Lägenheter och privat boende Pag - Kustići

Kustići är en liten turistort på ön Pag. Förutom Vidalići tillhör Zubovići och Metajna en grupp byar som invånarna i Pag kallar Barbati. Administrativt hör det till staden Novalja, som bara ligger 8 kilometer bort. Byn Kustići grundades på 1700-talet genom migration av flera familjer från Pag, främst på grund av jakt på tonfisken som tidigare passerade här. Namnet gavs av efternamnet till en av de familjer som flyttade hit. Idag bor...

Utvalda lägenheter och privata boende i Pag - Kustići

Sortera efter:

First minute erbjudande

Lägenheter Ana

Pag - Kustići

Från havet 20 m
Kapacitet 20 personer

på förfrågan

Lägenheter Vivien

Pag - Kustići

Från havet 20 m
Kapacitet 25 personer

på förfrågan

Lägenheter Kustić

Pag - Kustići

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

från 45 €

Lägenheter Frane

Pag - Kustići

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

på förfrågan

Lägenheter Ana ( Pag - Kustići)

Vi finns på ön Pag i den lilla staden Kustići, första raden mot havet. Framför huset (20 meter) finns en sandstrand som är lämplig för barn. Vi erbjuder bekväma, stora och fullt utrustade lägenheter. Njut av din semester på Pag-sättet, om du vill koppla av helt under semestern och glömma bort matlagning finns det tavernor och restauranger i närheten där du kan lära känna det lokala köket och smaka på våra specialiteter. Vi erbjuder en båtturstjänst och tjänsten för att köpa färsk vild havsfisk. Om du bestämmer dig för att besöka området med bil är vi mindre än en timme bort från den bästa europeiska destinationen - Zadar och en och en halv timme från nationalparken - Plitvicesjöarna. Vi är i omedelbar närhet av några av de vackraste stränderna i Pag och hisnande nationalparker i Kroatien. Mer information på webbplatsen: www.ana-frane-pag.com Fördelen med våra lägenheter är lugna platser och närheten till havet, perfekt för familjer med barn och alla som vill ha intimitet och en riktig semester.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ana

Från havet 20 m
Kapacitet 20 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Vivien ( Pag - Kustići)

Lägenheter Vivien ligger i Kustići, 7 km från Novalja på den vackra ön Pag. Boendet har satellit-TV och gratis Wi-Fi. Alla lägenheter har en terrass och / eller balkong med havsutsikt. Det finns också en matsal och ett kök utrustat med kylskåp och spis. Sängkläder tillhandahålls.  Zadar flygplats ligger 57 km bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vivien

Från havet 20 m
Kapacitet 25 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Kustić ( Pag - Kustići)

Lägenheter Kustići ligger precis intill havet i den vackra lilla byn Kustići på ön Pag! Framför huset kan du njuta av stranden och rensa Adriatiska havet. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kustić

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Frane ( Pag - Kustići)

Lägenheterna Frane ligger i en liten by Vidalići, på ön Pag, Kroatien. Lägenheterna är idealiskt belägna bara några steg från vår sandstrand som ligger bara 10 meter framför huset. Ovanför stranden sträcker sig naturlig skugga, som du kan se på bilderna. Vi erbjuder lägenheter i två hus. Lägenheterna är lämpliga för en familjesemester, medan stranden och trädgården med grill ligger bara några steg bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Frane

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Pag - Kustići

Pag - Kustići  - Vapen Kustići är en liten turistort på ön Pag. Förutom Vidalići tillhör Zubovići och Metajna en grupp byar som invånarna i Pag kallar Barbati. Administrativt hör det till staden Novalja, som bara ligger 8 kilometer bort. Byn Kustići grundades på 1700-talet genom migration av flera familjer från Pag, främst på grund av jakt på tonfisken som tidigare passerade här. Namnet gavs av efternamnet till en av de familjer som flyttade hit. Idag bor mer än hundra fastboende här, som förutom jordbruk och fiske främst sysslar med turism och erbjuder boende i många lägenheter och rum som en del av privat familjebostad i Kroatien. Platsen är väldigt snygg, ren och lugn, vilket gör det till ett idealiskt resmål för dem som gillar att tillbringa sin semester i en liten och lugn miljö. Denna del av ön Pag är skyddad från strejker med ofta bora (vind), stränderna är småsten och havet är mycket rent vilket är perfekt för familjer med små barn. I byn finns en restaurang, café och bageri, och i Novalja 8 km bort finns det stormarknader, ambulans, apotek, postkontor och alla andra faciliteter. Om du vill gå ut och känna sommarnattliv kan du gå till den populära stranden Zrće, som ligger bara 6 kilometer bort. Tillbringa en lugn och trevlig semester på den vackra ön Pag, som erbjuder många intressanta äventyr, klart hav, många stränder och ett fantastiskt gastronomiskt erbjudande. Välkommen till byn Kustići på ön Pag!

Pag - Kustići Väderprognos