Lägenheter och privat boende Senj

Senj är en gammal fiske- och turiststad i Lika-Senj län i Kroatien. Det ligger på östkusten av Adriatiska havet, vid foten av Velebitberget mitt emot ön Krk. Senj-området var bebott sedan förhistorisk tid då här bodde forntida illyriska folket Japodes, följt av liburner och romare. På 900-talet bosatte sig kroaterna här och på 1100-talet grundades Senj stift. På 1200-talet kom det under Frankopans administration och på 1500-talet byggdes...

Sortera efter:

3 recensioner - 5/5

Lägenheter Bionda

Senj

Från havet 900 m
Kapacitet 19 personer

från 49 €

Lägenhet Ljubica Lukovo

Senj

Från havet 150 m
Kapacitet 5 personer

från 65 €

Semesterhus Jure Senj

Senj

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

från 95 €

Lägenheter Villa Marija

Senj

Från havet 30 m
Kapacitet 10 personer

från 55 €

Semesterhus Spalj

Senj

Från havet 550 m
Kapacitet 8 personer

från 250 €

Lägenhet Klaudio

Senj

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

från 45 €

Lägenhet Vito

Senj

Från havet 900 m
Kapacitet 2 personer

från 40 €

Lägenheter Maris Experience

Senj

Från havet 50 m
Kapacitet 6 personer

från 70 €

Lägenheter Vesna

Senj

Från havet 100 m
Kapacitet 7 personer

på förfrågan

Lägenheter Bobinac

Senj

Från havet 50 m
Kapacitet 18 personer

från 60 €

Semesterhus Lea

Senj

Från havet 700 m
Kapacitet 4 personer

från 24 €

Lägenhet Soja

Senj

Från havet 200 m
Kapacitet 3 personer

på förfrågan

Lägenhet Darina

Senj

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

från 60 €

Lägenheter Larma - Senj

Senj

Från havet 900 m
Kapacitet 19 personer

på förfrågan

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Anita

Senj

Från havet 100 m
Kapacitet 30 personer

på förfrågan

Lägenhet Dora

Senj

Från havet 400 m
Kapacitet 3 personer

från 45 €

Lägenheter Maša

Senj

Från havet 300 m
Kapacitet 6 personer

från 150 €

Rum Bero

Senj

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

på förfrågan

Lägenhet Karita

Senj

Från havet 100 m
Kapacitet 3 personer

från 60 €

Lägenhet Ante

Senj

Från havet 450 m
Kapacitet 2 personer

från 40 €

Lägenhet MA-RE

Senj

Från havet 100 m
Kapacitet 6 personer

från 75 €

Lägenheter MADI

Senj

Från havet 200 m
Kapacitet 14 personer

från 35 €

Lägenhet Guest House Adria

Senj

Från havet 500 m
Kapacitet 4 personer

från 90 €

1 recensioner - 5/5

Lägenhet Juretić

Senj

Från havet 60 m
Kapacitet 4 personer

från 80 €

3 recensioner - 5/5
Lägenheter Bionda ( Senj)

Lägenheterna BIONDA är nybyggda, lyxigt utrustade, med garage eller parkeringsplats tillgänglig. De ligger i ett fristående hus i den lugna delen av Senj, perfekt för en lugn och oförglömlig semester. Var och en har en separat ingång och en balkong, en TV, satellit-TV, radio, minibar, luftkonditionering / värme, och de är tillgängliga året runt

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bionda

Från havet 900 m
Kapacitet 19 personer

Pris från 49 €

Lägenhet Ljubica Lukovo ( Senj)

