Lägenheter och privat boende Krk - Stara Baška

Stara Baška är en liten turistort på den sydvästra sidan av ön Krk. Det är en del av Punat kommun och har cirka 100 fastboende. Stara Baška sträcker sig längs två kilometer från kusten och det finns många vackra stränder och kristallklart hav. Stara Baška byggdes på 1300-talet när flyktingar flydde framför de turkiska invasionerna och grundade en by här. Bortsett från fårodling bedrev invånarna i Stara Baška också fiske. På...

Sortera efter:

Lägenheter Galun, Rosso & Albatros

Krk - Stara Baška

Från havet 150 m
Kapacitet 12 personer

från 75 €

Lägenheter Haus Lenko

Krk - Stara Baška

Från havet 80 m
Kapacitet 22 personer

från 55 €

Lägenheter Jadrita

Krk - Stara Baška

Från havet 50 m
Kapacitet 7 personer

på förfrågan

Lägenheter Sunshine Residence

Krk - Stara Baška

Från havet 150 m
Kapacitet 6 personer

från 60 €

Lägenhet Pepi

Krk - Stara Baška

Från havet 50 m
Kapacitet 2 personer

från 50 €

Lägenhet Kamenik

Krk - Stara Baška

Från havet 80 m
Kapacitet 2 personer

från 55 €

Lägenheter Galun, Rosso & Albatros ( Krk - Stara Baška)

Vårt hus består av tre lägenheter Albatros (bottenvåningen), Rosso (första våningen) och Glaun (andra våningen). Byn Stara Baška är 2 km lång och vårt hus ligger 500 meter från ingången i byns övre del. Lägenheterna är för 4 personer med möjlighet till en extrasäng på gästens begäran. Utrustad med allt du behöver (gratis WiFi, SatTV, parkering, sängkläder, handdukar och mer). Närmaste strand är 150 meter.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Galun, Rosso & Albatros

Från havet 150 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 75 €

Lägenheter Haus Lenko ( Krk - Stara Baška)

Haus Lenko ligger i Stara Baska, i södra delen av ön Krk. Hela platsen är full av strand och stränder, från sandstranden till de steniga. Stara Baska ligger långt ifrån Punat 8 km, från Krk 16 km, från Krčki mest (bro) 45 km, och från Rijeka 70 km. Från huset till stranden är det bara 3 minuters promenad, i närheten finns det restauranger och kaffebutiker, butiken ligger i centrum (3 minuter med bil) och i lägret, som ligger 2 kilometer från huset. Huset innehåller 8 lägenheter med parkering. Varje lägenhet har en balkong med havsutsikt (förutom lägenhet nummer 6). I varje lägenhet finns luftkonditionering och gratis Wi-Fi. Det finns 2 lägenheter för 4/5 personer och ytterligare 6 lägenheter för 2/3 personer

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Haus Lenko

Från havet 80 m
Kapacitet 22 personer

Pris från 55 €

Lägenheter Jadrita ( Krk - Stara Baška)

Vi erbjuder boende i lägenheter för 3 eller 4 personer i vackra Stara Baška på ön Krk. Stara Baska är känd för sina vackra stränder, vissa är nära, men vissa är gömda och kan endast nås med båtar. För dem som kommer med båt kommer det att finnas intressanta vikar mellan Punat och Stara Baška, där de kommer att hitta vackra stenstränder och kristallklart hav. Det finns fred och tystnad - orörd natur. Otvetydlig erfarenhet! Stara Baška, bara 9 km från Punat, är känd för sina stränder som besöks av många turister.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jadrita

Från havet 50 m
Kapacitet 7 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Sunshine Residence ( Krk - Stara Baška)

Semestermedel, ta din tid och lämna allt bakom dig under några dagar. Allt detta är möjligt i våra semesterlägenheter där du hittar din personliga oas av komfort. Du kan välja mellan flera lägenheter som rymmer 2-5 personer och kommer att imponera på dig med en privat havsutsikt balkong eller en terrass. Stara Baška är en magnifik liten by med de vackraste stränderna på Krk ön. Det är inte ett typiskt semestermål, men en plats där du fortfarande kan få en sann lokal upplevelse. Byn är perfekt för natur- och fredsälskare, vandrare, familjer och äventyrare. Det är känt av många små vikar, kristallklart vatten, landskapet, fred och unikhet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Sunshine Residence

Från havet 150 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 60 €

Lägenhet Pepi ( Krk - Stara Baška)

Lägenheterna "Pepi" ligger i Stara Baška, en av de vackraste små byarna på ön Krk. Du kommer att vara glad med en rad härliga stränder längs kusten, liksom kristallklart hav. Endast 9 km från Punat och 18 km från Krk. Båda lägenheterna ligger på första våningen i ett familjehus och erbjuder boende för två vuxna och barn. Apt 1 - består av ett kök, (spis, kylskåp, vattenkokare). Badrum (duschkabin, sinc och toalett). Från köket går du in i sovrummet (det är allt öppet utrymme) där finns dubbelsäng för två personer och våningssängar för barn). Från sovrummet utgång till balkongen med vacker och magnifik utsikt till havet och närliggande öar Cres och Lošinj. Apt 2 - Det finns kök utrustat med spis för matlagning, kylaggregat och vattenkokare). Badrum med duschkabin, sinc och toaletten. Från köket går du in i sovrummet (det är allt öppet utrymme) där finns dubbelsäng för 2 personer och extra säng för ett barn. Utgång till balkongen med en fin havsutsikt. Framför båda lägenheterna finns en stor terrass med bord och stolar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Pepi

Från havet 50 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Kamenik ( Krk - Stara Baška)

Lägenhet för två personer, 4 stjärnor, ett sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett (dusch), fullt utrustat kök (ugn, diskmaskin) utomhusgård, lägenhet på bottenvåningen, trädgård i Medelhavet, parkering vid huset, i hyran är allt , parkering, turistskatt, tv, wi.fe, luftkonditionering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Kamenik

Från havet 80 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 55 €

Turistguide - Krk - Stara Baška

Krk - Stara Baška  - Vapen Stara Baška är en liten turistort på den sydvästra sidan av ön Krk. Det är en del av Punat kommun och har cirka 100 fastboende. Stara Baška sträcker sig längs två kilometer från kusten och det finns många vackra stränder och kristallklart hav. Stara Baška byggdes på 1300-talet när flyktingar flydde framför de turkiska invasionerna och grundade en by här. Bortsett från fårodling bedrev invånarna i Stara Baška också fiske. På grund av sin unika naturskönhet och många stränder är ekonomin i dag dock turismen. Nästan varje familjshus erbjuder boende i lägenheter eller rum, så boende utom i det närliggande lägret finns exklusivt i privata familjehus. Platsen är väldigt tyst och idyllisk och är perfekt för en trevlig familjesemester och för de som vill koppla av från stadens buller och föroreningar. Ön Krk erbjuder många intressanta, naturliga och kulturella attraktioner och evenemang, så Stara Baška kan vara en idealisk plats att upptäcka hela ön Krk, liksom den närliggande ön Cres och Rab, som är mycket välkopplade med Krk. Kontakta direkt ägare av privat boende i Stara Baška, boka din perfekta lägenhet och tillbringa en oförglömlig semester i denna idylliska lilla badort. Välkommen till Stara Baška!

Krk - Stara Baška Väderprognos