Lägenheter och privat boende Dugi otok

Dugi Otok är den största och mest avlägsna ön på norra Dalmatiska öarna och dess namn rättfärdigar en längd på cirka 45 km. Ön är bred mellan 1 och 4 km, mycket intryckt med många vikar, och öns högsta topp är Vela Straža, 338 meter hög. På ön finns elva bosättningar, varav Sali, Zaglav, Zman, Luka, Savar, Brbinj, Dragove och Božava ligger på östra sidan. Soline, Verunić och Veli Rat ligger på nordvästkusten i de djupa vikarna....

Sortera efter:

Lägenheter Lavdara Turist

Dugi otok

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

från 56 €

Lägenheter Julijana

Dugi otok

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 80 €

Lägenhet Pelicarić

Dugi otok

Från havet 100 m
Kapacitet 3 personer

från 55 €

Lägenheter Nikola

Dugi otok

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

från 30 €

Lägenheter Palma

Dugi otok

Från havet 100 m
Kapacitet 8 personer

från 30 €

Semesterhus Vila Marin

Dugi otok

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Carić

Dugi otok

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 55 €

4 recensioner - 5/5

Lägenheter Špralja - Zaglav

Dugi otok

Från havet 70 m
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenheter Paradise

Dugi otok

Från havet 150 m
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenheter Eugenio Turizam

Dugi otok

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 53 €

Lägenheter Kolić Savar

Dugi otok

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

från 55 €

Semesterhus Agava

Dugi otok

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

från 55 €

Lägenhet Zaglav

Dugi otok

Från havet 300 m
Kapacitet 6 personer

från 70 €

Lägenheter Lavdara Turist ( Dugi otok)

Lavdara Islet ligger vid ingången till nationalparken Kornati, en 15 minuters båttur från Sali på Dugi otok. Vi erbjuder uthyrning 4 lägenheter, med 4 - 6 personer. Lägenheterna ligger intill havet, i skuggan av tallar. Kom och tillbringa din semester bort från stadens liv och rörelse, du kommer definitivt att vilja komma tillbaka!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Lavdara Turist

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 56 €

Lägenheter Julijana ( Dugi otok)

Huset består av två identiska lägenheter, en på bottenvåningen och andra på första våningen, med separat ingång och havsutsikt från alla rum. Varje lägenhet är 100 m? med terrass, och det rymmer upp till 4 personer. Funktionslista. Stort vardagsrum med havsutsikt. Två sovrum, ett med king size-säng och andra med två separata sängar Badrum med dusch och toalett. Toalettrum. Ett fullt utrustat kök med matsal. Terrass med sittande garniture 5 meter från havet med tillgång till vattnet. LCD-TV. Luftkonditionering. Stort kylskåp med frys. Kamin och ugn. Mikrovågsugn. Diskmaskin. Tvättmaskin, strykjärn och strykbräda. Kaffemaskin. Vatten kokare. Sängkläder och handdukar. Gratis parkering

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Julijana

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 80 €

Lägenhet Pelicarić ( Dugi otok)

Lägenheter Pelicaric - Sali - Dugi Otok

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Pelicarić

Från havet 100 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 55 €

Lägenheter Nikola ( Dugi otok)

Semesterhus ligger på Dugi otok i Sali. Stranden och havet ligger 50 m bort och centrum ligger 200 m från huset. Huset har en terrass med grill och parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Nikola

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Palma ( Dugi otok)

Lägenheter Palma är två vackra, tysta, isolerade, snygga lägenheter med två sovrum med balkonger och parkering och wi-fi-anslutning. De ligger nära stranden. De har vacker utsikt över havet och är perfekta för en flykt från vardagens brus och rusa. Vi erbjuder en oas av fred och vacker natur, där du säkert kommer att njuta av.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Palma

Från havet 100 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 30 €

Semesterhus Vila Marin ( Dugi otok)

Villa Marin ligger i Veli Rat på Dugi Otok. Första stranden ligger under terrassen och 25m från stadens centrum. Under terrassen är en liten hamn. Vårt hus på 100m2 består av 3 sovrum (6 + 1 för barn), 2 badrum och ett fullt utrustat nytt kök med spis och matplats på 40m2. Terrass utgör ytterligare 40m2 med grill. Huset är lämpligt för två eller till och med tre pensionärer i perioden från april till juni och från rujna till november. Mycket trevlig för människor som älskar att spela bro i en lugn miljö, ren luft och orörd natur. Huset innehåller: TV, Wii-FII, luftkonditionering, tvättmaskin, diskmaskin, kaffebryggare, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare, spjälsäng för ett litet barn ...

