Lägenheter och privat boende Pag - Zubovići

Zubovići är en liten turiststad på ön Pag, med cirka 200 fastboende. Det ligger på den nordöstra kusten av Pagbukten. Tillsammans med andra bosättningar bildar Zubovići en grupp bosättningar som har det gemensamma namnet Barbat. Barbat inkluderar också bosättningen Metajna, Kustići och Vidalići. Platsen grundades på 1700-talet när familjen Zubović flyttade hit från Pag för arbete och fiske av tonfisk. En gång en fiske- och jordbruksby...

Utvalda lägenheter och privata boende i Pag - Zubovići

Sortera efter:

Lägenheter Južni porat

Pag - Zubovići

Från havet 10 m
Kapacitet 40 personer

på förfrågan

Lägenhet Kuss

Pag - Zubovići

Från havet 250 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Komešić

Pag - Zubovići

Från havet 30 m
Kapacitet 25 personer

från 40 €

Lägenheter Ines

Pag - Zubovići

Från havet 80 m
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenheter Rosa

Pag - Zubovići

Från havet 300 m
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenheter Orešković

Pag - Zubovići

Från havet 500 m
Kapacitet 11 personer

från 35 €

Lägenheter Zubovići - Pag

Pag - Zubovići

Från havet 150 m
Kapacitet 18 personer

från 35 €

Lägenheter Južni porat ( Pag - Zubovići)

Fastigheten ligger i en liten lugn stad Kustici 5 km från Novalja. Lägenheterna ligger intill havet 5 m med en privat strand, förtöjning för båtar, parkering, utomhusgrill. Perfekt för familjer med små barn.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Južni porat

Från havet 10 m
Kapacitet 40 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Kuss ( Pag - Zubovići)

KROATIEN ApartmentsKUS Island Pag-Novalja / Kustici KROATIEN, nya lägenheter på ön Pag. Pag Island ligger i den varmaste regionen av Dalmatiens norra kust, cirka 75 km från Zadar och omgiven av 5 nationalparker under FN: s regi. En bro förbinder ön till fastlandet eller du kan komma till ön med färjan. Novalja / Kustici är en känd turistort, lägenheten ligger i en lugn, medelhavsvänlig miljö och erbjuder många möjligheter till en aktiv semester och resor till 5 nationalparker. Önunderhållning (strand ZRCE folk kallar kroatiska Ibiza) och sport (över 200 km cykelvägar, vandringsleder, segling, segling, fiske och så vidare). Här är något för varje smak. Hela lägenheten (45 kvm) är utrustad med nya möbler och är mycket mysig. Lägenheten har: ett fullt utrustat kök ett badrum med dusch ett sovrum med dubbelsäng, vardagsrum med dubbelsäng, komplett mini-kök, sängkläder, handdukar, diskmedel, satellit-TV och luftkonditionering. Stor terrass med havsutsikt. Lägenheterna ligger i den lugna, sydvästra delen av ön. Till stranden behöver du inte mer än 5 minuters promenad. Det är en ö med många stränder, lämpliga för simmare och icke-simmare, handikappade och barn (olika djup av havet). Priset beror på antalet personer och lägenheten för lägenheten, oavsett om det är med eller utan balkong, terrass, men oavsett positionverktyg ingår i alla lägenheter. På din förfrågan kan vi skicka bilder på ditt e-mail.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Kuss

Från havet 250 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Komešić ( Pag - Zubovići)

Nyrenoverat familjebostad på ön Pag på plats Zubovici. Huset ligger på stranden, på det lugna stället, bara 8 km från Novalja. Huset innehåller 6 lägenheter med havsutsikt. Alla lägenheter har två sovrum, en terrass och en balkong, luftkonditionering, satellit-TV. Nära huset finns en vacker sandstränder. Huset erbjuder: båt för båt, hyra-båt, hyra en cykel, grill. Bara några minuter från huset finns en restaurang, en stormarknad, ett bageri, en kaffebar, ett postkontor och en kyrka. Om du bestämmer dig för att tillbringa en lugn och avkopplande semester, erbjuder vi just det.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Komešić

