Lägenheter och privat boende Valbandon

Valbandon är en liten turiststad i Istria län i Kroatien. Det ligger på västkusten i södra Istrien, bara 8 kilometer norr om staden Pula. Valbandon har 1 500 invånare, som främst bedriver turism, och erbjuder bekvämt boende i privata lägenheter, rum och fritidshus. Valbandon är uppkallad efter den medeltida italienska termen "vala abandonata" som betyder övergivna eller övervuxna bukten. Enligt arkeologiska fynd har detta område varit...

Utvalda lägenheter och privata boende i Valbandon

Sortera efter:

Lägenhet Deni

Valbandon

Från havet 650 m
Kapacitet 6 personer

från 70 €

Lägenhet PETRA - Villa Klara

Valbandon

Från havet 500 m
Kapacitet 4 personer

från 33 €

Lägenheter Nataly

Valbandon

Från havet 700 m
Kapacitet 3 personer

från 45 €

Lägenheter Valbandon

Valbandon

Från havet 700 m
Kapacitet 12 personer

från 25 €

Lägenheter Nikolic Paradise

Valbandon

Från havet 600 m
Kapacitet 14 personer

på förfrågan

Lägenhet Nataša

Valbandon

Från havet 1.5 km
Kapacitet 4 personer

från 45 €

Lägenheter Anita

Valbandon

Från havet 750 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenhet Hukić

Valbandon

Från havet 500 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Semesterhus Bianca

Valbandon

Från havet 400 m
Kapacitet 6 personer

från 140 €

Lägenheter Rudez

Valbandon

Från havet 300 m
Kapacitet 12 personer

från 75 €

Lägenhet Deni ( Valbandon)

Lägenhet Deni ligger i ett attraktivt läge nära havet och huvudstaden Fazana. Lägenheten ligger på andra våningen och består av två våningar. På första våningen finns ett vardagsrum med kök, sovrum, toalett och terrass. På andra våningen finns ett vardagsrum med kök, sovrum, toalett och terrass. Lägenheten är fullt utrustad med allt du behöver för att leva. Fastigheten har egen privat parkering. Husdjur är välkomna mot en extra kostnad.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Deni

Från havet 650 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 70 €

Lägenhet PETRA - Villa Klara ( Valbandon)

Lägenhet PETRA 2 + 2 är perfekt beläget i Fažana nära naturparken Brijuni, för familjer och ungdomar som vill vara bekväma och omges av de mest underbara stränderna, skogarna, vandringslederna, sportinnehåll, lekplatser, strandbarer och bra restourants. Det finns också stormarknader, shoping centar, groocery marknaden och allt du behöver. Du kan gå till staden, det är mycket nära. Lägenheten har underbar inredning som är utrustad med alla nödvändiga har 1 sovrum, 1 badrum, kök, vardagsrum, matsal och en underbar terrass som har en fantastisk utsikt över trädgården. Framför har vi också stor gård och lekplats. Gästerna har tillgång till joggingspår, stränder, vandringsleder, butiker, bakverk, apotek, kaféer, strandbarer, snackbarer, hyra en cykelbutik, restauranger, stadion, skönhetscentra, gym, busstation, nattklubbar ... Alltid tillgängliga. I lägenheten har vi ett bräde där det är skrivet var man ska åka, vad man ska se och var man ska äta. Också jag håller alltid på en dagsutflykt och rekommenderar vad som är bäst i Fažana och Istrien. Om du behöver en bilresa från flygplatsen, vänligen meddela mig att vi har vår taxiga chaufför som alltid är tillgänglig och han ger det bästa priset till våra kära gäster. Det finns en busslinje-busstation men självklart kan du alltid ringa en taxig för att hämta eller hyra en cykel över lägenheten. Du kan gå på Fažana - börja naturparken brijuni med skepp eller till centar Pula (amfiteater, teater, sjukhus, polis, banker, köpcentra ...) ligger bara fiu km från lägenheten. Du kan också alltid gå till fots eftersom allt är nära och anslutet. Stranden ligger över lägenheten-500m så att du inte behöver en bil, det är mycket bättre att gå till fots. Det finns många olika stränder, så du kan välja, beror på vilken typ od stranden du gillar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet PETRA - Villa Klara

