Lägenheter och privat boende Kastav

Kastav är en pittoresk liten stad på toppen av en 365 fot hög kulle varifrån du kan njuta av en vacker utsikt över hela Kvarnerbukten. Det ligger på en mycket attraktiv plats mellan staden Rijeka och den berömda rivieran Opatija, en av de mest populära och berömda destinationerna i Kroatien. Kastav har en lång och intressant historia. Restarna av den illyriska stammen Japoda går tillbaka till 10-talet f.Kr. hittades i området för dagens...

Utvalda lägenheter och privata boende i Kastav

Sortera efter:

Lägenhet TIJAN

Kastav

Från havet 4 km
Kapacitet 5 personer

från 40 €

First minute erbjudande

Lägenheter Kastav Residence

Kastav

Från havet 5 km
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenhet Tatjana

Kastav

Från havet 3 km
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenhet Tatjana

Kastav

Från havet 4 km
Kapacitet 6 personer

från 65 €

Lägenhet Vincent

Kastav

Från havet 5 km
Kapacitet 2 personer

från 45 €

Lägenhet TIJAN ( Kastav)

I den vackra staden Kastav, 365m över havet, har denna rymliga lägenhet på bottenvåningen i familjen en spektakulär utsikt över Kvarnerbukten och Opatija Riviera. På terrassen kan du njuta av det första morgonkaffe eller ett glas vin för en trevlig sommarkväll. Lägenheten har två sovrum, totalt 3 sängar och ett vardagsrum med bäddsoffa för två personer. Dessutom finns det ett kök fullt utrustat med bestick, tallrikar, glasögon, krukor, kaffebryggare, mikrovågsugn, diskmaskin, matbord. Badrummet består av toalett skål, dusch bad, bidé och handfat. På terrassen går rummet och från vardagsrummet och i förlängningen, på trappan, vi ned på en stor terrass med trädgårdsmöbler, grill, solstolar, paraplyer, jacuzzi för 4 personer. Staden Kastav har en rik historia och är värd ett litet lokalt museum där du kan bekanta dig med det tidigare livsstilen för bostadsbefolkningen i detta område. I omedelbar närhet finns marknader, restauranger, gallerier och skogspromenader. På sommaren finns det många kulturella manifestationer förenade under namnet Kastafsko kulturno ljeto i Kastav.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet TIJAN

Från havet 4 km
Kapacitet 5 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Kastav Residence ( Kastav)

Dessa moderna och luxurius lägenheter på 63 och 57 m2 ingår i Kastav Residence och ligger bara 5 minuter från Kastav centrum. Omgiven av ett överflöd av medelhavsväxter och trädgårdar, ger det lugn och flykt från det dagliga liv och rörelse. Bara 10 minuter från den vackra staden Opatija erbjuder det allt du behöver för en trevlig semester, bad och och sola under dagen och avkoppling på en lugn kväll. Lägenheten har ett fullt utrustat kök med diskmaskin, spis och ugn, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, filterkaffe och vattenkokare. Alla andra bekvämligheter inkluderar satellit-tv, luftkonditionering, tvättmaskin, hårtork, strykjärn och strykbräda. Säkerhetsbox finns också. Lägenheterna har ett sovrum med dubbelsäng och en extra säng för två personer i vardagsrummet. Vi erbjuder också extra säng eller barnsäng vid behov. Gratis Wi-Fi finns i lägenheterna och på gården. Inom gården finns ett barnområde utrustat med en trampolin, en trästuga för barn, gungor och sandlåda. Parkering ingår i priset och husdjur är tillåtna mot en extra kostnad. Vi kommer att vara glada att vara värda dig i vårt lilla paradis!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kastav Residence

Från havet 5 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Tatjana ( Kastav)

