Lägenheter och privat boende Ugljan - Kukljica

Kukljica är en pittoresk turist- och fiskestad i länet Zadar i Kroatien. Det ligger på den sydöstra delen av ön Ugljan, nära Ždrelacsundet, där bron förbinder ön Pašman med Ugljan. Liksom alla öplatser ligger Kukljica på öns östkust och är åtskild från fastlandet med Zadar-kanalen. Tvärs över kanalen finns den historiska staden Zadar och Sukošan. Den gamla stadskärnan, som är dekorerad med ursprungliga gamla stenhus med medelhavsarkitektur,...

Sortera efter:

Lägenheter Sunce

Ugljan - Kukljica

Från havet 250 m
Kapacitet 16 personer

från 50 €

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Pergola

Ugljan - Kukljica

Från havet 100 m
Kapacitet 9 personer

från 45 €

Lägenheter Nena

Ugljan - Kukljica

Från havet 10 m
Kapacitet 11 personer

från 50 €

Lägenhet Senija

Ugljan - Kukljica

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Semesterhus Stara Frajla

Ugljan - Kukljica

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

från 100 €

Lägenheter Milo Kukljica Ugljan

Ugljan - Kukljica

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

från 30 €

Lägenheter Sunce ( Ugljan - Kukljica)

Lägenheter Sunce på ön Ugljan öppnar sina dörrar för säsongen 2020! 3 tillgängliga lägenheter: 1. Lägenhet Sunshine: 6 + 2 personer, 120 € per natt under säsongen och 100 € före och efter säsongen. 3 sovrum, vardagsrum med utdragbar soffa, kök, matsal, badrum, vacker terrass. 2. Lägenhet Sunrise: 2 + 2 personer, 65 € per natt under säsongen och 60 € i säsongen före och efter. 1 sovrum, vardagsrum med utdragbar bäddsoffa, kök och matsal, badrum och en stor terrass. 3. Lägenhet Sunset: 2 + 2 personer, 55 € per natt under säsongen och 50 € i säsongen före och efter. 1 sovrum, vardagsrum med utdragbar bäddsoffa, kök och matsal, badrum och en liten terrass. Helt ny! Detta är vår första säsong Alla lägenheter har TV, luftkonditionering, internet, parkering, och det finns en delad tvättmaskin i huset. Perfekt för familjer och vänner. 250 meter från centrum och havet, och 400 meter från stranden. Hoppas att se er alla i sommar

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Sunce

Från havet 250 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 50 €

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Pergola ( Ugljan - Kukljica)

Vackert 3-familjshus. I centrum av Kukljica, 100 m från havet, 300 m från stranden. För gemensamt bruk: vackra trädgårdar och träd. Utomhus dusch, trädgårdsmöbler, grill, parkering på platsen. Butik, livsmedelsaffär, restaurang 100 m, sandstrand 1,5 km stenstrand, stenig strand 300 m.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Pergola

Från havet 100 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Nena ( Ugljan - Kukljica)

Vårt hus ligger i Kukljica på Ugljan. Vi är borta från staden ca 3 km. Lägenheterna ligger nära havet 10 meter från stranden. Stranden ligger framför huset (stenig och sandig). Framför huset finns parkering. På stranden finns solstolar och dusch. Lägenheterna är utrustade med satellit-TV-mottagare och Wi-Fi.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Nena

Från havet 10 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Senija ( Ugljan - Kukljica)

2 sovrum bekväm lägenhet med två sovrum, kök, vardagsrum, badrum. Lägenheten har privat parkering och ligger på bottenvåningen. 15 meter från havet och stranden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Senija

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Stara Frajla ( Ugljan - Kukljica)

Stara Frajla är nyrenoverat 100 år gammalt stenhus i hjärtat av Kukljica. Kukljica är en pittoresk by i sydöstra delen av ön Ugljan. Denna plats erbjuder allt du behöver för en avkopplande semester. Huset Stara Frajla erbjuder en idealisk semester för alla som söker ett lugnt och intimt utrymme för familjen. På andra sidan i 5 minuters promenad Du kan vara i hjärtat av alla händelser i byn. - sovrum med badkar, barnsäng på begäran - sovrum med våningssäng bad - dagbädd i matsalen - soffa med dubbelsäng i vardagsrummet - öppet vardagsrum - badrum med bubbelbadkar - välutrustat kök (diskmaskin, ugn, mikrovågsugn ) - terrass - privat parkering - wi-fi internet

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Stara Frajla

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 100 €

Lägenheter Milo Kukljica Ugljan ( Ugljan - Kukljica)

Lägenheterna är för 2,3,4 personer. De har 1 sovrum med dubbelsäng (2 personer), vardagsrum och kök är 18m2 och har två sängar, balkong med utsikt över bukten i Kukljica, strand, tallskog. Lägenheterna är alla 2 + 2, men två eller tre personer hyrs till ett lägre pris. Strax bredvid denna närmaste strand finns flera stränder -andandy till stenstränder. Sabuša sand beror på vikar som är lämpliga för mindre barn.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Milo Kukljica Ugljan

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 30 €

Turistguide - Ugljan - Kukljica

Ugljan - Kukljica  - Vapen Kukljica är en pittoresk turist- och fiskestad i länet Zadar i Kroatien. Det ligger på den sydöstra delen av ön Ugljan, nära Ždrelacsundet, där bron förbinder ön Pašman med Ugljan. Liksom alla öplatser ligger Kukljica på öns östkust och är åtskild från fastlandet med Zadar-kanalen. Tvärs över kanalen finns den historiska staden Zadar och Sukošan. Den gamla stadskärnan, som är dekorerad med ursprungliga gamla stenhus med medelhavsarkitektur, ligger i en vacker vik och väl skyddad hamn full av fiske- och fritidsbåtar, yachter och segelbåtar. Över bukten ligger semesterorten Zelena Punta. Boende erbjuds på ett hotell, och många och olika privata boenden i lägenheter och rum i privata hem. Sandstränder Sabuša, Kostanj, Zelena Punta och Jelenica sträcker sig på båda sidor av ön i skuggan av antika tallskogar. Stranden Sabuša även om den är västra sidan av ön Ugljan, är mycket tillgänglig och ligger bara några kilometer från Kukljica. I Kostanj-bukten ligger ett värdefullt historiskt monument, där restaureras den gamla kristna kyrkan St Jerome från 1200-talet. Att promenera längs kusten är ett riktigt nöje för alla älskare av natur, lugn och ren luft, särskilt halvön Zelena Punta som är täckt med tjock tallskog. Den unika turistattraktionen i Kukljica är den traditionella processionen med båtar som äger rum varje år den 5 augusti för festen för vår fru av snön. Statyn av Our Lady of the Snow åtföljs av processioner av hundratals små och stora båtar som lockar många nyfikna besökare och gäster. Besök ön Ugljan och Kukljica och koppla av på en av de många sandstränderna och tillbringa en oförglömlig sommarsemester. Sök efter privat boende i Kukljica på Ugljan. Lägenheter, rum och fritidshus billigare upp till 40% utan dyra byråavgifter. Välkommen till Kukljica!

Ugljan - Kukljica Väderprognos