Lägenheter och privat boende Ugljan - Kali

Kali är en fiske- och turiststad i Zadar län i Kroatien. Beläget på östkusten på ön Ugljan, är det den största platsen på Ugljan. Ön Ugljan är ansluten till det närliggande fastlandet med färjelinje från den närliggande byn Preko, och själva resan tar inte mer än en halvtimme. Kali ligger mellan de två hamnarna fulla av fiskebåtar, en i nordost och den andra i sydväst. Den gamla stadskärnan med smala gator och stenhus ligger...

Utvalda lägenheter och privata boende i Ugljan - Kali

Sortera efter:

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Vidov

Ugljan - Kali

Från havet 30 m
Kapacitet 9 personer

från 45 €

Lägenhet Otric

Ugljan - Kali

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenheter Visnja Ana i Julija

Ugljan - Kali

Från havet 70 m
Kapacitet 10 personer

från 40 €

Semesterhus Petra

Ugljan - Kali

Från havet 60 m
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenheter Lidija

Ugljan - Kali

Från havet 80 m
Kapacitet 2 personer

från 36 €

Lägenhet Josko

Ugljan - Kali

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

från 35 €

Lägenhet Juric

Ugljan - Kali

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenhet Dražić

Ugljan - Kali

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

från 60 €

Lägenheter Blue House

Ugljan - Kali

Från havet 50 m
Kapacitet 11 personer

från 30 €

Lägenhet Ana

Ugljan - Kali

Från havet 350 m
Kapacitet 6 personer

från 65 €

Lägenhet Iva

Ugljan - Kali

Från havet 200 m
Kapacitet 5 personer

från 50 €

Lägenhet JADRO

Ugljan - Kali

Från havet 500 m
Kapacitet 5 personer

från 50 €

Last minute erbjudande First minute erbjudande

Lägenheter Granda

Ugljan - Kali

Från havet 100 m
Kapacitet 8 personer

från 45 €

Lägenhet Batalaza

Ugljan - Kali

Från havet 150 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Vidov ( Ugljan - Kali)

Vidov Lägenheter ligger i viken Lamjana i lugna omgivningar nära stranden, vi har två lägenheter 2 +2,4 +1. Lägenhet 2 +2 har ett sovrum med dubbelsäng, badrum, kök och vardagsrum tillsammans finns en soffa för två personer, det finns en liten balkong. Lägenheten 4 + 1 har två sovrum med dubbelsäng, badrum och kök och vardagsrum tillsammans, det finns en extra bäddsoffa och utgång till balkongen. Båda lägenheterna har luftkonditionering och wi-fi internet ingår i priset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter  Vidov

Från havet 30 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 45 €

Lägenhet Otric ( Ugljan - Kali)

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Otric

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Visnja Ana i Julija ( Ugljan - Kali)

Vårt hus är perfekt och lugnt beläget i ett lugnt Mala Luka Bay, en halv mil från centrum av Kali, som är den största byn på ön Ugljan. Ön Ugljan (52 km2 och 75 km oregelbunden kustlinje) ligger mittemot Zadar, uppdelad endast av flera sjömil från Zadar-kanalen. Lägenhet Visnja ligger på första våningen i vårt semesterhus och har egen ingång. Den har tre sovrum, ett badrum, en separat toalett med handfat, kök och matsal är tillsammans. Det har också en mycket trevlig täckt terrass med havs vie. All plats är ca 110 m2. Lägenheten har en stor täckt terrass med den vackra havsutsikten perfekt för att ta morgonkaffe, lunch eller middag. Lägenheten är fullt utrustad för din bekvämlighet. På baksidan av huset kan du använda stor sten spis / grill med stora bord och outdor möbler där du kan laga fisk / mat och spendera dina kvällar. Stranden ligger mycket nära huset, ca 50-70 meter, bara en minut promenad innan du hoppar in i havet! På din förfrågan informerar vi dig om webbplats där du kan kolla in våra gästers intryck från tidigare år.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Visnja Ana i Julija

Från havet 70 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 40 €

Semesterhus Petra ( Ugljan - Kali)

