Lägenheter och privat boende Banjole

Banjole är en liten fiske- och turiststad i Istriens län i Kroatien. Det ligger på södra delen av den Istriiska halvön mellan två vackra vikar av Soline och Paltana. Administrativt hör det till staden Medulin. Banjole ligger bara cirka 8 kilometer från staden Pula. Bosättningen har en befolkning på 1 000 invånare som traditionellt bedriver jordbruk, fiske och mer nyligen inom turism. De flesta av beboarna erbjuder högkvalitativt boende...

Sortera efter:

Lägenheter Oliva d4

Banjole

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenheter Fornasar

Banjole

Från havet 150 m
Kapacitet 12 personer

från 26 €

Lägenheter Maya

Banjole

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenhet Mia

Banjole

Från havet 400 m
Kapacitet 4 personer

från 60 €

Lägenheter Dejo

Banjole

Från havet 300 m
Kapacitet 10 personer

från 60 €

Lägenhet Roža

Banjole

Från havet 80 m
Kapacitet 5 personer

från 55 €

Lägenheter Villa Biba

Banjole

Från havet 200 m
Kapacitet 13 personer

från 70 €

Lägenheter Greta

Banjole

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

från 90 €

Semesterhus Artemida

Banjole

Från havet 800 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

1 recensioner - 4.0/5

Lägenheter Miskovic

Banjole

Från havet 300 m
Kapacitet 2 personer

från 40 €

Lägenheter Oliva d4 ( Banjole)

Lägenhet Oliva ligger i en ny semesterby Volme, som en del av en liten by Banjole, nära Pula. Det tillhör Medulin kommun. Lägenheten är välutrustad med en stor balkong, kök, satellit-TV och delad pool. Den består av bottenvåningen där finns vardagsrum med kök, sovrum och toillete. På första våningen finns två sovrum. Parkering finns bredvid lägenheten och är gratis. Direkt bredvid poolen finns två grillar om våra gäster. I närheten finns det många cykelvägar och gångvägar, dolda vikar och steniga stränder. Det finns möjlighet att göra olika fritidsaktiviteter, som dykning, ridning, hoppning från fallskärm, tennis, golf, fotboll, mountainbike och segling. Älskare av hälsosam och utsökt mat kan hitta bra restauranger med fiskspecialiteter.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Oliva d4

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Fornasar ( Banjole)

Lägenheter Fornasar ligger i huset med 4 lägenheter. Två lägenheter ligger på bottenvåningen med en kapacitet på 2 + 1 personer på 36 m2, bestående av ett vardagsrum med kök med en extrasäng och ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch och tvätt maskin. Lägenheterna har en separat ingång och en liten gård med en täckt terrass och grill. En lägenhet på bottenvåningen rymmer 4 + 2 personer på 70 m2 och består av ett vardagsrum och ett kök med två extra sängar, ett sovrum med dubbelsäng, ett rum med två enkelsängar, en hall, badrum med toalett , dusch och tvättmaskin och separat toalett. Lägenheten har två små terrasser och en grill på gården. En lägenhet är på två våningar med en kapacitet på 4 personer på 68 m2, på bottenvåningen finns ett vardagsrum med kök och badrum med toalett och dusch och tvättmaskin, på golvet finns två rum en dubbelsäng och en med dubbelsäng, har en liten terrass på bottenvåningen med en täckt terrass och grill. Alla lägenheter har en separat ingång och en parkeringsplats med en täckt pergola. Huset byggdes 2008. från tegelstenar med alu. låssmed. Varje lägenhet har luftkonditionering som tillåter uppvärmning och kylning. Huset ligger i en lugn del av Banjol, 50 m från huvudvägen och 150 meter från stranden vilket är idealiskt för barn och vuxna, en del av kiselstranden och den andra klippiga kusten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Fornasar

Från havet 150 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 26 €

Lägenheter Maya ( Banjole)

Maya-huset med 2 lägenheter för 6/2 personer (max 8 personer). APARTMENT för 2 personer Information: - Kategori: 3 stjärnor, första våningen, 27 m2 yta, gemensam trädgård 150 m2, 800 m avstånd från stranden, bort från tung trafik väg 200 m, parkering Information om rum: 1 dubbelsäng, yta på rummet 14 m2, tv-satellit. Kök: 7 m2 yta, porslin, bestick, köksredskap och köksredskap enligt antal personer i bostäder, kylskåp, frys 5 l, kaffebryggare. Badrumsutrustning: bidé, antal badrum med dusch: 1 APARTMENT - för 6 personer. Information: Kategori: 3 stjärnor, förgrund, yta 100 m2, gemensam trädgård 150 m2, 800 m avstånd från stranden, bort från tung trafik väg 200 m, parkering. Rumsinformation: 1.bäddsrum: Totalt antal bäddar i rum 2, antal dubbelsängar 1, rumstorlek och 14 m2 2. sovrum: Totalt antal bäddar i rum 2, antal dubbelsängar 1, 1 extrasäng, rumstorlek och 18 m 2 3. sovrum: Totalt antal bäddar i rum 2, antal enkelsängar 2, rumsstorlek och 12 m 2, terrass / balkong. Enheter i lägenheten: TV-satellit. Köksutrustning: porslin, bestick och bestick enligt antal personer, ugn, kylskåp, frys 10 l, kaffebryggare. Utrustning av badrum (2): Bidé, Antal badrum med badkar: 1, Antal badrum med dusch: 1

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Maya

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Mia ( Banjole)