LUKOVO är en plats med en pittoresk vik ca 20 km söder om Senj, med kristallklart och varmt hav och naturliga klapperstensstränder. Gästerna erbjuds möjlighet att besöka intressanta destinationer i närheten, liksom öarna Krk, Rab och Pag och nationalparkerna North Velebit, Paklenica och Plitvicesjöarna. LÄGENHET LJ UBICA är bekvämt möblerad och fullt utrustad med nödvändig inventarie. Huset har en välskött miljö med medelhavsgrönska. Det finns gratis parkering framför huset för våra gäster. LÄGENHETENS storlek är 60m2. Den har 2+1 sovrum, med 4 enkla stora sängar och 1 extrasäng. Det är möjligt att placera barnsängar i alla sovrum. Lägenheten har även kök, badrum med toalett och balkong. Utrustningen i lägenheten inkluderar: kylskåp, spis med ugn, mixer, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, hårtork och alla nödvändiga inventarier, sängkläder, handdukar, disktrasor. Lägenheten har en stor terrass med en täckt yta för ett bord, bänkar och en elektrisk grill, samt ett extra bord och stolar med ett parasoll och en solplats. Lägenheten är utrustad med luftkonditionering, TV och satellitantenn. I lägenheten finns takfläktar installerade i varje rum. Gratis internet (WIFI) är tillgängligt för gästerna. Det finns även en första hjälpen-låda i lägenheten. Du kan använda tvättmaskinen på begäran. Tillgång till lägenheten är också tillgänglig för funktionshindrade.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Ljubica Lukovo

Från havet 150 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 65 €

Semesterhus Jure Senj ( Senj)

Semesterhus Jure för 8 personer ligger i Senj, 400 m (10 minuter) från stranden Škver. Den består av 2 sovrum och badrum på bottenvåningen och 1 sovrum, badrum, kök, rymlig matsal och vardagsrum med balkong på första våningen. Den har satellit-TV, WIFI Internet, luftkonditionering i matsalen och vardagsrummet och i sovrummet på första våningen. Rökning är förbjuden i huset, men det är tillåtet på terrassen framför huset. Djur är förbjudna. Huset är omgivet av grönska. På terrassen framför huset kan du använda grill. Strand 400m Centrum 350m Supermarket 100m Restauranger 300m 2 parkeringsplatser Ambulans 300m Apotek 300m Postkontor 300m Bank 350m I juli och augusti bokar vi ENDAST från lördag till lördag. HUSREGLER - INcheckning är från kl. 16.00 på ankomstdagen, utcheckning är fram till kl. 09.00 på avresedagen. Överlämna ditt identitetskort eller pass till värden omedelbart vid ankomsten för din registrering på turistbyrån. - Endast personer registrerade som gäster får använda innehållet i lägenheten och vistas på fastigheten. Det är förbjudet och straffbart enligt lag för icke registrerade gäster att komma in och dröja kvar vid fastigheten. - Gästerna är ansvariga för sin personliga egendom och värdesaker som finns kvar i lägenheten och ägaren ansvarar inte för förlusten av dessa. – Gästerna är ansvariga för sitt beteende i huset och omgivningen och vid en olycka står de själva för konsekvenserna. - Gäster får inte ta med matlagning eller elektriska apparater till lägenheten utan föregående överenskommelse med ägaren. - Det är förbjudet att förstöra utrustning och möbler, orsaka oreda och kaos är förbjudet och det är förbjudet att göra högt ljud mellan 23.00 och 8.00 på morgonen. Fester, evenemang, hög musik och överdrivet drickande är strängt förbjudet, dag som natt. – Att ta in vapen, explosivt och lättantändligt material är förbjudet. - Det är FÖRBJUDET att ta in djur. -Det är förbjudet att ta ut apparater och utrustning (handdukar, filtar) från lägenheten. - När du går ut ur huset, lås dörrar och fönster, släck lamporna och alla elektriska apparater (TV, luftkonditionering, INTERNET, spis) - Om ägarna har någon anledning att tro att husreglerna bryts, gästerna måste låta dem komma in i lägenheten för att kolla läget. - Under exceptionella omständigheter i frånvaro av en gäst har ägaren rätt att gå in i lägenheten för att förhindra eventuell skada. Ägaren är skyldig att meddela gästen om tillträde till lägenheten vid första efterföljande kontakt. - I händelse av försvinnande eller skada på möbler eller utrustning i lägenheten är gästen skyldig att meddela värden omedelbart. Om skadan uppstått på grund av gästens fel är gästen skyldig att omedelbart ersätta motsvarande värde till värden.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Jure Senj