Från havet 500 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 33 €

Lägenheter Nataly ( Valbandon)

Nataly lägenheter ligger i ett familjehus nära de lilla fiskeplatserna Fazana. Alla lägenheter är fullt utrustade med separata terrasser gratis internet, parkering inom huset samt fri användning av grönsaker från trädgården, som är ekologiskt odlad. Avståndet från havet är cirka 500 meter bort och stränderna är steniga och idealiska för familjer med barn. Butiker och restauranger ligger 150 meter bort. I närheten finns också Brijuni nationalpark och de många sevärdheterna i Pula, som ligger 5 kilometer. Fažana som små fiskeställen har flera restauranger med lokal mat och lokala specialiteter samt levande musik eller en viss upplevelse av sysselsättning för barn eller vuxna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Nataly

Från havet 700 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Valbandon ( Valbandon)

Anläggningen ligger i den vackra byn Valbandon nära Fazana och Brijuniöarna

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Valbandon

Från havet 700 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 25 €

Lägenheter Nikolic Paradise ( Valbandon)

Lägenheter Nikolic, ligger i byn Valbandon nära den lilla fiskeorten Pula. Vi erbjuder två lägenheter, en lägenhet på bottenvåningen som rymmer åtta personer och vars yta är 135 m2. En 6 +2 består av ett kök, matsal och vardagsrum, tre sovrum, ett badrum och ett duschrum. Ett av sovrummen erbjuder extra säng för en person. Om det behövs erbjuder vi också spjälsängar och barnstol. Lägenheten ligger på första våningen, rymmer sex personer, vars område är 130 m2. A 6 består av ett kök, matsal och vardagsrum, tre sovrum, ett badrum, ett duschrum och en terrass som kommer ut ur vardagsrummet. Om det behövs erbjuder vi också spjälsängar och barnstol. Båda lägenheterna har internetuppkoppling (Wi-Fi), luftkonditionering, tvättmaskin, satellit-TV. Inom vår sommardrädgård finns en täckt terrass med grill. Om du vill ha det lugnt, slappna av och komma bort från vardagens stress, är våra lägenheter perfekta för dig! Välkommen kära gäster! För ytterligare information, vi är tillgängliga.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Nikolic Paradise

Från havet 600 m
Kapacitet 14 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Nataša ( Valbandon)

Lägenheten ligger på bottenvåningen. Kapaciteten är 2 +2, max. 4 personer (idealisk för två personer eller familjer med ett eller två barn). Den har ett sovrum med en dubbelsäng, ett kök och ett vardagsrum med bäddsoffa, badrum och terrass, totalt 44 m2. Parkering är framför byggnaden

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Nataša

Från havet 1.5 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Anita ( Valbandon)

Lägenheten ligger i ett lugnt område och ligger 500 meter från stranden. Gästerna har en separat ingång till lägenheten och gratis parkering framför lägenheten. Lägenheten har en uteservering med bord och stolar med möjlighet att använda den befintliga grillen. Lägenheten har två sovrum med fyra sängar och, om nödvändigt, med säng för barn under 4 år.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Anita

Från havet 750 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Hukić ( Valbandon)

Aparmants i Valbandon nära Pula och Fažana. Lägenhet för 4 personer. AIR, trädgårdsmöbler, grill, internet, strykjärn, barnsäng, TV, satellit-TV, rökning tillåten. Avstånd: Restaurang 200 m, Ambulans 5000 m, Postkontor 3000 m, Diskotek 5000 m, Hotellpool 5000 m, Idrottsanläggning 2000 m, Bensinstation 2000 m, Marknad 100 m, Strand 500 m, Hav 500 m, centrum 3000 m .

