Lägenheter och privat boende Peroj

Peroj är en liten fiske- och jordbruksby i Istria län i Kroatien. Det ligger på västkusten i Istrien, bara en kilometer från kusten och vackra stränder. Administrativt tillhör det Vodnjan kommun som ligger bara 6 kilometer bort. Peroj var en välkänd utväg tillbaka under romartiden när den kallades Praetoriolum (Casale Petriolo). Efter pesten på 1500-talet övergav bosättningen tills den återupprättades på 1600-talet, då 13 familjer...

Utvalda lägenheter och privata boende i Peroj

Sortera efter:

Lägenheter Berat

Peroj

Från havet 600 m
Kapacitet 20 personer

från 50 €

Lägenheter Anka

Peroj

Från havet 950 m
Kapacitet 16 personer

på förfrågan

Lägenheter Marinković

Peroj

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Nešić

Peroj

Från havet 700 m
Kapacitet 20 personer

på förfrågan

Lägenheter Branka

Peroj

Från havet 800 m
Kapacitet 6 personer

från 50 €

First minute erbjudande

Semesterhus Vila Nikolas 1

Peroj

Från havet 250 m
Kapacitet 5 personer

från 70 €

First minute erbjudande

Semesterhus Vila Nikolas 2

Peroj

Från havet 250 m
Kapacitet 9 personer

från 250 €

Lägenheter Berat ( Peroj)

**** Lägenheter I / II / III: Tvåbäddsrum (4 + 2), vardagsrum, kök, grunt SAT / TV, badrum - dusch, luftkonditionering, WiFi, balkong med havsutsikt. *** Rum 2: Dubbelrum (2 + 0), Delat kök, Grunt SAT / TV, Badrum - Dusch, Luftkonditionering, WiFi. *** Rum 3: Trippelbäddsrum (2 + 1), delat kök, grunt SAT / TV, badrum - dusch, luftkonditionering, WiFi, balkong med direkt havsutsikt. *** Studio 4: Dubbelrum (2 + 0), litet kök, grunt SAT / TV, badrum - dusch, luftkonditionering, WiFi, balkong med direkt havsutsikt. *** Studio 5: Två bäddsrum med dubbelsäng (2 + 2), litet kök, grunt SAT / TV, badrum - dusch, luftkonditionering, WiFi, balkong med direkt havsutsikt. *** Rum 6: Trippelbäddsrum (2 + 1), delat kök, grund SAT / TV, badrum - dusch, luftkonditionering, WiFi, balkong med delvis havsutsikt. *** Rum 7: Dubbelsäng (2 + 0), Delat kök, Grunt SAT / TV, Badrum - Dusch, Luftkonditionering, WiFi, Balkong med delvis havsutsikt. Turistskatt är cirka 1 EUR per person / dag, registrering är cirka 2 EUR per person (inklusive). Erbjudanden i och runt Peroj: Restauranger, kaféer, frisörer, butiker, köpcentra, tennis, volleyboll, dykning, segling. Pula Pula är en av de äldsta städerna på östra Adriatiska kusten, en stad som har funnits i tre årtusenden. Det är ett riktigt nöje att ligga på åtta kullar och promenera genom de intrikata gatorna och titta på fasaderna på färgglada hus. Efter storleken på de byggda kusterna och av utrustningen. Pula kallas en kulturstad, konserter och film. De stora evenemangen på Pula Arena markerar varje sommar och garanterar en bra semester full av intressanta evenemang. Olika konserter, operaer och den oundvikliga filmfestivalen återupplivar Pula Arena varje år. Brijuni Brijuni är en ögrupp utanför Istriens västkust, vars vackraste del förklarades som en nationalpark 1983. De ligger cirka 6 km från Pula, åtskilda av Fažana-kanalen, genom vilka en färja från Brijuni till Fažana-hamnen dagligen. Brijuni Zoo är utomhus, så djur strövar fritt på ön och det finns en safaripark. Sporten i Brijuni erbjuder verkligen allt: ridning, golf, tennis, segling, vindsurfing, hyra cyklar och båtar, dykning och många idrottsplatser, lekplatser och gym finns till gästernas förfogande.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Berat