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 95 €

Lägenheter Villa Marija ( Senj)

Starigrad nära Senj är en idealisk plats för alla som är trötta på stadens rus och buller, en oas av lugn och ro. Lägenheten ligger i ett lugnt läge bort från stadens centrum bara några meter från havet, med stor terrass med utsikt över havet där dricka kaffe eller cocktails kommer att vara detsamma. Stor gård med en täckt grill och solplats, parkering, luftkonditionerad lägenhet, wifi + tv smart och nära stranden är idealiska för familjer eller samhället som vill ha en paus från urban stress. Lägenhet 3+2 har en separat uppfart och entré, två sovrum + 2 extrasängar, badrum, fullt utrustat kök (kylskåp, spis, spisfläkt, mikrovågsugn, vattenkokare) och allt som behövs för att tillaga och servera måltider. Mer är kristallklart, rik flora och fauna gör detta område till ett paradis för dykare och för dem som vill smaka på undervattensäventyret. Ett stort antal gömda vikar för semester i solen och njuta av det renaste havet i Adriatiska havet. Om du gillar en aktiv semester där du tittar, kommer du att se scener Word Naturlig skönhet eller resterna av det förflutna som du kan utforska genom att cykla eller gå.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Marija

Från havet 30 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 55 €

Semesterhus Spalj ( Senj)

Semesterhus Spalj ligger i ett vackert läge omgivet av tallskog, och dofter av lavendel och rosmarin, som ger en känsla av Medelhavet. Från huset kan du se det vackra Adriatiska havet och den vackraste solnedgången du någonsin kommer att uppleva.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Spalj

Från havet 550 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 250 €

Lägenhet Klaudio ( Senj)

Lägenhet Klaudio ligger i Senj i regionen Lika-Senj, och är en 4-stjärnigt hotell med gratis WiFi. Lägenheten har havsutsikt och ligger 32 km från Crikvenica. Lägenheten har 1 sovrum och ett vardagsrum med en platt-TV. En ugn och en mikrovågsugn finns i köket. Det finns en trädgård på denna fastighet och gästerna kan dyka i närheten. Novi Vinodolski ligger 22 km från lägenheten. Rijeka flygplats ligger 53 km bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Klaudio

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 45 €

Lägenhet Vito ( Senj)

Lägenhet VITO ligger i Senj, i ett lugnt område omgivet av grönska... Hela appen har 50m2, innehåller kök, vardagsrum (bäddsoffa) och matplats, stort rum med dubbelsäng + enkelsäng och badrum med dusch och toalett ies. Det finns gratis Wi-Fi, luftkonditionering och privat parkering. Gästerna kan också använda den stora terrassen och grillen i trädgården! Avståndet till centrum och stranden är ca 800m (1 min med bil, 10 min till fots). Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Vito

Från havet 900 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Maris Experience ( Senj)