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Hukić

Från havet 500 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Semesterhus Bianca ( Valbandon)

Semesterhus Bianca ligger i en lugn by Valbandon. Rummet är luftkonditionerat i vardagsrummet, köket är fullt utrustat, två badrum och tre sovrum ger den komfort som behövs för 6 personer. De två rummen har en dubbelsäng på 180x200 cm, medan ett rum har två enkelsängar på 90x200 cm. I sovrummen finns det fläktar. Gratis wi-fi, privat parkering. Känn sommaren på den stora täckta terrassen och njut av kvällsfesterna. Gården är helt inhägnad och säker för barn och husdjur. På gården finns en trädgårdsmöbler och grill. Besök vackra stränder med kristallklart hav och dra fördel av båtturen till nationalparken Brijuni, som kommer att trivas med sin flora och fauna. Attraktiviteten hos boende är verkligen platsen för objektet, närheten av de vackra och väl inredda stränderna, staden Pula och Fažana. Nära huset finns restauranger där du kan njuta av traditionell istrisk mat.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Bianca

Från havet 400 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 140 €

Lägenheter Rudez ( Valbandon)

Rymligt hus med två lägenheter och en pool. Båda lägenheterna är luftkonditionerade med två sovrum och en säng i vardagsrummet. A5 + 1 lägenheter består av två sovrum, vardagsrum, kök, matsal, badrum med tvättmaskin, terrass, luftkonditionering. Parkering för gäster är säkerställd. Lägenheterna är fullt möblerade och utrustade. Lägenheterna har gratis tillgång till stranden. Stranden är några minuters promenad - 300 m, det finns ett café, restaurang, butik, bra för barn - enkel tillgång till vatten, skugga och duschar. För din fullständiga avkoppling! Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Rudez

Från havet 300 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 75 €

Turistguide - Valbandon

Valbandon  - Vapen Valbandon är en liten turiststad i Istria län i Kroatien. Det ligger på västkusten i södra Istrien, bara 8 kilometer norr om staden Pula. Valbandon har 1 500 invånare, som främst bedriver turism, och erbjuder bekvämt boende i privata lägenheter, rum och fritidshus. Valbandon är uppkallad efter den medeltida italienska termen "vala abandonata" som betyder övergivna eller övervuxna bukten. Enligt arkeologiska fynd har detta område varit bebott sedan förhistorisk tid, men efter ett stort pestutbrott övergavs staden. Re-bosättningen började i mitten av 1800-talet och början av 1900-talet när den ekonomiska boom började. 1912 dekorerade Valbandon strand med 45 stugor och hotell Valbandon. Detta var början på turismen i Valbandon, som nu är mycket utvecklad, och turistutbudet är mycket mångsidigt och rikt. Den långa stenstranden i Valbandon är perfekt för familjer med små barn, medan tjocka tallskogar erbjuder skugga under de varma sommardagarna. Brijuni nationalpark ligger tvärs över Valbandon. Den består av 13 mindre och 2 större öar där du kan känna den magnifika harmonin mellan människors, djur- och växtliv. Traditionella rätter i Valbandonu kan smakas i restauranger och tavernor, och några av specialiteterna är lamm, svamp, bläckfisk, stråle, tryffel, olika typer av fisk ... Om du vill uppleva nattliv eller vill upptäcka det rika kulturella och regionens historiska arv, se till att du besöker Pula. Alla älskare av aktiva semestrar kommer att njuta av cykling på många cykelvägar i det inre av Istrien. Vi inbjuder dig att tillbringa din semester i Valbandon, denna lilla och lugna stad i Istrien, som kommer att glädja dig med dess naturliga skönhet och rika turist erbjudande. Sök efter privat boende i Valbandon. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och fritidshus och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Valbandon!

Valbandon Väderprognos