Lägenheter och privat boende Pag - Zubovići

Zubovići är en liten turiststad på ön Pag, med cirka 200 fastboende. Det ligger på den nordöstra kusten av Pagbukten. Tillsammans med andra bosättningar bildar Zubovići en grupp bosättningar som har det gemensamma namnet Barbat. Barbat inkluderar också bosättningen Metajna, Kustići och Vidalići. Platsen grundades på 1700-talet när familjen Zubović flyttade hit från Pag för arbete och fiske av tonfisk. En gång en fiske- och jordbruksby...

Sortera efter:

Lägenheter Komešić

Pag - Zubovići

Från havet 30 m
Kapacitet 25 personer

från 40 €

Lägenhet Kuss

Pag - Zubovići

Från havet 250 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Južni porat

Pag - Zubovići

Från havet 10 m
Kapacitet 40 personer

på förfrågan

Lägenheter Rosa

Pag - Zubovići

Från havet 300 m
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenheter Orešković

Pag - Zubovići

Från havet 500 m
Kapacitet 11 personer

från 35 €

Lägenheter Zubovići - Pag

Pag - Zubovići

Från havet 150 m
Kapacitet 18 personer

från 45 €

Lägenheter Tina Dražica

Pag - Zubovići

Från havet 30 m
Kapacitet 14 personer

från 60 €

Rum AtlantisPagNovalja

Pag - Zubovići

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

på förfrågan

Lägenheter Komešić ( Pag - Zubovići)

Nyrenoverat familjebostad på ön Pag på plats Zubovici. Huset ligger på stranden, på det lugna stället, bara 8 km från Novalja. Huset innehåller 6 lägenheter med havsutsikt. Alla lägenheter har två sovrum, en terrass och en balkong, luftkonditionering, satellit-TV. Nära huset finns en vacker sandstränder. Huset erbjuder: båt för båt, hyra-båt, hyra en cykel, grill. Bara några minuter från huset finns en restaurang, en stormarknad, ett bageri, en kaffebar, ett postkontor och en kyrka. Om du bestämmer dig för att tillbringa en lugn och avkopplande semester, erbjuder vi just det.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Komešić

Från havet 30 m
Kapacitet 25 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Kuss ( Pag - Zubovići)

KROATIEN ApartmentsKUS Island Pag-Novalja / Kustici KROATIEN, nya lägenheter på ön Pag. Pag Island ligger i den varmaste regionen av Dalmatiens norra kust, cirka 75 km från Zadar och omgiven av 5 nationalparker under FN: s regi. En bro förbinder ön till fastlandet eller du kan komma till ön med färjan. Novalja / Kustici är en känd turistort, lägenheten ligger i en lugn, medelhavsvänlig miljö och erbjuder många möjligheter till en aktiv semester och resor till 5 nationalparker. Önunderhållning (strand ZRCE folk kallar kroatiska Ibiza) och sport (över 200 km cykelvägar, vandringsleder, segling, segling, fiske och så vidare). Här är något för varje smak. Hela lägenheten (45 kvm) är utrustad med nya möbler och är mycket mysig. Lägenheten har: ett fullt utrustat kök ett badrum med dusch ett sovrum med dubbelsäng, vardagsrum med dubbelsäng, komplett mini-kök, sängkläder, handdukar, diskmedel, satellit-TV och luftkonditionering. Stor terrass med havsutsikt. Lägenheterna ligger i den lugna, sydvästra delen av ön. Till stranden behöver du inte mer än 5 minuters promenad. Det är en ö med många stränder, lämpliga för simmare och icke-simmare, handikappade och barn (olika djup av havet). Priset beror på antalet personer och lägenheten för lägenheten, oavsett om det är med eller utan balkong, terrass, men oavsett positionverktyg ingår i alla lägenheter. På din förfrågan kan vi skicka bilder på ditt e-mail.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Kuss

Från havet 250 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Južni porat ( Pag - Zubovići)

SEPTEMBER - favorittiden att gå till havet - solen är fortfarande tillräckligt varm, havet har en idealisk temperatur, boendepriserna är lägre och det viktigaste - ingen trängsel. September är en idealisk tid för semester. Den tid då det är lättast att uppleva känslan av en riktig medelhavssemester, sola; ta ett bad. Njut av soliga, men inte längre varma dagar. I den nionde månaden är temperaturerna idealiska! September är perfekt för aktiva gäster. Om du är ett fan av cykling eller kajakpaddling är ön Pag full av stigar som binder samman bosättningarna, och kan användas som gång- eller cykelvägar. När du kör längs dessa spår, i en avkopplande tystnad, kommer du att uppleva skönheten i denna region på ett unikt sätt. Kajakpaddling på havet - utforska månskensvyerna över Paška-bukten och njut av kontrasten mellan havets blå och stenvitheten i Podvelebit-kanalen. September är idealisk för forskning och organiserade utflykter i naturen. I närheten finns öarna Rab, Lošinj, Silba och Olib, staden Zadar och nationalparkerna Kornati, Krka, Plitvice Lakes, Paklenica och North Velebit. Huset ligger i en liten lugn plats Kustići 5 km från Novalja. Lägenheterna ligger precis vid havet 5 m med privat strand, båtplats, parkering, utegrill. Perfekt för familjer med små barn. Lugn och lugn miljö. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Južni porat