Maris Experience lägenheter ligger precis vid ingången till staden Senj, i ett lugnt bostadsområde, precis ovanför den lokala motorvägen, med fri utsikt över havet, Kvarneröarna och Velebit. De är ett idealiskt val för par eller familjer. Det speciella med detta boende är det faktum att huset är helt anpassat för en bekväm vintervistelse på denna specifika plats där den berömda Senj Bura-vinden blåser, ren luft fyller dina lungor och kroppen och själen aktivt vilar från liv och rörelse av vardagen. Så, med hjälp av vänliga värdar, kan du planera en verkligt underbar vistelse full av upplevelserika aktiviteter. Provsmakning av ost och honung, vandring på Velebit, en resa till öarna Krk och Cres, en lokal karneval, fester i Senj, en resa till Plitvice, utforskning av spektakulära fotografiska platser, promenader i vikar och lokala städer... Allt detta kan utgör en idealisk semester inte långt från civilisationen, men med en spänning av djup ren avkoppling. När det gäller själva huset har vi tre smakfullt inredda lägenheter för två personer vardera. Två av dem rymmer två barn i soffan. Treglasfönster, kvalitetsisolering och ett modernt värmesystem är en garanti för komfort som sällan ses i liknande semesterbostäder vid Adriatiska kusten. Övervakningskameror garanterar fullständig säkerhet, och själva lägenheterna har fullt utrustade kök, badrum, stark och stabil internetuppkoppling... Boendet är därför ett idealiskt val för en semester i, efter Hvar, den soligaste platsen i Kroatien. Det kan bland annat också bli ditt vikariat om du har en livsstil som gör att du kan ta ditt arbete med dig. Hjälpsamma värdar finns här för att ge hjälp efter dina behov och för att svara på alla dina ytterligare frågor.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Maris Experience

Från havet 50 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 70 €

Lägenheter Vesna ( Senj)

Våra lägenheter ligger i den lilla kuststaden Senj, vid foten av Velebita. I familjehus finns två lägenheter. Första lägenheten är för 4 personer och ligger på första våningen. Lägenheten har två sovrum, vardagsrum, kök, matsal, badrum och balkong. Den andra lägenheten ligger på bottenvåningen och består av ett sovrum med tre sängar, kök, badrum, vardagsrum och har tillgång till trädgården.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vesna

Från havet 100 m
Kapacitet 7 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Bobinac ( Senj)

Det är vårt nöje att presentera för dig Bobinac-sviter, bekväma luftkonditionerade lägenheter som ligger på andra våningen och bottenvåningen i ett privat hus, byggt bokstavligen 50 meter från havet och 300 meter från stadens centrum. Bobinac lägenheter ligger i en lugn del av staden utan mycket trafik och folkmassor och ändå bara några steg än vad som behövs för en trevlig och avkopplande semester. Bobinacs lägenheter är en kombination av sann vila, långt från buller, industriella föroreningar och hektiska galenskaper i vardagen, utan att offra alla bekvämligheter med dagens moderna teknik. Vårt hus har 4 lägenheter. Alla kök är utrustade med diskho, kylskåp, spis och alla nödvändiga redskap, och kommer att ge dig möjligheten att laga mat hemma. Dessutom beroende på vilken lägenhet du väljer eller vilken som finns, tillsammans med en tvättlapp, toalettpapper, schampo, tvättmaskin och toalettskåp i alla tvättrum finns även ett duschrum. Sviten väntar på dig och satellit-TV-mottagare och tillhandahåller trådlöst internet. På andra våningen finns tre sviter, två lägenheter i en lägenhet fyra personer (2 +2), en av sex (2 +4). På bottenvåningen finns en lägenhet med kapacitet för 8 personer (4 +4). Varje lägenhet har en balkong med vacker utsikt över havet. Det är viktigt att notera att varje lägenhet har en parkeringsplats framför huset. Om du bestämmer dig för att semestra i våra lägenheter kommer vi att ta emot dig som vänner i vårt hem och informera dig om vad som är viktigt för dig att du bättre kan spendera din fritid i vår stad. Vi erbjuder också en mängd olika uthyrningsbåtar och fartyg och organiserar dag- och nattutflykter. Kom och koppla av i våra lägenheter och i den underbara staden Senj.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bobinac

Från havet 50 m
Kapacitet 18 personer

Pris från 60 €

Semesterhus Lea ( Senj)