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Vila Marin

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Carić ( Dugi otok)

Helt nya, fullt utrustade lägenheter i en lugn och pittoresk by Soline i nordvästra delen av Dugi Otok. Lägenheterna ligger i första raden till havet och ligger bara 30 meter från närmaste kiselstrand i stället och 10 minuters promenad från en av de vackraste sandstränderna vid Adriatiska havet, Sakarun Bay.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Carić

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 55 €

4 recensioner - 5/5
Lägenheter Špralja - Zaglav ( Dugi otok)

Lägenheter med två sovrum och ett sovrum (helt separata, med separata ingångar). De ligger i ett attraktivt och avskilt läge, inte långt från stranden. Omgiven av grönska och vacker ö orörd natur ger de oförglömliga semestrar i lugn och ro. Från terrassen kan du njuta av den vackra havsutsikten. Trädgården runt huset, som du kan använda som parkeringsplats, är 50 m2. Delad grill (öppen spis) är tillåten. Användning av luftkonditionering debiteras extra (+ € 5,00 / dag).

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Špralja - Zaglav

Från havet 70 m
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Paradise ( Dugi otok)

Den helt nya och moderna lägenheten ligger på en vacker ö Dugi Otok, i en liten fiskarby Brbinj. Vår lägenhet är en idealisk plats att koppla av från det kaotiska stadslivet. Lägenhet med ett sovrum med vardagsrum, välutrustat kök och stor balkong. Lägenheten ligger på första våningen och består av ett sovrum med dubbelsäng och vardagsrummet där du hittar en soffa för en person. Lägenhet med tre sovrum med vardagsrum, välutrustat kök och balkong. Lägenheten ligger på andra våningen, den består av två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med en enkelsäng och vardagsrummet där du hittar soffa cabriolet för en person.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Paradise

Från havet 150 m
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Eugenio Turizam ( Dugi otok)

Studio lägenheter nära havet i Soline på Dugi Otok, nära den berömda Sakarun stranden, en av de vackraste stränderna i Kroatien. För helgdagar med fokus på havet, natur och avkoppling.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Eugenio Turizam

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 53 €

Lägenheter Kolić Savar ( Dugi otok)

Lägenheter belägna direkt vid havet och med vacker havsutsikt. I ett hus finns det 2 lägenheter som rymmer upp till 6 personer och i andra hus finns en studiolägenhet för 2 personer.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kolić Savar

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 55 €

Semesterhus Agava ( Dugi otok)

Bay Sascica, Sali på Dugi Otok ligger semesterhus, belägen 20 m från stranden, omgiven av tallar. Huset ligger bara 400 meter från rådhuset. Det är omgivet av privat tallskog, med utsikt över havet och bukten. I trädgården finns en grill. Helt enkelt vacker oas av fred.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Agava

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 55 €

Lägenhet Zaglav ( Dugi otok)

Lägenheten ligger på Dugi otok, i liten plats Zaglav. Dugi otok är känd för sina vackra stränder och orörd natur. Om du älskar lugn och ro är det här en idealisk plats för en semester. Lägenheten har två stora sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Det är fullt utrustat så att 6 personer kan ha en bekväm vistelse. Lägenheten ligger 300 meter från stranden och i närheten finns hamn, bensinstation, marknad och några restauranger.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Zaglav

Från havet 300 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 70 €

Turistguide - Dugi otok

Dugi otok  - Vapen Dugi Otok är den största och mest avlägsna ön på norra Dalmatiska öarna och dess namn rättfärdigar en längd på cirka 45 km. Ön är bred mellan 1 och 4 km, mycket intryckt med många vikar, och öns högsta topp är Vela Straža, 338 meter hög. På ön finns elva bosättningar, varav Sali, Zaglav, Zman, Luka, Savar, Brbinj, Dragove och Božava ligger på östra sidan. Soline, Verunić och Veli Rat ligger på nordvästkusten i de djupa vikarna. Sali är öns kommunala och administrativa centrum och har flest invånare. Ön är mycket väl ansluten till fastlandet och staden Zadar med färjor och snabba färjor. På hela ön finns cirka 1500 invånare som huvudsakligen bedriver jordbruk, vinodling, olivodling, fiske, biodling och turism. Boende på ön erbjuds på flera hotell, två campingplatser och många prisvärda lägenheter och rum i ett privat familj boende. Västkusten i Dugi Otok är mycket attraktiv med branta med höga klippor, medan östkusten är generellt tyst och mild med ett antal vikar, bland vilka är sandstränder Solišćica, Sakarun, Pantera och Telašćica. Dessa vackra stränder är den perfekta platsen för en avkopplande familjesemester, simma och njuta av havets renhet och naturens skönhet och lugn. Älskare av aktiv semester och oförstörd natur kan njuta av att utforska ön med väl underhållna och markerade vandrings- och cykelleder. Vi rekommenderar att du besöker Nature Park Telašćica och den närliggande nationalparken Kornati. På Dugi Otok finns det flera dykskolor som avslöjar havets mystiska djup, som är rikt på fisk och marint liv. Kontakta direkt ägare av privat boende på ön och spendera din semester i en lugn och naturlig Medelhavsmiljö. Hitta prisvärda lägenheter, rum och fritidshus på Dugi Otok. Välkommen till Dugi Otok!

Dugi otok Väderprognos