Om du vill ha lugn och ro är detta det perfekta valet för dig, eftersom det är en Robinson turism. Semesterhus Petra består av ett kök, 1 sovrum 1 (för 2 personer), vardagsrum med soffa som kan sova två personer, badrum med toalett om. Huset har balkong / terrass, parkering och trädgård och är utrustat med gasspis, extra säng för ytterligare en person, minikylskåp, gas, bestick och matlagning, TV, myggnät, handdukar, dusch, grill, utomhusdusch . Priserna är endast vägledande för en dag, i heläsäsens gästskifte på helgerna eller som gäst svarar, ingår lokal skatt i priset, ingen rullstolsram, inga husdjur är tillåtna, värden bor inte i huset (den Huset är fullt tillgängligt för gästerna). Elektricitet är via solpanel 12/220 V, vatten från cisternen och tanken naturligt faller ut ur huset. Boendet ligger långt ifrån den första stranden 60 meter och från centrum 1 km. Minsta antal personer som föredrar en enhet är 2 och högst femte

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Petra

Från havet 60 m
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Lidija ( Ugljan - Kali)

Lidija lägenheter ligger i en liten vik Lamljana. Från färja hamnen är 5 km från centrum 1 km. Det är detta lilla avstånd från stadens centrum är en förutsättning för den perfekta stillheten och möjligheten att koppla av från den vanliga liv och rörelse. Från havet 80 meter och framför huset finns en tallskog och strand, och från terrassen kan du se vacker utsikt över stranden och bukten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Lidija

Från havet 80 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 36 €

Lägenhet Josko ( Ugljan - Kali)

Kali är en by på ön Ugljan som är förbunden med färja till fastlandet. Bortsett från Zadars kulturella och historiska stad, besöker nationalparken Kornati och naturparken Telascica. Kali är känt för de fiskare som alltid kan se vattnet mending näten, talar, och har alla kännetecken av en Medelhavet plats. Klocktornet i den barocka kyrkan St. Lawrence upphöjde sig ovanför kullarna. Lägenheter, rum och villor erbjuder dig en trevlig vistelse, sandiga och steniga stränder njuter av solen och havet. Kali är också en turistort, erbjuder traditionella festivaler, kultur- och nöjesevenemang samt olika sportaktiviteter som basket, fotboll, båt eller jetski, surfing, vattenskidor eller cykling.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Josko

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Juric ( Ugljan - Kali)

Lägenheterna ligger på ön Ugljan, på en plats som heter Kali som sitter på den vackra vik Mala Lamjana. Med sin jungfru natur och pinjeträd är det en av de vackraste vikarna i Zadar skärgård. Det är en idealisk plats för semesterfirare som är förtjust i naturen och rent hav, få människor, och ändå full komfort. Det finns cykelvägar som går över till den närliggande ön Pašman och Kornati-öarna ligger också i närheten. Utflykter kan bokas i en lokal byrå där du också kan hyra en cykel, motorcykel eller bil. Lägenheterna är i ett nytt hus av hög kvalitet och de är trevligt inredda och fullt utrustade. Designad för fyra personer finns ett dubbelrum, en dubbelsäng i galleriet och en bäddsoffa i vardagsrummet. Det finns en stor terrass med utsikt över bukten. Du kan se havet, olivträd och typiska Medelhavet vegetation. Köket är utrustat med alla apparater, kylskåp med frys, spis, avluft.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Juric

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Dražić ( Ugljan - Kali)

Lägenheter belägen 100 m från havet, 2 sovrum, 5 personer, parkering

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Dražić

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Blue House ( Ugljan - Kali)

Object Bluehouse har 4 lägenheter att hyra. Tre lägenheter har terrasser med direkt havsutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Blue House

Från havet 50 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Ana ( Ugljan - Kali)

Lägenheten ligger på ön Ugljan i byn Kali. Den har tre sovrum, ett vardagsrum och ett kök med diskmaskin. Terrassen har 45 m2 med vacker havsutsikt och Zadar skärgård !! Lägenheten erbjuder fullständig lugn med havsutsikt och bra isolering så att inget kan höras från utsidan. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Ana