Lägenheten är rymlig, hemlig och ger fullständig integritet. Lägenhet Lea har 60 kvadratmeter med terrass framför. Består av: - Badrum (dusch och badkar), - Sovrum med king size-säng, - Kök (elektrisk och gasspis, diskmaskin, kyl och frys, kaffebryggare, brödrost och bestick) - Vardagsrum - Soffa konverterar till bäddsoffa för två vuxna. Bakom lägenheten finns den stora trädgården (150m2) med grill (endast för gäster) Lägenheten ligger i staden 300 m från stadens centrum där det finns en lokal marknad och restaurangen, 300 m till köpcentret och 700 m till kusten. Från Senj kan du ta en dagsutflykt till: huvudstaden Zagreb (2 timmar med bil), liksom till öarna Krk, Rab och Pag. Du kan också besöka två kroatiska nationalparker: Norra Velebit (30 km) och Plitvice Lakes (100 km). Några av de viktigaste händelserna under sommaren är: Dagar av Uskok, Senj Evening Concert-Senj, Musical Gangs Festival, Senj Summer Games, Segling Regatta, International Senj Summer Carnival. Närmaste flygplatser: Rijeka (50 km), Zagreb (170 km), Zadar (172 km). Staden Senj är ansluten till alla större europeiska städer via bussterminalerna Zagreb och Rijeka och tågstationerna. Europeiska linjerna E61, E71 och E751 leder dig till staden Senj. Om du reser med bil hittar du alltid en fri offentlig parkeringsplats nära lägenheten.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Lea

Från havet 700 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 24 €

Lägenhet Soja ( Senj)

faciliteter - Semesterlägenhet: Sovrum dubbelrum, dubbelsäng, parkett, med havsutsikt rumsrum, vardagsrum och kök - en enhet: bord och stolar för varje person: ett extra alternativ för att sova på en soffa: med terrass: parkett: bord och stolar för varje person, köksredskap, krukor, bestick, etc., diskmedel, el / gasspis, antal ringar: 4, ugn, kylskåp med frysfack, kaffebryggare, strykjärnbadrum med toalett, med badkar Sängkläder ingår i veckoslutet, handdukar (1 stor, 1 liten / per person och vecka), satellit-TV, inga husdjur, internet (WLAN), daglig avgift: 1,00 Euro, el, gas och Vattenkostnad enligt förbrukning (ingår ej i priset), Priserna inkluderar följande extramaterial: Tvätta sänglinne (veckovis), slutstädning och normal användning av el, gas och vatten. Terraceterrace i gården (passage), gemensam terrass, Terrass med havsutsikt, Det finns ett bord och stolarna för balkongen. Ta med egna solstolar och resten., Parasoll, terrassens yta: 25 m? utomhus grillplats, kan du ta med egen grill, parkeringsplats

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Soja

Från havet 200 m
Kapacitet 3 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Darina ( Senj)

Om fred, hav, sommar, sång av syrsor och doften av immortelle är vad du letar efter, då kommer Lukovo att skämma bort alla dina sinnen. Lägenhet i hjärtat av Lukovo har 2 sovrum med havsutsikt, stor terrass och grill, kök, badrum och vardagsrum. 200 meter bort finns en vacker klapperstensstrand perfekt för familjer med små barn och äldre.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Darina

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Larma - Senj ( Senj)

Om du vill tillbringa din semester i privat boende på ett lugnt ställe, vill du njuta av den vackra naturen, så uppmanar vi dig att besöka oss. Lägenheterna Larma är fullt möblerade och har alla ett badrum, kök och terrass. Våra gäster har en privat parkering och en grill i trädgården. Vi ser fram emot att se dig njuta av det kristallklara havet, den vackra naturen och vår gästfrihet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Larma - Senj

Från havet 900 m
Kapacitet 19 personer

Pris på förfrågan

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Anita ( Senj)

