 2 000 invånare. Vrsar har varit bebodd sedan förhistorisk tid då den beboddes av forntida Histri och liburner. Under 1000-talet erövrades Vrsar av romarna som utvecklade det till ett handelscenter för jordbruks- och boskapsprodukter. Sedan 900-talet...

Sortera efter:

Lägenheter Iva

Vrsar

Från havet 200 m
Kapacitet 8 personer

från 55 €

Lägenheter Iva ( Vrsar)

Med fyra Vrsar synpunkter utsikt över den vackra skärgården av 18 obebodda öar nedsänkt i den blå Adriatiska havet. Stränder i Vrsar olika stränder för familjer med barn upp till den steniga nudiststranden en av de största i Europa där Vrsar blev världsberömd. Naturligtvis finns det också en riklig mat och en rad extra aktiviteter för aktiv semester med väldigt närliggande adrenalinpark. Lägenheterna är luftkonditionerade och stilfullt inredda. En av de största fördelarna är att våra lägenheter ligger nära centrum av gamla stan, stranden och alla faciliteter, vilket gör dem idealiska lägenhet A1 (40 m2, 2 +2). Ett fullt utrustat kök, vardagsrum och sovrum och badrum. Sovrummet har en dubbelsäng och garderober, medan vardagsrummet är en kombinerad säng sprider ut i en bekväm dubbelsäng. Dess position säkerställer en bekväm temperatur och hetaste .. Lägenheten är luftkonditionerad och utrustad med satellit-TV, och naturligtvis alla nödvändiga köksmaskiner, inklusive mikrovågsugn, kylskåp och kaffebryggare. I priset ingår sängkläder och handdukar. Lägenhet A2 (40 m2 2 +2) planlades för högst fyra personer och ligger på första våningen. Den består av ett vardagsrum med två enkelsängar och ett pentry, och ett sovrum med dubbelsäng och badrum. Lägenheten är luftkonditionerad och utrustad med satellit-TV och alla nödvändiga köksmaskiner, inklusive mikrovågsugn, kylskåp och kaffebryggare. I priset ingår sängkläder och handdukar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Iva

Från havet 200 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 55 €

Turistguide - Vrsar

Vrsar  - Vapen Vrsar är en liten fiske- och turiststad och kommun i Istriens län i Kroatien. Det ligger på Istriens västkust, bara 11 kilometer söder om Poreč. Kommun Vrsar omfattar nio mindre byar och har cirka 2 000 invånare. Vrsar har varit bebodd sedan förhistorisk tid då den beboddes av forntida Histri och liburner. Under 1000-talet erövrades Vrsar av romarna som utvecklade det till ett handelscenter för jordbruks- och boskapsprodukter. Sedan 900-talet var det under ledning av Poreč-biskopar, som byggde ett slott här kallat castrum Ursariae, och från 15: e till slutet av 1700-talet var under venetianskt styre. Därefter kom Vrsar under österrikisk administration och annekterades slutligen av Kroatien efter andra världskriget. Genom historien utvecklades Vrsar på en 55 m hög kulle vid mynningen av Limbukten, men idag utvecklades en ny del av Vrsar längs den vackra kusten och det klara havet. Förutom flera hotell och läger erbjuds boende i kvalitets- och välutrustade lägenheter, rum och fritidshus i ett privat familjebostad. Vrsar är full av stenar och steniga stränder som är mycket välutrustade, medan fem av dem har en blå flagga. Vi belyser stranden Belvedere, Petalon, stadsstranden och särskilt vackra stränder på ön St. Juraj, som ligger bara några minuters bilresa från hamnen i Vrsar. För älskare av aktiva semestrar erbjuder Vrsar många cykel- och vandringsleder, dykcenter, adrenalinparken Akros, organiserad bergsklättring i Limkanalen och aeropark Vrsar, där du kan uppleva hela området från ett fågelperspektiv, men också delta i fallskärmsskola eller hoppa i tandem från ett sportplan. Vi rekommenderar att du tar organiserade utflykter till Limkanalen, 12 kilometer djup fjord med blågrönt hav och överflöd av fisk och skaldjur. I många tavernor och restauranger kan du njuta av rik istrisk mat och specialiteter som istrisk prosciutto, tryffel, sparris, kål med lamm, fisk och skaldjur. Under sommaren är Vrsar som en öppen scen för många festivaler, konserter och den berömda fiskefestivalen. Besök Vrsar, denna vackra lilla turiststad med ett brett utbud av olika aktiviteter, från trevliga och trevliga promenader och bad i rent vatten till adrenalinhopp från ett plan. Sök efter billigt privat boende i Vrsar. Lägenheter, rum och fritidshus i Vrsar, billigare upp till 40% utan dyra byråavgifter. Välkommen till Vrsar!

Vrsar Väderprognos