Lägenheter och privat boende Umag

Umag är en charmig turiststad i Istria län i Kroatien. Det ligger på Istriens yttersta nordvästra kust nära gränsen till Slovenien. Det har en lång och intressant historia, och först av dess naturliga skönhet upptäcktes av romerska adelsmän som byggde här sina sommarbostäder. Gradvis fick det konturer och alla stadens egenskaper. På 1200-talet föll den under administrationen av den venetianska republiken, som styrde staden tills dess...

Sortera efter:

Lägenheter Neda

Umag

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

från 39 €

Lägenheter Bubnič

Umag

Från havet 800 m
Kapacitet 2 personer

på förfrågan

Lägenhet Milka

Umag

Från havet 60 m
Kapacitet 4 personer

från 60 €

Lägenheter Marić

Umag

Från havet 1 km
Kapacitet 14 personer

från 40 €

Lägenheter Štefek

Umag

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

från 45 €

Lägenheter Rozi - Journal

Umag

Från havet 1.5 km
Kapacitet 16 personer

på förfrågan

1 recensioner - 5/5

Lägenhet Vila Sipar

Umag

Från havet 350 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenheter Lukin

Umag

Från havet 500 m
Kapacitet 14 personer

på förfrågan

Lägenhet Zorko

Umag

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

från 60 €

Lägenhet Diva

Umag

Från havet 300 m
Kapacitet 6 personer

från 96 €

Lägenheter Jana

Umag

Från havet 1 km
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenheter Eliva

Umag

Från havet 500 m
Kapacitet 11 personer

från 50 €

Lägenhet Bungalow Umag

Umag

Från havet 150 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Semesterhus Villa Sanja

Umag

Från havet 5 km
Kapacitet 10 personer

från 220 €

Lägenheter Villas Faro

Umag

Från havet 250 m
Kapacitet 99 personer

från 40 €

Lägenheter Jadran

Umag

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

från 84 €

Lägenhet Lorena

Umag

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenheter Ždravac

Umag

Från havet 2 km
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Neda ( Umag)

Lägenhet Neda är en bekväm rökfri lägenhet som erbjuder boende i ett lugnt bostadsområde, 200 meter från stranden och bredvid sportcentret Stella Maris.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Neda

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 39 €

Lägenheter Bubnič ( Umag)

Bubnic lägenheter ligger i Umag, 800 meter från centrum och har möblerade lägenheter med balkonger, trädgård, lekplats och en täckt grill. Satellit-TV och kök med kylskåp och matplats samt eget badrum är standard i alla lägenheter. I alla lägenheterna finns gratis trådlöst internet. Handdukar och lakan byts en gång i veckan. Fastigheten erbjuder gratis parkering för alla gäster. Närmaste affär är 50 meter, och restaurangen är tillgänglig för endast 50 meter. På ett avstånd av 70 m finns det kasinon. I närheten finns cykling, vandring och dykning, medan golfcentret Kempinski ligger 5 km. Sandstränder ligger i Stella Maris, ett avstånd på ca 1 km, liksom tennisbanorna där en berömd ATP-turnering. Lokal busshållplats ligger på ett avstånd av 1 km.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bubnič

Från havet 800 m
Kapacitet 2 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Milka ( Umag)

Utrustad lägenhet belägen i ett lugnt område Umag, en kort promenad till närmaste konkreta, steniga stranden med duschar, tre minuters promenad till sandstranden för handikappade, medan centrum har en tre minuters promenad. Lägenheten ligger på bottenvåningen av huset, och han tillhör en täckt terrass på 15 m2. Den består av två sovrum med dubbelsängar, kök, utrymme för vardagsrummet och badrum med badkar. Framför byggnaden finns tre parkeringsplatser. Turistskatt per person gäst check ingår. Trådlös internetuppkoppling finns i lägenheten. 30% av priset som betalas vid bokningen, medan övriga belopp betalas på ankomstdagen. Ankomst efter 13 h och avgång till 10 h. Bokningar är varje vecka från lördag till lördag. Kortare vistelser på 5 dagar ökar priset med 30%. Vi accepterar inte bankcheck och kort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Milka

Från havet 60 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Marić ( Umag)