Vi är familjen Tomljanovic, vi erbjuder tjänster av boende alla som vill spendera sina semester på Adriatiska havet, i liten plats Sibinj. Sibinj har en rik historia, och den som kommer kommer inte ångra. Vackra havet ännu vackrare stränder gör din semester trevlig och oförglömlig. Huset ligger på ett vackert läge, bara 150 meter från stranden och 50 meter från marknaden så att du kan qicklly supplay med mat. Om du inte vill laga mat själv kan du välja mellan många restauranger där du kan få toppkvalitets fisk eller köttmat. Du kan komma till dessa restauranger till fots på några minuter så du behöver inte oroa sig för bil eller trafik, i stället för att Du kan njuta av din familj i lätt promenad till restaurangen och ha trevlig middag eller kvällsmat. Om du är intresserad och du vill spendera din semester på idealisk plats, kontakta oss och boka din ankomst.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Anita

Från havet 100 m
Kapacitet 30 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Dora ( Senj)

Apartment DORA erbjuder husdjursvänligt boende i Senj, 13 km från Baška och 27 km från Crikvenica. Fastigheten ligger 48 km från Novalja och gratis privat parkering erbjuds. Ett kylskåp och en spishäll finns i köket och ett eget badrum. En TV är tillgänglig. Gratis trådlöst nätverk. Lopar ligger 23 km från Apartment DORA, medan Krk ligger 27 km bort. Rijeka flygplats ligger 38 km från fastigheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Dora

Från havet 400 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Maša ( Senj)

Lägenhet i centrum av 3 sovrum med 3 dubbelsängar. 2 badrum. 3 parkeringsplatser

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Maša

Från havet 300 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 150 €

Rum Bero ( Senj)

Rum med havsutsikt, balkonger och med privat strand. Varje rum har ett eget externt badrum. Rummen är luftkonditionerade och har balkonger och avgiften är 10 EUR per dag. Gratis wifi Jag parkerade nära huset. Bottenvåningen är ett dubbelrum med privat badrum utanför. Framför rummet sitter sitta för gästrummen. Terrassen erbjuder utsikt över havet och trädgården.

Kategorisering Kategorisering - Rum Bero

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Karita ( Senj)

s

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Karita

Från havet 100 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 60 €

Lägenhet Ante ( Senj)

Lägenheten ligger i ett mycket lugnt område från centrala Senj 500 meter, 450 meter, från 450 meter, 300 meter från snabbköp och bankomat. Lägenheten består av ett sovrum med dubbelsäng, badrum och ett kök med sittgrupp. Gästerna har tillgång till gratis internet och luftkonditionering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Ante

Från havet 450 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 40 €

Lägenhet MA-RE ( Senj)

Detta fritidshus ligger i en bosättning utanför staden Senj. , på övervåningen finns tre sovrum med eget badrum, kök och vardagsrum. Koppla av på balkongerna med ett glas gott vin. På bara några minuters promenad kan du nå stränderna, restaurangerna och. Senj är känt för sitt historiska arv och sommarkarnival i början av augusti. Tillbringa en dagsutflykter till nationalparkerna och njut av den unika naturen, liksom de vackra öarna Rab, Pag och Krk.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet MA-RE

Från havet 100 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 75 €

Lägenheter MADI ( Senj)

Familjelägenheter MaDi ligger på norra Adriatiska havet i Kvarner i den historiska staden Senj och deras kvalitet och standard är anpassade till din bekymmerslösa och avslappnade semester. Huset består av ett sovrum med badrum och tre lägenheter och alla lägenheter och rum har luftkonditionering, balkong/terrass med utsikt över havet, grill, parkering. Nära till nationalparker, öar och andra turistcentra gör att du kan göra dagsturer i syfte att bli bättre bekanta med de kulturella, historiska och andra sevärdheterna i Republiken Kroatien. i en oas av orörd natur bort från folkmassorna och föroreningarna. Jag hoppas att vi åtminstone lite har trollat fram ett erbjudande om boende.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter MADI

Från havet 200 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Guest House Adria ( Senj)

