Lägenheter och privat boende Buzet

Buzet är en pittoresk liten stad i Istriens län i Kroatien. Det ligger i Mirna-dalen i norra delen av Istrien halvön nära gränsen till Slovenien. Den har cirka 6 000 invånare och är uppdelad i två delar. Den gamla staden Buzet ligger på 150 m hög kulle ovanför Mirna floddalen, medan den nyare delen av staden, kallad Fontana, ligger i en bördig dal vid foten av kullen. På grund av det gynnsamma klimatet och mycket fruktbara mark har detta...

Sortera efter:

Last minute erbjudande First minute erbjudande

Semesterhus Istria estate

Buzet

Från havet 35 km
Kapacitet 14 personer

från 280 €

Rum Konoba Santa Terra

Buzet

Från havet 10 km
Kapacitet 12 personer

från 23 €

Lägenhet Fabris

Buzet

Från havet 10 km
Kapacitet 2 personer

på förfrågan

Lägenhet Pino

Buzet

Från havet 10 km
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenhet Marioni

Buzet

Från havet 10 m
Kapacitet 3 personer

från 30 €

Semesterhus Grgurinčići

Buzet

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Roža

Buzet

Från havet 10 km
Kapacitet 7 personer

från 55 €

Semesterhus Istria estate ( Buzet)

Istria Estate är en äkta Istrien egendom som ligger i periferin av byn Krkuz (i närheten av Roc). - Godset består av två gamla istriska stenhus med pool och en stor trädgård. - Platsen erbjuder lugn och ro för alla som vill fly från urbana och trånga städer och för de som vill njuta av en bra grill och ha kul runt poolen. - Estate erbjuder också en mängd olika aktiviteter som gör din drömsemester till verklighet. - Fastigheten kan rymma upp till 14 personer (10 + 4) - 5 rum och 5 badrum. - Under sommaren är minimilängden 5 nätter, medan säsongens lägsta längd är 2 nätter. - Under säsongen är det möjligt att hyra husen separat och lägsta är 2 nätter.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Istria estate

Från havet 35 km
Kapacitet 14 personer

Pris från 280 €

Rum Konoba Santa Terra ( Buzet)

Terra Santa Tavern finns i Sovinjak, en liten stad på en kulle med en magnifik utsikt över omgivningen. Många kallar den här regionen det heliga landet på grund av sin rena och friska luft, lugn och ro, vingårdar och olivträd, svamp, sparris och tryffel och bra människor. Vi erbjuder ekstriska rätter inhemsk produktion (skinka, ost, soppor, pasta, gnocchi, ravioli, korv, fläsk loin, sparris, svamp och tryffel). Vid beställning förbereda gårdskanin, kyckling, barn eller lamm på olika sätt. För dem som vill tillbringa en minnesvärd kväll på vår lugna och trevliga plats och erbjuda boende. Besök oss. Välkommen! Restaurang av 15.11.2012. till 15.04.2013. fungerar endast på helger från 13:00 till 22:00. Under juni, juli och augusti arbetar vi varje dag från 12:00 till 22:00. Sovinjak ligger mellan Buzet och spa 2,5 kilometer från huvudvägen.

Kategorisering Kategorisering - Rum Konoba Santa Terra

Från havet 10 km
Kapacitet 12 personer

Pris från 23 €

Lägenhet Fabris ( Buzet)

Lägenhet Fabris ligger i Roc, Gamla stan i Istrien, på huvudvägen Trieste - Rijeka. Roc City förklarades av regeringen som ett viktigt kulturellt monument, har bevarat väggar från medeltiden. sju kilometer från Roc Hum, den minsta staden i världen ... Roc är väldigt lugn och fredlig plats, där alla kan njuta av all naturlig skönhet ...

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Fabris

Från havet 10 km
Kapacitet 2 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Pino ( Buzet)

Roc ligger på en kulle norr om centrala Istrien längs Trieste-Koper-Buzet-Ucka tunnel-Rijeka. Roc erbjuder ett utmärkt tillfälle för en trevlig vistelse, vila och avkoppling i naturen. Lägenheten ligger på golvet i huset, med veranda, kök med matplats och vardagsrum, två sovrum, badrum, balkong, parkering, bland grönska, med en stor trädgård. Det kan rymma från 1 till 5 personer, passar till semester under hela året. Vi äger familjen folkmuseum som gästerna är fritt att se.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Pino

Från havet 10 km
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Marioni ( Buzet)

Lägenhet Marioni Country House erbjuder plats för 2 + 1 personer. Den har ett sovrum, ett badrum, ett vardagsrum med säng, ett separat kök och separat utrymme för att äta, luftkonditionering, satellit-TV, radio och gratis WiFi internet. En stor gräs trädgård med bord, har en 180 ° utsikt över Gamla stan Buzet och kullarna. Det finns parkeringsplatser för två bilar. Huset Marioni har sin egen karaktär eftersom den har det moderna utseendet på huset byggt före 400 år. Huset byggs nära en liten flod för produktion av brödsprodukter fram till 1933 när vattenmängden sjönk drastiskt. I gamla dagar i Buzet bodde människor som hade en majsmjölk mycket anständigt. När du ser huset efter den historien kan du föreställa dig hur det var i Marioni innan 100 år.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Marioni

