Lägenheter och privat boende Pag - Metajna

Metajna är en liten turistplats belägen i den nordöstra delen av ön Pag i en vacker liten och väl skyddad vik. I Metajna bor 300 fastboende, främst engagerade i turism, fiske, vingårdar och fåravel. Metajna tillhör administrativt staden Novalja, från vilken den är 12 kilometer bort och är ansluten med en vanlig busslinje. Medelhavsklimatet är mycket trevligt med mycket varma och soliga somrar och milda och regniga vintrar. Denna del av...

Utvalda lägenheter och privata boende i Pag - Metajna

Sortera efter:

Lägenheter Dalmatinka

Pag - Metajna

Från havet 150 m
Kapacitet 21 personer

på förfrågan

Lägenheter Krste

Pag - Metajna

Från havet 70 m
Kapacitet 7 personer

från 35 €

Semesterhus Roko

Pag - Metajna

Från havet 50 m
Kapacitet 8 personer

från 80 €

Lägenheter Puntica

Pag - Metajna

Från havet 10 m
Kapacitet 19 personer

på förfrågan

Lägenheter Davor

Pag - Metajna

Från havet 30 m
Kapacitet 33 personer

på förfrågan

Rum Magdalena

Pag - Metajna

Från havet 100 m
Kapacitet 12 personer

från 25 €

Lägenheter Dalmatinka ( Pag - Metajna)

Lägenheter Dalmatinka ligger på ett lugnt ställe Metajna på ön Pag. Metajna är rik på många vackra stränder som Ručica och Beriknica, som är de vackraste i Kroatien. Platsen är idealisk för familjesemester. Alla våra lägenheter är fullt utrustade med luftkonditionering, internet, satellit-tv, kök, terrass, badrum. Våra gäster kan använda en utomhusgrill med en vacker terrass för att trivas. Fastigheten har en stor trädgård och gratis parkering för alla våra gäster.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Dalmatinka

Från havet 150 m
Kapacitet 21 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Krste ( Pag - Metajna)

Familjshuset ligger mitt i Metajna, bort från den största stranden 60 m och i denna cirkel är också restaurangerna i handeln. Det finns 7 lägenheter i huset. 4 sviter ligger på golvet med kapacitet på 2 + 2. I de två sviterna finns sängar på golvet som extra sängar i sovrummet, i de andra två sviterna finns extrasängar i vardagsrummet. En lägenhet ligger på bottenvåningen och rymmer upp till 5 personer. två lägenheter med kapacitet på 2 + 2 ligger i källaren. Alla lägenheter har egna stora terrasser. Det finns en stor privat parkering intill huset. Lägenheterna är rymliga med badrum, kök och stora terrasser med utsikt över havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Krste

Från havet 70 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 35 €

Semesterhus Roko ( Pag - Metajna)

Semesterhus Roko ligger i centrum. Huset har 4 sovrum med en kapacitet på 8 personer. Bottenvåningen har ett kök, vardagsrum, matsal och två toaletter. På baksidan av huset finns en grill och framför huset finns en stor terrass med utsikt över havet.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Roko

Från havet 50 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 80 €

Lägenheter Puntica ( Pag - Metajna)

Lägenheter med två sovrum vid havet. Lägenheten har två sovrum, kök, badrum, terrass, grill. Parkering. Nära stranden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Puntica

Från havet 10 m
Kapacitet 19 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Davor ( Pag - Metajna)

Lägenheterna ligger i METAJNA tio kilometer från staden Novalja. Huset ligger 30 meter från stranden. Alla lägenheter är välutrustade och bekväma att bo.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Davor

Från havet 30 m
Kapacitet 33 personer

Pris på förfrågan

Rum Magdalena ( Pag - Metajna)

Vi är vänliga värdar på en plats Metajna, belägen i viken längst ner på ön Pag. Känd för stranden Ručica och tracking league - Life on Mars (David Bowie). Vi erbjuder halvpension (frukost, middag och över natten). Varje rum har eget badrum och kylskåp. Stränderna är sandiga och utan skugga, med undantag för en strand med tallar som ligger 15 minuters promenad från vårt hus. I den lugna fiskebyn Metajna erbjuder vi dig en oförglömlig semester i omfamningen av solen och havet. Vi erbjuder boende med halvpension i trevligt möblerade två-, tre- och fyrbäddsrum med badrum. I rummen har vi TV, kylskåp, luftkonditionering och gratis Wi-Fi. Till frukost erbjuder vi dig hemgjord fikonmarmelad och örtte från Pags örter, och till middag förbereder du Adriatiska bläckfisk, lokalt beredda grönsaker, kryddat med Pags vitlök och hemgjord efterrätt. Förutom vatten och juice kan du njuta av hemlagade vita viner och bakverk vid middagen.

Kategorisering Kategorisering - Rum Magdalena

Från havet 100 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 25 €

Turistguide - Pag - Metajna

Pag - Metajna  - Vapen Metajna är en liten turistplats belägen i den nordöstra delen av ön Pag i en vacker liten och väl skyddad vik. I Metajna bor 300 fastboende, främst engagerade i turism, fiske, vingårdar och fåravel. Metajna tillhör administrativt staden Novalja, från vilken den är 12 kilometer bort och är ansluten med en vanlig busslinje. Medelhavsklimatet är mycket trevligt med mycket varma och soliga somrar och milda och regniga vintrar. Denna del av Pag utsätts för en stark nordostvind som kallas Bura, därför är vegetationen mycket knapp och ger ön ett mycket karakteristiskt stenigt och ökenutseende. Även om du i vissa delar av ön Pag har en känsla av att du är på en annan planet, finns det många Medelhavsarter och doftande örter som växer här. Nära Metajna finns det 2 vackra stenstränder i Ručica och Beritnica som lämnar dig andfådd. Platsen är mycket lugn och fridfull, även under de största sommarmassorna, och stränderna är lämpliga för familjer med barn. Boende finns i många lägenheter i privat familj boende. Vi rekommenderar att du smakar lite av öns Pag-mat som lamm och ost, såväl som många andra hemlagade produkter som druvor, fikon ... Välkommen till Metajna, ett underbart litet paradis på ön Pag!

Pag - Metajna Väderprognos