Lägenheter och privat boende Pag - Vidalići

Vidalići är en liten och lugn turistort som ligger på den nordöstra kusten av bukten Pag på ön Pag. Administrativt hör den till staden Novalja och ligger cirka 4 kilometer från Novalja. Vidalići längs de närliggande bosättningarna Kustiće, Zubovići och Metajna kallas tillsammans Barbati. Dessa är alla små och lugna platser bort från bullret och turistmassorna och perfekta för en bekymmerslös familjesemester. Hela platsen sträcker...

Sortera efter:

Lägenheter Tomi

Pag - Vidalići

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

på förfrågan

Lägenheter Ruža

Pag - Vidalići

Från havet 50 m
Kapacitet 20 personer

från 30 €

Lägenheter Marija

Pag - Vidalići

Från havet 50 m
Kapacitet 18 personer

från 50 €

Lägenheter Barbati

Pag - Vidalići

Från havet 30 m
Kapacitet 46 personer

på förfrågan

Lägenheter Galeb

Pag - Vidalići

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

från 70 €

Lägenheter Tomi ( Pag - Vidalići)

Villa Tomi ligger i Kroatien på ön Pag i turistby Vidalici, bara 4 km från Novalja-staden. Vi erbjuder 5 unika moderna lägenheter bara 15 meter från den privata sandstranden, bort från staden kan du känna mediteran lugn atmosfär, njut av på stranden, ta en båttur eller ha det roligt på den berömda Zrce party stranden, direkt havsutsikt erbjuder dig att njuta av fantastiska solnedgångar varje dag, luftkonditionering i varje rum kommer att säkerställa fullständig tillfredsställelse under heta sommarkvällar, 3D platt tv-satellit, wifi internet och tvättmaskinen är bland seriell utrustning av våra lägenheter, och utmärkt restaurang som ligger bara en minut gångavstånd bort kommer att ge dig energi för mer äventyr som är obegränsat på ön Pag. Vi har också extern dusch, grill och stort matbord i trädgården, privat fri parkeringsplats och automatiska markiser på terrasserna. Du kan hyra jet ski, vi kan organisera utflykter till närliggande nationalparker, och det finns en lekplats nära Villa, så alla typer av gäster (festälskare och familjer) är välkomna att känna sig perfekt semester! Husdjur är välkomna!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Tomi

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Ruža ( Pag - Vidalići)

Vårt hus med lägenheter för boende av turister byggdes år 2000, i förlikningen Vidalici, på nordöstra delen av ön. Det finns 4 lägenheter, varje rankad 3 stjärnor.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ruža

Från havet 50 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Marija ( Pag - Vidalići)

Lägenheterna ligger i ett privat hus bara 50 meter från havet, stranden. De ligger nära staden Novalja och den berömda stranden Zrce som ligger bara 3000 meter bort. Lägenheterna är lämpliga för ungdomar, vi äger studiolägenheter och lägenheter för familjer med barn.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Marija

Från havet 50 m
Kapacitet 18 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Barbati ( Pag - Vidalići)

Lägenheterna är barnvänliga, en fantastisk familjesemester med pool, strand och en lekplats bara några steg bort. Barbati lägenheter ligger i byn Vidalici, bara 5 km från staden Novalja och inom några minuter från Pags vackra stränder inklusive världsberömda Zrce Beach. Lägenheterna är idealiskt belägna bara några steg till den offentliga stenstranden. Om du är för ett företag eller bara vill koppla av i solen kan du gå till vår vackra solterrass vid poolen eller området bredvid en strand med gratis solstolar och parasoller och många andra bekvämligheter för att försäkra dig om att du har en fantastisk tid här. Poolen har ett infällbart genomskinligt lock som täcker poolen under natten eller i dåligt väder så att du kan ta ett avkopplande dopp. Njut av Pags avslappnade livsstil och stranden från sen vår till tidig höst. Om du vill koppla av helt under din semester utan att laga mat finns det en Barbati-restaurang som väntar på dig att upptäcka vårt utsökta kontinentala / medelhavsrätter. Förutom fisk- och kötträtter från vår à la carte-meny kan du smaka på pizza bakad i stenugnen eller njuta av vegetariska rätter. Välkommen!!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Barbati

Från havet 30 m
Kapacitet 46 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Galeb ( Pag - Vidalići)

Lägenheterna "Galeb" ligger bara 10 m från havet och ligger i ett litet lägenhetskomplex Vidalići, 5 km från Novalja. De erbjuder 6 lägenheter i huvudbyggnaden och en lägenhet för 5 personer i ett separat hus. Lägenheterna har kapacitet för 3, 4 eller 5 personer. De är fullt utrustade och har utsikt över havet. Alla lägenheter har gratis wi-fi och luftkonditionering. Inom anläggningen kan gästerna använda grillen, parkeringen och båtplats. Framför byggnaden finns en strand med naturlig skugga, en strandpromenad och ett förråd för strandtillbehör.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Galeb

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 70 €

Turistguide - Pag - Vidalići

Pag - Vidalići  - Vapen Vidalići är en liten och lugn turistort som ligger på den nordöstra kusten av bukten Pag på ön Pag. Administrativt hör den till staden Novalja och ligger cirka 4 kilometer från Novalja. Vidalići längs de närliggande bosättningarna Kustiće, Zubovići och Metajna kallas tillsammans Barbati. Dessa är alla små och lugna platser bort från bullret och turistmassorna och perfekta för en bekymmerslös familjesemester. Hela platsen sträcker sig längs kusten som pryds av många vackra små klapperstensstränder och kristallklart hav. Boende erbjuds uteslutande i privata familjehus där man mestadels kan hyra lägenheter. Vidalići, som ligger i Pagbukten, är skyddat från nordliga (bora) och sydliga (jugo) vindar och har ett mycket specifikt mikroklimat och varmare hav, vilket tillåter en längre badsäsong (från början av maj till slutet av oktober). Som en mycket lugn och fridfull plats kan Vidalići vara ett idealiskt resmål för att upptäcka ön Pag, som vimlar av vackra stränder, historiska sevärdheter, välskötta cykelleder, sportaktiviteter, men också ett rikt nattliv på den populära stranden Zrce. I närheten på Tusto čelo-kullen finns en ovanlig nyfikenhet - Pag-triangeln, upptäckt 1999. Det intressanta med denna vanliga triangel (30 meter stor) på en stenig yta är att stenarna inuti triangeln är ljusare i färgen än stenarna utanför triangeln. Efter exponering för ultraviolett ljus lyser stenar rött, vilket ytterligare bidrar till mysteriet och detta intressanta fenomen som lockar fler och fler besökare. I Barbati finns det flera restauranger och tavernor där du kan njuta av den berömda Pag-osten och lamm, men också fiskspecialiteter (saltad fisk), skaldjur och naturligtvis lokalt vin. Vi inbjuder dig att tillbringa din nästa semester på ön Pag i Vidalići med rent hav och stränder, lugn och ro, utsökt mat och ett behagligt medelhavsklimat.

Pag - Vidalići Väderprognos