Från havet 10 m
Kapacitet 40 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Rosa ( Pag - Zubovići)

Huset är utrustat med tre lägenheter. Två lägenheter har stora terrasser med utsikt sträcker sig från staden Pag ner till de kända stränderna i galna partier Zrce. I närheten finns en restaurang - pizzeria, också mycket nära finns en restaurang med lokala specialiteter. Vacker utsikt, nära affärer 300 m och närhet till vackra stränder gör lägenheten lämplig för en avkopplande semester.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Rosa

Från havet 300 m
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Orešković ( Pag - Zubovići)

Ön Pag, Kustići, lägenheter Orešković ligger i ett familjehus, varje app har en separat ingång, säker parkering, wi-fi, luftkonditionering, grill. Alla lägenheter har havsutsikt, standardutrustad. Stranden är cc5 min till fots, Bageri. På natten kan du promenera vid havet, sitta i kaféet, eller njut av terrassen på solterrassen och för lite yngre finns en minigolflek. Det ligger 8 km från staden Novalja eller den berömda stranden Zrće.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Orešković

Från havet 500 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Zubovići - Pag ( Pag - Zubovići)

APARTMENTS ZUBOVIĆI - ön Pag - Kroatien - I en liten by Zubovići på ön Pag i ett privat hus erbjuder vi ett sovrum och två sovrum rymliga lägenheter. Lägenheterna ligger 150 m från sandstränder som är lämpliga för familjer med barn. Värdarna / ägarna är mycket trevliga. Varje lägenhet har en terrass och en reserverad parkeringsplats på den privata parkeringsplatsen. Nära lägenheten finns en butik, bageri och postkontor. För mer information kontakta oss gärna - Tonica Zubović, tel. 38553664336.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Zubovići - Pag

Från havet 150 m
Kapacitet 18 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Tina Dražica ( Pag - Zubovići)

Lägenheterna Tina Dražica ligger i en liten vik i byn Zubovici, i första raden till havet, bara 8 km från staden Novalja. Det finns 3 studiolägenheter, 2 lägenheter med ett sovrum och ett rum med badrum och en lägenhet med två sovrum. Parkering finns tillgänglig. Grillen finns på bakgården. Marknad och restauranger ligger 700 meter bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Tina Dražica

Från havet 30 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 60 €

Rum AtlantisPagNovalja ( Pag - Zubovići)

AtlantisPagNovalja - första raden på sandstranden Zubovici nära Novalja på Pag, vi erbjuder rum med en frukostbuffé som ingår i priset. Under dagen erbjuder vi dagliga turistmenyer till rimliga priser samt a la carte. www.zubovici.com

Kategorisering Kategorisering - Rum AtlantisPagNovalja

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Pag - Zubovići

Pag - Zubovići  - Vapen Zubovići är en liten turiststad på ön Pag, med cirka 200 fastboende. Det ligger på den nordöstra kusten av Pagbukten. Tillsammans med andra bosättningar bildar Zubovići en grupp bosättningar som har det gemensamma namnet Barbat. Barbat inkluderar också bosättningen Metajna, Kustići och Vidalići. Platsen grundades på 1700-talet när familjen Zubović flyttade hit från Pag för arbete och fiske av tonfisk. En gång en fiske- och jordbruksby är idag ett populärt turistmål och är särskilt populärt bland barnfamiljer på grund av dess vackra sandstränder. Boende erbjuds uteslutande i de privata familjehusen i moderna lägenheter, rum och fritidshus av hög kvalitet. I byn finns en vacker naturlig sandstrand Veli žal, belägen i en liten vik. I närliggande Metajna och Kustići finns det också en sandstrand, perfekt för vardagens njutning, solbad och bad i det kristallklara havet. Zubovići har få barer och ett par restauranger där du kan smaka på färsk fisk och de berömda Pag-specialiteterna. Om du letar efter äventyr eller ett bra nattliv, är tio kilometer bort den världsberömda stranden Zrće och den närliggande staden Novalja med många underhållnings- och kulturevenemang. Besök Zubovići, Barbat och Pagbukten, detta vackra naturområde med sandstränder, klart vatten och behaglig tystnad. Sök efter billigt privat boende i Zubovići. Lägenheter, rum och fritidshus att hyra i Zubovići billigare upp till 40%, utan höga byråavgifter. Välkommen till Zubovići!

Pag - Zubovići Väderprognos