Kära gäster, Välkommen till våra lägenheter i Umag. Vi ligger i ett lugnt område Umag, bara några minuters promenad från havet. Förutom det välkända turistmålet, är denna stad känd som en sportinriktad stad. Möjligheter för aktiva semester här är fantastiska. Rik sportinfrastruktur, naturlig rikedom, istrisk milt klimat och frisk havsluft är lämpliga för aktiviteter och rekreation under hela året. Huset är nybyggt och utrustat, inklusive totalt fem lägenheter. Lägenheterna är luftkonditionerade och består av ett vardagsrum, kök, badrum med dusch och balkong, och två sviter har ett separat sovrum. Varje gäst har möjlighet att komma åt Internet. Våra gäster har tillhandahållit parkeringsplats på gården, och grillen är också tillgänglig. I närheten finns det affärer och restauranger samt sport och lekplats, vilket gynnar en oförglömlig familjesemester. Vi ser fram emot att se dig!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Marić

Från havet 1 km
Kapacitet 14 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Štefek ( Umag)

Stefek lägenheter ligger i ett attraktivt område Umag, Punta Village, nära stränderna och sportanläggningarna (tennis) Punta och Stella Maris. I miljön finns det många restauranger med gastronomiskt utbud. Fiske från en båt till sjöss.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Štefek

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Rozi - Journal ( Umag)

Lägenheter Rozi - Journal ligger i familjehuset Jozic. Bara 15 minuter från Umag centrum, i en lugn förort med säkerhet där du kommer att tillbringa en bra semester. Vackra naturomgivningar: skogar, vingårdar och ängar är lämpliga för promenader, jogging och cykling under hela året. Centrum 1500 m, 1800 m strand, och restaurangen är i huset. Varje lägenhet har en parkeringsplats på gården av vårt hus, TV / lör, terrass eller balkong. Huset har egen lekplats.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Rozi - Journal

Från havet 1.5 km
Kapacitet 16 personer

Pris på förfrågan

1 recensioner - 5/5
Lägenhet Vila Sipar ( Umag)

Villa Sipar erbjuder 6 lägenheter som passar 4 personer. Lägenheterna är utrustade med SAT-TV och luftkonditioneringssystem. Den mycket väl underhållna gröna ytan erbjuder en underbar utsikt. Parkeringsplatser finns framför huset. Du kan också parkera dina fordon i den närliggande skogen i skuggan av träden. Detta hus är särskilt lämpligt för familjer med barn, eftersom det finns tillräckligt med utrymme för barnen att leka.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Vila Sipar

Från havet 350 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Lukin ( Umag)

Lägenheter UMAG LUKIN ligger nära det berömda sport- och nöjescentret Stella Maris. Huset ligger i ett mycket trevligt och lugnt läge, har gott om parkering för bilar och en stor trädgård full av grönska och blommor som är mycket lämplig för familjer med barn. Det är perfekt för semester och unga idrottare. Hav och strand ligger nära lägenheterna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Lukin

Från havet 500 m
Kapacitet 14 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Zorko ( Umag)

Lägenheter Zorko ligger nästan i centrum av Umag, bara 300 meter från torget. I trädgården finns parkering och grill med bord för 6 personer. Lägenheten är uppdelad i två våningar, totalt 70 m?, Har två sovrum med två sängar och extrasängar, badrum och separat toalett, vardagsrum och fullt utrustat kök (elspis, ugn, kylskåp, disk) och satellit-tv , luftkonditionering och trådlöst internet. Huset i vilket är helt renoverat, och lägenheten är välutrustad för att tillgodose alla gäster krav. På grund av närheten till stranden och det rymliga inomhus- och utomhusutrymmet, liksom den lugna delen av staden där den ligger, är lägenheten idealisk för familjer med barn. Avståndet från havet är 200 m, och boende i stadens centrum ger ett utmärkt tillfälle för en aktiv semester, cykling, dag eller kvälls promenad.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Zorko

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 60 €

Lägenhet Diva ( Umag)

Beskrivning Lägenhet Diva - Istrien, Umag, Punta ligger i ett avundsvärt läge bara 300 meter långt från det berömda ATP-tenniscentret där i åratal hålls den världsberömda ATP Vegeta Croatia Open Umag. Det ligger i ett familjehus på första våningen, lägenheten är rymlig, mäter 128 kvm med ett stort dubbelrum, en mindre dubbelrum, ett enkelrum, badrum med dusch och tvättmaskin, separat toalett, separat vardagsrum med soffa säng för två personer, en matsal med pentry, med ugn, från köket till den stora terrassen i skuggan, internetanslutning, luftkonditionering, TV med kabel-tv, på gården för att använda eldstaden, parkering framför huset , lekplats i närheten. Nära marinan, bensinstationen, turistbyn Sol Stella Maris och stationen för turist tåg som går till Katoro amd till centrum av Umag.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Diva