Boende ligger i Vinkuran som ligger lika långt från Pula och Medulin, lugnt och fridfullt. Lägenheten är inredd i modern stil, fullt utrustad. Ligger på bottenvåningen i byggnaden, i närheten av familjehus, nära skogen. Den består av två sovrum, vardagsrum, matsal, kök, badrum och terrass. Tio minuters promenad från havet. Stranden består av betong och grus del av bukten Soline bukten på Adriatiska havet. Cykelvägar och vägar i samband med ett antal turistorter och stränder.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Mia

Från havet 400 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Dejo ( Banjole)

Lägenheter Dejo ligger i Vinkuran 5 km från Pula. Lägenheterna har en pool och ligger 300 meter från havet och 1500 meter från närmaste strand. Lägenheten har en gemensam utomhuspool på 28 m2, gemensam terrass med grill, Wi-Fi - Dart - Bordfotboll, stereo, TV och satellit-TV, luftkonditionering. Närmaste marknad - 300 m.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Dejo

Från havet 300 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 60 €

Lägenhet Roža ( Banjole)

Nära havet, på en underbar plats intill tallskogen, finns en fullt möblerad lägenhet rosa. Roza Apartments erbjuder verkligen allt för en bra semester i fullständig lugn och ro. Lägenhet för fyra personer. Modernt inredd, bestående av två sovrum (båda med dubbelsäng), vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök, badrum med jacuzzi, terrass och 2 parkering mjesta. Lägenheterna hela ytan är 95 m2. Luftkonditionerade, med plasma-TV och satellit-TV. Lägenheten är inredd med material av hög kvalitet för att göra din semester så trevlig. Stranden ligger mindre än 100 meter bort och kan nås med spår genom tallskogen. Från stranden kan du promenera längs strandpromenaden Banjol Simple - den här lägenheten har allt för en avkopplande och idyllisk semester vid havet! Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Roža

Från havet 80 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 55 €

Lägenheter Villa Biba ( Banjole)

Villa Biba ligger i Banjole, lugn fiskeby 6 km från Pula. Helt renoverat och perfekt för familjer med barn och alla som vill ha en lugn och trevlig semester. Omgiven av en vacker trädgård, privat parkering, grill och lusthus för sommardag eller kvälls sammankomster. Villa har två fullt utrustade lägenheter och rymmer minst 10 och maximalt 13 personer. Den första lägenheten (4 +2) har en yta på 90 m2 och består av två sovrum, två badrum, vardagsrum, kök, balkong och uteservering. En annan lägenhet (6 +1) har också en yta på 90 m2 och består av tre sovrum, tre badrum, ett vardagsrum, kök och balkong. Båda lägenheterna är utrustade med luftkonditionering, TV, satellit-TV, trådlöst internet, diskmaskin / torktumlare, spis, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp, frys, disk, duschar och sänglinne och handdukar som byts varje 7 dagar. Slutligen bör det noteras att Banjole ståtar med vacker natur, många sandiga och steniga stränder, tillgången till olika sportaktiviteter som tennis, vattensporter, beachvolleyboll, stigar för cykling / löpning och mycket mer.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Biba

Från havet 200 m
Kapacitet 13 personer

Pris från 70 €

Lägenheter Greta ( Banjole)

Lägenhet för 4 personer, ca 50 meter från stranden, tyst plats.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Greta

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 90 €

Semesterhus Artemida ( Banjole)

Objektet ligger nära familjen hem, på ett lugnt ställe i Banjole. I huset finns en stor innergård med grill och grill. Huset ligger nära vandringsleder och cykelvägar.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Artemida

Från havet 800 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

1 recensioner - 4.0/5
Lägenheter Miskovic ( Banjole)

Miskovic Apartments ligger i Banjole i ett lugnt område och nära havet, vandringsleder, volleyboll, fotboll, tennis och lekplats. Du har grillen, stor gård, parkering och internet med alla andra faciliteter.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Miskovic

Från havet 300 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 40 €

Turistguide - Banjole

Banjole  - Vapen Banjole är en liten fiske- och turiststad i Istriens län i Kroatien. Det ligger på södra delen av den Istriiska halvön mellan två vackra vikar av Soline och Paltana. Administrativt hör det till staden Medulin. Banjole ligger bara cirka 8 kilometer från staden Pula. Bosättningen har en befolkning på 1 000 invånare som traditionellt bedriver jordbruk, fiske och mer nyligen inom turism. De flesta av beboarna erbjuder högkvalitativt boende i lägenheter, rum och fritidshus i sina privata familjshus. Bosättningen har små familjebilläger, som ligger nära havet i en tallskog med många sport- och nöjesfaciliteter. Det finns också underbara stränder i flera små vikar, som alla är omgivna av tjock skugga av århundrade gamla tallar. Omgivande stränder är idealiska för en familjesemester på grund av mycket klart hav. I Banjole finns det en gräsfotbollsplan och fyra tennisbanor. Gastronomiska specialiteter är baserade på färsk fisk, men om du föredrar att förbereda din måltid rekommenderar vi att du besöker stadens vattnet tidigt på morgonen, väntar på fiskarna och köper den nyfångade fisken. Om du vill uppleva Istriens nattliv eller lära känna det rika historiska arvet i denna region, rekommenderar vi att du besöker den närliggande staden Pula, som kommer att glädja dig med dess många monument, museer och nattklubbar. Besök Banjole, denna vackra lilla stad med stränder, stränder och tallskogar och spendera sorglös semester. Sök efter billigt privat boende i Banjole. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och fritidshus i Banjole och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Banjole!

Banjole Väderprognos