Från havet 350 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 65 €

Lägenhet Iva ( Ugljan - Kali)

Lägenheten har två sovrum med dubbelsäng.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Iva

Från havet 200 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 50 €

Lägenhet JADRO ( Ugljan - Kali)

Jadro Apartment ligger i Kalima, 6 km från Zadar. Gästerna har gratis Wi-Fi och privat parkering. Denna lägenhet har en plattskärms-TV. Det har också eget badrum med badkar. Lägenhet Jadro ligger 23 km från Biograd na Moru och 44 km från Pag. Zadar flygplats ligger 13 km från Jadro Apartments.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet JADRO

Från havet 500 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Granda ( Ugljan - Kali)

Lägenheter Granda ligger i en lugn förort till Kali, nära stranden där det aldrig finns för många människor. I vårt erbjudande finns det två lägenheter 2 + 1 och 4 + 1 båda med havsutsikt. Lägenhet 2 + 1 har ett sovrum med dubbelsäng, badrum, kök och vardagsrum som också har en extra säng för plus en (vuxen) eller två barn. Balkongen har havsutsikt, från vilken man kan se hela Zadarkanalen. Lägenhet 4 + 1 har två sovrum, ett med dubbelsäng, det andra med två enkelsängar kompatibla för att ansluta till en dubbelsäng (vid behov), badrum och kök med vardagsrummet där en bäddsoffa för en person och utgång på en balkong med utsikt över havet, på hela Zadarkanalen. Lägenhet 4 + 1 har en annan balkong till vilken båda rummen har en utgång, och utsikten sträcker sig in i skogen. Båda lägenheterna har luftkonditionering och wi-fi-internet samt nödvändiga sängkläder, handdukar, diskar och allt annat du behöver för en avkopplande semester.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Granda

Från havet 100 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 45 €

Lägenhet Batalaza ( Ugljan - Kali)

Vår lägenhet ligger i Kali centrum på Ugljan ön, ca 150m från den huvudsakliga lokala stranden och strandbaren, nära lägenheten finns en butik och en slaktare och ett café. Lägenheten har en terrass med utsikt över havet och gården, det finns ingen biltrafik nära apartmant, så det är idealiskt för gäster som reser med barn. Lägenheten totalrenoverades år 2017.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Batalaza

Från havet 150 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Turistguide - Ugljan - Kali

Ugljan - Kali  - Vapen Kali är en fiske- och turiststad i Zadar län i Kroatien. Beläget på östkusten på ön Ugljan, är det den största platsen på Ugljan. Ön Ugljan är ansluten till det närliggande fastlandet med färjelinje från den närliggande byn Preko, och själva resan tar inte mer än en halvtimme. Kali ligger mellan de två hamnarna fulla av fiskebåtar, en i nordost och den andra i sydväst. Den gamla stadskärnan med smala gator och stenhus ligger på en liten kulle, och på toppen av kullen ligger sockerkyrkan St. Lawrence byggd i barock stil som ger en hisnande utsikt över hela omgivningen. Kali har nästan 2000 invånare, varav de flesta bedriver fiske, vattenbruk och turism. Det nämndes först på 1200-talet, men det finns arkeologiska spår av bosättningar ända sedan förhistorien genom forntida tider fram till idag. Ett antal privata lägenheter, restauranger och tavernor kända för att laga traditionella dalmatiska rätter, liksom kulturevenemang under sommaren kommer att glädja alla gäster som beslutar att besöka denna traditionella öby. Dolda vikar, sandiga och steniga stränder, kristallklara vatten och stränder i stadens centrum är idealiska för familjesemestrar, men också för alla som uppskattar lugn och ro på ön. Närheten till Zadar, ön Pašman, åtskild från den med bara en bro, och närheten till nationalparken Kornati kommer att göra ditt besök ännu mer intressant. Varje år i augusti äger den berömda fiskarnas festival, där du kan känna Medelhavets anda i regionen. Sök efter prisvärt boende i Kali på ön Ugljan. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och fritidshus och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Kali!

Ugljan - Kali Väderprognos