Lägenheter och privat boende Pag - Jakišnica

Jakišnica är en liten fiske- och turiststad i Lika-Senj län i Kroatien. Det ligger i en vacker liten vik mellan Lun och Potočnice på västkusten på ön Pag. Det ligger cirka 12 km norr om staden Novalja, som den administrativt tillhör. I Jakišnica finns en vacker sandstrand, perfekt för familjesemestrar och sommarglädor. För dem som vill utforska denna vackra ö, men också njuta av avskildhet, har Jakišnica många dolda sandiga och steniga...

Sortera efter:

Lägenhet Val

Pag - Jakišnica

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenheter Jakisnica

Pag - Jakišnica

Från havet 30 m
Kapacitet 10 personer

från 55 €

Lägenhet Val ( Pag - Jakišnica)

Ön Pag, Jakisnica hyra 2 lägenheter i en lugn fiskeby från Novalja 12 km. Lägenheterna har luftkonditionering, parkering, TV och terrass till havet för våra gäster. Storleken på lägenheterna är 32 m2 och är idealisk för 2-4 personer. Priset är 60 euro per dag i säsong. Före och efter är saeson 40 euro per dag. I priset ingår kostnaden för luftkonditionering och turistskatt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Val

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Jakisnica ( Pag - Jakišnica)

Lägenheterna är moderna och fullt utrustade - luftkonditionering, diskmaskin, parkering, utegrill ... Från lägenhet till närmaste strand är det 30 m och till sandstranden 50 m. Jakišnica är liten och lugn plats som är idealisk för vila och njuta av havet. I byn finns liten butik, bageri och 6 restauranger.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jakisnica

Från havet 30 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 55 €

Turistguide - Pag - Jakišnica

Pag - Jakišnica  - Vapen Jakišnica är en liten fiske- och turiststad i Lika-Senj län i Kroatien. Det ligger i en vacker liten vik mellan Lun och Potočnice på västkusten på ön Pag. Det ligger cirka 12 km norr om staden Novalja, som den administrativt tillhör. I Jakišnica finns en vacker sandstrand, perfekt för familjesemestrar och sommarglädor. För dem som vill utforska denna vackra ö, men också njuta av avskildhet, har Jakišnica många dolda sandiga och steniga vikar. Havet är mycket rent och den omgivande havsbotten, rik på fisk, kan utforskas med erfarna dykare från det lokala dykcentret. Älskare av aktiva semestrar kan njuta av välskötta cykelleder som går förbi antika olivträd, stenväggar, vingårdar och doftande medelhavsvegetation. Jakišnica har ett lyxhotell. Mycket mer varierande och prisvärt privat boende finns i privata familjehus. Delikatesser på ön Pag, som ost, lamm, färsk fisk, skaldjur och premiumviner kan smakas på flera restauranger som ligger längs kusten med vacker utsikt över det blå Adriatiska havet. Besök Jakišnica och ön Pag och spendera din semester omgiven av klart hav, orörd natur, fred och lugn. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och fritidshus och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Jakišnica!

Pag - Jakišnica Väderprognos