Från havet 600 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Anka ( Peroj)

Välkommen! Nybyggt hus i Peroj - inte långt från Pula (9 miles), hyr 4 lägenheter vardera för 4-6 personer. De ligger på första och andra våningen och de har en tydlig utsikt över havet där du kan njuta av de vackra solnedgångarna. Alla lägenheter har nya möbler och fullt utrustade kök. Det finns sängar och stolar för att mata barnet. Sängkläder och handdukar är tillgängliga från oss. Användningen av luft är gratis. I trädgården finns en öppen spis och trädgårdsmöbler, bordtennis, bordfotboll, gungor, glidbanor, gungor för spädbarn, plasthus och speciellt mycket leksaker, plastplattor för simning, flippers och mycket mer. Gäster med hundar är också välkomna till oss. Parkering är på gården på natten är upplyst och kan ses från balkongen. Dörren öppnas / stängs med fjärrkontrollen. Slutstädning och turistskatt ingår. I Peroj vi pizzeria och restaurang, ett bageri, två butiker för mat och tennisbana. Stranden har gratis parkering och en hund kan tas med dig. Det finns möjlighet att få tillstånd att fiska !!!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Anka

Från havet 950 m
Kapacitet 16 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Marinković ( Peroj)

I vårt familjehus finns 2 lägenheter, vardera har en yta på 44 m2 och består av: ett badrum (tvättmaskin), ett sovrum (dubbel bad och garderob), ett vardagsrum (2 fler bäddsoffor) och en mini - kök (spis, kylskåp, kaffebryggare), takterrass (9 m2) med utsikt över Adriatiska havet och Brijuniöarna. Det finns också luftkonditionering, satellit-tv-internet och utomhusgrill till ditt förfogande, samt ett utrymme på parkeringsplatsen på gården. Lägenheterna kan hyras året runt (centralvärme). Avståndet från lägenheterna till stranden är 800 m, och i själva byn finns flera restauranger och butiker 300-500 m från lägenheterna. Vi är redo att välkomna dig! Ha en säker resa.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Marinković

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Nešić ( Peroj)

Nesic Apartments ligger i en liten lugn stad Peroj, men nära de världsberömda städer som Pula (10 km) och Rovinj (25 km, Pula (3 km). Lägenheterna är i en byggnad byggdes 2010. Förutom byggnaden är en täckt terrass utrustad med en grill som är användningen av våra gäster.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Nešić

Från havet 700 m
Kapacitet 20 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Branka ( Peroj)

Lägenheten ligger i byn Peroj Lägenheten ligger i centrum av byn, i ett lugnt område, 20 m från affären och 100 m från restaurangen. Sea ligger 800 m bort. Lägenheten rymmer hela 2 våningen, det är bekvämt med 2 stora sovrum, badrum och stor vardagsrum med utdragbar soffa. Lägenhet har två balkonger, en täckt med bord och stolar, den andra är med grill. Tillgänglig är TV 107cm, DVD, Hi-Fi och gratis WI-FI internet.Partly havsutsikt.Parkering i gården nära huset. Peroj är Villlage i västra Istrien, nära havet. Det är lugnt ställe med flera restauranger och butiker. Välkommen med buss till Pula och Fažana. Stränderna är inte så trångt, med kristallklart vatten, idealiskt för avkopplande semester.3 km från Peroj är Fažana, liten stad med många restauranger och en vacker strandpromenad längs havet.10 km bort är Pula. med gamla romerska monument (colosseum, triumfbåge, etc ..) Lägenheten har utsikt över Brioni, nationalparken som har en vacker natur. Det finns dagsutflykter med båt till Brioni från Fažana. Busstationen ligger mindre än 100 m från lägenheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Branka

