Lägenheter och privat boende Viškovo

Viškovo kommun ligger några kilometer nordväst om staden Rijeka i Primorje-Gorski Kotar län. Viškovo byggdes på 1700-talet på en kulle där det låg en väg som förbinder Rijeka och Ljubljana. Idag bor cirka 15 000 invånare i hela kommunen, inklusive flera större bosättningar: Marinići, Viškovo, Marčelji, Saršoni, Mladenići, Sroki och Kosi. Viškovo är ekonomiskt utvecklat, där många entreprenörscentra verkar. Förutom entreprenörskap...

Sortera efter:

Lägenhet KARMEL Viškovo

Viškovo

Från havet 9 km
Kapacitet 6 personer

från 60 €

Lägenhet Lovre

Viškovo

Från havet 6 km
Kapacitet 3 personer

från 35 €

Lägenhet KARMEL Viškovo ( Viškovo)

Lägenhet Karmel 4 * i Brtuni, nära centrum av Viškovo, är omgiven av privata hus och grönska, vilket ger dig komforten i ditt eget hem. Det är enkelt möblerat och har en vackert anlagd trädgård som är inhägnad. Det finns en rymlig terrass och grillmöjligheter. Dina barn kommer att njuta av badminton, sandsten eller romobil, när du förbereder dina egna specialiteter på grillen. Med sin plats är den idealisk för alla som vill besöka Rijeka, Opatija, våra kända stränder och andra intressanta platser, eftersom det är bara 20 minuters bilresa till dem, och bara 15 minuter från den nya Rijeka Ruevica fuzzball stadion. I närheten av lägenheten finns det större köpcentrum ("Lidl" och "Plodine") för alla dina behov. Bara 400 m bort är restaurangen "Ronjgi". I centrum av Viškovo ligger 1 km bort restaurangen "Mladenka", "Nono Frane" och en fiskrestaurang "Maretina konoba". I lägenheten är möjligt att rymma 6 personer (sovrum 1-dubbelsäng, sovrum 2-två enkelsängar, vardagsrum - två extra sängar för två personer). Vi lägger en barnsäng efter behov. Varje rum har eget badrum. Lägenheten är mycket rymlig och ljus - 90 m2, på två våningar, och ger en mycket trevlig känsla medan du bor i den. Du hittar en idealisk semester i Karmel-lägenheten, som har terrasser eller balkonger för varje rum och vardagsrum, gratis wifi, luftkonditionering, värme, TV med hem- och satellitprogram, alla hushållsapparater. Gratis parkering erbjuds.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet KARMEL Viškovo

Från havet 9 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 60 €

Lägenhet Lovre ( Viškovo)

Lägenhet Lovre ligger i Viškovo, nära staden Rijeka, och erbjuder en terrass och utsikt över trädgården. Lägenheten har 1 sovrum, ett vardagsrum med plattskärms-TV och ett fullt utrustat kök med diskmaskin. Lägenheten ligger 12 km från Opatija och 7 km från Rijeka. Rijeka flygplats ligger 23 km bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Lovre

Från havet 6 km
Kapacitet 3 personer

Pris från 35 €

Turistguide - Viškovo

Viškovo  - Vapen Viškovo kommun ligger några kilometer nordväst om staden Rijeka i Primorje-Gorski Kotar län. Viškovo byggdes på 1700-talet på en kulle där det låg en väg som förbinder Rijeka och Ljubljana. Idag bor cirka 15 000 invånare i hela kommunen, inklusive flera större bosättningar: Marinići, Viškovo, Marčelji, Saršoni, Mladenići, Sroki och Kosi. Viškovo är ekonomiskt utvecklat, där många entreprenörscentra verkar. Förutom entreprenörskap utvecklas turismen på grund av närheten till Rijeka, Opatija och gränsövergången till Slovenien. En vacker utsikt över hela Kvarnerbukten, den exceptionella skönheten i naturen och bekvämligheten att bo i en liten bosättning gör detta område till ett attraktivt och favoritmål för alla turister. Boende erbjuds i kvalitet och välinredda lägenheter, rum och fritidshus i familjens privata boende. Kontakta direkt ägarna till privat boende i Viškovo och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Viškovo!

Viškovo Väderprognos