Från havet 10 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 30 €

Semesterhus Grgurinčići ( Buzet)

Känn den magiska på vår plats! Beläget i den rena naturen, under staden Roc, erbjuder vårt fritidshus en lugnande och revitaliserande semester. Perfekt för natur- och kulturälskare, för familjer med barn, med hundar. Vem som helst kan hitta sin anledning att stanna hos oss! Vårt hus ligger under staden Roc, kulturella centrum av kroatiska litteraturen. Hela området Buzet är känt för sin historia och kultur, liksom för dess läckra istriska mat. Inredning: 90 m2. Fullt utrustat kök med eldstad inredd i traditionell istrian stlye. Trästolar och bord, samt skinnsoffor och TV-området. 3 sovrum, 1 badrum, 1 toalett, skafferi med tvättmaskin, strykjärn och strykbräda och andra apparater. Exteriör: 1.000 m2. Stor trädgård med trämöbler, lekplats för barn, pool 24 m2 och dusch, terrass med stereo omgivande, grill / grill, parkeringsplats för fler bilar

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Grgurinčići

Från havet 10 km
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Roža ( Buzet)

Bottenvåning: lägenhet med privat vinceller Lägenheter erbjuder vistelse för 2 personer med möjlighet att lägga till 1 extra säng. Denna 47 m2 lägenhet består av ett badrum, sovrum, fullt utrustat kök och unik vinkällare. Det finns också en täckt terrass för avkoppling. Våra gäster kommer att kunna leva som de skulle hemma, med möjlighet att laga mat och förbereda sina egna måltider i köket. Kök med matsal: kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare, spis, ugn, kökshanddukar etc. Badrum: hårtork, färska och rena handdukar, toalettartiklar Sovrum: Dubbelsäng med färskt och rent lakan och duffelskydd, garderob, hängare Unik romantisk vinkällare Lägenheten har luftkonditionering (uppvärmning och kylning), öppen spis som gör det bekvämt plats under alla årstider, gratis wi-fi, parkeringsplats etc. Första våningen: Lägenheten med romersk eldstad och balkong Lägenheten är lämplig för högst 4 personer och perfekt för små familjer eller par. Vi erbjuder välutrustade lägenheter som är eleganta, moderna och bekväma inredda med bekvämligheter och tjänster som krävs för att hjälpa till med affärs- eller fritidstopp. Det vackra boendet är inrett i varma jordartade toner. Den har ett öppet vardagsrum och matsal, 1 sovrum, 1 öppet sovrum, 1 badrum och en balkong. På en liten balkong med utsikt över trädgården kan du njuta av din frukost medan du solar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Roža

Från havet 10 km
Kapacitet 7 personer

Pris från 55 €

Turistguide - Buzet

Buzet  - Vapen Buzet är en pittoresk liten stad i Istriens län i Kroatien. Det ligger i Mirna-dalen i norra delen av Istrien halvön nära gränsen till Slovenien. Den har cirka 6 000 invånare och är uppdelad i två delar. Den gamla staden Buzet ligger på 150 m hög kulle ovanför Mirna floddalen, medan den nyare delen av staden, kallad Fontana, ligger i en bördig dal vid foten av kullen. På grund av det gynnsamma klimatet och mycket fruktbara mark har detta område varit bebodd sedan forntiden, vilket framgår av många arkeologiska fynd från de omgivande grottorna. Det finns många spår av illyrier och romare och den venetianska republiken, som styrde detta område fram till slutet av 1700-talet. Idag är Buzet en modern liten stad där förutom jordbruk och vinodling utvecklas olika hantverk och småföretag. Även om det inte är vid kusten, är turismen i Buzet utvecklad på grund av dess långa och fascinerande historia, vackra natur och istriska tryfflar som växer i de omgivande skogarna. Buzet kallas ofta tryffelstaden. Du kan hitta boende i lägenheter, rum och många fritidshus i privata familjehus av hög kvalitet. Älskare av aktiv semester och natur kan njuta av cykelleder och vandringsleder på det närliggande berget Čićarija, ridning och gratis klättring. Missa inte att besöka lokala tavernor, restauranger och hushåll på landsbygden där du kan prova istriska delikatesser inklusive den berömda tryffeln som är tillagad på många olika sätt. Besök Buzet och dess omgivningar och tillbringa en aktiv semester i frisk luft tillsammans med utsökt hemlagad mat. Sök efter billigt boende i Buzet och dess omgivningar. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och fritidshus och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Buzet!

Buzet Väderprognos