Från havet 30 m
Kapacitet 25 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Ines ( Pag - Zubovići)

Apartmen 1 för 2 personer, 2 lägenheter för 4 personer, lägenhet 3 för 4 +1 personer. Alla lägenheter har satellit-TV, luftkonditionering, parkeringsplats, balkong med havsutsikt, badrum med toalett och utomhusgrill. Närmaste strand är bara 200 meter, men stranden är 2 km CASKA, Zrce 3,5 km och 5 km NOVALJA. Med tillkännagivandet är det möjligt att boka en kaj för mindre båt (jolle eller liten pråm). Pris app. och anslutningar till en båt på begäran.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ines

Från havet 80 m
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Rosa ( Pag - Zubovići)

Huset är utrustat med tre lägenheter. Två lägenheter har stora terrasser med utsikt sträcker sig från staden Pag ner till de kända stränderna i galna partier Zrce. I närheten finns en restaurang - pizzeria, också mycket nära finns en restaurang med lokala specialiteter. Vacker utsikt, nära affärer 300 m och närhet till vackra stränder gör lägenheten lämplig för en avkopplande semester.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Rosa

Från havet 300 m
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Orešković ( Pag - Zubovići)

Ön Pag, Kustići, lägenheter Orešković ligger i ett familjehus, varje app har en separat ingång, säker parkering, wi-fi, luftkonditionering, grill. Alla lägenheter har havsutsikt, standardutrustad. Stranden är cc5 min till fots, Bageri. På natten kan du promenera vid havet, sitta i kaféet, eller njut av terrassen på solterrassen och för lite yngre finns en minigolflek. Det ligger 8 km från staden Novalja eller den berömda stranden Zrće.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Orešković

Från havet 500 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Zubovići - Pag ( Pag - Zubovići)

APARTMENTS ZUBOVIĆI - ön Pag - Kroatien - I en liten by Zubovići på ön Pag i ett privat hus erbjuder vi ett sovrum och två sovrum rymliga lägenheter. Lägenheterna ligger 150 m från sandstränder som är lämpliga för familjer med barn. Värdarna / ägarna är mycket trevliga. Varje lägenhet har en terrass och en reserverad parkeringsplats på den privata parkeringsplatsen. Nära lägenheten finns en butik, bageri och postkontor. För mer information kontakta oss gärna - Tonica Zubović, tel. 38553664336.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Zubovići - Pag

Från havet 150 m
Kapacitet 18 personer

Pris från 35 €

Turistguide - Pag - Zubovići

Pag - Zubovići  - Vapen Zubovići är en liten turiststad på ön Pag, med cirka 200 fastboende. Det ligger på den nordöstra kusten av Pagbukten. Tillsammans med andra bosättningar bildar Zubovići en grupp bosättningar som har det gemensamma namnet Barbat. Barbat inkluderar också bosättningen Metajna, Kustići och Vidalići. Platsen grundades på 1700-talet när familjen Zubović flyttade hit från Pag för arbete och fiske av tonfisk. En gång en fiske- och jordbruksby är idag ett populärt turistmål och är särskilt populärt bland barnfamiljer på grund av dess vackra sandstränder. Boende erbjuds uteslutande i de privata familjehusen i moderna lägenheter, rum och fritidshus av hög kvalitet. I byn finns en vacker naturlig sandstrand Veli žal, belägen i en liten vik. I närliggande Metajna och Kustići finns det också en sandstrand, perfekt för vardagens njutning, solbad och bad i det kristallklara havet. Zubovići har få barer och ett par restauranger där du kan smaka på färsk fisk och de berömda Pag-specialiteterna. Om du letar efter äventyr eller ett bra nattliv, är tio kilometer bort den världsberömda stranden Zrće och den närliggande staden Novalja med många underhållnings- och kulturevenemang. Besök Zubovići, Barbat och Pagbukten, detta vackra naturområde med sandstränder, klart vatten och behaglig tystnad. Sök efter billigt privat boende i Zubovići. Lägenheter, rum och fritidshus att hyra i Zubovići billigare upp till 40%, utan höga byråavgifter. Välkommen till Zubovići!

Pag - Zubovići Väderprognos