Från havet 300 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 96 €

Lägenheter Jana ( Umag)

2 lägenheter, vardera 4 + 1 personer, 52 m2, vardera har 2 sovrum, badrum, kök, balkong, TV, WiFi, luftkonditionering, privat parkering, stor gård. Till staden och stranden 10-15 min promenad

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jana

Från havet 1 km
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Eliva ( Umag)

Lägenheter Eliva är lämpliga för familjesemester vid havet. Det ligger i ett lugnt läge nära havet. Lägenheterna ligger på bottenvåningen i ett familjehus. Lägenhet A5 har ett sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng och en bäddsoffa i vardagsrummet. Lägenhet B6 har två sovrum, ett med dubbelsäng, den andra med två enkelsängar och en bäddsoffa i vardagsrummet. Båda lägenheterna har eget badrum med dusch, disk och köksredskap, sängkläder och handdukar, en terrass med bord och stolar och parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Eliva

Från havet 500 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Bungalow Umag ( Umag)

Lägenheten är ett fristående föremål och består av ett vardagsrum med kök, sovrum och badrum. Det är bara några minuter från den första stranden och bara femton minuters promenad från stadens centrum. Lägenheten har ett sovrum med dubbelsäng och två sängar i vardagsrummet. Objektet är borta från vägen och omges av en trädgård. Det finns en parkeringsplats, en privat terrass med grill.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Bungalow Umag

Från havet 150 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Semesterhus Villa Sanja ( Umag)

Vacker och modernt inredd Villa Sanja med pool i den lilla byn Plovanija, belägen i norra Istrien och omgiven av de vackraste städerna i Istrien som Buje, Umag, Poreč, Rovinj och många andra. Villa Sanja ligger 8 km från staden Umag och bara 5 km från Kanegra-stranden. Pula flygplats ligger 65 km bort. Huset passar för 8 personer. Inuti huset finns ett mysigt vardagsrum med LCD och ett öppet fullt utrustat kök och matplats. 4 sovrum har eget badrum, LCD och luftkonditionering samt en privat terrass med vacker utsikt över trädgården och poolen. Matsalen har tillgång till poolområdet och en uteservering. Kolgrillen i trädgården är perfekt för tillagning av läckra sommarrätter. Du kan koppla av i solen vid den stora privata poolen och förbereda läckra specialiteter på grillen. Om du vill äta ute finns det 2 täckta terrasser. Vi har WiFi och privat parkering för våra gäster. Välkommen till Villa Sanja, Plovanija och Istrien och vi önskar dig en trevlig semester!

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Sanja

Från havet 5 km
Kapacitet 10 personer

Pris från 220 €

Lägenheter Villas Faro ( Umag)

Svjetionik är ett kroatiskt ord för fyren, som ligger bara 250 meter bort, och det är det viktigaste landmärket i detta område. Havet ligger också bara 250 m från lägenheten. Lägenheterna Svjetionik finns i flera hus i olika färger i samma gata, alla renoverade och inredda 2017. Alla lägenheter är inredda med nya, moderna och bekväma möbler. Varje lägenhet har pentry med alla redskap och rätter du behöver för att laga mat, och om du vill äta ute, finns det restaurang bara 250 m bort. Stranden ligger också 250-300 meter bort. Det finns wifi, luftkonditionering, parkering framför huset (1 parkeringsplats per lägenhet, om du behöver mer, vänligen meddela oss). Varje enhet har en sittgrupp och en satellit-TV. Det fullt utrustade köket har kylskåp, mikrovågsugn, diskmaskin och kaffebryggare. Enheterna har också en matplats och en möblerad terrass. Privat badrum har badkar eller dusch. ACI Marina Umag ligger inom 5 km från Umag centrala ATP Stadion Stella Maris i Umag, 6,7 km bort medan Umag Town Museum ligger 6 km från Apartmani Svjetionik. Den närmaste flygplatsen är Pula flygplats, 91 km från fastigheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villas Faro

Från havet 250 m
Kapacitet 99 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Jadran ( Umag)

