Lägenheter och privat boende Sveti Juraj

Sveti Juraj är en liten kustby vid foten av Velebit, 10 kilometer söder om staden Senj. Under de förhistoriska tiderna här var den lilla byn Lopsica, och på den gamla kyrkogården kan det fortfarande ses resterna av den medeltida kyrkan St Philip och James. Idag bor här cirka 700 invånare främst engagerade i fiske och turism. Det tillhör administrativt staden Senj. I mitten finns en vacker strand, och de som vill ha lite mer intimitet och...

Utvalda lägenheter och privata boende i Sveti Juraj

Sortera efter:

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Borić

Sveti Juraj

Från havet 150 m
Kapacitet 6 personer

från 25 €

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Borić ( Sveti Juraj)

Lägenheter Borić ligger bara två hundra meter från centrum av Sveti Juraj med vacker utsikt över havet, stranden och öarna. Vi erbjuder två välutrustade boende enheter: en studio för två personer - 48 m2 och en lägenhet för fyra personer - 56 m2. Båda lägenheterna har täckta balkonger, en terrass och säker parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Borić

Från havet 150 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 25 €

Turistguide - Sveti Juraj

Sveti Juraj  - Vapen Sveti Juraj är en liten kustby vid foten av Velebit, 10 kilometer söder om staden Senj. Under de förhistoriska tiderna här var den lilla byn Lopsica, och på den gamla kyrkogården kan det fortfarande ses resterna av den medeltida kyrkan St Philip och James. Idag bor här cirka 700 invånare främst engagerade i fiske och turism. Det tillhör administrativt staden Senj. I mitten finns en vacker strand, och de som vill ha lite mer intimitet och avskildhet kan hitta sin lugn i många dolda vikar. Bosättningen är väldigt lugn och tyst utan stora sommarmassor, därför är den idealisk för alla som vill undkomma stadens buller och föroreningar. Förutom att vara en turistort, är Sveti Juraj också känd för produktion av blommhonung. I närheten ligger Northern Velebit National Park som kommer att glädja alla älskare av natur och vandring. Boende erbjuds uteslutande i privata lägenheter, rum och fritidshus inom privat familj boende. Kontakta direkt ägarna till privat boende och tillbringa en lugn familjesemester på denna lilla idylliska plats vid foten av Velebitberget. Välkommen till Sveti Juraj!

Sveti Juraj Väderprognos