Lägenheter och privat boende Barbariga

Barbariga är en liten by i Istriens län i Kroatien. Det ligger på västkusten på den Istriiska halvön nära udden Barbariga eller Punta Cissana (uppkallad efter den förlorade antika bosättningen Cisse, som troligen försvann i havet efter en jordbävning på 800-talet). Administrativt hör det till staden Vodnjan och ligger ungefär halvvägs mellan Rovinj och Pula. Barbariga-namnet härstammar från namnet på den ädla familjen Barbarigo...

Sortera efter:

Semesterhus Villa Oliva

Barbariga

Från havet 2 km
Kapacitet 8 personer

från 185 €

Semesterhus Villa Oliva ( Barbariga)

Detta gamla stenhus som byggdes 1828 totalrenoverades 2010. Huset ligger i Stancija Negrin nära Barbariga. Huset har en bottenvåning där det finns ett stort vardagsrum med öppen spis, TV, matsal, kök med alla nödvändiga faciliteter, en liten toalett och en vinkällare. På första våningen finns det tre sovrum, två dubbelsängar, två enkelsängar. Varje rum har eget badrum, luftkonditionering och en liten terrass. På vinden finns ett annat rum med dubbelsäng, extrasäng, TV, barnsäng för små barn och badrum. Kommunikation i huset sker via interna trappor. På tomten på 1700 m2 finns en utomhuspool 32m2 och en sommar täckt terrass på cirka 72m2 där det finns en plats för grillplats och ett litet kylskåp, bord och bänkar för gäster att tillbringa så mycket tid ute i harmoni med naturen. Bredvid huset finns det bara ett semesterhus till och i närheten är det helt naturligt och det finns inga bostadshus. En idealisk plats för människor som gillar att tillbringa sin semester i tystnad och ensamhet med kvitring av fåglar. De har också utsikt över olivlundarna. Tomten har sin egen parkeringsplats och ligger bara 8 kilometer från motorvägen.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Oliva

Från havet 2 km
Kapacitet 8 personer

Pris från 185 €

Turistguide - Barbariga

Barbariga  - Vapen Barbariga är en liten by i Istriens län i Kroatien. Det ligger på västkusten på den Istriiska halvön nära udden Barbariga eller Punta Cissana (uppkallad efter den förlorade antika bosättningen Cisse, som troligen försvann i havet efter en jordbävning på 800-talet). Administrativt hör det till staden Vodnjan och ligger ungefär halvvägs mellan Rovinj och Pula. Barbariga-namnet härstammar från namnet på den ädla familjen Barbarigo från Venedig, som hade sina ägodelar här under medeltiden. Hela regionen Barbariga är känd som en rik arkeologisk plats på grund av många gamla fynd från romartiden. Bland de forntida resterna hittades resterna av en stor anläggning för produktion av ull och färgningsduk, sedan oljefabrik från IV-talet, liksom två stora romerska rustika villor täckta i färgglada marmormosaik. Invånarna i Barbariga bedriver huvudsakligen traditionella aktiviteter som jordbruk, vinodling och vinframställning. Tack vare den orörda naturen och det rena havet utvecklas turismen nyligen. Boende i Barbariga erbjuds i lägenheter, rum och fritidshus inom privat familj boende. Barbariga ligger några hundra meter från kusten, så till den närmaste stranden har du några minuters promenad. Kusten är indragad och den erbjuder flera stränder i mindre vikar med mycket klart havsvatten och på stränderna finns flera strandbarer. Omgivningarna i Barbariga är idealiska för cyklister, natur och aktiva semesterälskare. Förutom många cykelleder erbjuds utflykter till närliggande landsbygdshushåll där du kan smaka på några av de autentiska istriska specialiteterna. Rovinj och Pula ligger bara tjugo kilometer bort, så vi rekommenderar att du tillbringar eftermiddag eller kväll i dessa två turistpärlor i Istrien. Besök Barbariga, denna lilla och tysta Istrien by, borta från folkmassor och buller, där du säkert kommer att koppla av din kropp och själ. Sök efter privat boende i Barbariga. Lägenheter, rum och fritidshus i Barbariga billigare upp till 40%, utan dyra byråavgifter. Välkommen till Barbariga!

Barbariga Väderprognos