Apartman Guest House Adriais ligger i Senj, bara 500 meter från stranden, 600 meter från fästningen Nehaj. House Guest House Adria har en vacker panoramautsikt över Adriahavet och ön Krk. Huset har en trädgård med grill, 2 separata sovrum och vardagsrum med balkong och havsutsikt, ett fullt utrustat kök, ett badrum med dusch. Tvättmaskin, diskmaskin, handdukar och gratis internetuppkoppling med Wi-Fi är tillgängliga och gratis. Dess 90 m² boyta ger modern bostadskomfort och rymmer 4 personer. House Jelena erbjuder boende med luftkonditionering. Det finns gratis parkering på området. Närmaste livsmedelsbutik ligger 300 meter bort, och restauranger ligger 600 meter från boendet. Gamla stan, slottet Nehaj och närmaste strand ligger 10 minuters promenad från lägenheten. Krks flygplats ligger 45 km bort. Från Senj kan du göra dagsutflykter till öarna Krk, Rab och Goli otok, eller nationalparkerna Velebit och Plitvicesjöarna. Huset ligger centralt och ändå väldigt tyst. Du kommer att känna dig som hemma hos oss. :-)

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Guest House Adria

Från havet 500 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 90 €

1 recensioner - 5/5
Lägenhet Juretić ( Senj)

Ettrumslägenheter Juretić 2+2 ligger i staden od Senj. Från balkongen har du en vacker utsikt över havet och ön Krk. Anläggningen erbjuder luftkonditionerat boende med Wi-Fi och ett utrustat kök. Närmaste strand ligger 70 meter från byggnaden, och 100 meter längre ligger stranden Draga. Iz ligger 600 meter från centrum där det finns många kaféer och restauranger. Novi Vinodolski är 17 km avstånd, Crikvenica är 28 km avstånd.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Juretić

Från havet 60 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 80 €

Turistguide - Senj

Senj  - Vapen Senj är en gammal fiske- och turiststad i Lika-Senj län i Kroatien. Det ligger på östkusten av Adriatiska havet, vid foten av Velebitberget mitt emot ön Krk. Senj-området var bebott sedan förhistorisk tid då här bodde forntida illyriska folket Japodes, följt av liburner och romare. På 900-talet bosatte sig kroaterna här och på 1100-talet grundades Senj stift. På 1200-talet kom det under Frankopans administration och på 1500-talet byggdes fästningen Nehaj för skydd från turkarna. Först efter att det turkiska hotet hade passerat på 1700-talet och genom att bygga Josephine-vägen som kopplade Senj till Karlovac började eran med utveckling och välstånd. Senj har idag cirka 8 000 invånare som bedriver fiske, varvsindustri och turism. Boende erbjuds på flera hotell, campingplatser och i många rum och lägenheter i ett privat familjehus. När du är i Senj, se till att besöka symbolen för staden, fästningen Nehaj, som var på 1500- och 1600-talets bas av Uskoks i kampen mot osmännen. I centrum ligger palats från familjen Vukasović från 1300-talet, där det idag är stadsmuseum med en intressant arkeologisk, etnologisk och naturvetenskaplig samling. I gamla stan finns också en vacker katedral av antagandet av Mary från 1100-talet, som rekonstruerades och utvidgats under århundradena och slutligen 1950 fick sitt nuvarande utseende. Du kan koppla av på några välskötta stränder som har en mängd olika funktioner och ett klart hav. Älskare av aktiva semestrar kan utforska den undervattensvärlden i Senj, vandra och cykla i vildmarken på Velebit berget och norra Velebit nationalpark och segla. Gastronomi-erbjudandet från Senj är en unik och intressant blandning av medelhavsmat med massor av fisk och skaldjur och kontinental mat från inre och bergen i inlandet. Besök Senj, denna gamla stad och tillbringa en semester där Adriatiska havet möter det mäktiga Velebit berget. Sök efter billigt privat boende i Senj och omgivningar. Lägenheter, rum och fritidshus billigare upp till 40% utan dyra byråavgifter. Välkommen till Senj!

Senj Väderprognos