Från havet 800 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 50 €

Semesterhus Vila Nikolas 1 ( Peroj)

Hus Nikolas 1 ligger i den lilla byn Peroj, 2 km från Fažana och Vodjan och 7 km från staden Pula. Byn Peroj är idealisk för en lugn semester och har naturliga stränder som är steniga och steniga. På sommaren finns det olika festivaler med lokala specialiteter och en teater för barn. Hus Nikolas 1 är litet vackert hus med havsutsikt och 500 m² stor trädgård. Detta hus har 2 sovrum, 1 vardagsrum med kök, 1 badrum, terrass, grill, fri parkering, TV och wi-fi, luftkonditionering. Avståndet från havet och kiselstranden är 250 m. Om du letar efter en härlig, lugn plats i hjärtat av naturen nära havet, kom och besök vår plats. Du kommer att gilla det!!

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Vila Nikolas 1

Från havet 250 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 70 €

Semesterhus Vila Nikolas 2 ( Peroj)

Villa Nikolas 2 ligger i den lilla byn Peroj, 2 km från Fažana och Vodnjan och 7 km från staden Pula. Byn Peroj är idealisk för en lugn semester och har naturliga stränder som är steniga och steniga. På sommaren finns det olika festivaler med lokala specialiteter och en teater för barn. Hus Nikolas 2 är ny vila med havsutsikt och 1 000 m² stor trädgård med pool och jacuzzi. Detta hus har 4 sovrum, 1 vardagsrum med kök, 4 badrum, 1 toalett, 4 terrass, grill, gratis parkering, TV och wi-fi, luftkonditionering. Avståndet från havet och kiselstranden är 250 m. Om du letar efter en härlig, lugn plats i hjärtat av naturen nära havet, kom och besök vår plats. Du kommer att gilla det!!

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Vila Nikolas 2

Från havet 250 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 250 €

Turistguide - Peroj

Peroj  - Vapen Peroj är en liten fiske- och jordbruksby i Istria län i Kroatien. Det ligger på västkusten i Istrien, bara en kilometer från kusten och vackra stränder. Administrativt tillhör det Vodnjan kommun som ligger bara 6 kilometer bort. Peroj var en välkänd utväg tillbaka under romartiden när den kallades Praetoriolum (Casale Petriolo). Efter pesten på 1500-talet övergav bosättningen tills den återupprättades på 1600-talet, då 13 familjer av den montenegrinska ortodoxa religionen kom till Peroj. Peroj har idag en befolkning på 800 invånare, varav de flesta är ättlingar till 13 montenegrinska familjer och som har bevarat sin kultur och seder. Traditionellt var invånare i Peroj engagerade i jordbruk, olivolja och vinproduktion och fiske, men idag utvecklas turismen snabbt. Lokala människor erbjuder boende i lägenheter, rum och fritidshus av hög kvalitet. Långa stenstränder, som sträcker sig längs kusten, är lämpliga för familjer med barn. Havet är mycket klart och rikt på fisk. Du kan smaka på berömda istriska specialiteter i lokala tavernor och restauranger. Under sommaren i Peroj organiseras olika fester, särskilt Peroj-festivalen, under vilka organiseras olika utställningar, turneringar, folklore-föreställningar och kvällskonsert. Omgivningarna i Peroj är idealiska för natur- och aktiva semesterälskare eftersom det har många vandringsleder och cykelleder. Från dagliga resor rekommenderar vi att du besöker Fažana, Brijuni nationalpark och den närliggande staden Pula. Vi inbjuder dig att besöka Peroj, denna lilla och lugna by i Istrien, där du kan tillbringa en idyllisk semester i en ren och orörd miljö. Sök efter billigt privat boende i Peroj. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och fritidshus i Peroj och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Peroj!

Peroj Väderprognos