Välkommen till lägenheter Jadran. Lägenheter i första raden till havet (närmaste strand 50m, sandstrand 100m) väntar på att du ska upptäcka det skönhet det kan erbjuda dig på din efterlängtade semester. Denna plats är perfekt för en romantisk och lugn semester. Det finns 3 typer av lägenheter (Jadran, Gagy, Adriana). Lägenheterna är bekväma, modernt inredda, utrustade med luftkonditionering, platt-TV med satellitprogram, gratis WiFi, parkering på plats (garage finns för mindre familjebilar, ingen reservation krävs), havsutsikt, balkong / terrass, utrustat kök med allt redskap och apparater (ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, elektrisk spis, vattenkokare / kaffebryggare, brödrost), egen tvättmaskin. Adriana - modernt lägenhet med ett sovrum, bestående av ett sovrum med extra säng, kök med matplats, badrum, dubbelrum, stor terrass med utomhusdusch, trädgårdsmöbler, solstolar, grill och jacuzzi (endast tillgängligt för gästerna i lägenheten Adriana ). (preseason från 189eur, säsong från 198eur, postseason 189eur) Jadran - lägenhet med två sovrum, består av två sovrum, badrum, hall, kök med matplats, vardagsrum, balkong med havsutsikt. (preseason 84eur, säsong 124eur, postseason 84eur) Gagy - lägenhet på två våningar och två sovrum, består av två sovrum, två badrum, två balkonger med havet, kök med matplats, vardagsrum. (preseason 86eur, säsong 129eur, postseason 86eur) * Husdjur är inte tillåtna * Rökning är förbjuden i lägenheten * Gästerna debiteras inga extra avgifter, priserna är slutgiltiga och inkluderar allt som anges i beskrivningen. * Incheckning - 15:00. Kolla in - 10:00 h

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jadran

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 84 €

Lägenhet Lorena ( Umag)

Fullt utrustad lägenhet belägen i en lugn del av stadens centrum, nära havet och stranden. I närheten finns också en läkare, stormarknad, postkontor, bank, tobaksaffär, olika butiker och bageri. Lägenheten ligger 5 minuters promenad till strandpromenaden längs hela Umags kust.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Lorena

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Ždravac ( Umag)

Huset ligger i slutet av byn som heter Petrovija. Omgiven med vingårdar, oliver och gröna ytor. Idealisk plats för par och avkopplande av kropp och själ. På bakgården kan du hitta nyvuxna frukter och grönsaker. På lugnt ställe långt ifrån vägen. Lägenheterna är bra för motorcyklister och cyklister, cykelväg (Parenzana) och plats för att deponera dina veichles. Nybyggt hus. I byn kan du hitta två restauranger och en liten mataffär.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ždravac

Från havet 2 km
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Umag

Umag  - Vapen Umag är en charmig turiststad i Istria län i Kroatien. Det ligger på Istriens yttersta nordvästra kust nära gränsen till Slovenien. Det har en lång och intressant historia, och först av dess naturliga skönhet upptäcktes av romerska adelsmän som byggde här sina sommarbostäder. Gradvis fick det konturer och alla stadens egenskaper. På 1200-talet föll den under administrationen av den venetianska republiken, som styrde staden tills dess nedgång i slutet av 1700-talet. Från denna period har bevarats stenhus i gamla stan, delar av murar och torn och renässans- och barockbyggnader och kyrkor. Idag är Umag ett modernt turistcenter i nordvästra Istrien som har cirka 14 000 invånare. Staden är full av högkvalitativt boende, lyxhotell och små familjehotell, villor, lägenheter och miljöanlagda läger. Privat boende skiljer sig ut eftersom det är billigare och det erbjuds av vänliga värdar som kommer att göra allt för dig så att du kan njuta av oförglömliga semestrar. I den gamla delen av staden kan du besöka stadsmuren med en delvis bevarad stadsport och en bro från 1100-talet, sedan kyrkan St. Roko från 1500-talet och Museum of Umag med en värdefull samling av föremål från Romersk period. Stränderna är mycket rena och välskötta och några av dem har en blå flagga, vilket gör dem idealiska för familjesemestrar. Umag är också känd för ATP-turneringar. Umag lockar många besökare, älskare av sport och rekreation eftersom det erbjuder många kvalitetsanläggningar och idrottsplatser. Från organiserade resor rekommenderar vi äventyr på cykel eller båtutflykt till Venedig. Välsmakande fisk- och kötträtter från det Istriiska köket och fantastiska istriska viner kan smakas i en av de många restaurangerna och tavernorna i staden. Besök Umag, denna turistpärla av Istrien, och spendera semester med ett överflöd av varierat och intressant turisterbjudande och aktiviteter. Sök i vårt erbjudande om privat boende i Umag. Lägenheter, rum och fritidshus i Umag billigare upp till 40% utan dyra byråavgifter. Välkommen till Umag!

Umag Väderprognos