Lägenhet Tatjana ligger i centrum av Kastva stad. Lägenheten erbjuder en underbar utsikt över Kvarner Bay, havet och öarna. Bortsett från utsikten finns kök, vardagsrum, två rum för 6 personer, badrum, två balkonger och utrymme på gården för grillar. Rum och vardagsrum är utrustade med luftkonditionering, tv och wi-fi. I köket med matsal kan gästerna använda diskmaskin, brödrost, kaffebryggare ... inte långt från centrum, nära lägenheterna finns det kaféer, restauranger, pizzerior, affärer, postkontor, apotek och skogsväg. Kastav ligger 5 km från Opatija och 10 km från Rijeka. Vi vill att våra gäster ska trivas och vi står alltid till deras förfogande.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Tatjana

Från havet 3 km
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Tatjana ( Kastav)

Staden Kastav, 365m över havet, ligger inte långt från Opatija och Rijeka. Kastav har en rik historia och värdar kör ett litet lokalt museum där du kan bekanta dig med det tidigare livet för bostadsbefolkningen i detta område. I omedelbar närhet finns marknader, restauranger, gallerier och skogspromenader. På sommaren hålls många kulturella manifestationer kombinerade under namnet "Kastafsko kulturno ljeto" i Kastav. Den rymliga lägenheten med en spektakulär utsikt över Kvarnerbukten och Opatija Riviera ligger i ett familjehus som har en tradition att hyra i över 20 år. På terrassen kan du njuta av det första morgonkaffe eller ett glas vin för en trevlig sommarkväll. Lägenheten har två sovrum, totalt 4 bäddar och ett vardagsrum med bäddsoffa för två personer. Dessutom finns det också ett kök

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Tatjana

Från havet 4 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 65 €

Lägenhet Vincent ( Kastav)

Vincent Apartments ligger i centrum av Kastva och är kopplade till en av de återstående 6 tornen som en gång var en del av stadens rampart. Studio lägenhet Vincent **** på 36 m2 är en bottenvåning i stugan, ordnad enligt familjeärv, tradition och oundviklig teknisk utrustning (luftkonditionering, ugn, keramisk kokplatta, kassaskåp, LED-TV, mini-linje, gratis Wi-Fi, trådlös telefon och liknande). Gästerna har också en terrass med bord, stolar och parasoll. Vi är redo att träffa våra gäster på alla frågor och ge dem en oförglömlig upplevelse med våra råd och instruktioner. Studiolägenhet Vincent öppnar sina dörrar i juni 2018, och inom den närmaste framtiden planerar vi att ordna lägenhet för 2 + 1 person på samma adress.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Vincent

Från havet 5 km
Kapacitet 2 personer

Pris från 45 €

Turistguide - Kastav

Kastav  - Vapen Kastav är en pittoresk liten stad på toppen av en 365 fot hög kulle varifrån du kan njuta av en vacker utsikt över hela Kvarnerbukten. Det ligger på en mycket attraktiv plats mellan staden Rijeka och den berömda rivieran Opatija, en av de mest populära och berömda destinationerna i Kroatien. Kastav har en lång och intressant historia. Restarna av den illyriska stammen Japoda går tillbaka till 10-talet f.Kr. hittades i området för dagens stad. I Kastav bor totalt drygt 10 000 invånare, som till stor del bedriver turism, och erbjuder många attraktiva lägenheter, rum och fritidshus i privat boende. Förutom sitt rika kulturarv, nära havet och de vackra stränderna i Opatija, erbjuder Kastav sina besökare många promenader, cykelleder och underhållningsevenemang som Kastavfestivalen och International Guitar Festival. Vi rekommenderar verkligen att besöka socken kyrkan St Jelena Križarica, belägen vid Kastavs högsta punkt, i en gammal stad omgiven av en medeltida stadsvall med nio försvarstorn. Privat boende i Kastav är mycket varierat och kännetecknas av kvalitet och vacker utsikt över Kvarner. Vi inbjuder dig att besöka denna lilla, lugna och intressanta plats och tillbringa en semester omgiven av natur, grönska och oförglömlig utsikt över Kvarner. Sök lägenheter och privat boende i Kastav, kontakta direkt boendeägarna och spara upp till 40% på de dyra byråavgifterna. Välkommen till Kastav!

Kastav Väderprognos